Dodaj do ulubionych

Ruja u kota

13.02.05, 15:34
Ile trwa ruja u kota? Kicia stała sie nieznośna, przyjmuje nieprzyzwoite
pozycje i drze się jakby ją obdzierali ze skóry. Horror.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Ruja u kota IP: *.chello.pl 13.02.05, 17:24
      ok. tygodnia. uwazaj na wszystko co w poztycji pionowej - kiciusie lubia to popodsikiwac :>
      • Gość: wojo Re: Ruja u kota IP: *.76.classcom.pl 13.02.05, 17:36
        na twoim miejscu szybko bym ją wysterylizował. Moje dwie kotki podczas rui
        zesiurały mi całe mieszkanie śmierdliwym moczem, a jedna z nich wywaliła
        bezpieczniki sikając do kontaktu!!
        • mrug Re: Ruja u kota 13.02.05, 18:49
          Ma ok. 9 miesięcy. Słyszałem że najlepiej sterylizować po pierwszej rui, tak że
          czekałem na ten moment.
          • Gość: wojo Re: Ruja u kota IP: *.76.classcom.pl 13.02.05, 19:28
            trudno mi zweryfikować czy to prawda, ale na pewno nie warto zwlekać. pozdrówka
            dla koteczki.
          • blekot Re: Ruja u kota 13.02.05, 21:00
            i bardzo słusznie!
            jak jej minie (może trwać kilka dni 5-6) powinieneś podejść do weterynarza
            trzeba uważać bo zaraz za pierwszą akcją, po kilku dnia pojawai się znowu :-)

p_em
          • Gość: rw Re: Ruja u kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 08:48
            ja sterylizowałem przed. Ma taki śliczny cienki głosik, jest milusińska i nie
            sika mi pomieszkaniu.
    • mrug Re: Ruja u kota 13.02.05, 23:13
      Notabene, czy ktoś z Was zna dobrego, niedrogiego weterynarza, u którego można
      by wykonać sterylizację kota? Oczywiście chodzi o Kraków. W jakiej to jest,
      mniej więcej, cenie?
      • Gość: wojo Re: Ruja u kota IP: *.76.classcom.pl 13.02.05, 23:59
        ja swoje kotki ciachałem w gabinecie przy ul. Na Błonie. Kosztowało to ok 150
        zł od sztuki, ale facet robi to laparoskopowo, dzięki czemu jest tylko małe
        cięcie na środku brzucha i 1-2 szwy. Kocura kastrowałem przy Centralnej.
        • Gość: kotka Re: Ruja u kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:01
          u Przędzika?
      • Gość: kotka bakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:01
        ok. 100 -150 zł Bardzo dobry i tani jest Bakowski na Centralnej 41. To jest
        duża przychodnia, czysto, dobry sprzet, specjaliści- chirurdzy. Moją kotkę
        sterylizował Słowiński na Piłsudskiego, ale on jest droższy.
        • Gość: Nike Re: bakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 08:20
          Jeśli jest tak jak piszesz, dlaczego poszłaś z kotką do droższego Sowińskiego??
        • Gość: kiki Re: bakowski IP: *.chello.pl 16.02.05, 19:34
          nie wszyscy polecają tego pana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka