Dodaj do ulubionych

Opóźnia się oddanie mieszkań komunalnych w blok...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 09:58
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Opóźnia się oddanie mieszkań komunalnych w bl IP: 5.5R3D* / 151.193.220.* 03.01.05, 10:08
      na ruczaju pare tysiecy darmozjadow ma dostac darmowe mieszkanka. Niestety
      uczciwi ludzie w tym miescie nie sa chyba zbyt mile widziani, za to kazdy menel
      moze na darmowe mieszkanko liczyc.
      • Gość: Fanatyk Re: Opóźnia się oddanie mieszkań komunalnych w bl IP: 195.245.222.* 03.01.05, 10:30
        Dostaja za darmo i jeszcza maja pretensje ze nie w terminie ????????
        Ja do bogatych nie naleze, a odkad pamietam to w mojej rodzinie na wszystko
        trzeba bylo uczciwie zapracowac a nie lazic od urzedu do urzedu i plakac ze sie
        nalezy !
        Precz z nowym socjalizmem. Precz z gettami biedy, bandytyzmu i zidiocialymi
        urzednikami.
    • Gość: mieszkaniecKrakowa NIE GLOSUJCIE NA MAJCHROWSKIEGO !!!!!! IP: 5.5R3D* / 151.193.220.* 03.01.05, 10:32
      NIE GLOSUJCIE NA MAJCHROWSKIEGO !!!!!!

jesli nie chcecie wiecej inwestycji tego typu, rozdawania za darmo mieszkan
      holocie, to nie glosujcie na Majchrowskiego w koljenych wyborach na prezydenta
      Krakowa.
      W Krakowie brakuje szkol, przedszkoli, drog, a pan Majchrowski upiera sie zeby
      za nasze pieniadze uszczesliwic tysiace meneli!!!

NIE GLOSUJCIE NA MAJCHROWSKIEGO !!!!!!
    • Gość: Bogusław Nie rozumiem tu czegos IP: 195.245.222.* 03.01.05, 10:36
      Nie rozumiem o co ta checa ? Po co komu taki artykulik ?
      Cale zycie ci "biedni" ludzie zasiedlali nie swoje mieszkania i jakos im do
      glowy nie przyszlo zeby pomyslec o swoim wlasnym ? A teraz maja pretensje ze
      nie w terminie dostana od miasta :-) Boze chron ten kraj przed upadkiem.
      Darmozjadom i pasozytom mowimy stanowcze NIE.
    • Gość: Bastus Wszystkim za darmo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 11:09
      Zarabiam 1000 zł netto. Rata kredytu na 70 proc. wartości nieruchmomości - 340
      zł. Zaliczka eksploatacyjna - 240 zł. A za ścianą w mieszkaniu przydzielonym
      przez gminę mieszka facet z laską jeżdżący Jeepem Cherokee. Mnie na samochód
      nigdy nie będzie stać. Komu więc gmina przydziela te mieszkania? Panie
      Prezydencie, proszę skończyć z tym socjalem!
    • Gość: Kinga Re: Opóźnia się oddanie mieszkań komunalnych w bl IP: *.NET / 81.21.203.* 03.01.05, 15:26
      A ja idiotka kupilam mieszkanie na Borkowskiej nie swiadoma tego, że szykuja na
      moim osiedlu taka niespodzianke.
      Zyły sobie wyprówam żeby spłacać kredyt , a cholota dostanie mieszania za friko.
    • Gość: snow Re: Opóźnia się oddanie mieszkań komunalnych w bl IP: *.centertel.pl 03.01.05, 18:34
      no to sie zacznie finałowa walka o miejsca parkingowe (chyba bez ofiar sie nie
      obedzie)!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka