Dodaj do ulubionych

Sławni obok nas :-)

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 10:51
Wracalem sobie wczesnym rankiem ze sklepu, a tu nagle widze pana biegajacego
sobie z pieskiem. Nie bylo by w tym nic dziwnego, gdyby to nie byl... Robert
Korzeniowski :) Macie podobne doswiadczenia? Moze obok Waszych domkoof rowniez
mieszkaja takie slawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piter Re: Sławni obok nas :-) IP: *.sp / 192.168.5.* 13.05.02, 11:59
      Pewnie! Kołomnie mieszkają min: Maryla Rodowicz, Cezary Pazura, Kayah i kilka
      innych sław np Kowalscy i Skowronowie;))
      PS mieszkam tylko na Olszy :))
      • Gość: sasiad Re: Sławni obok nas :-) IP: *.sp / 192.168.5.* 13.05.02, 12:07
        Z Maryla to przeciez ja biegam co rano, Piter , a nie Czarek...
        A Skowron dzis po nocy tak pieknie spiewal...
        sasiad z Olszy
      • Gość: 4klasa Re: Sławni obok nas :-) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 15:46
        Gość portalu: Piter napisał(a):

> Pewnie! Kołomnie mieszkają min: Maryla Rodowicz, Cezary Pazura, Kayah i kilka
        > innych sław np Kowalscy i Skowronowie;))

Eeeeeee to w takim razie ja sie schowam z tym Korzeniowskim ;"( ale auto ma
        fajne ;)
    • Gość: Krakfan Re: Sławni obok nas :-) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 12:24
      To słabo coś. Ja jeżdżę do takiej miejscowości, w której letnią rezydencję
      ma G.W.Bush. Widzę go czasami, jak uprawia jogging.
      Raz nawet wychyliliśmy parę szklaneczek dobrego płynu, ale to dłuższa opowieść
      niż na 5 minut :)))))
      • krzysztof.r.m Re: Sławni obok nas :-) 13.05.02, 12:30
        Gość portalu: Krakfan napisał(a):

> To słabo coś. Ja jeżdżę do takiej miejscowości, w której letnią rezydencję
        > ma G.W.Bush. Widzę go czasami, jak uprawia jogging.
        > Raz nawet wychyliliśmy parę szklaneczek dobrego płynu, ale to dłuższa opowieść
        > niż na 5 minut :)))))
        Ja mam czas.I tez niedawno w zacnym towarzystwie wychylalem.
        krm

• Gość: Krakfan Re: Sławni obok nas :-) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 12:34
          krzysztof.r.m napisał(a):

> Ja mam czas.I tez niedawno w zacnym towarzystwie wychylalem.
          > krm

To fajny chłop. Ale śmialiśmy się do rozpuku, jak mi opowiadał, jak to mało co
          nie udławił się precelkiem. A potem mi pokazywał walizkę z kodami do rakiet
          jądrowych.

• m.in Re: Sławni obok nas :-) 13.05.02, 12:39
            > Raz nawet wychyliliśmy parę szklaneczek dobrego płynu

to ty juz wiekowy jesteś :)))
            dobrych płynów GWB nie pije od... hmmm... 20 lat...
            wiem, bo to ja jestem jego sąsiadem!
            :)
            • krzysztof.r.m Re: Sławni obok nas :-) 13.05.02, 12:44
              m.in napisał(a):

> > Raz nawet wychyliliśmy parę szklaneczek dobrego płynu
              >
              > to ty juz wiekowy jesteś :)))
              > dobrych płynów GWB nie pije od... hmmm... 20 lat...
              > wiem, bo to ja jestem jego sąsiadem!
              > :)
              To co on biedak teraz pije?
              krm

• Gość: G.W Bush Re: Sławni obok nas :-) IP: *.krakow.pl 13.05.02, 17:15
                panowie nie kłóćcie się...Tak na prawde to nikt z was nie jest moim sąsiadem :)
                A pije tylko Mineralną Muszynianke bo po tej przygodzie z precelkiem mam
                stracha przegryzać precelki beż szklanki wody u boku :)
                • muzaaa Re: Sławni obok nas :-) 13.05.02, 17:44
                  Ten poprzedni Bush to tez oszust:) Ten prawdziwy to pije tylko coca-cole albo
                  inny wynalazek z babelkami. Woda to napoj tylko dla jego psa. On jeszcze pije
                  whisky i wcale nie je precli tylko steaki:)
                  • mikolaj7 Re: Sławni obok nas :-) 13.05.02, 17:46
                    hehe, czyli ta slynna afera z precelkiem to byla kampania
                    dezinformacyjna pentagonu? ;)))
                    • Gość: Piter Re: Sławni obok nas :-) IP: *.sp / 192.168.5.* 13.05.02, 21:53
                      Te 4ta klasa a cyzm sie buja Robert_ sorrz ale nie moge dac ynaku yapztania bo
                      mam windwsa xp i rzpia sie trycionki
                      • Gość: mtq Re: Sławni obok nas :-) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 21:57
                        hehe...widzimy...spraw sobie MacOS-a!
                      • Gość: 4klasa Re: Sławni obok nas :-) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:46
                        Gość portalu: Piter napisał(a):

> Te 4ta klasa a cyzm sie buja Robert

Widzialem go tylko uzywajacego nog, ale czasami w poblizu stoi takie czarne BMW
                        (miodzio), moze to jego? :-)
                  • Gość: bonzaj Re: Sławni obok nas :-) IP: *.krakow.pl 13.05.02, 23:39
                    Droga Muuzo i wszyscy inni niedowiarkowie ja naprawde jestem George W. Bush
                    Jr...
                    A teraz małe sprostowanie ...pijam (oprócz Muszynianki)także Polo-Cocte a nie
                    jak napisałaś tę tanią podróbke Coca- cole...
                    Mój piesek pija tylko wode z Wisły która ma podobno właściwości lecznicze :)
                    A co do mojej niefortunnej przygody z precelkiem ...No cóż chcę aby nie było
                    żadnych niedomówień więć wyjaśniam...
                    Nie była to akcja pentagonu,chodziaż fakt... w moim biurze politycznym
                    pojawiały się głosy abym zniknął na jakiś czas , w celu zdezorientowania
                    talibańskich bojówek Osamy Bin Ladena które ostatnio były widziane na małej
                    farmie w waszym kraju :)
                    A więc wracając do tematu...te precelki były firmy Lajkonik i to powinno
                    wyjaśnic całą tę sytuacjie..Ci przeklęci tatarzy dybią na moie życie więc muszę
                    się strzec aby mnie nie utrafili tak jak waszego hejnaliste...

Pozdrawiam wszystkich Polaków a w szczególności Krakusów i prosze was nie
                    mówcie następonym razem że jesteście moimi sąsiadami oraz że ja to nie ja skoro
                    to ja :):):):)
                    Dziękuje...
                    • Gość: G.W Bush Re: Sławni obok nas :-) IP: *.krakow.pl 13.05.02, 23:41
                      UUUPPPPSSSSS......
                      spodobał mi się ten nick bonzaj i tak jakoś mi się wpisało :):):))
                      Ale ja naprawde jestem G.W Bush...:)
                      • Gość: 4klasa Re: Sławni obok nas :-) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 06:46
                        Gość portalu: G.W Bush napisał(a):

> UUUPPPPSSSSS......
                        > spodobał mi się ten nick bonzaj i tak jakoś mi się wpisało :):):))
                        > Ale ja naprawde jestem G.W Bush...:)

I wszystko jasne :-))))
                        • Gość: G.W Bush Re: Sławni obok nas :-) IP: *.krakow.pl 14.05.02, 11:53
                          Nierozumiem tej ironicznej wypowiedzi...:))
                          Skoro pisze G.W Bush to chyba jestem G.W Bush :)
    • Gość: PROKOCIM Re: Sławni obok nas :-) IP: *.client.attbi.com 13.05.02, 21:58
      Gość portalu: 4klasa napisał(a):

> Wracalem sobie wczesnym rankiem ze sklepu, a tu nagle widze pana biegajacego
      > sobie z pieskiem. Nie bylo by w tym nic dziwnego, gdyby to nie byl... Robert
      > Korzeniowski :) Macie podobne doswiadczenia? Moze obok Waszych domkoof rowniez
      > mieszkaja takie slawy?

Mieszkajac w Prokocimiu wiele razy widzialem Wodeckiego i Sikorowskiego (mial tam
      panienke). W zeszlym roku bedac na wakacjach w Gdansku spotkalem Waglewskiego.
      Zatrzymal sie w tym samym motelu co ja.
      • kathy38 Re: Sławni obok nas :-) 13.05.02, 22:39
        A co Wodecki robił w Prokocimiu? Wiem, że kiedyś mieszkał na Koletek. Moja
        koleżanka mieszkała naprzeciwko i czasem patrzyłyśmy na Wodeckiego paradującego
        w samych gaciach, hihihi :)
        • Gość: PROKOCIM Re: Sławni obok nas :-) IP: *.client.attbi.com 13.05.02, 22:43
          kathy38 napisał(a):

> A co Wodecki robił w Prokocimiu? Wiem, że kiedyś mieszkał na Koletek. Moja
          > koleżanka mieszkała naprzeciwko i czasem patrzyłyśmy na Wodeckiego paradującego
          >
          > w samych gaciach, hihihi :)

Mial tam rodzine i czasami sie pojawial.
          • m.in Re: Sławni obok nas :-) 14.05.02, 10:10
            dalej mieszka na Koletek
            • ram123 Re: Sławni obok nas :-) 14.05.02, 12:07
              A ja z tym gościem chodziłem do szkółki.Może kiedyś przypomnę jak dość
              paskudny gość od biologii zademonstrował jemu lot uskrzydlonej samicy karalucha
              do gęby... Ha,ha,hi.To było w czasach jak Zbyś był w zespole Ewuni Demarczyk...
    • Gość: bonzaj Re: Sławni obok nas :-) IP: *.krakow.pl 14.05.02, 20:01
      To co już ??Tylko tyle sław mieszka w Krakowie???
      Mało...Ja byłem na wykładzie Pana Premiera Buzka ,i musze powiedzieć że to gość
      z klasą...
      • muzaaa Re: Sławni obok nas :-) 14.05.02, 21:07
        Ja tylko dodam, ze kiedys przejechal obok mnie narowerze pan Zbigniew Lew-
        Starowicz:) Prawie orgazmu dostalam z tej okazji;))
        • Gość: bonzaj Re: Sławni obok nas :-) IP: *.krakow.pl 14.05.02, 22:22
          To gratuluje :))
          Oczywiście że udało ci się wytrzymać bo przy takim macho...:))
          • Gość: PROKOCIM Re: Sławni obok nas :-) IP: *.client.attbi.com 14.05.02, 22:28
            Pare razy widzialem psora Zina i Anne Dymna. Czasami tez goscia ktory gral
            karateke w "karate po polsku".
            Jak bylem po wize a wawie to spotkalem Mlynarskiego.
            W Chicago widzialem raz Oprah i na razie nikogo wiecej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka