Gość: gerber IP: *.autocom.pl 17.11.04, 22:54 przeczytałam nqa stronie www.firmyweselne.pl, że 21 listopada jest Konkurs Kapel Weselnych. Proszę o blizsze informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 17.11.04, 22:58 byłam w zeszłym roku grało 7 kapel trzy podobały mi się ale na ślubie mogłam mieć tylko jedną przy okazji konkursu znalazłam dekoratora sali i videofilnowca. Miałam udane polowanie 3 w jednym dniu. Tobie też tego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 18.11.04, 17:13 Byłam dwa lata temu na konkursie fajna impreza dużo ludzi sam konkurs trwa około 3 godzin ale można w międzyczasie oglądać stoiska firm ślubnych i coć przekąsić wtedy jedna restauracja serwowała pieczone prosie. A kapele dla każdego coś miłego czyli jest z czego wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
peteen przepraszam... 18.11.04, 17:15 ja spoza autocomu, to też mogę zabrać głos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: przepraszam... IP: 83.238.0.* 18.11.04, 17:34 Lepiej się nie oddzywaj, bo przejedzie Cię jakieś auto-comu to potrzebne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerber Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 18.11.04, 18:14 ja powaznie chcę sie coś dowiedzieć a tu mi autocomem zajeżdżają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalal Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 00:45 bo peeten to GŁupEk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerber Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 19.11.04, 20:30 Widzę, że mogę dowiedzieć sie tylko o autokomie a o Konkursie nie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Konkurs Kapel Weselnych 21.11.04, 20:31 zamiast wysyłać "choc puste koperty", napisz cos o tym jak było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerber Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 21.11.04, 20:35 napisałam ja było jeśli chcesz wiedzieć ( ale nie o autocomie) coś więcej o imprezie to napisz chętnie odpiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerber Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 21.11.04, 20:31 Byłam na Konkursie Kapel Weselnych - fajna impreza wybrałam dla siebie kapelę na wesele - Kapele Pawła Szczupłego a oprócz tego obrączki u Wenca, i suknię u EVITY. to był udany dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.j.pl 18.01.05, 15:39 A co gerber możesz powiedzieć o kappeli Pawła Szczupłego bomy sie zastanawiamy nad nimi, tylko ze oni są strasznie drodzy:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandarynka Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.veranet.pl 19.01.05, 01:04 A ja odradzam te targi.To jedno wielkie towarzystwo wzajemnej adoracji.Drogo i nie raz tandetnie do potęgi.Co rok to samo.Dobre zespoły muzyczne na wesela nie potrzebują takiej reklamy,bo i tak mają wzięcie(zamówienia odbywają się już rok do przodu).Radze uruchomić prywatne poszukiwania wśród znajomych,rodziny.Oni wam doradzą i nie wcisną kitu.To samo dotyczy fotografa.Trzeba odwiedzić ileś tych atelier i zapoznać się z ofertą.Nogi będą boleć.Dobre studia foto. nie reklamują się na tych tandetnych targach.My tak zrobiliśmy i nie pożałowaliśmy.Wsparliśmy się jeszcze książką telef.,Panoramą Firm.Dobry fachowiec np. fotograf ma dojścia do dobrych zespołów muz.,właściciel retro auta wie który kamerzysta jest dobry itd.Generalnie- kto pyta ,nie błądzi.Wybór należy do Was.Nie róbcie nic pochopnie i nie idźcie na łatwizne robiąc łapankę na tych targach weselnych. Zyczymy powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.j.pl 19.01.05, 11:04 Przepraszam gerber ale napisałaś ze wybralaś Kapele Pawła Szczupłego .My tez sie nad nimi zastanawiamy.Powiedz prosze czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś