Gość: mhmmmmm IP: 195.150.224.* 15.01.05, 18:19 a ja uwielbiam tam jeść!!!! szczególnie makarony!!! przyjemna obsługa i świetnie urządzony lokal:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 22:45 w pawilonie????super jedzenie, przyjemny klimat i z dala od zgiełku!!!!!bardzo stylowe miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.blich.krakow.pl 02.02.05, 17:16 hm...miejsce ok ale jedzenie pozal sie boze...o dobrze wysmazonej poledwicy nie maja pojecia...a tarta z truskawkami w pelni lata sorry z mrozonymi truskawkami.eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:11 Obsługa faktycznie bardzo miła, jedzenie może być, chociaż chyba troszkę drogie jak na to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:18 Czekałem na podanie makaronu okl. 30 min. to chyba llekka przesada zważywsza na to, że w lokalu było kilka osób więc nie mozna tego tłumaczyć dużym ruchem. Poza tym kelnerki trochę mało komunikatywne i kumate(chyba wcześniej pracowały w jakiejś pąnstwowej firmie) pozdro dla wszystkich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanczacy Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:03 smak na poziomie pl makdonald. czas oczekiwania tragicznie dlugi. i jak mozna mowic ze jest to miejsce stylowe?! ale ogolnie dobre miejsce dla niespoznionych przedstawicieli handlowych / z racji polozenia i parkingu/. jednak obsluga rzeczywiscie mila.ale to chyba lokal franszyzowy wiec czego sie spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:14 w całej resteuracji any time odpowiada mi obsługa a konkretnie wspaniała wysoka blond kelnerka.szkoda ze jej imię do dziś jest mi nieznane!pozdrawiam-RUMCAJS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:17 ostatnio obsługiwany byłem przez jedną z właścicielek restauracji any time i ku mojemu zdziuwieniu dostałem jedzenie, nie zamawiane przeze mnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preccel Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:48 Może Marzenka ??? Jedna z właścicielek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.eranet.pl 03.06.05, 15:30 Ja zaś pysznie zawsze się w Any Time najadam .... są jednak gusta różne - jak zawsze, dla mnie mniam - byłem znów wczoraj ...... Widziałem dziś, że otworzyli też na Placu Nowym na Kazimierzu, taki szybli bar ! Fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:11 Any Time na Emaus to jakaś pomyłka totalna. Rzeczywiście, to lokal dla przedstawiecieli handlowych - chociaż nie, im się spieszy, a tutaj na malaron czeka się czasem 40 min. Jedzenie jest drogie. Bardzo - ceny warszawskie. Co i widać, skoro już drugą knajpę otworzyli. Jedzenie jest niesmaczne - i nie wymagam tutaj jakichś kulinarnych wyżyn, ale prostego ugotowania makaronu al dente, czy zrobienia prostej zupy. Jedzenie dociera na stół zimne. Zwłaszcza zupy. To już tragedia! I, co najgorsze, obsługa jest nieuprzejma. Byłem kilka razy, myślełem, że to błęsy młodości. Ale never more. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 17:56 Smakoszu Ty moj, krytyku kulinarny!idea konsumpcji przez Ciebie przemawia,aczkolwiek,cos zastanawia...przede wszystkim brak umiejetnosci poprawnej skladni;literowki wybaczamy.Po drugie co taki anglista, jak ty tam robil?:)po trzecie, jezeli nie smaczne, to po co zawitales tam kolejny i kolejny raz?zakladam ze jestes anglista akwizytorem, lub akwizytorem anglista,na jedno wychodzi; i bylo Ci podrodze.badz co badz, sam bylbym wobec Ciebie bardziej nieuprzejmy,gdyby przyszlo do obslugi:)ale podziwiam za wytrwalosc!zapraszamy do Warszawy, ceny