Gość: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:53 witam , mam do was nietypowa sprawe chciałabym wynając gdzieś na osiedlu lokal który nadawałby sie pod sklep ogólnospożywczy prosze może ktoś wie o takim lokalu zależy mi bardzo dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: Tak a propos. 13.01.05, 22:38 Przychodzi ksądz po kolędzie i zagaduje młodą dziatwę: - a na religię chodzicie? - taaak, odpowiadają dzieci. - a do kościoła w niedzielę i święta - Taaaak. - a cała rodzina chodzi do kościoła - taaak, odpowiadają znowu dzieci. - A powidzcie mi kochani do którego kościoła tak chodzicie - docieka dale ksiądz. - Do Carfura - odpowiada gromkim głosem dziatwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: Tak a propos. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:39 ??? a o co chodziło w tym "dowcipie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: Tak a propos. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:42 w takim razie to była rodzina jewsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Tak a propos. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:25 jaja sobie robicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Tak a propos. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:30 ty, alu, też, to forum, a nie tablica z ogłoszeniami, a sio do płatnych, a sio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 00:21 Ala poszukaj na www.abc-nieruchomosci.pl to jest taki portal z bezpłatnymi ofertami sprzedaży i wynajmu - może znajdziesz coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś