Gość: pk IP: *.server.ntli.net 08.11.04, 21:53 Dlaczego w Polsce nic nie moze isc w miare latwo. Mam nadzieje ze uda sie znalezc zloty srodek zeby wojsko bylo zadowolone i zeby oplaty lotniskowej nie trzebabylo podnosic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i Re: Balice nie staną IP: *.faith.pl / 80.51.255.* 08.11.04, 23:57 po co w ogóle te gadki, przecierz i tak nigdy nikt nie zamknąłby lotniska dla cywilów,no chyba, żw w czasie wojny. A swoją drogą to w Pyrzowicach jest lepsze lotnisko i niewiele dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: Balice nie staną 09.11.04, 07:34 "Jesteśmy elastyczny (...)" to znaczy 'my, król', czy 'państwo - to ja'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio POBIEDNIK ! IP: *.um.krakow.pl / *.um.krakow.pl 09.11.04, 08:16 Wladze miasta i regionu powinny podjac decyzje o budowie lepszego, dluzszego pasa w Pobiedniku. Wypiac sie na wojsko, bo z nimi zawsze beda problemy... Im wczesniej miasto zdecyduje sie na drugi pas tym lepiej, bo znajac 'realia' to przepychanki potrwaja jeszcze ze dwa lata, a przewoznicy ulokuja swoje 'przedstawicielstwa terenowe' np w Rzeszowie... bo tam buduje sie porzadny pas i terminal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluszek Pyrzowice lepsze, od wczoraj? IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 09.11.04, 09:50 Korzystłem i z Balic i z Pyrzowic. Bez porównania, dla mnie, lepsze były Balice (rozmiar terminala, dojazd, oznakowanie, etc.). No chyba, że wczoraj wieczorem coś się zmieniło. Niewiele dalej, patrząc od Krakowa to znaczy zaledwie 5 razy dalej (15 minut do 1h15 samochodem). Pozdrawiam i życzę dalszej owocnej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Balice staną i to napewno !!! IP: *.iod.krakow.pl / 149.156.29.* 09.11.04, 08:19 wygląda zatem że Balice stana w sezonie, zatem Kraków niech mysli powąznie o budowaniu lotniska w Pobiedniku lub latanie z Katowic i zrobienie szybkiego polącznia autobusowego z tym miejscem !!! brawo - oby tak dalej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pemrozek POBIEDNIK OK 10.11.04, 05:07 Tylko konkurencja pomiedzy lotniskami moze zapewnic staly naplyw turystow do Krakowa. A wiec nalezy znalezc szybko pieniadze w UE i sponsorow dla Pobiednika. Odpowiedz Link Zgłoś