Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Krakowie?

• Gość: pati Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:02
      A wie ktoś może, gdzie w Krakowie jest fryzjer, który będzie potrafił wykonać
      mój własny projekt fryzury??? Dodam że jest ona trochę 'dziwna' i artystyczna,
      i nie sądzę, aby każdy fryzjer potrafił ją wykonać.....znacie jakieś salony, w
      których fryzjerzy nie robią codziennie tego samego standardu jak od szablonu???
      Na tym mi zależy.....tylko błagam nie polecajcie mi salonów w których zostawię
      cały portfel.....
      • crazyasica Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 29.03.05, 10:23
        Na Zamoyskiego, polecam Pania Kasie :)
        • magdusiab24 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 03.04.05, 23:56
          Norbi na ul. Warschauera? Jakie tam są ceny?
        • lucy215 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 08.04.05, 23:17
          crazyasica napisała:

> Na Zamoyskiego, polecam Pania Kasie :)

no to jest nas dwie :) Kasia jest rewelacyjna :)
        • stiuart88 Kiedys galaxy a teraz trendy 10.01.08, 11:01
          Bardzo polecam Wam kochani Pania Sylwie, jest to osoba mloda i szalenie kreatywna, do pracy podchodzi z sercem, kazdego klienta traktuje wyjatkowo i jest niesamowicie zdolna, potrafi uczynic cuda. Wszystkim ja polecam bo to co ona robi z wlosami to jest sztuka. Telefon do salonu 625-42-04
    • Gość: Badaboom Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.inet / *.tpnet.pl 04.04.05, 01:31
      Powszechnie wiadomo, że najlepsi fryzjerzy, z najlepszym gustem i fantazją, to
      mężczyźni-geje... tyle że jeśli są, to w tym rydzykraju raczej się z tym nie
      ujawniają.
      • sntx uwaga na zakład w M1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.04.05, 00:00
        witam choc jestem menem z pewnoscia nie polecam zakladu fryzjerskiego w M1
        ostatnio kolezanece z pracy spalili tam wlosy !!!!!!!!!!!!
        i na pocieszenie rzucili jakis szampon za 50 pln a po badaniu u dermatologa okazalo sie ze mogla calkien stracic mieszki wlosowe skandal!!!!!!!!!!!!!!!
        • magdusiab24 Re: uwaga na zakład w M1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.04.05, 11:47
          Czy ktoś był w zakładzie fryzjerskim "SAMIARA", niedaleko teatru ludowego?
        • Gość: mycham Re: uwaga na zakład w M1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:51
          ja polecam Neo na Grodzkiej i fryzjera Rafala: oczywiscie jesli lubisz
          eksperymenty, ma dobry gust,bylam zawsze zadowolona, ale trzeba sie calkowicie
          zdac na niego, nic nie wymyslac
          • Gość: beza jakie ceny w Neo IP: *.ghnet.pl 04.05.05, 18:41
            za ścięcie krótkich włosów, czy terminy są odległe
            pozdrawiam
      • Gość: panna anna Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.go.net.pl 09.04.05, 19:57
        tak tak popieram Badaboom.
        Są to artyści którzy robią wiele tego, co innym ciężej wychodzi-wizaż,
        fryzjerstwo.To wrazliwi i często utalentowani ludzie.Trafiłam na takiego kilka
        razy i byłam zachwycona.A może tego kobitkom trzeba?Zeby usługi z wyglądem ich
        związane wykonywali mężczyżni-delikatni,mający guścik i podejście?
    • magdusiab24 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.04.05, 11:49
      Czy ktoś był w zakładzie fryzjerskim "SAMIARA", niedaleko teatru ludowego?
    • Gość: ... Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:05
      ...up
      • Gość: up Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.autocom.pl 15.04.05, 01:50
        up
        • pinkpanther Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 15.04.05, 09:01
          a ja dziś jak zwykle do Neo na Grodzkiej
      • medzi1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 22.04.05, 21:43
        up
    • Gość: adelaida55 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.crowley.pl 15.04.05, 10:40
      P. Mariola w "Pasażu Bielaka" rewelacyjnie ścina włosy, potrafi doradzić jeżeli
      się ją o to poprosi. Po jej strzyżeniu wystarczy umyć włosy i delikatnie
      podsuszyć. Fryzura trzyma się idealnie. Chodzę do niej już wiele lat.
      Doświadczenie!!!!!! i jest na bieżąco z modą. Niestety trzeba się zapisać, ale
      warto!!!!! Czasami ma się szczęście i można trafić bez zapisu.
      • Gość: Kinia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.tvn.pl 21.04.05, 19:37
        Ludzie, piszcie przejrzyściej i nie róbcie bałaganu na forum. Trudno momentami
        zorientować się, o który salon chodzi. A wtręty konkurencji to żenada - jeśli
        już robić coś takiego, to przynajmniej inteligentnie. Sama szukam dobrego
        fryzjera, a to forum jakoś mi tego nie ułatwiło - właśnie z powyższych powodów.
        Co do pana z TVN-u: sądzę, że to jakaś lipa, pracuję tu kilka lat i nie kojarzę
        żadnego stylisty, zajmują się tym same dziewczyny (z tego co się orientuję) i
        uwierzcie mi - raczej nie mają powodu i czasu dorabiać na boku.
        • modotv Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.04.05, 20:49
          Heh, również potwierdzam ;) W tvn- przynajmniej w KRK są same panie. Raz
          rozmawiałem z nimi kto w Krakowie najlepiej strzyże, poleciły studio Małgorzaty
          Babicz na Borsuczej. Ceny z "wyższej półki" ale ponoć tną zawodowo. Sam mogę
          polecić Darka z Framesi- świetny gość, chodzę do niego już dłuższy czas i zawsze
          jestem zadowolony.
          • Gość: Kinia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.tvn.pl 22.04.05, 08:35
            O Borsuczej też słyszałam, choć ceny rzeczywiście zaginają - orientowałam się
            kiedyś telefonicznie. Za kasę zostawioną tam podczas jednej wizyty, w innym
            salonie miałaby ich kilka. Ale to rzeczywiście najwyższy światowy poziom,
            znaczą mocno w branży i znajdują się we wszystkich fachowych pismach.
            • Gość: Krystian P.Babicz może i tak, ale jej chlopcy.. IP: *.pl / 62.233.214.* 03.05.05, 16:04
              Pani Babicz jest swiatowej slawy stylistka, ale co do jej zalogi to nie mam
              takiego zaufania! Razu pewnego Rafalek nie dosc ze mi "wyrabal" wlosy to
              jeszcze powiedzial ze to najnowsze ciecia... Jak poszedlem do innego fryzjera,
              to rece zalamal (bo strzyzenie juz dawno niemodne, a z wlosami mozna bylo
              zrobic niewiele). Chlopaki chca byc jak Pani Malgorzata, ale poki co to im to
              nie grozi
              • Gość: gosc anulka Re: P.Babicz może i tak, ale jej chlopcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:59
                moze i ona dobrze scina ale wiekszosc swojej kariery i rozglosowi ma dzieki
                swoim chorym cenom, za sciecie 160 zl to przeciez chore ceny i jeszce do tego
                zaczeli scinac fatalnie
      • nitka1992 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 19.08.08, 14:54
        Ja polecam Asię z salonu Pasja na ul. KĄCIK <przy BPH> świetna fryzjerka...
        byłam setki razy i zawsze jestem zadowolona... może nie jest tam tanio ale warto!!!
    • stanowczy.olo Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 15.04.05, 13:14
      zdecydowanie automat na dworcu głownym pkp w Krakowie
      strzyze rowno tanio i bez kompleksów
    • Gość: kaja Re: Dobry fryzjer w Krakowie - fryzura awangardowa IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.04.05, 16:47
      a gdzie warto isc po jakas awangardowa fryzurke? jaki fryzjer w K-wie lubie
      eksperymentowac i nie boi sie odwaznych ciec???
      mozecie kogos polecic???
      (dzieki forum bylam w 2 miejscach, znanych z bardziej tradycyjnych fryzurek)
      gdzie udac sie po awangarde???
      pzdr!
      • Gość: Karola Re: Dobry fryzjer w Krakowie - fryzura awangardow IP: *.pl / 62.233.214.* 03.05.05, 16:05
        Polecam Pawelka z Galerii Kazimierz! Zlota raczka i wizje ma przecudne...
        • Gość: kaja Re: Dobry fryzjer w Krakowie - fryzura awangardow IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 05.05.05, 22:10
          dzieki, a moglabym Cie poprosic o numer telefonu? ta Galeria taka oblezana,
          bylam tam dwa razy, ale szybko wyszlam, bo tlumy!!! i to o nawet wczesnych
          godzinach :) jakies szalenstwo... nie chcialabym czekac tylko umowic sie na
          konkretna godzine.
          dziekuje z gory :)
          pzdr!
      • Gość: klientka Re: Dobry fryzjer w Krakowie - fryzura awangardow IP: *.sytes.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:40
        witaj polecam ci michel caruso na stradomskiej ja jestem zachwycona i moja
        ciotka tez uuuuu co ona ma na glowie za cudenko
    • lucy215 namiary na Amelię ! :) 17.04.05, 22:05
      Studio Fryzury Amelia
      ul. Zamoyskiego 86
      tel: 296 31 35
      pn-pt 11-19, sob 10-13.
      warto dzwonić i umówić się wcześniej, szczególnie 13 każdego miesiąca ze
      względu na promocję.Obydwie dziewczyny często biorą udział w różnych pokazach
      bodypaintingu, naprawdę mają wyobrażnię i najważniejsze- talent ;)
      • Gość: natalicja Re: namiary na Amelię ! :) IP: *.autocom.pl 20.04.05, 15:52
        Bylam w Amelii, rzeczywiscie jest fajnie i ladnie mnie dziewczyna ostrzygla - i zajmowala sie mna niemal godzine...
        • medzi1 Re: namiary na Amelię ! :) 27.04.05, 21:13
          mam pytanie czy drogo jest w tym salonie ameli ile kosztuje podciecie i balejarz
          • crazyasica Re: namiary na Amelię ! :) 28.04.05, 09:27
            50 zl
            • medzi1 Re: namiary na Amelię ! :) 28.04.05, 19:19
              crazyasica nap ze 50 zl kosztuje sciecie i balearz e nie chyba nie mozliwe
              • lucy215 Re: namiary na Amelię ! :) 04.05.05, 16:04
                za 3 kolory i ścięcie zapłaciłam 100 zł, ostatnio koło 60 za to samo ale w
                ramach promocji.
              • crazyasica Re: namiary na Amelię ! :) 05.05.05, 13:36
                a jednak mozliwe :)
      • Gość: mroo Re: namiary na Amelię ! :) IP: *.bydgoska.krakow.pl 02.05.05, 22:41
        jak dojechac z Centrum do Amelii na Zamoyskiego ? z Rynku Głównego to daleko?
        dzieki
        • medzi1 Re Ale bzdury z ta Amelią 14.05.05, 15:43
          niewiem dziewczyny co wy piszecie ze 13kazdego miesiaca jest promocja dziwne ja
          bym nam wczraj 13go i dziewczyny powiedzaly ze nie ma zadnych promocji jest ale
          na makijarz. Ale brednie tu wypisujecie
          • lucy215 Re: Re Ale bzdury z ta Amelią 18.05.05, 13:52
            kiedy byłam tam ostatnio taka promocja była i to nie są brednie. może się coś
            zmieniło, przecież nie chodzę tam codziennie. a w ogóle to zadowolona jesteś ?
            • medzi1 Re: Re Ale bzdury z ta Amelią 18.05.05, 18:44
              Byłam tylko zapytac o ceny i o promocje pani Kasia powiedziala ze takiego
              czegos nie ma i nie było dziwne.Ide sie obciać w piatek do pani kasi.Mam
              pytanie Lucy czy ty robiłas sobie tam balejarz oni robia tam farba matrix czy
              dlugo ci sie trzyma ta farba na wlosach czytalm wypowiedzi na forum ze lasce
              sie zmyły po 2dniach.Moze ona ma jakies dziwne włosy.Szkoda ze juz nie ma tej
              promocji;(((
              • lucy215 Re: Re Ale bzdury z ta Amelią 22.05.05, 11:16
                ostanio byłam tam i promocja polegała na tym,że za pół ceny robią jeśli
                pozwolisz im zrobić na głowie to co chcą,plus makijaż i zdjęcia za pół ceny w
                studio obok.
                nie mam balejazu, tzn jakiś pasemek, tylko włosy zafarbowane w taką gwiazdkę-
                pod spodem ciemniejsze, na wierzchu jasniejsze i trochę pomieszane ;) nie iwem
                jak to opisac, w każdym razie farby trzymają się dobrze, jasne lepiej od tych
                ciemniejszych. i tak muszę chodzić do fryzjera conajmniej co 2 miesiące bo
                włosy mi strasznie syzbko rosną :0
            • medzi1 Re: Re Ale bzdury z ta Amelią 23.05.05, 19:42
              byalm w ameli i zajebiscie mnie obcieła kasia jestem bardzo zadowolona
              • lucy215 a widzisz ;) :p 24.05.05, 08:38
                :D
      • Gość: Kinia Re: namiary na Amelię ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:50
        Lucy215 i Crazyzsica to dopiero żywe chodzące reklamy salonu Amelia.
        Pod wpływem ich wychwalania umówiłam się u pani Kasi i totalna KICHA!!!!!
        Widać, że dziewczyna nawet dobrze nożyczek nie umiała trzymac. Poza tym w
        trakcie ścinania mnie poleciała po frytki, które wcinala i brudnymi paluchami
        zabrała sie dalej do czesania moich włosów.....ŻENADA!!!!!
        Co mi się wydało dziwne to spytały się skąd mam do nich namiary i gdy
        odrzekłam, że z internetu to się dziwnie uśmiechały. Czyżby one tutaj działały
        na tym forum, bo wydaje mi się, że nie jest to forum na reklamowanie się ale na
        prawdziwe doradzanie dobrych salonów z obiektywnego punktu
        widzenia......zastanówcie się...
        • medzi1 Re: namiary na Amelię ! :) 02.06.05, 19:38
          Mi tez nie spodobalo mi sie ze kaska latala jak nie normalna jadla wzk i
          scinajac mnie robila duzo innych rzeczy. ale ze sciecia jestem zadowolona
        • lucy215 Re: namiary na Amelię ! :) 04.06.05, 09:00
          > Lucy215 i Crazyzsica to dopiero żywe chodzące reklamy salonu Amelia.
          > Pod wpływem ich wychwalania umówiłam się u pani Kasi i totalna KICHA!!!!!
          > Widać, że dziewczyna nawet dobrze nożyczek nie umiała trzymac. Poza tym w
          > trakcie ścinania mnie poleciała po frytki, które wcinala i brudnymi paluchami
          > zabrała sie dalej do czesania moich włosów.....ŻENADA!!!!!
          > Co mi się wydało dziwne to spytały się skąd mam do nich namiary i gdy
          > odrzekłam, że z internetu to się dziwnie uśmiechały. Czyżby one tutaj
          działały
          > na tym forum, bo wydaje mi się, że nie jest to forum na reklamowanie się ale
          na
          >
          > prawdziwe doradzanie dobrych salonów z obiektywnego punktu
          > widzenia......zastanówcie się...

Kiniu, uśmiechały się dziwnie bo wiedziały kto podaje ich namiary w internecie
          ( że ja to robię). Byłam u nich 3 razy, powiedziałam im że napisałam adres
          salonu itd, powiedzialy ze było kilka osób i tyle. Nie ma się o co rzucać.
          Podczas moich wizyt nic takiego się nie zdarzało, więc nie moglam powiedzieć
          nic negatywnego na temat salonu.
          • Gość: Diana Re: namiary na Amelię ! :) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:13
            Hej wszystkim!!
            zarazo po tym co znalazłam na forum poszłam szybko sprawdzić co to za salon
            fryzur....dziewczyny od razu przypadły mi do gustu, szybko zabrały się za mnie,
            po 3 godz wyszłam totalnie zmianiona niedowierzając że to ja.Dziewczyny mnie
            tak wyszykowały, zaczynając od moich brwi koncząc na zmianie mojej przsuszonej
            farbami głowie.Efekt świetny.Szkoda ze moja randka wtedy nie wypaliła bo facet
            napewno by mnie nie poznał:)) POLECAM niezdecydowanym...naprawde dobre rece
            mają do ciecia, pomysłów pełną głowe...
            • Gość: alinka Re: namiary na Amelię ! - wrażenia po wizycie :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:54
              A ja byłam i dziewczyny absolutnie nie przypadły mi do gustu - zwłaszcza Kaśka.
              Antypatyczna i nieciekawa. W pierwszech chwili chciałam stamtąd wyjść bo ani
              wnętrze ani towarzystwo, ale zostałam i to był błąd. "balejaż", który mi
              zrobiła Kaśka wygląda tak, że kupiłam ciemny szampon koloryzujący żeby to tylko
              przykryć. Było to żółte z ciemnymi plamami. Nie wiem jak wasze doświadczenia z
              koloryzacją ale moje są takie, że balejaż polega na tym, że farbuje się wybrane
              pasemka i wybieranie ich przypomina szydełkowanie - tu nic takiego nie było
              tylko szybkie wybranie pasm "jak leciało" i efekt fatalny...
              Teraz byłam w salonie Roman na Gołebiej i efekt jest bardzo dobry tylko z kolei
              porażające ceny - nie ma nic pośredniego ?
    • Gość: Izabellla Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 213.17.239.* 22.04.05, 09:54
      Witam-a ja Wam wszystkim polecam przemilego fryzjera-p.Piotra.Pracuje w
      drogim,ekskluzywnym salonie na ul.Wieniawskiego,ale po pracy przyjezdza
      osobiscie do klientek(czyli wieczorami,a czasami nawet koło północy-tyle ma
      klientek).Jest naprawde wyjatkowym profesjonalista,stylistą,świetnym fryzjerem:)
      Otwarty na wszelkie sugestie,ale i sam potrafi wspaniale doradzic;do tego fajny
      facet-swobodnie mozna porozmawiac-ogolnie POLECAM wszystkim
      wybrednym,wymagającym,niezdecydowanym....:)
      • pinkpanther Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 24.04.05, 22:43
        Izabello brzmisz jak reklama przedyktowana przez pana Piotra
        albo w ogóle powinnaś się była podpisać "Pan Piotr"
    • Gość: Izabellla Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 213.17.239.* 25.04.05, 07:27
      Pinkpanther-a czy tutaj naprawde nie mozna miec wlasnego zdania??? Naprawde nie
      rozumiem dlaczego zarzucasz mi jakies oszustwo i pseudoreklame -ja naprawde nie
      jestem zadnym "Panem Piotrem",nawet nie jestem panem...po prostu jestem bardzo
      zadowolona,mimo wybrednego bardzo charakteru kobieta,ktora po wielu juz
      przykrych doswiadczeniach fryzjerskich trafila na DOBREGO fryzjera!
      • plusaktiv1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 25.04.05, 07:55
        kórde nie wiedziałam na Wieniawskiego ekskluzywnego salonu fryzjerskiego, podaj
        konktretny adres
      • Gość: mła do Izabella!! IP: *.tfkable.pl 25.04.05, 14:43
        Możesz podać jakieś konkretne namiary na tego Pana Piotra??? Skoro wart
        odwiedzenia to poproszę o telefon :) i adres :)
      • medzi1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 29.04.05, 20:00
    • Gość: Izabellla Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 213.17.239.* 25.04.05, 18:06
      Prosze bardzo-Studio Urody No.1;Kraków,ul.Wieniawskiego 62.
      I wiecej zaufania prosze:)
      • dariaaa1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 01.01.06, 02:53
        No1 to ekskluzywny salon w rzeczy samej.
    • Gość: Izabellla Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 213.17.239.* 25.04.05, 18:10
      A i nr tel do tego Salonu-(012)411 76 51. www.no1studio.pl
    • grida Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 26.04.05, 12:30
      o rany - ile osob tyle opini...i jak tu sie zdecydowac na cos....grrr
    • Gość: Izabellla do Mla IP: 213.17.239.* 26.04.05, 18:29
      I prosze o wrazenia ,napisz czy bedziesz zadowolona(albo i nie)jesli juz sie
      zdecydujesz na Mojego fryzjera:)Pozdrawiam:)
      • plusaktiv1 Re: Eric Stipa na Długiej 29.04.05, 01:26
        Super!!! Moja fryzjerką jest pani Ewa. Nie dość, że doskonale strzyże i miło
        się z nią rozmawia, to jej masaż głowy jest zajebisty.
        • Gość: stima Jean Louis David IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:51
          Świetny salon, zetną jak zechcesz ale przy tym doradza.Mila obsluga, atmosfera,
          jakosc uslug swietna :D ceny srednie, ale sa znizki rzecz jasna :) w tesco na
          wielickiej sciecie + mycie z masazem i wymodelowanie 56zl natomiast na szewskiej
          to samo 59zl. Dla studentów i uczniow 20% znizki :) bardzo fajnie, polecam :)
          • lucy215 Re: Jean Louis David 05.05.05, 19:27
            w JLD byłam 2 razy.za pierwszym razem pani co prawda dobrze mnie ostrzygła, ale
            obsługa nie jest rewelacyjna,bez żadnego indywidualnego podejścia do
            klientki,masaż głowy trwał chyba całe 30sekund,biegiem na fotel,i ekspresowe
            ścięcie,o takim luksusie jak zaproponowanie czegoś do picia nie wspomnę(na
            Siennej)
            Drugi raz byłam na Brackiej, gdzie dorwała mnie młoda dziewczyna z kolczykiem w
            nosie, za przeproszeniem opitoliła mi połowę włosów bez żadnego polotu, i od
            tej pory już do zadnego salonu JDL nie wejdę.
            Moja koleżanki też się zawiodły,jednej zamiast normalnego belajażu pani
            fryzjerka machnęła pędzelkiem przez co powstały 3 (słownie trzy) pasemka i
            zapłacila sporo kasy. Druga wymysliła sobie dosyc oryginalną fryzurę, a
            fryzjerki zamiast doradzic jej coś innego albo wyperswadować w kulturalny
            sposób zaczęly się z niej śmiać po kątach.
            • zaino Re: Jean Louis David 05.05.05, 21:56
              Znam goscia, który po skonczeniu szkoły nie mógł znaleźć przcy jako mechanik
              samochodowy i został.........fryzjerem w takim salonie, po ekspresowym kursie
              fryzjerskim.
            • alrisa Re: Jean Louis David 11.05.05, 11:33
              W LJD byłam dwa razy - raz na samym podcięciu i wymodelowaniu - efekt był
              bardzo dobry ale też fryzura nie jakaś wymyślna (taka jak chciałam tylko nie
              wymagało to szczególnych umiejętności czy pomysłów). Natomiast za drugim razem
              poszłam tam by zlikwidować odrosty i zrobić na nich balejage i tu efekt był
              katastrofalny - czubek głowy miałam w kolorze żółtym. Potem się dowiedziałam,
              że oni mają tylko w ofercie "koloryzację" a nie poprawianie odrostów, tylko
              dlaczego nie powiedzieli mi o tym wcześniej? Więcej już się tam nie wybieram...
              • crissy Re: Jean Louis David 19.05.05, 15:44
                Witam! Ja też nie jestem zadowolona z Jean Louis David. Byłam raz na Szewskiej,
                pani nie potrafiła mi zaproponować żadnej fryzury, w końcu jakąś wymyśliła,
                trzymała się aż do następnego dnia. A ceny raczej wysokie. Polecam za to salon
                na ul.Legionów Piłsudskiego i panią Basię. Ostatnio siedziałam tam chyba ze 3
                godziny, dostałam kawę, gazety. Za ścięcie, baleyage, modelowanie średnich
                włosów zapłaciłam 165 zł, za to samo bez baleyagu 55. Aha jest tam tez pani
                Bożenka, fajnie ścina mężczyzn, jedną fryzurę potrafi z klientem omawiać 10
                minut, jak uważa że coś będzie źle wyglądało to mówi wprost.
                • Gość: monia Re: Jean Louis David IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:55
                  Ja bylam wierna temu zakładowi przez kilka lat... ale mialam fryzjerke, która
                  obcinala mnie zawsze bardzo dokładnie( ponad godzine) i dzieki temu moje
                  cieniuchne wlosy nareszcie dobrze sie układały nawet przez 2 miesiace(fryzjerka
                  byla rewelacyjna pod wzgledem technicznym). Niestety wprowadzili jakies limity
                  czsowe-20 minut na klienta. "Moja" fryzjerka sie ulotnila(jak wiele jej
                  kolezanek)... i ja również- po niemilych doswiadczeniach z początkującym
                  personelem.
                  Teraz szukam nowego fryzjera i nie moge znalesc :(
                  • Gość: neta Re: Jean Louis David IP: *.autocom.pl 30.06.05, 14:55
                    Ja też się nie wybiorę więcej do JLD. Ostatnio obcinał mnie jakiś niedouczony młokos, który biegał dopytać się kolezanki jak to sie robi.. żenada
            • Gość: wiolka Jean Louis David- tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:25
              --------------------------------------------------------------------------------
              Nie jestem zadowolona z Jean Louis David. Byłam osttanio na Szewskiej i to
              byla wielka moja pomylka,
              pani nie potrafiła mi zaproponować żadnej fryzury, w końcu jakąś wymyśliła,
              trzymała się aż do następnego dnia. A ceny raczej wysokie. Polecam za to salon
              na ul.Stradomskiej i panią Anię. Ostatnio siedziałam tam chyba ze 3
              godziny, dostałam kawę, gazety. Za ścięcie, baleyage, modelowanie średnich
              włosów zapłaciłam około 165 zł, za to samo bez baleyagu 55.
              • Gość: byla klientka JLD Re: Jean Louis David- tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:27
                w JLD byłam 2 razy.za pierwszym razem pani co prawda dobrze mnie ostrzygła, ale
                obsługa nie jest rewelacyjna,bez żadnego indywidualnego podejścia do
                klientki,masaż głowy trwał chyba całe 30sekund,biegiem na fotel,i ekspresowe
                ścięcie,o takim luksusie jak zaproponowanie czegoś do picia nie wspomnę(na
                Siennej)
                Drugi raz byłam na Brackiej, gdzie dorwała mnie młoda dziewczyna z kolczykiem w
                nosie, za przeproszeniem opitoliła mi połowę włosów bez żadnego polotu, i od
                tej pory już do zadnego salonu JDL nie wejdę.
                Moja koleżanki też się zawiodły,jednej zamiast normalnego belajażu pani
                fryzjerka machnęła pędzelkiem przez co powstały 3 (słownie trzy) pasemka i
                zapłacila sporo kasy. Druga wymysliła sobie dosyc oryginalną fryzurę, a
                fryzjerki zamiast doradzic jej coś innego albo wyperswadować w kulturalny
                sposób zaczęly się z niej śmiać po kątach.
          • Gość: awa Re: Jean Louis David IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 04.08.05, 12:39
            Przereklamowana kicha jakich mało. Nie dość,że traktują jak przedmiot, to
            jeszcze nie możesz liczyć na rzetelną poradę, ścięcie to gora 20 minut...szkoda
            gadać, najlepiej omijac szerokim łukiem. Zresztą wystarczy spojrzeć na osoby tam
            pracujące (przynajmniej na Siennej)- ich fryzury pozostawiaja wiele do
            życzenia.... Fryzjer chyba jednak powinnien coś sobą reklamowac.
            • Gość: kinga Re: Jean Louis David- dramatyczne salony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:43
              zgadzam sei z toba juz dawno przestalam tam chodzic
            • Gość: IGA KUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:35
              a był ktos w Kublinie na Zakopiance?
          • Gość: malagoska33 Re: Jean Louis David IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:01
            chyba sobie zartujecie:))) Dwa razy byłam w tych salonach i za każym razem
            przyświetlala mi inna idea, mianowicie:
            1. Strzyżenie + farbowanie odświezenie koloru i modna fryzurka
            2. Fajna fryzura ala beyonce czesanie na wesele

Za kazdym razem zawiodlam sie glowe musialam myć, a fryzure robić sama. Nazwy
            owych saalonów brzmią dumnie, jednak za nazwą stoi grupa fryzjerek, które same
            na głowie maja byleco, same tez wiele nie potrafia, osoby w nich pracujące
            zrobiły na mnie malo estetyczne wrazenie
        • Gość: Gerdi Re: Eric Stipa na Długiej IP: 195.136.143.* 28.04.06, 16:43
          A ja polecam p. Marysie. Wczoraj rano uratowała moje włosy!!! Przyszłam ze
          łzami w oczach i koszmarem na głowie, którego dokonała fryzjerka z salonu na
          Czarnowiejskiej 82 (L'Oreal)- niestety nie znam imienia tej fryzjerki, ale jest
          zupełnie bez polotu i wyobraźni, jednym słowem maskra.
          Z kolei p. Marysia z Eric Stipa, nie dość, że mnie bardzo pocieszyła, to
          jeszcze dokonała cudu. Fryzurka jest super i musze powiedzieć, że wiele osób po
          prostu mnie nie poznało:))Teraz tylko p. Marysia!!!!
    • lena49 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.05.05, 15:05
      Studio Fryzur przy ul.Borsuczej 20 w Krakowie. Plecam z czystym sumieniem
      będziesz zadowolona. Może jest troche drogo, ale to profesjonaliści w pełnym
      znaczeniu tego słowa.
    • e_felina_d Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 18.05.05, 10:56
      Zdecydowanie polecam Framesi na rynku. Spokojnie można poddać się wizji
      fryzjera :) Fryzura nie banalna acz lekka i wygodna ... o dziwo z długimi
      włosami można wieele zrobić :) Pozdrawiam
      • Gość: grape Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:46
        a ile kosztuje sciecie w framesi?
        • beata_d2 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.05.05, 21:51
          a co sądzicie o nowym salonie Michel Caruso na ul.Stradomskiej?podobno pracuja
          tam profesjonalni styliści (tak przynajmniej mówili w reklamie radiowej),
          czekam na jakies opinie bo mam zamiar sie tam wybrac w najblizszych dniach!
        • modotv Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 24.05.05, 12:42
          Prosze bardzo: męskie włosy krótkie spadają za 50 złotych:) Innych cen nie
          podam- jeśli zainteresowana dzwoń- 421 84 66. I jak zwykle polecam Darka!
          • Gość: ? Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.autocom.pl 27.05.05, 19:09
            a czy da radę u fryzjera zmienić kolor na blond, jeśli włosy były już wcześniej
            farbowane, jeśli tak, to gdzie najlepiej?
        • nefretete.s.c Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 23.02.06, 19:15
          u nas mozna sprawdzic na www.nefretete.biz - jestesmy szkoleni przez tych
          samych fryzjerow i stylistow :-)
      • Gość: maja Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.compower.pl 11.06.05, 10:10
        Framesi

potrzbuje frzurke na slub ;)
        pana darka nie ma
        polecono mi pania Maje !!! ktos cos wie na jej temat ?
      • nefretete.s.c Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 23.02.06, 19:14
        albo Framesi Nad Sudołem przy Opolskiej :) www.nefretete.biz :-)
    • Gość: rzoana salon maria-bronowicka IP: *.autocom.pl 27.05.05, 22:14
      najlepszy fryzjer jakiego mialam...p.Danusia Banys..w salonie L'Oreal na
      bronowickiej..kobieta pelna inwencji tworczej..ciagle jezdzi na szkolenia...moi
      znajomi i nieznajomi ciagle zwracaja uwage na fryzure zrobiona przez
      p.Danusie:)w salonie jest od wtorku do soboty...koszty
      niewielkie..strzyzenie+mycie=30zl...a baleyage,farba +strzyzenie ok
      130zl..naprawde polecam..w pelni profesjonalnie
      • alrisa Re: salon maria-bronowicka 02.06.05, 11:00
        Gość portalu: rzoana napisał(a):
        Podaj jakieś namiary na tą panią ... Próbowałam googlać ale kiepsko mi to
        wychodzi :(

> najlepszy fryzjer jakiego mialam...p.Danusia Banys..w salonie L'Oreal na
        > bronowickiej..kobieta pelna inwencji tworczej..ciagle jezdzi na
        szkolenia...moi
        > znajomi i nieznajomi ciagle zwracaja uwage na fryzure zrobiona przez
        > p.Danusie:)w salonie jest od wtorku do soboty...koszty
        > niewielkie..strzyzenie+mycie=30zl...a baleyage,farba +strzyzenie ok
        > 130zl..naprawde polecam..w pelni profesjonalnie
      • tezik Re: salon maria-bronowicka 21.02.10, 16:57
        skorzystałam z tego forum i udałam się tam, żeby zrobić sobie fryzurę ślubną... i nie byłam do końca zadowolona :/
        muszę przyznać, że sama nie miałam konkretnej wizji tej fryzurki, ale zaproponowane rozwiązanie mnie nie zachwyciło (chwali się tutaj inwencję szefowej), a z kolei zupełne zdziwiło, gdy się okazało (co zobaczyłam dopiero na zdjęciach), że fryzura próbna była nieco inna od fryzury właściwej,
        nie podobała mi się atmosfera tam panująca - było mnóstwo ludzi i choć sama p. Danusia była bardzo opanowana czuć tam było, że wszyscy się spieszą, wyczuwa się u nich podskórne zdenerwowanie,
        ot takie moje subiektywne spostrzeżenia, może faktycznie innych praca tego salonu się podoba (i świadczy pewnie o tym ilość klientów)
    • beata_d2 salon michel caruso?? 28.05.05, 22:00
      czesc ponawiam pytanie!czy byl ktos w tym nowym salonie michel caruso na
      ul.stradomskiej?? z reklamy radiowej wynikalo ze moze byc tam calkiem ok,
      czekam na jakies niusy bo nie wiem czy warto isc!
      • Gość: chlopas Re: salon michel caruso?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:45
        świetny fryzjer jest na dietla. chłopak ma na imię paweł i jest właścicielem salonu daviness. ceny rozsądne. strona www.daviness.pl
        • czarnaaaaa10 michel caruso super fryzjer 02.06.05, 22:22
          właśnie czytałam wypowiedzi i powiem, wam ze bylam w michel caruso juz 2 razy i
          jestem bardzo zadowolona z obcięcia moich wlosow jak rowniez polecam solarium
          sa mocne lampy i szybko opala, ja mieszkam w poblizu wiec trafilam tam , nawet
          kolezanki pytaly gdzie sie scinalam i tez byly tam i sa zadowolone, wiec w
          pelni odpowiedzialnosci polecam naprawde, wczesniej strzyglam sie u mistrzyni
          Polski ale jednak wole pania Anie
          • Gość: gosc11111 Re: michel caruso super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:54
            ciekawe kiedys uslyszalam w radiu o tym nowym salonie, ale zawsze chodzilam do
            jean louise davis czy jakos tam, bo ostatnio jestem niezdowolona ida na
            ilosc,wiec chetnie skorzystam z uslug w michel caruso, dobrze wiedziec
            • Gość: olaszka Re: michel caruso super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:49
              wiecie co skorzystalam z uslug w michele caruso i mam cos odlotowego na
              glowie :P polecam balejazyk pierwsza klasa, dzieki za rade
          • Gość: olgita Re: michel caruso super fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:05
            zgadzam sie z Toba czarniutka tez tam bylam pare dni temu ale mam kolorki i
            fryzurke hm az kobiety mnie zaczepialy na ulicy:):):)
            • medzi1 Re: Davines 05.08.05, 20:59
              Czy ktoś był w salonie Davines na ditla ,słyszalam ze tam fajne fryzurki robia?
              • Gość: zachwycona Re: Davines IP: *.autocom.pl 30.09.05, 22:17
                To fajny, nowoczesny salon. Fryzjerki robią super fryzury, a chłopaki nie dość
                że przystojni to jeszcze bardzo zdolni(ha rymnęło mi się). Jestem studentką,
                mam tam 20% zniżki. CHodzę tam ze swoim facetem i jesteśmy bardzo zadowoleni.
                Kimat, obsługa- wszystko ok
          • Gość: AGA Re: michel CARUSO super salon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:08
            DZIEKI CZARNA JA TEZ SKORZYSTLAAM I JESTEM ZADOWOLONA JAK NIGDY Z MOICH NIOWYCH
            PASEMEK, KOLOR WOW POLECAM NIE WSPOMNE O STRZYZENIU SA REWELACYJNI WG MNIE I
            WARCI NIE TAKICH PIENIEDZY
            • Gość: monika Re: michel CARUSO super salon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:30
              ja rowniez skorzystałam z uslug tego salona i jestem naprawde zadowolona,
              bardzo miła obsługa i miła atmosfrea a przede wszystkim włosy ukladaja sie mi
              nawet po myciu, goraco polecam, ceny przystepne
      • Gość: maja Re: salon michel caruso?? IP: *.autocom.pl 04.07.05, 17:24
        Byłam i jestem wściekła. Chciałam sobie zdegażować GRZYWKE, bo zapuszczam wlosy
        a panna chce mi myć głowe, żeby ściąć grzywke, cena bagatelka tylko 55 zł. To
        bezczelne, niech powie od razu, że oni nie degażują włosów tylko obcinają, myją
        i modelują całą fryzure. Degażowanie grzywki z uczesaniem włosów zajmuje tylko
        5 min. Dlaczego duze salony fryzjerskie nie uwzględniają drobnych zabiegów
        kosmetycznych na włosach?
        • Gość: ja Re: salon michel caruso?? do maji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:01
          ty jestes chyba jakas kretynka ja place za sciecie moich dlugich wlosow tyle, a
          tak po za tym to nie wiem czy wiesz ale jak jest szanujacy sie zaklad to nie
          bedzie szczygl kogos brudnych i tlustych wlosow bo w ten sposob niszca sie
          nozyczki ktore czasame kosztuja wiele wiecej niz 55 zl
      • Gość: mysz Re: salon michel caruso?? IP: *.autocom.pl 20.11.05, 00:12
        obiecalam wczoraj panu Bartkowi, ze jesli bede zadowolona z efektow jego pracy,
        to zamieszcze tu na forum "posta polecajacego" ;) Wiec zamieszczam :D Jestem
        zachwycona! Nie moge odejsc od lustra ;) I od razu rozwiewam obawy wszystkich,
        ktorzy zapuszczaja wlosy: w salonie Michel Caruso nie scinaja ci zawziecie
        wlosow przy samej czaszce gdy tylko uslysza, ze chcesz wyhodowac sobie dluzsze
        wlosy ;P
        Widac, ze to co tam robia, robia z sercem, pomyslem, a co najwazniejsze,
        kapitalnym wrecz wyczuciem wlosa klienta. I pierwszy raz spotykam sie z tym, ze
        ktos ze mna rozmawial i ogladal moje kudelki jeszcze pzred myciem!
        Jedynym mankamentem sa ceny - ja mam wloski ok. 25 cm, zaplacilam 65 zl :/ Ale
        warto bylo, i na pewno nie byl to moj ostatni raz z panem Bartkiem ;P
        • czarnaaaaa10 zgadzam sie CARUSO super 10.04.06, 01:38
          zgadzam sie z toba sa swietni:)
    • Gość: annapurna13 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.interia.pl 03.06.05, 12:00
      Wracam właśnie ze Świtu. Super. Miło. Tanio. Profesjonalnie.Kawa jest.
    • dzika_roza Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 06.06.05, 10:12
      a czy ktos byl w salonie "Image" na Fieldorfa Nila albo w "Exclusive" na
      Wybickiego (w tym wielkim budynku Parlament)?
      • Gość: ania Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 23.06.05, 10:36
        Bylam w exlusive-robilam balejaz,mimo,ze przez telefon pani powiedziala,ze
        koszt na dlugich wlosach to "do200zl" zaplacilam 230zl,srednio bylam
        zaodowolona z efektu,zauwazylam,ze ogolnie ten salon raczej"cienko" przedzie-
        chodze tam na solarium i tylko moze dwa razy widzialam tam klientow u
        fryzjera,przewaznie sa pustki.I kosmetyczki do tego "salonu"szukaja juz chyba
        trezci miesiac.
    • alrisa Neo na Grodzkiej 06.06.05, 13:33
      Wybieram się jutro do Neo na balejaż do p. Sylwi. Powiecie mi coś czy to dobry
      wybór?Baardzo proszę ... Z jednego źródła wiem, że jest tam całkiem ok ale
      zastanawiam się czy na pewno ...
      • Gość: marzena Re: Neo na Grodzkiej IP: *.sytes.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:21
        podejdz kawaleczek na stradom do michel caruso a tam naprawde garbuja cudowne
        pasemka i nie tylko tel;431-07-70
    • Gość: d1withunagi Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 83.16.133.* 07.06.05, 10:48
      Expander na Piłsudskiego 7. Każda wizyta to wielka przyjemność:)))) (szczeg o
      ly zachowam dla siebie...:P)
      • Gość: magda Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:50
        oj bylam tam i dramat kolor wyszedl nmie taki jak chcialam i tlumaczyli sie ze
        mam ciezkie wlosy do farbowania- bzdura, poszlam gdzie indziej i bez problemu
        mialam wymarzony kolor
      • Gość: kokon Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:13
        byłam. Pan raczej nie polecam (60 pln za takie sobie strzyzenie),ale pan
        Grzegorz bardzo dobrze strzyze.Po wizycie u niego odstawiam na 2 miesiace
        wszystkie kosmetyki do modelowania, bo wlosy swietnie sie ukladaja.Jestem
        zadowolona, chociaz za samo strzyzenie trzeba zaplacic ponad 80 zl. Personel
        przesadnie mily i nachalnie reklamuja szampony po 100zl;)(do kupienia
        oczywiscie w ich salonie)
    • przemkowa.b Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 10.06.05, 14:18
      Ulica Kącik 6 , salon Pasja, w pobliżu PL.Boh.Getta. Super kreatywne i naprawdę
      sama przyjemność.
      • Gość: Framesi Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.compower.pl 11.06.05, 10:11
        Framesi

potrzbuje frzurke na slub ;)
        pana darka nie ma
        polecono mi pania Maje !!! ktos cos wie na jej temat ?
        • Gość: maja Framesi IP: *.compower.pl 11.06.05, 10:17
          ups wyzej pomylilam autora z tematem

wiec jeszcze raz

potrzbuje fryzjera do fryzurki slubnej :)
          zastanawiam sie nad salonem Framesi p. darka nei ma wtedy w pracy :(
          zaproponowano mi pania Maję ??? ktos cos wie na jej temat
          • teslife Borsucza -p.Babicz 15.06.05, 22:44
            Słyszałam o słynnym styliście Rafale, (który pracuje na Borsuczej) różne
            opinie, nie mam odwagi do niego pójśc. CZy ktos może mi polecić innego fryzjera
            z Borsuczej, czy ten facet z dredami jest dobry? CZy ktoś wie coś na ten temat?
            Ciągle szukam swojego fryzjera.
            pozdrawiam
            Teslife
            • Gość: ... Re: Borsucza -p.Babicz IP: 80.50.251.* 16.06.05, 12:51
              Z borsuczej ja polecam Panią Martę. Bardzo miła i fachowa. Co prawda ceny mają
              kosmiczne (ścięcie z modelowaniem to około 150 zł), ale raz na dłuuugi czas
              warto sobie pozwolić.
            • Gość: nuska Re: Borsucza -p.Babicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:03
              Wiesz co ja bylam tam ostatnio bo chcialam sprawdzic wlasnie jego cudowne
              PRZEREKLAMOWANE umiejetnosci za0placilam 160 zl i bylam po prostu oburzona, na
              glowie dramat:(, poszlam z polecenia kolezanki do Michel Carusa na stradomiu na
              poprawki i za 60 zl wyszlam miodzio, teraz jestem zadowolona i fryzjera juz nie
              zmienie. Jeslli chodzi o fryzjerke to bylam u takiej czarnej pani Ani. poleam
              naprawde bo kolezanki moje tez juz poszly tam i sa zadowolone:)
              • lucy215 do nuski 20.06.05, 11:45
                jakie są ceny w Carusie ?
            • Gość: niunia Re: Borsucza -p.Babicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:03
              a o panu rafale to juz nawet nie cche mi sie gadac:(
              • Gość: izka Michele Caruso extra fryzjerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:08
                polecam wam naprawde super fryzjera Bartka na Stradomiu, gosc hm ciasteczko ze
                u lalalaa a do tego taki talent az milo, ceny oki obsluga fachowa, zgadzam sie
                z wypowiedzziami czarnej i niuski:)
                • ata19 Re: Michele Caruso extra fryzjerzy 17.06.05, 15:17
                  A masz może nr telefonu do M. Caruso?
                  • Gość: xxxxxx tel do Michel Caruso IP: *.sytes.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:12
                    przepraszam ze tak pozno odpisuje tel to: 431-07-70 i pros pania anie z
                    czarnymi wlosami- ona mnie scina i jest dobra
                  • Gość: misia Re: Michele Caruso extra fryzjerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 00:13
                    dziekuje za porade bylam w michele ceruso i jestem zadowowolona naparwde,
                    wloski mam extra pocieniowane , ukladaja sie rewelacyjnie i balejazyk uffffffff
                    wymarzony kolorek
                    Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM
                    • Gość: nina Re: Michele Caruso extra fryzjerzy IP: *.devs.futuro.pl 24.12.05, 00:34
                      Gdzie jest ten fryzjer i ile kosztuje ścięcie i balejaż.
                      Ja chodzę do expandera na Długą ale jest drogo, ścięcie 70 zł a balejaż 140
                      • Gość: nina Re: Michele Caruso extra fryzjerzy IP: *.devs.futuro.pl 24.12.05, 00:46
                        Chciałam dodać, że p Dawid z Expandera ścina super ma swoje wizje ale
                        dopasowane do twarzy i włosów-nie szpeci ale odmienia i prawie wszystkie moje
                        koleżanki się do niego wybierają. Jedna już była i chyba z tego co wiem to
                        wróci, jedynie cena może odstraszać!
                      • Gość: zadowolona Re: Michele Caruso extra fryzjerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:35
                        hey fryzjer byl na strradomiu ale etraz sie gsddzies przeniesli nie wiem jescze
                        gdzie bo nie bylam:( ale nr mam 431-07-70
                        pozdrawiam zadowolona
                        • Gość: monika Re: Michele Caruso extra fryzjerzy IP: *.ghnet.pl 21.03.06, 13:19
                          Czy ktos sie orientuje gdzie znajduje sie teraz salon caruso??
                          • Gość: wierka Re: Michele Caruso extra fryzjerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 01:21
                            tak teraz jest na rusznikarksiej deptak 7 podaje ci numrer 431-07-70
                          • czarnaaaaa10 Re: Michele Caruso extra fryzjerzy do monika adres 10.04.06, 01:37
                            teraz jest na rusznikarskeij deptak 7 431-07-70
                            pozdrawioam
                            • salina75 Re: Michele Caruso extra fryzjerzy do monika adre 20.03.08, 14:22
                              Rewelacyjny fryzjer. lepszego w Krakowie nie ma.Ceny maja wysokie ale jakos
                              uslug wybitna. Moge smialo polecic komus komu zalezy na swoich wlosach.
                              431-07-70 to numer do nich. Polecam!!!
                        • Gość: Abaddon Re: Michele Caruso extra fryzjerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:19
                          Hej
                          Sugerujac sie opiniami na temat fryzjerów w Michele Caruso, wybrałem sie dzis do nich ... tak jak polecaliście zapisałem sie do pani Ani :).... jednym słowem REWELACJA!!!!!...nie dość że kobieta urodziwa to jeszcze zna sie na rzeczy,doradziła mi jak powinienem ściac włosy jak je układać itp. a zapłaciłem tylko 35zł
                          nowy adres to: ul.Rusznikarska Deptak 7b
            • missfrancoise Re: Borsucza -p.Babicz 17.06.05, 11:24
              nie wiem jak tam z panem rafalem, bylam raz, w sumie fajnie ale nie jakos super za ta cene, on po prostu swietnie umie robic dosc extrawaganckie fryzury, jak dla mnie,
              ja chodze do kolesia z dredami i jestem zadowolona, pewnie tez sie nudzi bo ja nie specjalnie przepadam za "ciekawymi" fryzurami, wole miec dobrze obciete wlosy ktorych nie trzeba specjalnie ukladac i on jakos sobie z tym radzi... nalepszy jak dla mnie fryzjer, no ale wszystko to rzecz gustu...
              pzdr.
              • teslife Re: Borsucza -p.Babicz 19.06.05, 20:21
                dzięki dziewczyny, tylko potwierdzacie moje opinie, Missfrancoise, pamiętasz
                może jak ten koleś z dredami sie nazywa? chciałabym sie do niego umówić
                pozdrawiam
                • missfrancoise Do teslife - Borsucza -p.Babicz 24.06.05, 10:15
                  koles z dredami nazywa sie Piotrek... na pytanie "ktory" nalezy odpowiedziec "z
                  dredami" ;-))) koszt okolo 11o zl. bez modelowania... ja sobie jeszcze czasem
                  prostuje u mniego wlosy no to mi wyliczyl ostatnio 160zl :/.... ale co tam!!!
                  poszalalam...
                  ponoc warto i nich robic kolor.... ale sama nie dzialalam w tej sprawie wiec
                  nie mam pojecia jak i co ale slyszlaam ze wychodzi super... no i kosmetyki z
                  gornej polki (naklada mi na wlosy np. krem do stylizacji ktory w salonie
                  kosztuje 100zl... he he he a prostuje prostownica o wartosci brutto
                  1000zeta... ) no comments ;-)))
                  • teslife Re: Do teslife - Borsucza -p.Babicz 27.06.05, 22:49
                    Dziękuję Ci Missfrancoise za informacje. Wybiorę się tam na pewno i podzielę
                    wrażeniami.
                    pozdrowienia
                    teslife
              • crazyasica Re: Borsucza -p.Babicz 15.09.05, 10:05
                ja bylam tam i jest rewelka !! Koles z dlugimi dredami to chyba Darek (ale
                moglam sie pomylic) tylko ceny koszace !!
                • beesok Re: Borsucza -p.Babicz 08.05.06, 17:34
                  koels z dredami to piotrek - chodzilam tam regularnie od 5 lat i bylo swietnie ale ostatnio sie chyba
                  popsuli. Zrobilam sobie kolor na cale wlosy, ktory zmyl sie po......3 tygodniach!! Uzywalam porzadnych
                  szamponow do wlosow po koloryzacji (Kerastase) i rozumiem, ze kolor jest mniej intensywny po jakims
                  czasie ale zeby sie zmyl calkowicie po 3 tygodniach to juz przesada :)
          • mycham Re: Framesi 30.06.05, 10:55
            ja baaaardzo nie polecam framesi! bylam ostatnio wyrzucone pieniadze-
            zafarbowalam wlosy- specjalnie poszlam do fryzjera zeby bylo super, a wyszlo
            gorzej niz w domu. zaraz potem wrocilam i sama sobie zrobilam duzo lepszy kolor.
            fryzjerka ciagle gdzies chodzila, moim zdaniem za dlugo trzymala farbe, a jak
            powiedzialam, ze kolor nie jest taki jak oczekiwalam, powiedziala, ze to wina
            tego, ze mam zle sciete wlosy!!!! co ma piernik do wiatraka?:)
            • Gość: Oliwka Re: Framesi IP: 62.111.139.* 30.06.05, 18:20
              A w ktorym framesi bylas?? Na rynku czy na Librowszczyzny??
    • Gość: misiek Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 81.21.200.* 17.06.05, 15:40
      A czy ktos słyszał o panu Jarku Gajewskim, tylko za nic w swiecie sobie
      nieprzypomne w jakim salonie on strzyze.Podobno jest niezły
      • Gość: misiek Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 81.21.200.* 17.06.05, 16:04
        juz wiem, Expander, tak wiec czy ktos mogłby mi powiedziec cos wiecej o tym
        salonie??
    • Gość: Inez Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 81.21.200.* 23.06.05, 08:44
      Moge tylko powiedziec ze p.Darek z Framesi jest zaaaaaaaaaaaajefajnym mistrzem
      fryzjerki. Niedosc ze mnie sie bardzo podoba fryzura to jeszcze wszystkich
      zanjomych powala na kolana:)- z wrazenia oczywiscie;)
      To byl moj pierwszy raz z p.Darkiem i na pewno nie ostatni
      Polecam
      • Gość: Oliwka Re: Framesi IP: 62.111.139.* 24.06.05, 09:35
        Wszyscy tak polecaja pana Darka, ze chyba sie skusze i do niego pojde, skoro
        tak fajnie strzyze:))))) Mam nadz, ze mnie tez cos doradzi i zrobi ze mnie
        bostwo:))))) Mam tylko pytanie, czy sa tam znizki dla studentow?? Jesli tak, to
        ile procent?? Pozdrawiam
        • Gość: Oliwka Re: Framesi IP: 62.111.139.* 27.06.05, 20:20
          Bylam w salonie Framesi, ale nie na Rynku, tylko na ul. Librowszczyzna
          (przecznica z Wielopola). Obcinala mnie taka mloda pani, nie wiem, jak ma na
          imie, ale jeszcze nigdy nie wyszlam tak zadowolona od fryzjera:) W koncu moge
          powiedziec, ze mam "swojego" fryzjera:))))) Co do ceny to zaplacilam o 22 zl
          mniej jak na Rynku:))))) Goraco polecam:))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka