Dodaj do ulubionych

Konkurs Kapel Weselnych

IP: *.autocom.pl 17.11.04, 22:54
przeczytałam nqa stronie www.firmyweselne.pl, że 21 listopada jest Konkurs
Kapel Weselnych. Proszę o blizsze informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: ula Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 17.11.04, 22:58
      byłam w zeszłym roku grało 7 kapel trzy podobały mi się ale na ślubie mogłam
      mieć tylko jedną przy okazji konkursu znalazłam dekoratora sali i videofilnowca.
      Miałam udane polowanie 3 w jednym dniu. Tobie też tego życzę.
    • Gość: magda Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 18.11.04, 17:13
      Byłam dwa lata temu na konkursie fajna impreza dużo ludzi sam konkurs trwa
      około 3 godzin ale można w międzyczasie oglądać stoiska firm ślubnych i coć
      przekąsić wtedy jedna restauracja serwowała pieczone prosie. A kapele dla
      każdego coś miłego czyli jest z czego wybierać
      • peteen przepraszam... 18.11.04, 17:15
        ja spoza autocomu, to też mogę zabrać głos ?
        • Gość: As Re: przepraszam... IP: 83.238.0.* 18.11.04, 17:34
          Lepiej się nie oddzywaj, bo przejedzie Cię jakieś auto-comu to potrzebne :-)
    • Gość: gerber Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 18.11.04, 18:14
      ja powaznie chcę sie coś dowiedzieć a tu mi autocomem zajeżdżają
      • Gość: lalalal Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 00:45
        bo peeten to GŁupEk
        • Gość: gerber Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 19.11.04, 20:30
          Widzę, że mogę dowiedzieć sie tylko o autokomie a o Konkursie nie szkoda
    • Gość: gerber Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 21.11.04, 20:29
      • peteen Re: Konkurs Kapel Weselnych 21.11.04, 20:31
        zamiast wysyłać "choc puste koperty", napisz cos o tym jak było...
        • Gość: gerber Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 21.11.04, 20:35
          napisałam ja było jeśli chcesz wiedzieć ( ale nie o autocomie) coś więcej o
          imprezie to napisz chętnie odpiszę
    • Gość: gerber Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.autocom.pl 21.11.04, 20:31
      Byłam na Konkursie Kapel Weselnych - fajna impreza wybrałam dla siebie kapelę
      na wesele - Kapele Pawła Szczupłego a oprócz tego obrączki u Wenca, i suknię u
      EVITY. to był udany dzień
      • Gość: aga Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.j.pl 18.01.05, 15:39
        A co gerber możesz powiedzieć o kappeli Pawła Szczupłego bomy sie zastanawiamy
        nad nimi, tylko ze oni są strasznie drodzy:(((((
        • Gość: Mandarynka Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.veranet.pl 19.01.05, 01:04
          A ja odradzam te targi.To jedno wielkie towarzystwo wzajemnej adoracji.Drogo i
          nie raz tandetnie do potęgi.Co rok to samo.Dobre zespoły muzyczne na wesela nie
          potrzebują takiej reklamy,bo i tak mają wzięcie(zamówienia odbywają się już rok
          do przodu).Radze uruchomić prywatne poszukiwania wśród znajomych,rodziny.Oni
          wam doradzą i nie wcisną kitu.To samo dotyczy fotografa.Trzeba odwiedzić ileś
          tych atelier i zapoznać się z ofertą.Nogi będą boleć.Dobre studia foto. nie
          reklamują się na tych tandetnych targach.My tak zrobiliśmy i nie
          pożałowaliśmy.Wsparliśmy się jeszcze książką telef.,Panoramą Firm.Dobry
          fachowiec np. fotograf ma dojścia do dobrych zespołów muz.,właściciel retro
          auta wie który kamerzysta jest dobry itd.Generalnie- kto pyta ,nie błądzi.Wybór
          należy do Was.Nie róbcie nic pochopnie i nie idźcie na łatwizne robiąc łapankę
          na tych targach weselnych. Zyczymy powodzenia.
      • Gość: ala Re: Konkurs Kapel Weselnych IP: *.j.pl 19.01.05, 11:04
        Przepraszam gerber ale napisałaś ze wybralaś Kapele Pawła Szczupłego .My tez
        sie nad nimi zastanawiamy.Powiedz prosze czy warto?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka