mrug 13.02.05, 15:34 Ile trwa ruja u kota? Kicia stała sie nieznośna, przyjmuje nieprzyzwoite pozycje i drze się jakby ją obdzierali ze skóry. Horror. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Ruja u kota IP: *.chello.pl 13.02.05, 17:24 ok. tygodnia. uwazaj na wszystko co w poztycji pionowej - kiciusie lubia to popodsikiwac :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: Ruja u kota IP: *.76.classcom.pl 13.02.05, 17:36 na twoim miejscu szybko bym ją wysterylizował. Moje dwie kotki podczas rui zesiurały mi całe mieszkanie śmierdliwym moczem, a jedna z nich wywaliła bezpieczniki sikając do kontaktu!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ruja u kota 13.02.05, 18:49 Ma ok. 9 miesięcy. Słyszałem że najlepiej sterylizować po pierwszej rui, tak że czekałem na ten moment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: Ruja u kota IP: *.76.classcom.pl 13.02.05, 19:28 trudno mi zweryfikować czy to prawda, ale na pewno nie warto zwlekać. pozdrówka dla koteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
blekot Re: Ruja u kota 13.02.05, 21:00 i bardzo słusznie! jak jej minie (może trwać kilka dni 5-6) powinieneś podejść do weterynarza trzeba uważać bo zaraz za pierwszą akcją, po kilku dnia pojawai się znowu :-) p_em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rw Re: Ruja u kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 08:48 ja sterylizowałem przed. Ma taki śliczny cienki głosik, jest milusińska i nie sika mi pomieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ruja u kota 13.02.05, 23:13 Notabene, czy ktoś z Was zna dobrego, niedrogiego weterynarza, u którego można by wykonać sterylizację kota? Oczywiście chodzi o Kraków. W jakiej to jest, mniej więcej, cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: Ruja u kota IP: *.76.classcom.pl 13.02.05, 23:59 ja swoje kotki ciachałem w gabinecie przy ul. Na Błonie. Kosztowało to ok 150 zł od sztuki, ale facet robi to laparoskopowo, dzięki czemu jest tylko małe cięcie na środku brzucha i 1-2 szwy. Kocura kastrowałem przy Centralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: Ruja u kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:01 u Przędzika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka bakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:01 ok. 100 -150 zł Bardzo dobry i tani jest Bakowski na Centralnej 41. To jest duża przychodnia, czysto, dobry sprzet, specjaliści- chirurdzy. Moją kotkę sterylizował Słowiński na Piłsudskiego, ale on jest droższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: bakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 08:20 Jeśli jest tak jak piszesz, dlaczego poszłaś z kotką do droższego Sowińskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: bakowski IP: *.chello.pl 16.02.05, 19:34 nie wszyscy polecają tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś