Gość: adio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 09:21 mam pytani: które rozdziały z Ziembińskiego są konieczne do egzaminu? co polecacie jako źródło wiedzy? niestety nie miałem czasu na wykłady i ćwiczenia i czeka mnie praca własna prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: logika na prawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:05 Jak nie chodziłes na cwiczenia, to masz raczej przerypane. Będziesz miał tez problem z pytaniami z wykladnu, np nazwy metajezykowe i stosunki zakresowe, a takze pare innych rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adio Re: logika na prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:01 Dzięki za pocieszające informacje - szkoda tylko, że nie odpowiedziałeś mi na pytanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knower Re: logika na prawie IP: *.clubnet.pl 22.01.05, 16:17 sadze ze lepiej odbic sobie od kogos wyklady a z cwiczen kupic przewodnik A.Grabowskiego. Ziembinski jest dobry zeby sobie pozniej powtorzyc ale niektore rzeczy sa troche inaczej napisane. Ale fakt faktem ze troche ciezko to opanowac samemu szczegolnie czesc cwiczeniowa. Moze sie do kogos na jakies przyspieszone korki zapisz... Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adio Re: logika na prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:20 dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: logika na prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:08 Tylko skrypt GRABOWSKIEGO! Jest najlepszy, nawet niekumaty zajaży o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś