20.11.12, 15:00
Tobie serio podoba Ci się ten bełkot wklejony? nic a nic z tego zrozumieć nie można?
Koleś sobie wypruwa flaki żeby tu burdel zrobić a jest on Z łoluni forum:D
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditta 20.11.12, 15:02
      ditta podaj mi adres do Marrant lub do redakcji tam gdzie można składać skargi? z pracy napiszę.Zaraz śmigam
      • uwierz_w_to Re: Ditta 20.11.12, 15:02
        Oczywiście wkleje do ulubionych żeby gostek bardziej się pienił:D jak to wycinać będa hłe hłe:)
        • ditta12 Re: Ditta 20.11.12, 15:05
          Bełkotem nie nazywam tego co sama piszę,może się najwyżej komuś nie podobać.
          Ja nic nie wiem i mi nic nie przeszkadza.
    • Gość: gosc Re: Ditta IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 15:03
      Re: nazewnictwo:)
      varna771 06.11.12, 17:14 Odpowiedz
      marian_poryp napisał:

> Ty Varna chyba lubisz poezje
      > ja kocham
      > prawie tak samo jak kocham
      > zwierza czlowieczego
      > od kotow wole psa ale
      > wyscielam im miserczki zima
      > z karma i to nie tania jakas
      > tylko dobra na kocie nerki
      > Zwierzeta nam pokazuje
      > gdzie jestesmy w tym wszechswiexcie
      > mnie to koi bardzo
      Oj tak lubię, nawet bardzo:) zwierzęta również lubię, a psy kocham! mam sznaucera średniego Aarona, jest mądry za Panią:)

uwierz_w_to 07.11.12, 02:24 Odpowiedz
      średni sznacerek w sam raz do ujeżdżania:), święto zmarłych ulubiony dzień nekrofilia i te sparwy hłe hłe....
      uwierz_w_to 07.11.12, 02:26 Odpowiedz
      ale luja dalajlama hłe hłe hłe....
      uwierz_w_to 07.11.12, 02:30 Odpowiedz
      .....nynynynynynyny struna się napina komuś puszczą nerwy trla lalalala....hłe hłe hłe.
      uwierz_w_to 07.11.12, 02:32 Odpowiedz
      dzyndzylicha piździcha, panie lekarzu jestem niewyżyta seksualnie mążmnie nie zapsakaja, to konia se pani kup hłe hłe hłe.
      uwierz_w_to 07.11.12, 02:35 Odpowiedz
      paenie lekarzu koń tez mnie nie zaspakaja, to już nie wiem pini co do radzić, weś pani z brędzlochą po ulicach na golasa lataj.
      • ditta12 Re: Ditta 20.11.12, 15:06
        A może byś jakiś fotomontażyk zrobił gościunio jak Ci tak świetnie idzie ta wklejanka?:D
        • uwierz_w_to Re: Ditta 20.11.12, 15:08
          haha jemu chodzi o to żeby mnie zdenerwować haha:) no nie mogę:D
          • ditta12 Re: Ditta 20.11.12, 15:12
            Nie,jemu chodzi żeby przywrócić brakujące treści i zapewne izek chce zdenerwować żeby znów sobie polatała,poskanowała,potrudziła się,no wiesz,żeby jej się nie nudziło bo jesień.
            • izek71 Re: Ditta 20.11.12, 17:12
              Biedna kobieto, którą stać tylko na takich kumpli jak Uwierz_w_to masz na myśli mnie mówiąc Izek ? Izek na prośbę pewnej osoby nie będzie zgłaszać nic. Niech wiszą Twoje posty i posty Uwierz_w_to. Nawet mogę je umieścić w swej sygnaturce. Np. ten, gdy czepiasz się cudzej matki i jej majtek albo ten Uwierz_w_to o ujeżdżaniu psów i koni.
    • gostek1919 Re: Ditta 20.11.12, 15:39
      uwierz_w_to 05.11.12, 17:11 Odpowiedz
      lakier na mordzie i parchy wymalowane smierdzące na czerwono,zdejmie skarpety przepocone a tam czerwone paznokcie spocone.:)
      • ditta12 Re: Ditta 20.11.12, 15:55
        To już chyba było jeśli się nie mylę.Może nawet ze trzy razy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka