uwierz_w_to 20.11.12, 15:00 Tobie serio podoba Ci się ten bełkot wklejony? nic a nic z tego zrozumieć nie można? Koleś sobie wypruwa flaki żeby tu burdel zrobić a jest on Z łoluni forum:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta 20.11.12, 15:02 ditta podaj mi adres do Marrant lub do redakcji tam gdzie można składać skargi? z pracy napiszę.Zaraz śmigam Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 20.11.12, 15:02 Oczywiście wkleje do ulubionych żeby gostek bardziej się pienił:D jak to wycinać będa hłe hłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 20.11.12, 15:05 Bełkotem nie nazywam tego co sama piszę,może się najwyżej komuś nie podobać. Ja nic nie wiem i mi nic nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ditta IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 15:03 Re: nazewnictwo:) varna771 06.11.12, 17:14 Odpowiedz marian_poryp napisał: > Ty Varna chyba lubisz poezje > ja kocham > prawie tak samo jak kocham > zwierza czlowieczego > od kotow wole psa ale > wyscielam im miserczki zima > z karma i to nie tania jakas > tylko dobra na kocie nerki > Zwierzeta nam pokazuje > gdzie jestesmy w tym wszechswiexcie > mnie to koi bardzo Oj tak lubię, nawet bardzo:) zwierzęta również lubię, a psy kocham! mam sznaucera średniego Aarona, jest mądry za Panią:) Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:24 Odpowiedz średni sznacerek w sam raz do ujeżdżania:), święto zmarłych ulubiony dzień nekrofilia i te sparwy hłe hłe.... Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:26 Odpowiedz ale luja dalajlama hłe hłe hłe.... Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:30 Odpowiedz .....nynynynynynyny struna się napina komuś puszczą nerwy trla lalalala....hłe hłe hłe. Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:32 Odpowiedz dzyndzylicha piździcha, panie lekarzu jestem niewyżyta seksualnie mążmnie nie zapsakaja, to konia se pani kup hłe hłe hłe. Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 07.11.12, 02:35 Odpowiedz paenie lekarzu koń tez mnie nie zaspakaja, to już nie wiem pini co do radzić, weś pani z brędzlochą po ulicach na golasa lataj. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 20.11.12, 15:06 A może byś jakiś fotomontażyk zrobił gościunio jak Ci tak świetnie idzie ta wklejanka?:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 20.11.12, 15:08 haha jemu chodzi o to żeby mnie zdenerwować haha:) no nie mogę:D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 20.11.12, 15:12 Nie,jemu chodzi żeby przywrócić brakujące treści i zapewne izek chce zdenerwować żeby znów sobie polatała,poskanowała,potrudziła się,no wiesz,żeby jej się nie nudziło bo jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
izek71 Re: Ditta 20.11.12, 17:12 Biedna kobieto, którą stać tylko na takich kumpli jak Uwierz_w_to masz na myśli mnie mówiąc Izek ? Izek na prośbę pewnej osoby nie będzie zgłaszać nic. Niech wiszą Twoje posty i posty Uwierz_w_to. Nawet mogę je umieścić w swej sygnaturce. Np. ten, gdy czepiasz się cudzej matki i jej majtek albo ten Uwierz_w_to o ujeżdżaniu psów i koni. Odpowiedz Link Zgłoś
gostek1919 Re: Ditta 20.11.12, 15:39 Re: nazewnictwo:) uwierz_w_to 05.11.12, 17:11 Odpowiedz lakier na mordzie i parchy wymalowane smierdzące na czerwono,zdejmie skarpety przepocone a tam czerwone paznokcie spocone.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 20.11.12, 15:55 To już chyba było jeśli się nie mylę.Może nawet ze trzy razy. Odpowiedz Link Zgłoś