IP: 217.30.133.* 02.05.01, 13:54
Wstyt mi za Warszawę, Kraków i Wrocław a raczej za mieszkańców. Jesteście
zadufani w sobie tak jak warszawiacy chociaż obgadujecie ich jak się tylko da.
To u was odbywa się najwięcej imprez kulturalnych. Jestem mieszkańcem Łodzi co
ja mam powiedźieć??????????????????????????????????????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: GB Re: WSTYT IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 21.05.01, 23:48
      WSTYD to pisać "wstyd' z "t" na końcu !
      GB
    • Gość: Warschau Re: WSTY(T) IP: *.matrix.pl 22.05.01, 11:48
      Bardzo mi przykro, że jesteś mieszkańcem Łodzi i nie masz nic do powiedzenia...
      Ale to chyba dla Ciebie nie jest jakiś specjalny WSTYD?
    • Gość: WAK Re: WSTYT IP: 195.112.95.* 22.05.01, 15:21
      WSTYD czy WSTYT, mniejsza o to. Ida wskazala tylko na fakt, ze na tym forum
      pojawiaja sie teksty jakis palantow, ktore niepotrzebnie antagonizuja
      mieszkancow roznych miast. To ze jedno miasto komus sie nie podoba, nie od razu
      znaczy ze mieszkaja tam same wiesniaki. Ludzie wiecej zyczliwosci :))) !!!
      pozdrawiam,
      WAK
      • Gość: Aaron Re: WSTYT do Wak IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 07.10.01, 15:17
        A jaki jest powod ze obrazasz ludzi wsi.,
      • Gość: wak Re: WSTYT do Aarona i wszystkich dotknietych IP: 165.222.186.* 08.10.01, 11:06
        Zauwazylem ze moja wypowiedz wzbudzila tu strasznie niezdrowe emocje. Wszyscy do ktorych pisze to
        sprostowanie poczuli sie w jakis sposob urazeni. Nie mialem zadnych zlych intencji, wiec gotow jestem
        przeprosic wszystkich, ktorzy poczuli sie dotknieci. Na zakonczenie wyjanie tylko, ze slowo "wiesniaki" jest w
        mowie potocznej czesto stosowane w stosunku do ludzi niewychowanych. Nawet mieszkancy wsi uzywaja je
        w takim kontekscie. W takim tez sensie zostalo uzyte przeze mnie w moim poprzednim poscie

pzdr.
    • Gość: rob@ Re: WSTYT IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 00:49
      zak SAM JESTES WIES I TY OBRAZASZ BURAKU..
      • Gość: wak Re: WSTYT IP: 165.222.186.* 05.10.01, 10:39
        W czym cie urazilem? Pytam bo wcale nie mialem takiego zamiaru. Naprawde bylbym wdzieczny za
        wyjasnienie.
        • Gość: kloss Re: WSTYT IP: 192.168.10.* / *.bratniak.krakow.pl 05.10.01, 11:32
          Przypuszczam, że chodzi mu o to, że użyłeś słowa wieśniaki w obraźliwym
          kontekście
          • Gość: Alex Re: WSTYT IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 14:29
            Takie wątki są naprawdę głupie. Można wyrazić swoją opinię, ale nie obrażać, bo
            nawet w najmniejszym mieście mieszka kilka tysięcy ludzi. Czy wszyscy to
            wieśniacy lub buraki? Proponuję więc dla wszystkich frustratów, dwa miasta
            wirtualne: Buraków i Wieśniaków. Piszcie o nich co chcecie, bez zachamowań i
            skrupułów. Dajcie popis chamstwa, ostracyzmu, nietolerancji, szowinizmu itd.
            A więc do dzieła!
      • nocomment Re: WSTYT 07.10.01, 14:32
        Gość portalu: rob@ napisał(a):

&#62 zak SAM JESTES WIES I TY OBRAZASZ BURAKU..

Nie nazywaj Łodzi wsią bo jest większa od Krakowa ćwoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka