Gość: Ania Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 23.06.05, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
sadelko_pimpka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 23.06.05, 10:55 A ja szukam fryzjera w okolicach Krowodrzy-ewentualnie Kleparz-Centrum.Moim glownym wymogiem jest osoba ktora doradzi mi profesjonalnie odpowiedni do mnie kolor wlosow(balejaz),ewentualnie odpowiednie sciecie-po prostu fryzjer- stylista.Moze kogos mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
mycham Borsucza- namiary? 27.06.05, 00:07 dajcie namiary na Borsucza? tyle slyszalam o tym salonie, ze chyba sie wybiore:) Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Borsucza- namiary! 27.06.05, 08:54 ul.Borsucza 20, tel.267-10-73 Ja polecam Panią Martę lub Piota z dredami :))))....chociaż w pierwszej kolejności Martę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Borsucza zeszla na psy:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:07 dawniej szczyglam sie tam ale ostatnio ceny jak zwykle wygurowane a i do sciecia zaczynaja podchodzic ilosciowo a nie jakosciowo- dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Borsucza zeszla na psy:( IP: *.sytes.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:19 zgadzam sie z toba juz tam nie chodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.devs.futuro.pl 22.07.05, 15:01 pan Jacek Bakaj salon na sławkowskiej. Najlepszy fryzjer jakiego miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jf p. Tomek na Retoryka IP: 81.21.197.* 27.06.05, 16:03 Czy ktoś był tam u fryzjera? Jeśli tak to jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola_kr Re: p. Tomek na Retoryka 17.04.09, 19:43 Fatalnie, byłam za namową znajomej w październiku na Retoryka i do dziś ponoszę tego konsekwencje. Żółte włosy. Byłam z reklamacją i niestety nic nie pomogło. Co do ścięcia to też bez rewelacji.Pomimo umówienia na daną godzinę spędziłam tam ponad cztery. Poprostu w tym samym czasie p. Tomek zajmuje się kilkoma klientkami naraz. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aburida Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 28.06.05, 09:21 A ktos sie scinał w Trendy na Karmelickiej? Pytam panów, bo o dobranie jakiejś fajnej fryzury męskiej mi chodzi. I nie zeby była ekstrawagancka, ale tez nie nudna i za grzeczna i żeby ktoś umiał dobrać odpowiednią do kształtu twarzy i.. uszu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:04 polecam pana Bartka na stradomiu w Michelle Caruso, naprawde scina fantastycznie, zreszta widzialem jak scinal takze slawnych ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
nitka1992 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 19.08.08, 16:26 na karmelickiej do trendy nie polecam chodzić... nie warto.. drogo...pala włosy farba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia_a Re: Poszukuję dobrego fryzjera na fryzurę ślubną IP: *.crowley.pl 30.06.05, 11:08 Poszukuję dobrego fryzjera, który potrafiłby z moich nie zbyt długich, sztywnych piórek zrobić fajną fryzurkę na ślub. Ponadto żeby nie był za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
nikaaaaaaa Re: Poszukuję dobrego fryzjera na fryzurę ślubną 12.07.10, 23:33 Ja polecam Colette na Starowiślnej. Robiłam tam fryzurkę i makijaż i byłam bardzo zadowolona. Fryzurka super, trzymała się całą noc. Makijaż rewelacja:) na zdjęciach wyszłam pięknie:) nie wiem jakie to były kosmetyki ale pierwszy raz tak ładnie wyglądałam. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stała klientka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 195.150.92.* 12.07.05, 13:33 Tak mogę Pani polecić z czystym sumieniem fryzjera Hair Coif w Carrefour w Krakowie na Czyżynach. Fryzjerka, która zobaczy twarz i styl osoby, i dobierze w głowie fryzurkę, a Pani pozostaje ją tylko zaakceptować lub nie. Ma talent wrodzony do fryzjerstwa i przede wszystkim widzi już efekt końcowy, zanim ostrzyże, co do Pani pasuje jaka farba jakie strzyżenie, no jest rewelacyjna, szczerze polecam. Często mają różne promocje, więc może to Panią zanteresuje, podaję namiary: Salon Fryzjerski Hair Coif, Kraków, ul. Medweckiego 2 (centrum handlowe Czyżyny), TEL. 297-30-35, imię i nazwisko fryzjerki podam na maila jeśli będzie Pani zainteresowana, mój adres jswit@vp.pl, pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia ALEZ CUDNY TEN SALON MICHEL CARUSO IP: *.sytes.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:18 Bylam ostatnio na scieciu wlosow w tym salonie i dziekuje wam dziewczyny, jestemn zadowolona jak nigdy a takiego salonu nawet w stanach nie widzialam a fryzjer bartek no no dosc ze talent do scinania to jescze urody mu nie brak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: ALEZ CUDNY TEN SALON MICHEL CARUSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:13 U ja tez bylam tam jest sliczny naprawde o0bsluga przemila i bardzo fachowa ceny przystepne poelcam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Neo - tragiczny fryzjer IP: *.sytes.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:42 bylam sie sciac w neo i mam wielki dramat na glowie prosze pomozcie bo musze cos z tego zrobic a za 2 tygodnie ide na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 18.07.05, 10:54 Oj tak, też kiedyś byłam na Grodzkiej w Neo. Polecany fryjer, ale niestety byłam bardzo zawiedziona. Robiłam pasemka+strzyżenie; i jedno i drugie pozostawiało wiele do życzenia. No i cena-absolutnie nie adekwanta do efektu... Odpowiedz Link Zgłoś
k_m_m Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 18.07.05, 13:51 A czy możecie cos powiedzieć o salonie Framesi ale na Librowszczyzny, jedna z forumowiczek cos wspominała i była zadowolona, ale to tylka jedna opinia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Kr Re: Dobry fryzjer w Krakowie? Librowszczyzna IP: *.tvn.pl 18.07.05, 16:43 Jest ok, najpierw wybrałam sie do zakładu w Rynku, zachęcona popularnością pana Darka. Byłam zadowolona, ale bez rewelacji (po umyciu). Zdecydowanie lepiej włosy układają mi się po wizycie u pana Przemka na Librowszczyźnie. No i cena: 90 złotych w Rynku, w drugim 38 - za ten sam zakres usługi. Wybieram ten drugi zakład - nie ze względu na cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dobry fryzjer w Krakowie? Librowszczyzna IP: *.ssm.lama.net.pl 19.07.05, 10:52 Kinia za co tyle zapłaciłaś? Za samo ścięcie? 90 zł trzeba zapłacić pani Agacie Dziedzic za strzyżenie na krótkich włosach - to już chyba przesada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Kr Re: Dobry fryzjer w Krakowie? Librowszczyzna IP: *.tvn.pl 19.07.05, 11:53 To było podcięcie z wycieniowaniem i wymodelowaniem. 9 dych. Ale tak jak pisałam efekt na dłuższą metę nie powalał, źle też nie było. Poprawnie. A pan Darek bardzo miły. Wczoraj za to wybrałam się po drodze z pracy, bez umawiania, znowu na Librowszczyznę. Weszłam "od czapy", pan Przemka nie było, zajęła się mną kobieta z ciemnymi włosami o rudawym odcieniu (nie znam niestety imienia). Naprawdę profesjonalistka, zapytała co i jak, a ponieważ praktycznie dałam jej wolną rękę, wykazała się w 100% wyczuciem i pomysłowością. Jestem bardzo zadowolona. Zapłaciłam 55 zł. Po drugiej takiej wizycie chyba mogę polecić ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś
tash77 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 20.07.05, 17:39 a ja polecam wspominanego norbi z warszauera. Totalny profesjonalizmi i bardzo dobre kosmetyki. Rewelacyjnie strzyże i dobiera fryzury. No i co ważne niedrogo. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 20.07.05, 19:06 A ja byłam dziś w Jean Louis David na Wielickiej (w Tesco). Byłam tam drugi raz (choc do tej sieci chodze od lat) i uważam, że naprawde kompetentni ludzie tam pracują. Potrafią doradzic i zrobić cudo na głowie. Jestem zachwycona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:57 A ja byłam dziś u Erica Stipy na Długiej 21. (tel. 632-41-26) 70 zł strzyzenie, mycie i stylizacja. Efekt? Jestem zadowolona - moze bez fajerwerkow, ale tak na 5 :) Dodatkowo uwazam, ze cena jest adekwatna (wg mnie) do poziomu uslug, kosmetykow i sprzetu. Jezeli nie znajde czegos lepszego - chyba bede tam chodzic stale. Bylam u pani Kasi (jednej z dwoch w tym salonie) moze nie jest arcysympatyczna ale moze byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.07.05, 20:01 Ja też tu chodze i jestem bardzo pod każdym względem. Tym bardziej, że przerobiłam już wszystkie dobre salony fryzjerskie. Tu wreszcie znalazłam pełen profesjonalizm. Ja chodze do pani Ewy. To pierwsza fryzjerka, na którą tu trafiłam i jestem jej wierna. Nie dość, że super doradzi i strzyże, to super nam się rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
efretete Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 22.07.05, 23:22 Rewelacyjny jest p. Pawel, a pracuje w zakladzie fryzjerskim w Geant, tam jest taki dosc duzy salon bodajze Loreal. pozdrawiam efretete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepocieszona Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:00 cóż moje włosy powiedzmy że nie układają się i są takie sianowate więc zawsze potrzebuje dobrego fryzjera chciałam w tamtym roku zrobic cos z nimi dostać jakąś dobrą rade co i nimi robic i podciąc żeby sie jakoś fajnie układały poszłam do jean louis david i nie powiem żebym była zadowolona "ścinała" mi maszynką a nie nożyczkami i nie zrobiła cuda jedyny plus to fakt że fajny i wygodny salon:P a i jaktoś ma fryzjera który mógłby się zająć nieuporządkowanymi włosami to piszcie:] Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.08.05, 01:20 Ufff, przeczytalam wszystkie posty, zrobilam pare notatek i oczywiscie nadal mam dylemat gdzie sie udac ze swoja czupryna. Wydaje mi sie, ze byloby mi latwiej zdecydowac sie, gdybym widziala jaka dlugosc wlosow maja wypowiadajace sie osoby:). W Krakowie jestem nie za czesto i jak juz skorzystam z uslug fryzjerskich to chcialabym byc naprawde bardzo zadowolona. Przyznam sie, ze jestem wstepnie umowiona do Romana Chochola (80 zl. za strzyzenie, a o cenie pasemek to sie moge dowiadywac po wykonaniu, za skarby nie chciala mi dziewczyna udzielic okolo konkretnej odpowiedzi). Nie wiem czy ten fryzjer jest naprawde wart pieniedzy, ale ktos mi go polecil, ze jest swietny). ... Zaklad Amelia i Kasia? ... Caruso z Bartkiem albo czarna Ania? Kino Swit? Galeria Kazimierz z Pawlem? Roman z Golebiej? Czy moze jednak sprobowac Borsuczej? A moze Fromesi z Darkiem? Kto zrobi ze mnie bostwo i pozostawi jednak troche dlugie wlosy? Kto uczesze mnie tak jak ta pania z reklamy? Zobaczcie:) www.elizabetharden.com/Brands/video/video1_high.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.netcontrol.pl 16.08.05, 23:29 Moje wlosy sa koszmarne, dzis zadecydowalam ze musze cos z tym zrobic bo mam juz dosc !!! A takie koszmarne sa dzieki wlascicielce salonu fryzjerskiego z ul Garncarskiej nie powiem nazwy ale omijajcie szerokim łukiem!! bylam tam pol roku temu i do dzis mam koszmar na glowie, myslalam ze zapuszcze i cos z tego da sie zrobic ale scinam w cholere bo tragedia! Zastanawiam sie tylko gdzie mam isc?? Myslalam o Eric Stipa bo jest tam taka fajna blond fryzurka z katalogu - wlosy mam sztywne i geste i musza byc naprawde dobrze sciete zeby sie ukladaly. PORADZCIE do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.autocom.pl 17.08.05, 10:12 polecam p. Ewe z salonu na Długiej, na prwde fantastyczna fryzjerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:33 a był ktos w Kublinie na Zakopiance? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafa Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:08 byłam dwa razy u dobrej fryzjerki, ostatnio dosyc dawno-luty, marzec. to co wydaje mi sie interesujace to to, że po wyjsciu z salonu bylo powiedzmy naprawde w porzadku, tzn. nie do konca wygladalam tak jak sie spodziewalam, ale co ciekawe ( i tym sie roznia efekty tych "wizyt" od u innych fryzjerow), ze wlosy super zaczynaly mi sie ukladac tak 2,3 tyg po i tak juz bylo do conajmniej konca czerwca- nie mam pojecia dlaczego tak bylo i czy to tylko ja mialam takie doswiadczenia, lae w sumie taka opcja chyba jest ok, nie?, pani fryzjerka ma na imie Beata- fajna blondynka, salon na krowoderskich zuchow, przy koncu petli tramw sa dwa wiezowce, to w drugim z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magenka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:41 Wszyscy chwalą tylko Pana Darka w salonie Framesi na Rynku (nie wątpie, że jest świetny)ale w tym salonie pracuje również Pan Karol, który jest rewelecyjny!!!! Ścinam włosy u Niego już od 5 lat i jestem bardzo zadowolona, choć przyznaje, że moje włosy są wyjątkowo trudne, a po obcięciu przez Pana Karola układają się świetnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap51 Re: Dobry fryzjer w Krakowie?(Framesi) 25.08.05, 17:51 A czy ktoś był może u p. Anatola w salonie Framesi na Rynku? Koleżance z pracy ktoś go polecał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenka Re: Dobry fryzjer w Krakowie?(Framesi) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:44 Osobiście nie byłam, ale moje 2 koleżanki chodzą do Niego i są bardzo zadowolone i ładnie obcięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.in.net.pl / 217.117.130.* 23.10.05, 00:35 czy ktos nie byl zadowolony z CARUSO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Borsucza?? chora cena IP: *.zax.pl / *.zax.pl 17.08.05, 19:42 A ja byłam na Borsuczej.. fryzurę mam fajną i nic ponadto. Mimo umówienia na konkretną godzinę czekałam ponad 1,5 godziny i nie usłyszałam żadnego "przepraszamy". A cena jaka kosmiczna!! Ścięcie z modelowaniem i myciem - 165 zł!!! Cena zdecydowanie za wysoka!!!! Z fryzury ogólnie jestem zadowolona (polecam Panią Martę, jeśli któras zdecyduje się wydac tyle kasy - ja już tam na pewno nie pójdę). jeśli chodzi o kolor, to widziałam efekt pracy Pani Dominiki - fantastycznie dobiera kolor, ale o cenę chyba lepiej nie pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Borsucza?? chora cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:10 NO TO MAMY TAKIE SAME ZDANIE - MOJA NOGA JUZ TEZ TAM WIECEJ NIE POSTANEI TERAZ PRZESZLAM DO TEGO MICHEL CARUSO POLECAM NAPRAWDE ZOSTAWIE TEL GDYBYS CHCIAAL ZOBACZYC 431-07-70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y BORSUCZA ZESZLA NA PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:11 PANI bABICZOWEJ CHYBA UDERZYLY PIENIAZKI DO GLOWKI DOSC ZE CZLOWIEK TYLE PLACI TO EJSZCE MUSI SIE OCZEKAC JAK GLUPI POMIMO UMOWIONEJ GODZINY A DO TEGO ZACZYNAJA ROBIC CHALTURE Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Borsucza?? chora cena 31.03.06, 23:01 U Babiczki?Podobno 500zł.JA płacę zazwyczaj 250 ale kto wie..duzo slyszalam juz o niej i chyba sie skuszę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunczitka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.kompania.net 26.08.05, 16:14 Jacek Bakaj na ulicy Sławkowskiej (nad Free)w Jacques Alexander Academie.Geniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: framesi Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.autocom.pl 26.08.05, 17:06 Z tego co wiem to dziewczyny-fryzjerki z framesi scinaja się właśnie u p. Anatola:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap51 Re: Dobry fryzjer w Krakowie?(Framesi) 28.08.05, 17:39 A czy ktoś był może jeszcze u p. Przemka w Framesi na Librowszczyźnie? W najbliższym czasie wybieram się na wesele i zależy mi na dobrym ścięciu włosów. Dlatego zastanawiam się nad wizytą albo u p. Anatola albo u p. Przemka. Proszę o Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer w Krakowie?(Framesi) IP: *.serv / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:59 nie polecam FRAMESI na Rynku,koszmar,beznadzieja,ceny z kosmosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Framesi beznadzieja nauczcie sie obcinac wlosy!!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 28.06.06, 11:16 ja tez uwazam ze ceny sa nieadekwatne do wykonanej pracy,mnie obcinal pan Darek musialam poprawiac wlosy u kogos innego poniewaz zrobil mi z lewej strony schodki a przeciez zaplacilam 60zl!!!!!!!! szczerze ODRADZAM natomiast teraz mnie obcinala Pani Marta ktora posiada swoj wlasny salon na Konecznego 4/4u i jestem bardzo zadowolona pierwszy raz od 3 lat ktos mnie tak wspaniale obcial lekko wycionowane a wszystko obciete jak od linijki prosciutku ,polecila mi ja moja kolezanka (to jest jej mamy),a za obciecie bierze 27zl wiec warto sprobowacwiem wiem co mowie obcinalam sie w Trendach(najgorzej jest na Karmelickiej),Framesi,Jean Louis Daivid i nigdzie mnie tak mnie tak dobrze obcieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iig Re: Dobry fryzjer w Krakowie?(Framesi) IP: *.serv / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Dobry fryzjer w Krakowie?(Framesi) IP: *.serv / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:42 też uważam,że beznadzieja jest framesi,a szczególnie pan Anatol.Gość jest arogancki wobec klientów i nie zna się na swojej robocie.A o cenach nawet nie wspomnę-bo mi wstyd,że dałam się tak oszukać-za tę kasę spokojnie mogłam iść do np.Jagi Hupało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania L'Oreal - znacie te salony? IP: 62.111.174.* / *.crowley.pl 04.09.05, 18:59 Może ktoś zna salony L'Oreal na Urzędniczej, Czarnowiejskiej lub Radzikowskiego? Chodzi mi o zrobienie balejażu lub pasemek blond. Widziałam rekalmę w jakiejś gazecie, jak to super robią właśnie w L'Oreal takie rzeczy i chciałabym spróbować. Jednak boję się tak w ciemno... Może ktoś był i doradzi. Albo jakiś inny salon tej firmy. Wybrałam akurat te, bo mam najbliżej, ale jeśli gdzieś indziej będzie lepiej, to się wybiorę. :-) Doradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: L'Oreal - znacie te salony? IP: 62.111.174.* / *.crowley.pl 05.09.05, 09:25 Może ktoś pomoże?... Muszę iść "na dniach". Help! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: L'Oreal - znacie te salony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:23 aniou jesli moge to polecam salon michele caruso na stradomskiej 431-07-70 i pana bartka zrobi ci cudowne pasemka ja i moi znajomi jestesmy bardzo zadowowleni , wiecznie mialam prblem bo wychodzily nie takie jak chciaalam a tu naprawde milo mnie zaskoczyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: L'Oreal - znacie te salony? IP: 62.111.174.* / *.crowley.pl 05.09.05, 23:28 Basiu, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź! :-) Jednak trochę mi się spieszy i zapisałam się na jutro na Urzędniczą. Mam nadzieję, że będę zadowolona. Jak nie (tfu! tfu!), to może skorzystam z usług Twojego fryzjera. Pozdrawiam Cię serdecznie! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: L'Oreal - znacie te salony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:35 wiesz co nie za ciekawie slyszalam akurat o fryzjerach na urzedniczej wiec jesli mozesz to sprobuj jeszce jutro rano zdzwonic do michele bo tam na pewnoe nei bedziesz zawiedziona, teraz nawet moja kolezanka z wiednia tu przyjezdza z mam bo sa tak zadowolone z pasemek, zadzown to moze znajda jakies miejsce czasami sie udaje ze mnie tez gdzies tam wcisna jak mi spieszno , podaje ci numer 431-07-70 acha i mam prosbe napisz prosze jak wloski oki? pozdrawioam acha tylko jak bedziesz szla to ja polecam tylko pania anie taka czarna z krotkimi wlaosami albo pana bartka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: L'Oreal - znacie te salony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:36 jeszce jedno aniu powiem cio ze wiele salonow zaliczylam w krakowie wczesniej nawet chodzilam do mistrzyni polski, ale teraz wole tu bo uwazam ze sa lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda a jakie ceny? IP: *.77.classcom.pl 06.09.05, 16:49 mogłabys podac ile chcą za baleyage ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania L'Oreal na Urzędniczej. :-( IP: 62.111.174.* / *.crowley.pl 06.09.05, 17:10 Zdaję relację z dzisiaj. Byłam. Zawsze miałam jasny blond, który z wiekiem ciemniał. Zaczęłam rozjaśniać. Niedawno pierwszy raz zafarbowałam. Teraz miałam odrosty, chciałam zrobić balejaż, ale zostać przy jasnym blondzie. Niestety, wyszłam jako szatynka... :-((( W życiu nie miałam tak ciemnych włosów. W salonie, w odpowiednim świetle jeszcze jakoś nieźle wyglądało, ale w domu mąż stwierdził, że już niestety nie jestem blondynką. :-( A 5 - letnia córka na pytanie: "Jakie mamusia ma włosy?" stwierdziła krótko: "Ciemne". :-((( Już tam nie pójdę. A na razie muszę się przyzwyczaić do nieswojego koloru. Kiedy można coś z tym zrobić? Ile mam czekać? Miesiąc? Dwa? Pomóżcie, bo się zupełnie na tym nie znam. Tak chciałabym być znowu jasną blondynką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: L'Oreal na Urzędniczej. :-( IP: *.devs.futuro.pl 08.09.05, 19:17 aniu widzisz a mowilam Ci trzeba bylo sprobowac w michele moze by lepiej wyszlo bo ja jestem bardzo zadowolona,ale wlosy to nie reka odrosna :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam Re: L'Oreal na Urzędniczej. :-( IP: *.autocom.pl 18.09.05, 21:52 Jezeli miałaś włosy rozjaśniane, to ciemna farba szybko się spłucze, ok 1 miesiąc. Nic sie nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzjer Re: L'Oreal na Urzędniczej. :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:35 No tak,stało sie.Ja osobiscie bym radzil dodac jakies refleksy.Moze gdyby tak bylo od poczatku czula bys sie lepiej.To byla duza zmiana.Zaglondaj tu czesciej,czesto pisza o dobrych fryzjerach lub poczta pantoflowa.Nosek do gory!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Hair Coif w GK IP: *.chello.pl 01.12.05, 17:44 A ja chcialabym polecic fryzjera w GK... Pracuje tam kilka osób, ale obcinalam sie narazie u dwóch raz u p.Magdzi a potem juz u p.Pawla:) Pracuja na Lorealu i Kerastase, ceny nie są najniższe w Krakowie, ale jestem bardzo zadowolona!!! Dla mnie o tyle lepiej, ze jest parking i nie ma problemu ze strefami, pod nosem duzo sklepow wiec mozna kilka rzeczy na raz, no i profelzonalizm osob ktore tam pracują ... naprawde widzialam co potrafia wyczarowac, lub co potrafil wyczarowac p.Pawel z tego krzaka kudlow ktorego mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula711 Szukam dobrego fryzjera 20.12.05, 10:33 Szukam dobrego fryzjera w Krakowie .Czy możecie podać mi takie namiary na kogoś naprawde dobrego.Zwiedziłąm już tyle salonów a Krakowie że starciłąm nadzieje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg jakie ceny w m. caruso? IP: *.crowley.pl 06.09.05, 17:51 chodzi mi ostrzyzenie i baleyage na wloskach lekko za ramiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: jakie ceny w m. caruso? IP: *.devs.futuro.pl 08.09.05, 19:16 wiesz ceny sa rozne zalezy od farby ktora chcesz i od dlugosci wlosow najlepiej przedzwon i sie zapytaj podaje ci nr tel 431-07-70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka caruso Re: jakie ceny w m. caruso? IP: *.devs.futuro.pl 08.09.05, 19:22 ceny sa rozne mniej wiecej balayage okolo 140 zł a jesli pojdziesz we wtorek lub w srode to jest promocja i pedicure, manicure gratis nie wiem do kiedy jest ta promocja ale warto z niej skorzystac bo ta pani co robi z paznokciami jest rowniez swietna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jakie ceny w m. caruso? - do Basi IP: *.crowley.pl 09.09.05, 09:24 Basiu. Po pierwsze trochę za późno się odezwałaś i nie miałam już ochoty odwoływać wizyty na Urzędniczej. Jak się umówiłam, to nie lubię w ostatniej chwili tego odwoływać. Po drugie. Jedna rzecz wydaje mi się podejrzana. Podpisujesz się jako "basia", a niżej jest post od "klientki caruso". IP to samo. Pewnie, że mogą to być różne osoby, ale byłby to spory zbieg okoliczności... Takie forum to świetne miejsce na reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: jakie ceny w m. caruso? - do Ani IP: *.devs.futuro.pl 09.09.05, 12:23 Aniu ja pisalam jako basia i klientka caruso bo nia jestem juz od roku, (najpierw nie podalam cen a pozniej stwierdzilam ze jednak podam) a tak po za tym to wydaje mi sie ze oni nie potrzebuja reklamy, a tak na marginesie to co to za reklama tutaj- przeciez to smiech na sali:) Ty wybralas sobie juz fryzjera i widzisz nie jestes zadowolona, ale to Twoja sprawa , chcialam Ci doradzic bo wiem jak ciezko znaleźc dobrego fryzjera, no ale coz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: m. caruso? IP: *.ssm.lama.net.pl 10.11.05, 08:46 Była ceny wysokie a zadowolenie średnie, dodam ze tylko ścinałam włosy. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
daba2000 Re: fryzjerki na Kobierzyńskiej 30.11.05, 13:12 jest taki zakład"Studio Fryz", dokładnie na ul. Miłkowskiego 21/7(ale widać jak się jedzie Kobierzyńską w stronę Skawiny),tel.266 70 06. Fajnie robią p. Iwonka i Agnieszka. Ceny w miarę. Np. strzyżenie krótkich włosów + myci -ok.23 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucusia Re: m. caruso? IP: 212.244.186.* 22.12.05, 10:18 Ja mam podobne wrażenia. Ceny są dośc wysokie, a tak źle obcietych włosów nie m iałam od dawna. Fryzura po ułożeniu wygląda nieźle i wyłącznie wtedy. Jak wieje, jest wilgotno, prześpisz się, ubierzesz czapkę, wysuszysz włosy bez pół godziny przed lustrem, jest po fruzurze. Po prostu źle obcięte. Ja juz tam raczej nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.jtb.pl / 195.150.178.* 10.09.05, 13:51 Ulica Retoryka salon Visage.Pan TOMEK.I koniec kropka.Niby prosto i nic szczegolnego tak jak chcialam a ukladaja sie jak nigdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap51 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 11.09.05, 16:10 A ile kosztuje ścięcie włosów w m. caruso? Mam włosy za ramiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:41 Kasiu! ja place okolo 60 z wymodelowaniem ale mam troszke dluzsze, musisz przedzwonic i spytac bo niestety nie znam cen :) podaje Ci numer 431-07-70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia michel caruso do kasiap51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:43 odpowiedz napislam ci we wczesniejszym poscie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucusia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: 212.244.186.* 22.12.05, 10:21 Krótkie w listopadzie 70. Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.09.05, 17:44 No wiec Romana Chochola nie polecam zdecydowanie. Rozczarowalam sie bardzo, a tyle sie po nim dobrego spodziewalam. Kosztowala mnie ta krotka watpliwego charakteru przyjemnosc 80 zl.(tylko strzyzenie). Mowie Wam, zaplacilabym i wiecej gdybym wiedziala ze ktos sie mna solidnie zajmie. Pan Roman zcial szybciutko moje dlugie wlosy, rzucil przez ramie do "dziewczyn" polecenie co maja ze mna dalej robic i sobie poszedl po prostu. Gdzies sie tam krecil w okolicy co prawda, ale nawet mu sie podjesc do mnie nie chcialo zeby sprawdzic czy kolor balejazu dobrze wychodzi (nie bylo go nawet kiedy wychodzilam z jego przybytku), no po prostu beznadzieja. Z salonu wyszlam oczywiscie sliczna (balejaz za jasny, a prosilam tylko "slonce we wlosy"), wloski mi wyprostowano zawodowo i dopiero na dzien nastepny okazalo sie co ja tak naprawde mam na glowie. No po prostu z jednej strony sie Romanowi zle ciachnelo, z drugiej tez niewiadomo co... no kiszka na calej linii... Przenigdy wiecej i nie zycze nikomu. Skaralo mnie, ze nie chcialam jechac do Warszawy do mojego jedynego, ukochanego i z klasa fryzjera. Myslalam potem ze sie rozplacze na to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap51 Re: Dobry fryzjer w Krakowie?Do Basi 17.09.05, 19:10 Basiu, w którym miejscu na Stradomskiej jest m.caruso? Pamiętasz może numer? Dzięki za informacje. Wybiorę się tam w najbliższym czasie. Czy możesz jeszcze kogoś polecić oprócz p. Bartka, czy umawiać się tylko do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia caruso do kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 11:02 Kasiu! Ja bylam takze u pani Ani , ona ma czarne włosy i moja mama do niej chodzi wiec jakby cos to mozesz tez do niej, jest tez dobra fryzjerka. Numeru nie znam ale to jest zaraz przy wawelu prawie, obok kosciola. Napisz prosze jak pojdziesz tam czy bylas zadowolona . pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap51 Re: caruso do Basi 18.09.05, 15:47 Basiu, Dzięki za odpowiedź. Wybieram się w najbliższym czasie. Po wizycie napiszę jak było. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: caruso do kasi IP: *.ssm.lama.net.pl 10.11.05, 08:50 Ja byłam u pani Ani brunetki, młodej ale niestety żadnej rewelacji. Tak sobie powiedziałabym a za prawie 60zł na któtkich włosach to chyba dużo.] Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kedar_dome Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 25.11.07, 21:25 "Ulica Retoryka salon Visage.Pan TOMEK.I koniec kropka.Niby prosto i nic > szczegolnego tak jak chcialam a ukladaja sie jak nigdy...." Jakie są ceny u pana Tomka i czy tam nadal pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wmika Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 05.10.05, 10:50 Ja też gorąco polecam salon m.caruso na stradomskiej. Chyba wreszcie znalazłam fryzjera dla siebie, przy którym wiernie pozostanę:) Poszłam i przypadkiem trafiłam na p. Kaludiusza, pierwszy raz tak sie mną fachowo zajął - na fotelu siedzialam ponad 1,5 g. a wlosy mam raczej krótkie:) Fajnie mi je pocieniował, powiedział co robic po umyciu i generalnie jestem b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzix Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:52 a odwiedzil ktos moze studio fryzur "daviness" na dietla ????? Odpowiedz Link Zgłoś
madzix255 daviness 24.10.05, 13:22 Bylam w davinessie, fryzjer genialny polecam kazemu, nie moge sie teraz na siebie na patrzec:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natt Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.76.classcom.pl 18.11.05, 00:18 Byłam raz na Rakowickiej w atelierr i obcinała mnie jakaś dzieweczka, nie miałam pomysłu na fryzurę i wyszło super:) siedziałam tam ponad godzinę, już kręćka łapałam, ale było warto. i poszłam tam drugi raz.. zawiodłam s ostro, obcinał mnie jakiś koleś (damian??) masakra. chciałam je trochę skrócić (mam włosy do ramion), bez żadnych rewelacji. wymodelował mi włosy okrągłą szczotką i zaczesał "z kopułką" + tona lakieru. normalnie jakbym miała chełm na głowie. a po umyciu włosków w domu okazało s, że mam pozostawiane dłuższe kosmyki (i to nie było aranżacją fryzury) tak na 4 cm a z drugiej strony wyszczerbione.obcinał mnie 15 min NIGDY WIĘCEJ Odpowiedz Link Zgłoś
verywild-rose M.Carruso-dla mnie najlepszy 29.10.05, 17:00 Bylam dzisiaj pierwszy raz w M.Carruso i odkad z tamtad wyszlam nie moge sie sobie napatrzec w lustrze, moje wlosy nareszcie sa swietnie obciete, zdrowe i mam obiecane ze beda sie dobrze ukladac;P(to sie okarze jutro).Jednym slowem w chwili obecnej tego fryzjera moge z czystym sumieniem polecic wszystkim;D Profesjolane i indywidulane podejscie do klienta(kawa czy herbata sa tu proponowane na porzadku dziennym;) Odpowiedz Link Zgłoś
beksa99 M.Carruso dla panów 21.11.05, 11:59 A jak jest z męskimi fryzurkami w M.Carruso? Obcinają stylowo panów? Orientujecie się? i Jakie są przybliżone ceny strzyżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Re: M.Carruso dla panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 00:10 WITAMJ MOJ MAZ TAM CHODZI DO PANA BARTKA POPROSTU DLA MNIE REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: M.Carruso-dla mnie najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:33 dziekuje za pisalas o tym fryzjerze, poszlma tam i jestem na parwde zadowolona jak nigdy dotad rowniez polecam:):):) rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
medzi1 jakie ceny w m.caruse??? 01.11.05, 17:42 chodzi mi o sciecie o balejarz?? prosze o odpowiedz dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: jakie ceny w m.caruse??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:55 ok.240zł Odpowiedz Link Zgłoś
beksa99 Re: jakie ceny w m.caruse dla panów??? 22.11.05, 17:23 A jak jest z męskimi fryzurkami w M.C.? Obcinają stylowo panów? Orientujecie się? I jakie są przybliżone ceny strzyżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asu Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 01:53 Ja moge polecic salon Welli na aleji 29 listopada.Jest tam taka mloda babka co fajne ciecia robi ale raczej awangardy tam nie ma.Wlosy faktycznie sie potem "same" ukladaja.Za swoje poldlugie wlosy z farbowaniem na jeden kolor zaplacilam chyba 126 zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asu Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 02:34 O jaaaa bylam dzisiaj w Daviness na dietla......jescze nie moge dojsc do siebie jak moge wygladac uroczo :DD ten koles tam czyni cuda :P I zostawilam tam 140 zl:) Odpowiedz Link Zgłoś
bessi Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 25.11.05, 14:14 czesc pozdrawiam czy mozesz mi napisac kto cie konkretnie obcinal bo ja mam bardzo trudne wlosy jak druty i istatnio mnie oszpecili w camille albane pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asu Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:49 obcinal mie pan Piotr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vinci_78 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 25.11.05, 10:17 Informacje dot. salonu fryzjerskiego w byłym kinie Świt, tak często wspominanego na tym forum. Byłam, jestem nie zadowolona. Fakt długo doradzają, ale co z tego, kiedy nie potrafią "odtworzyć" wybranej fryzury. Włosy mi się nie układają, tylko dziwnie sterczą po scięciu, więc musze ponownie wybrać się do fryzjera, żeby mi doprowadził głowę do jakiego takiego porządku. Miałam wrażenie, że pani, u której byłam, to praktykantka z dobrymi chęciami, ale marnymi umiejetnościami. Piszę to, ponieważ sama tam trafiłam skuszona relkamą na forum. Teraz będę pytała osoby "w realu", o dobrego fryzjera, ponieważ tutj jest sama reklama. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asu Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:52 to trzeba bylo czytac uwaznie bo tego salonu nikt nie polecal poza dwoma paniami z roznymi nickami :DDDD Ja poszlam do tego davinessa i jestem naprawde zadowolona ,moze poza cena bo dla mnie 140 zetow to jednak duzo :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
medzi1 Re: JAKIE CENY W DAVINESS I KOGO POLECACIE:)? 01.12.05, 17:43 Ile kosztuje balejarz 2 kolorowy wlosy do ramion moze troche dluzsze i sciesie. dzieki za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:31 ilusion - dietla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNuLeCzka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:00 Zawsze zadowolona Wychodze od fryzjera na Widoku. Jest to jak dotąd jedyny fryzjer który zrobi absolutnie wszystko.Do pani Sylwii wystarczy przynieśc zdjecie z gazety i replike na głowie masz gwarantowana. Najlepsze u niej jest to ze jak sie czegos nie da zrobic to nie wali sciemy zeby tylko kase wyciagnac tylko poprostu odradza. To taka fryzjerska zlota raczka. No i ceny bardzo uczciwe dzieki temu fryzjer to raz w miesiacu pozycja obowiazkowa bo za 140 zl to ja mam tam 2 balejaże Naprawde bardzo polecam Balicka 14a koło kafejki internetowej Jama Cafe po schodkach na dół koło sklepu papierniczego. Zakonspirowani ale warto poszukac. Jak bede miala nr tel do wrzuce Odpowiedz Link Zgłoś
keisha85 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 02.12.05, 17:46 heja,ja moge powiedziec ze salon jean louis david jest fatalny, mojej kolezance zrobili fatalnie farbe w tesco. w ogole z tego co czytam nic konkretnego nie wynika, bo kazdy ma swoje zdanie i co jednemu sie podoba drugiemu juz nie.ja jutro ide do fryzjera i powiem wam jak bylo:P Odpowiedz Link Zgłoś
keisha85 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 03.12.05, 14:53 bylam dzis w salonie "Malgorzata" przy petli na kurdwanowie, nie musialam czekac dluzej niz trzeba, fryzjerka byla bardo mila,uprzejmie odpowiadala na moje wszelkie pytania, dokladnie mi powiedziala o chce zrobic z moimi wlosami, mysle ze jeszcze tam wroce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuleczka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:48 Balicka 14a, tel 638-71-86 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula711 Szukam dobrego fryzjera:kasia@mak.krakow.pl 20.12.05, 10:46 Niestety nie mogę trafić na dobrego fryzjera :( Czytałam na forum o Daviness na Dietla i Caruso , no ale do kogo tam się zapisać ??? czy ma ktoś numer telefonu do nich?? Czytałam też o p.Beacie z Meissnera (czy ona na 100% jest super?? wygląd zakładu mnie nie przeraża najważniejszy jest fryzjer!!!)możecie polecicić też mi kogoś innego też w Krakowie , kto ma fantazje i naprawde umie dobrze strzyc.Straciłam już nadzieję że jest ktoś taki !!??? :( a chce iść jeszcze przed Świętami!!!!!!POMOCY !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula711 Szukam dobrego fryzjera:kasia@mak.krakow.pl IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:28 Czy możecie mi doradzić,do kogo udać się w michel caruso na stradomiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
madzix255 Re: Szukam dobrego fryzjera:kasia@mak.krakow.pl 22.12.05, 16:53 oochh pan piotr z daviness , wiem cos o tym :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzix Re: Szukam dobrego fryzjera:kasia@mak.krakow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 17:46 a moze do byl jednak pan pawel skleroza nie boli;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anda Re: Szukam dobrego fryzjera:kasia@mak.krakow.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:28 Polecam pania Martusie u pani Jadwigi Lewickiej salon Jaga na Jozefa, jesli chodzi o balejaz. Strzyze tez bardzo dobrze, chetnie idzie w awangarde. Natomiast wlascicielka, pani Jadzia, jest fryzjerka "starej daty" o swietnym warsztacie. Strzyze panow "na jeza" tylko nozyczkami, nigdy nie uzywa maszynki. Moj facet chodzi do niej od 30 lat!!! Nie lubi jej, meczy go jej gadanie, ale zawsze wraca - raz sie dal ostrzyc komu innemu i plakal 2 miesiace. Ja tez tam chodzilam przez 2 lata i bylam zadowolona, strzyzenie + balejaz ok. 100 zl. Teraz dla odmiany stylu chodze do pani Marzenki, zaklad L'Orin na ul. Włoskiej. Włosy sie długo dobrze ukladaja, odrastaja w dobrym kierunku a bywa jeszcze taniej nic u p. Jadzi (karta stalego klienta). Tylko ze daleko... Kurdwanow to jest chyba. Ale - mila atmosfera, fachowa obsluga, kawa herabta i czysto. Polecam! PS Pani Marzenka robi czasem poprawki po Neo na Grodzkiej... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.be-emka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 23.12.05, 11:44 ja najbardziej polecam golarkę- maszynkę do strzyżenia. 20 zeta na gieldzie a efekt szybki i murowany, pełna łysina w kilka minut (no mozna jeszcze poprawic maszynką do golenia dla lepszego efektu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.crowley.pl 02.01.06, 11:45 Hej dziewczyny. Ostatnio zrobiłam baleyage blond i wyszły mi trochę żółtawe pasemka. Za pierwszym razem było ok a teraz jakoś dziwnie. czy myslicie , że w m.caruso cos by na to poradzili przy nastepnym baleyagu ? i jakie tam są ceny za włoski do ramion ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusza Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.pc-help.com.pl 05.01.06, 08:48 soho hair club-KRAKOW POLECAM!!!! PRACUJE WIELU ZDOLNYCH FRYZJEROW BA ARTYSTOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja_79 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:47 Soho Rynek 13 Krakow jak najbardziej,POLECAM!!!P.Basie,sietnie wyszkolona stylistka,a na scenie wystepuje ze swietnymi ludzi ostatnio z Oliwierem Janiakiem i Mackiem Zakoscielnym, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.serv / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:18 zgadzam się,Pani Basia jest dobra,ale dla mnie najlepsza jest Pani Iza z KUBLINA na Zakopiance-dobiera świetne kolory,robi na LOREALU-CENY SĄ SPOKO,ja za balejaż 3 kolory+modeleowanie+obcięcie płacę 190zł-długie włosy.Byłam na Stradomiu w Carusso (tak duzo osob było zachwyconych),ale jestem rozczarowana,za jeden kolor balejaż zapłaciłam 240zł-masakra,mnie robiła jakaś dziewczyna,ale polecam chłopaka (nie Bartek)do obcinania włosów-widziałam fajne fryzurki umie zrobić.Kiedyś chodziłam też do Plazy do Pani Uli-super obcina,ale ceny maja teraz bardzo wygórowane,za balejaż z resztą trzeba zapłacić przeszło 300zł.Eric stipa-bez cudów.Podsumowując polecam KUBLINA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta:))) Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.bie.lama.net.pl 03.04.06, 17:11 Ja polecam salon beauty time na ul.Krolowej Jadwigi bylam u pani Ewy i jestem bardzo zadowolona potrafi sluchac i doradzi ci napewno cos odszczalowego goraco polecam podam numer telefonu.(12)661-81-70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 16.01.06, 18:06 To widac.... bo rotacje pracowniczą mają zabujczą....a co do ich ew. artyzmu to za te ceny spodziewałam się czegoś mocniejszego....a tu...rozczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedrona Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.autocom.pl 31.03.06, 22:49 tam jest tylko 2 fryzjerów, więc po co mydlisz oczy?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:55 Polecam Bartka z Michele Caruso jestem bardzo zadowolona z mojej fryzurki, bardzo mila obsulga i mozna liczyc na porade jesli sie nie ma pomyslu. Ceny nie sa zle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma ******POLECAM!!!************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:14 Byłam ostatnio w salonie fryzjerskim galaxy na Piastowskiej 8. Muszę przyznać, że zostałam miło zaskoczona! Tak fachowej i miłej obługi nie znalazłam w żadnym innym salonie w Krakowie! Robiłam sobie balayage, p.Kinga jest mistrzynią koloryzacji! Ceny przyzwoite jak na ten poziom usług (najwyższy). Szczerze polecam. www.hairsalongalaxy.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Re: ******POLECAM!!!************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:46 ...to tez moj ulubiony salon i chociaz nie jestem z Krakowa to jak tylko sie tu pojawie od razu odwiedzam GALAXY na Piastowskiej...tam sa sami profesjonalisci...natomiast moj chlopak zawsze wybiera Tomka( do ktorego umawia sie tydzien wczesniej)-chodza do niego pilkarze wisly i cracowi...ostatnio wpadlam tam na Banie i Kosowskiego...panuje tam naprawde swietna atmosferka.......to naprawde jazzy miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floss galaxy never ever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:28 Tobie Emmo chyba się we łbie pomieszało. Jazzy? a skąd ty jesteś że takie tryndowe powiedzenia znasz? Myslisz że to na kimś robi wrazenie? galaxy to największy syf jaki może być i żadne twoje zachwalania nie pomogą. Drogo i bez pomysłu. Piłkarze Wisły? ale sie uśmiałam :DDDDDDDDDDDDDDDD A może tam pracujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gama Galaxy - nie polecam IP: *.tvn.pl 09.04.06, 21:36 Tylko raz obcięto mnie tam fajnie, no ale ta fryzjerka (Ewa) juz tam nie pracuje, o czym się dowiedział, kiedy chciałam umówić się po raz drugi. Oczywiście, wydobycie numeru do niej graniczyło z cudem, więc dałam się namówić na obcięcie u innej dziewczyny (bo jak twierdzi właściciel -u nich wszyscy są świetni). I już nie mówię o tym, że brakowało jej zupełnie fantazji i wyobraźni (a tego oczekuję od fryzjerów, którzy za swoje usługi biorą tak dużo kasy), ale to było po prostu źle i krzywo obcięte ! Poszłam poprawić, ale niewiele to pomogło, mało tego, za tę poprawkę skasowano ode mnie 50 zł (!). Podobno za ułożenie. Zła byłam potwornie, a najbardziej na siebie, że jestem zbyt nieśmiała, by im powiedzieć, że są niepoważni, no bo reklamacja to chyba powinna być darmowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata77 Re: Galaxy - nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 18:37 Ewa z Galaxy pracuje teraz na ul.krolowej jadwigi 135 w beauty time. Tez jej szukalam i wlasnie tam ja znalazla. Salon ekstra, obsluga super i bardzo mila no i Ewa znou zrobila mi swiatna fryzure.Polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_844 Re: Galaxy - nie polecam 03.01.07, 13:25 Moglabys napisac jak wyglada Ewa ktora polecasz?? Poszukuje fryzjerki, ktora mnie kiedys tam obcinala ale juz tam nie pracuje. Nie pamietam jej imienia niestety, ale byc moze to wlasnie jest ona. Ok 165 cm ciemne krotko sciete wlosy?? (tak wygladala kiedys) Odpowiedz Link Zgłoś
agaw Re: Galaxy - nie polecam 22.09.07, 23:22 Są beznadziejni ceny z kosmosu Tomek myśli że Boga za nogi złapał, kilku wiślaków się tam pojawilo i to ma być zacheta??? Sama bylam tam kilka razy i to niestety o te kilka razy za dużo, kipesko scięte wlosy i beznadziejnie dobrany kolor - ceny za każdym razem wyższe - chore Odpowiedz Link Zgłoś