serta wszyscy zakręceni w ten poniedziałek... 27.09.04, 12:11 alo. gdzie list dla mnie? mial byc polecony? juz Cie nie lubie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
serta wszyscy zakręceni w ten poniedziałek... 27.09.04, 12:47 aha,widze,ze dzis sie nikt do mnie nie odzywa - OK Odpowiedz Link Zgłoś
swing jakby coś... 27.09.04, 12:48 ... to ja mogę się uśmiechnąć! :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: wszyscy zakręceni w ten poniedziałek... 27.09.04, 13:01 poczekaj chwilkę... mam młyn w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 27.09.04, 14:05 poczekalam,poczekalam i doczekalam sie ... Ql,tez polecony do Ciebie,ale nie wiem czy bedziesz zachwycony :/ Odpowiedz Link Zgłoś
serta heh ... 27.09.04, 14:29 tak sadze,z kolejnego tez mozesz byc niezadowolony :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:05 i witam serdecznie i bardzo slonecznie- Serta- ciastka kupiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 27.09.04, 15:09 ooo nareszcie jestes :) jakie? Ja od dzis wlasciwie mialam brzuszki robic,zeby sie moc kiedys Ql'owi zaprezezentowac w fajnym wdzianku,ale ... no jeszcze nie zaczelam :/ daj te ciastka na stol,bo jak sie wezme za te brzuszki,to moze i nawet odmowie ;) chesz herbaty? Ql,przesylka Odpowiedz Link Zgłoś
serta Greta! 27.09.04, 15:11 to jak na rajskiej bylas,to trzeba bylo jeszcze do banolli po pizze dla nas skoczyc :/ ech,Ty to nie myslisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
serta kurier przybył. 27.09.04, 15:20 czyzby? do mnie jeszcze nie dotarl :/ Greta,herbata stygnie. hehe,przypomnial mi sie dowcip :))) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 27.09.04, 15:34 ja mojemu dalam 20 zl ;) powinienes juz miec przesylke. GRETA,bo sie obraze - kupilas ciastka i co? sama chcesz wszystko zjesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:40 nie smialabym...:) jestem ,jestem dalam ciastka na talerzyk-zeby jakos wygladalo...oooo dobra herbate zrobilas....mhmhmm.. robie teraz sos pieczarkowy-a mama placki ziemniaczane- dlatego to dlugo trwalo... no kurcza, nie wpadlam na pomysl-zeby kopsnac sie do Banoli... Odpowiedz Link Zgłoś
serta eee 27.09.04, 15:41 eee Greta,ale z Ciebie kolezanka - moglas mi jakas mala pizze kupic :( aaa ! cos mi sie wykruszylo w zabku ... no to mam po ciastkach i denstyste na glowie jutro :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta uuuu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:48 a ja chcialam Przyjemnosc zrobic tymi ciastkami- to pewnie ta kreolka- bo szrlotki rozplywaja sie w ustach...:) no to moze chcesz placki ziemniaczane z sosikiem pieczarkowym-polecam wyborowe sa...zapraszam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 27.09.04, 15:53 Ql,dostawa! - i nie smuc! Greta,chetnie,ale bez sosu - ja jestem antypieczarkowa ;) i jednego narazie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
serta >< 27.09.04, 16:23 bo ja dzis jestem INNA,dlatego mnie denerwuje.Dobrze,ze mam zaluzje w pokoju,zreszta slonce juz chyba i tak powedrowalo na druga strone domu. Ql - znowu jakis listonosz do Ciebie,otworz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: a gdzie byłeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:30 i wszystko jasne...:) mucha sio stad!!!!uuuu....co za upierdliwe stworzonko- nie chce stad wyleciec....uuu.. Odpowiedz Link Zgłoś
serta Greta ... 27.09.04, 16:34 ... chcesz sie posmiac? To przeczytaj ten watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16158781&v=2&s=0 ... zwlaszcza mnie rozbawila wypowiedz tego 18-latka.Ale ci faceci sa denni (co poniektorzy rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
serta buehehehe 27.09.04, 16:43 łooo jezuuu,ale mnie tam rozsmieszaja coraz bardziej na tamtym forum.Normalnie mnie trzepie jak widze co pisze ten chlopak :))) buehehehehe QL,poczta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Greta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:47 Serta-super...ta wypowiedz tego 18-letniego macho..a m oze te 'laseczki'co podchodzily-to jakies ladacznice byly-i chcialy troche zarobiic...o rany...brak mi slow- i dusze sie ze smiechu...dzieki Serta-teraz do konca dnia- bede sie smiala....:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
serta bueheheh 27.09.04, 16:48 zerknij jeszcze raz,bo napisal cos nowego.Z krzesla spadne zaraz ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta bueheheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:54 ja juz spa dlam i nie moge sie podniesc- raju co za idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
serta bueheheh 27.09.04, 16:57 ale jak twardo udaje,ze nie zauwaza moich komentarzy :))) bo pewnie mu nie odpowiada,ze sie wypowiadam i mam racje buehehehehehehehehe Ql,gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta napewno:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:00 no własnie znow jest gdzies w poblizu-tylko nie bardzo wiadomo gdzie to poblize jest... Odpowiedz Link Zgłoś
serta JESTEŚCIE WIELCY 27.09.04, 17:07 GRETA,QL - JESTESCIE WIELCY !!! Umre ze smiechu zaraz! taki atak! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: zapuściłem kukena na wątek o motomacho... 27.09.04, 17:07 hmmm...czytalam...ale nie jestem w stanie na razie pisac...hehehehe...rany -ze i tacy jeszcze istnieja...hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 27.09.04, 17:29 Ql,gdzie jestes? Bo Ty zaraz bedziesz uciekal i nawet sie nie pozegnasz Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :) 27.09.04, 17:33 a, co nie możesz się doczekać :) czytałem tego MX'a... wiesz są ludzie którzy uważają ze precjoza, fura skóra i komóra ( w tym przypadku zabłocony ryjek i motor) to wszystko, żeby poderwać. ktoś kiedyś to zilustrował opisując kobietę w drogim futrze: patrząc myślę wielokrotnie, wydra w małpach czy odwrotnie. pozdrawiam, zaraz uciekam :( (sam) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :((( 27.09.04, 17:37 wiem,ze uciekasz.Ale wroc jutro.heh,i nie rozpoczynaj nowego watku,ten jest dobry :) milego wieczoru zatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:41 jestem znow soba!! ktos idzie? pa Qlrafik... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r a co wy tak z tym odejściem... no nie, chyba... 27.09.04, 17:44 ... pójdę sobie - w akcie rozpaczy - kupić jakiegoś Romecika, wymażę się guano i pobzykam po parku krakowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: a co wy tak z tym odejściem... no nie, chyba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:47 nie, bo krakowski park jest ladny- i romecik nie pasowalby tam...a poza tym ja tam juz sobie brykam...(bez romecika)hihihi oki tzn.chodze sobie tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: a co wy tak z tym odejściem... no nie, chyba. 27.09.04, 17:48 chodź greta, idziemy szturmować... (poste restante) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: a co wy tak z tym odejściem... no nie, chyba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:49 hmmm...jak trza to trza.. idem... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 27.09.04, 17:43 Greta,mamy Ql'a dla siebie jeszcze przez 15 min,iiiii!!!! :)))) Ql ... ale nie odpowiedziales na moje pytanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta nio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:45 a ja dzisiaj wychodze na piwo...ihihi:)))) i moze polece na jakiegos motorzyste...hehehe...idiota...rany...(ten Mr.X- oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: nio... 27.09.04, 17:47 tia... czego to amfa nie robi z człowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:51 no wlasnie...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :) 27.09.04, 17:46 będę jutro - może z pewnymi przycięciami - rano jadę po towar - ale od południa będę. NA PEWNO! chyba że się rozbiję na romeciku - jadąc 180 km/godz - w karetce oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
serta Re: :) 27.09.04, 17:47 a poki co wroce jeszcze na forum naszego szalonego motocyklisty,nie moge sie powstrzymac z jedna rzecza, muuuuszeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta no i zostalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:58 sama ja palec- wszyscy sobie dzies poszli- i nawet nie powiedzieli mi: pa Greta do jutra...albo cosik w tym stylu... -oki to sie wypchajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa Re: no i zostalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:12 papa Ragtime_r... gdzie posialo Serte?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa Skoro.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:52 nikogo nie ma, to ja tez ide...papa do jutra:)) Serta...wiesz na co mam ochote? -na paluszki... pa Odpowiedz Link Zgłoś
serta aaa !!! 27.09.04, 19:48 oj wybaczcie,ze ja sie nie pozegnalam,ale nawiedzila mnie jedna ofiarka tutaj,pozniej psiak sie domagal i uff... dopiero teraz zasiadlam przy mym kompku ... ale i tak juz nikogo nie ma :( to ide,moze poderwe w tym czasie tego macho na enduro Odpowiedz Link Zgłoś
serta hihi 27.09.04, 20:28 ale sie ten biedny macho-cross produkuje :))) juz sam sie zamotal we wlasnych wypowiedziach :))) Odpowiedz Link Zgłoś