takie same, ale zarcie bardziej juz Europejskie,wiec bedzie ok.moj zaladku.tragiczna w Any Time jest napewno jedna rzecz,opinia o niej "Smakosza"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:39 Krytyka przedmówcy owszem widoczna, ale cała reszta merytoryczna zdecydowanie niejasna ... Any Time ??? no cóż ..stylowe? - niebardzo, zlepek podpatrzonych pomysłów, smaczne jedzenie? - zależy jeżeli jesteś głodny to trudno, da się zjeść, właściciele - bez komentarza!!! ogólna ocena 1 w skali od 1 do 10 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:28 Jedno jest pewne odnosnie Any Time. Czas oczekiwania na jedzonko wydłuża się do granic możliwości. A nic mnie tak nie wkurza w restauracjach jak długie czekanie. Ja rozumiem, że w niektórych restauracjach jest dużo gości, ale jeśli lokal jest prawie pusty, to bez przesady. Może i ładne wnętrza, ale to trochę za mało. Kiedyś byłem świadkiem zachowania właścicielek - żenada do granic możliwości: pokładanie się na barze tudzież inne 'wesołe' zabawy. Szczerze nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.eranet.pl 09.02.06, 00:45 o to musi być wesoło!!a jakie te zabawy?dobrze znasz właścicielki?Ja tam jeszcze nie byłam ale chyba w takim wypadku sie przejde!A poza tym znajomi mówili ze fajne miejsce wiec musze sie przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:16 A tak w ogóle, to skąd nagle tyle opinii o jakijś tam knajpie na Emaus? Czyżby to robota właścicieli? Z drugiej strony, muszą tam naprawdę fatalnie karmić, skoro tylu osobom chciało się wyrazić opinię negatywną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:12 Pozwólcie, że przedstawię sytuację od środka. Przez miesiąc w wakacje pracowałam w Any Time na Emaus jako pomoc kucharza. Autor artykułu mógł wyrażać swoje opinie na temat jedzenia do woli, ale nie wytrzymałam, kiedy napisał ze słowo o polędwiczkach w sosie miodowo imbirowym. Jeśli chodzi o mięsa to nie wyszło z tej restauracji nic lepszego. Podobnie jak jeśli chodzi o zupy serowa. Jak Rafał zrobi zupę serową, bądź sos do polędwiczek, to nie ma ..... we wsi. Wiadomo że gusta są różne i nie wszystkim musi wszystko smakować, ale przypominam, że makaron, aby był al dente, musi być podany zaraz po ugotowaniu. Przetrzymany choćby 10 minut mięknie, a jeśli nie ugotuje się go na zapas, trzeba na niego czekać przynajmniej 30 minut. Takie są realia. Nie przypominam sobie też, abyśmy kiedykolwiek robili tartę z mrożonych truskawek. Kiedy tam byłam, zawsze układaliśmy świeże owoce. Jeśli chodzi o "niekumate" kelnerki, to nieszczęśnicy musieli trafić na dwie Anie, które wchodząc na kuchnie niejednokrotnie zapominały co mają zamówić a kiedy potrawy były już gotowe, zamiast zejść po nie, czekały aż wystygną. Mogę też zdradzić imię wysokiej blondynki, która do dziś została moją przyjaciółką. Iza jest rzeczywiście bardzo fajną dziewczyną. Wracając jednak do kuchni, to bywały dni, w których niektóre rzeczy wychodziły nie takie, jak powinny być. Były to jednak chwile, kiedy zamiast Rafała (naszego kucharza) przy piecach stał Kacper, który każdą potrawę potrafił zepsuć. A to że ktoś obsłużony przez właścicielkę dostał co innego niż zamawiał to nic dziwnego, naprawdę. Knajpa ma swój klimat i pracują w niej super ludzie ( z wyjatkami rzecz jasna), a jeśli ktoś trafi na obsługę Iza+Sebastian, a w kuchni Rafał+Marta, to na pewno wyjdzie z tamtąd zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: 195.150.92.