faciu 26.05.02, 15:42 Dzięki za dobrą ripostę na głupie pytanie na f. Lublin... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: Do Peetena IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 23:06 bardzo dziękuję, ale chyba nie zasługuję, napisałem tylko szczerą prawdę... a lublin lubię nie tylko jako miasto, ale i dla moich super serdecznych przyjaciół weterynarzy ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Weterynarze... 26.05.02, 23:19 Mam znajomą w Lublinie co kończy weterynarie....;) A co to Tych, z których padło prowokacyjne pytanie.. to na pewno mają lepsze piwko... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Weterynarze... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 23:37 moje wetery, to juz doktory ! ale lubię miasto na "L", zwłaszcza odrestaurowany kawałek staroci... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu starocie 27.05.02, 06:22 Jest ich nadal zbyt mało... chociaż klimat jest niezły..wąskie, kręte uliczki, renesansowei barokowe kamienice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: starocie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 10:16 w niektórych miejscach Lublin przypomina Zadar, trzeba jeszce tylko przeprowadzić kłopotliwych lokatorów do socjali i dawaj, piękny remont + tchnięcie życia w te stare mury... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Peetena 26.05.02, 23:40 ciekawym, cozescie tam popisali... utro forum lublin wejdzie do mojego dzienngo rozkladu na pozycji w drugiej dziesiatce :D Odpowiedz Link Zgłoś