Gość: józek IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 07.10.04, 11:11 milusi lokalik na uboczu czy peryferjach Krakowa - jaki znacie i co polecacie:) prosze o pomoc pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: milusi lokalik 07.10.04, 13:53 moze "fabryka trzciny"? Peryferyjny, dla niektorych świetny, milusi... trudny Najwygodniej jednak pociagiem...i wracasz na wieczor tym popoludniowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: milusi lokalik IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 07.10.04, 14:36 mozesz mi podac gdzie co i jak sie znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 mogę 07.10.04, 18:52 Fabryka Trzciny jest jak mnie nie zwodzi pamięć przy ulicy Otwockiej...12 albo 14...dojedziesz ( jeśli chcesz sie napic oczywiście) kazdym ekspresem czy intercity z Głównego Krakowa..., a wracasz jak lubisz. trudny Przy Otwockiej w Warszawie oczywiscie. Miłego bywania. Chyba 16 tego miesiąca grać powinna grupa Raz Dwa Trzy, a wogóle to całkiem sobie knajpiszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łatwy Re: mogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:51 Ty to faktycznie miałeś TRUDNE dzieciństwo.Jak nie kumasz to się nie udzielaj. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Łatwemu pewnie łatwo kumac, nie? 08.10.04, 22:32 Gość portalu: łatwy napisał(a): > Ty to faktycznie miałeś TRUDNE dzieciństwo.Jak nie kumasz to się nie udzielaj. Zastosuję się do rady, a na lekcje kumania proponuję jakąś renomowaną placówkę oświatową , dla łatwych, łatwiejszych i najłatwiejszych. Kumasz? Pozdrawiam i podtrzymuje opinię o Fabryce Trzciny, a mogę wymienić kilka jeszcze sympatycznych miejsc równiez nie daleko od Krakowa. trudny Odpowiedz Link Zgłoś