* 27.02.06, 11:43 a włąsnie ze ja soie przypaminam mrozene truskawki bo tam pracowałam tak naprawde ten lokal jest do D... jesli chcesz tam pracowac to musisz sie podlizywac do głupich kierowniczek Marzenka i cała reszta nie polecam jest wiele innych i lepszych lokali w kraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks klient Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:15 NIE POLECAM !!!! JADAŁEM TAM CO WEEKEND,ALBO NAWET CZĘŚCIEJ - AŻ PEWNEGO RAZU ZNALAZŁEM WŁOS W SAŁATCE I NIEBYŁ TO WŁOS BYNAJMNIEJ Z GŁOWY. POINFORMOWAŁEM O TYM KELNERKĘ, ALE NIE USŁYSZAŁEM NAWET PRZEPRASZAM, NIE MÓWIĄC JUŻ O /OBIAD NA KOSZT FIRMY CZY COŚ W TYM STYLU/. PO PROSTU ZLEKCEWAŻYŁA SPRAWĘ. CZŁOWIEK ZOSTAWIA IM KASE A TE PROSTAKI JAK NAWALĄ TO OLEWAJĄ SPRAWĘ. KATEGORYCZNIE NIE POLECAM - WRĘCZ ODRADZAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 26.11.05, 15:50 Tak miejsce urokliwe, przyjemny lokalik u brzegu Rudawy dobre jedzenie. Ale obsługa niemiła, antypatyczna, bezczelna. Gdybym wiedział na jaką trafie obsługę z pewnością nie zaprosiłbym tam znajomych. Przykro mi że Właściciel nie potrafi zapewnić należytego doboru personelu. Gdyby w mojej firmie (choć drogowa i uśmiech czy miłe zachowanie nie jest tu podstawą) któryś z Pracowników robiłby takie wstręty klientom nie popracowałby długo. Mam nadzieję że jeżeli ktoś mnie kiedyś przekona do wizyty w Any Time, trafię na inną obsługę. Dla ewentualnie ambitnego i zainteresowanego Właściciela podaję e maila fm75@poczta.fm chętnie poznam Pana/Pani opinię. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 26.11.05, 15:59 nie udało mi się skończyć poprzedniej wypowiedzi, dodam że byłem tam dziś to znaczy 26.11.2005 (sobota) koło godziny 13.20. Na pocieszenie dodam, że jedzonko jest niezłe, ba powiem bardzo dobre. Osobiście wolałbym mniej wystrzałowe potrawy a milszą obsługę. Pozdrawiam i życzę powodzenia w doborze personelu. Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:54 musiales miec strasznego pecha drogi Markusie, poniewaz jestem tam prawie codziennie i znam cala obsluge, wyobraz sobie ze nigdy nie spotkalam sie z "wstretami" jak Ty to nazywasz. Ostatnio nawet moje corki zaczely sie wlasnie tam spotykac ze swoimi znajomymi. Pozdrawiam calą obsługę Any Time i dzieki za mile chwile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.06, 13:41 cze kilka zdań o Any Time,jedzenie jest dobre bo pracują tam wspaniali kucharze, kelnerki są bardzo miłe, a to ze czasem nie maja usmiech na twarzy spowodowane jest tym iż PAni Gosia i reszta włascicieli płaci im 2,50 za godzine sorki i jak tu byc zadowolonym z zycia Lokal jest spoko tylko ma bardzo "płytkich" włascicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Any Time, ul. Emaus 28b IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.06, 14:47 co do tej restauracji to uwazam ze jest jedna z najbardziej snobistycznych restauracji w kraku. wystarczy tylko przyglądnąć się Pani Marzenie poprostu tragedia Laska maksymalnie zakrecona jest włascicielką a sama nawet nie potrafi zrobic dobrego drinka i przynies poprawnie zamówiongo jedzenie, byłem tam z przyjaciółka która rozmawia po Angielsku a Pani marzenka ni wząb nie potrafiła wyjasnic co zawiera karta menu ( ale przynajmniej miałem ubaw z owej Pani) jak ma wygladac dobrze ta restauracja jak sie mam takich włascicieli, a ogólnie obsługa miła jedzenie drogie oczywiscie nie Pani Marzenka :)Pozdrawiam SEBASTINA i Kuchnie Odpowiedz Link Zgłoś
grace76 Re: Any Time, ul. Emaus 28b 10.02.06, 15:29 Serio? 2,5 na godzine?? Czy wspomniana przez Ciebie Pani Gosia jest właścicielką? Myślałam, że właścicielkami są Magda i Marzenka... Odpowiedz Link Zgłoś