Dodaj do ulubionych

Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:42
Fundusz, a wcześniej Kasy Chorych nie miały "swoich" pieniędzy. Zawsze były i
są to pieniądze publiczne. Ponadto dokumenty określające zasady
kontraktowania i rozliczania świadczeń zdrowotnych były i nadal są wadliwe,
zawierające wiele zapisów wzajemnie się wykluczających lub mogących być
interpretowane w różny sposób. Ale ostatecznie kogo to obchodzi ?
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:38
      gdzie wasz maleszka od sprawdzania błędów.gabinetów POPIELI a nie POPIELA-to
      nie chodzi o króla popiela, bo tego dawno myszy zjadły!
      • Gość: dzierzynski Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.02.05, 16:12
        maleszka jest obecnie na L-4 od dr. Andrzeja Z. dyrektora PSK
      • Gość: neruś Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. IP: *.autocom.pl 04.02.05, 16:25
        a jak tam się ma pani Teresa Leja wiem,i jej mąż na wolności,bo wiem ,że dali w
        łapę prokuratorom zauchylenie aresztu!wiem,bo czytałam akta sprawy!
      • Gość: l Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 04.02.05, 18:17
        ZOZ się nazywa "GABINETY POPIELA", więc użyta forma jest akurat prawidłowa, a
        Ty trafiasz kulą w płot.
        Nawet Maleszki do tego nie trzeba :)
        • Gość: CZYTELNIK Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:00
          Ale gość nazywa się POPIELA a nie POPIEL i każde dziecko w krakowie o tym wie
          • mn7 Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. 05.02.05, 11:43
            Gość portalu: CZYTELNIK napisał(a):

> Ale gość nazywa się POPIELA a nie POPIEL i każde dziecko w krakowie o tym wie

A co to ma do rzeczy? Firma o której mowa nazywa się "Gabinety Popiela" a
            nie "Gabinety Popieli". Nazwisko jest tu użyte w mianowniku. Tak jak
            np. "Restauracja Kowalski" a nie np. Restauracja Kowalskiego".

• Gość: zyga D. Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:23
              Ktoś sobie robi hucpę polityczną,wybory do sejmu blisko,ogólnie w kraju
              kiepsko,to trzeba pokazać maluczkim,że władza potrafi przywalić.I niech się
              hołota cieszy.Za Gomułki też zrobili podobną pokazówkę,gdy złapali kogóś tam na
              kradzieży mięsa-dostał chłop stryczek za wyniesienie paru kilo
              ochłapów.Naprawdę winni za całe zamieszanie,kretyńskie,niespójne i nielogiczne
              zarządzenia płynące z NFZ-u spią spokojnie(i oczywiście już się widzą w nowym
              rządzie,sejmie i NFZ)!
    • Gość: ja Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. IP: 149.156.12.* 10.02.05, 11:56
      anonimowy panie doktorze!jak pan wykonuje zabieg u pacjenta, to pieniądze
      dostaje pan czy kolega?
      • Gość: ekspert Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 02:18
        W normalnym kraju i normalnych warunkach pieniądze dostaje oczywiście lekarz
        (lub zespół) wykonujący zabieg. Pytanie jest postawione niewłaściwie. Powinno
        brzmieć "komu zależy na tym aby woda w służbie zdrowia była mętna ?". Bo do
        zapowiadanej przejrzystości tej "wody" jeszcze daleko (nawet nie widac
        światełka w tunelu). Tak czy inaczej sedno sprawy tkwi w zaniedbaniach,
        niekompetencji lub innych uwarunkowaniach ;) dysponenta pieniędzy czyli NFZ.
        • Gość: CO Re: Śledztwo w sprawie Gabinetów Popiela - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:59
          I co z tym dalej się dzieje ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka