Gość: wiking1 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 20:14 Nie było zadnego regulaminu!Także odnosnie czasu(4 minuty!) zgłaszania wyniku!!! Więc mili państwo nie róbmy jajec!!!BILETY MALEŻĄ SIĘ MIKOLAJOWI!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikołaj Re: Bilety dla Mikołaja IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 20:25 Gość portalu: wiking1 napisał(a): > Nie było zadnego regulaminu!Także odnosnie czasu(4 minuty!) zgłaszania > wyniku!!! Więc mili państwo nie róbmy jajec!!!BILETY MALEŻĄ SIĘ MIKOLAJOWI!! Dzięki za poparcie:))))))))) ps.Miałem włączone forum i nigdzie nie zaglądałem jaki wynik.Moja wina , że podszedłem do komputera 4 minuty za póżno?!!!!!! Pzdr.Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Bilety dla Mikołaja IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:29 popieram w 100% - bilety naleza sie jemu, nie zebym mial cos przeciw wreczeniu ich m.in., ale jednak obstawial zupelnie co innego, na tej zasadzie, gdyby wisla wygrala wszysycy obstawiajacy jej zwyciestwo musielby dostac bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Bilety dla Mikołaja IP: *.krakow.pl 25.04.02, 21:13 Ja jeszcze nie wiem kto wygrał ale wczoraj to był na pewno Mikołaj fakt że obstawił 4 min póżniej ale moim zdaniem wtedy jeszcze nic nie było jasne co do wyniku,wręcz przeciwnie ja bym obstawił jeszcze większe zwycięstwo Wisły... Zresztą wczoraj Mikołaj napisał że nie chce tych biletów więc nie ma sprawy ... Jeszcze raz gratuluje Mikołajowi ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Bilety dla Mikołaja 26.04.02, 09:17 heh święta racja: trafił Mikołaj w wawy. Są dwa rozwiązania: 1. Gazeta uzna, że jednak Mikołaj. Dosyć trudne, bo trzeba zmienić zdanie no i jednak złamac zasadę, że typuje się tylko do pewnego momentu np rozpoczęcia meczu. To rzecz oczywista. 2. Gazeta nie zmieni zdania. Jeżeli Mikołaj powie, ze przyjedzie z wawy na mecz, to choć z bólem, ale odbiorę ten bilet. Umówimy sie i mu dam. W ten sposób wilk będzie syty a owca pójdzie na mecz. Jeżeli bilet zostanie w Gazecie na mecz pójdzie ktoś zakumplowany z Gazetą. Pod względem sprawiedliwości jest to najgorsze rozwiązanie. Jako kibic Pasów oświadczam: NA REYMONTA PÓJDĘ DOPIERO NA DERBY TYLKO PASY! pzdr m.in :) Odpowiedz Link Zgłoś