Gość: Mikołaj IP: *.acn.waw.pl 02.05.02, 21:29 Nic się na tym forum dziś chyba nie będzie już się działo , więc idę sie umyć i poczytać:) DOBRANOC wam:)Krakowianie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Dobranoc:) 02.05.02, 22:20 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Nic się na tym forum dziś chyba nie będzie już się działo , więc idę sie umyć i > > poczytać:) > > DOBRANOC wam:)Krakowianie:) jak to nic? zawsze wieczorem forum odzywa :) ale w kazdym razie dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks dobry wieczór 02.05.02, 22:24 Witam wszystkich, znowu jestem w Krakowie/ przepustka/. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: dobry wieczór 02.05.02, 22:32 skks napisał(a): > Witam wszystkich, znowu jestem w Krakowie/ przepustka/. > :-))) skks tylko uwazaj, zeby Ci przepustki nie cofneli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: dobry wieczór IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 00:23 Mikołaj , czy ty z sobą dyskutujesz. Dwóch mikołajów to o jednego za dużo, jak w tym skks się wyznaje. Aha - Mikołaj nie poszukuj mnie, zgłosiłam się choć jest taka godzina że pewnie śpisz. Miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: dobry wieczór 03.05.02, 00:28 Gość portalu: rita napisał(a): > Mikołaj , czy ty z sobą dyskutujesz. Dwóch mikołajów to o jednego za dużo, jak > w tym skks się wyznaje. > Aha - Mikołaj nie poszukuj mnie, zgłosiłam się choć jest taka godzina że pewnie > > śpisz. Miłych snów. naprawde sadzisz, ze spie? niestety masz racje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: dobry wieczór IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 00:49 Dobrej nocy zycze !!! Karaluchy do poduchy ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś