nina53 20.02.05, 18:09 jestem poczatkujaca w internecie czy myslec powaznie o osobach z internetu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek54 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 18:12 Staraj sie myśleć raczej poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 18:18 nie jestam pewna bo za szybko oferuja propozycje mnie to peszy jak mam sie zachowac? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek54 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 18:21 .....poprostu bądż naturalna..... Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 19:13 Masz racje najlepiej pozostac soba to dobra rada ale tak trudno jest komus zaufac prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek54 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:28 nina 53 trzymaj tak dalej, a na pewno poznasz wartościowego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotek Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 17:50 Witaj!!! Widże,że jesteś doświadczonym wyjadaczem-powiedz-anonimowość i rzeczywistość tylko wirtualna/na wstępie znajomości;niepewność właściwego wyboru/jest gwarancją,że.....ten czy ta jest właściwa???. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek54 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:36 grzmotek napisał: > Witaj!!! > Widże,że jesteś doświadczonym wyjadaczem-powiedz-anonimowość i rzeczywistość > tylko wirtualna/na wstępie znajomości;niepewność właściwego wyboru/jest > gwarancją,że.....ten czy ta jest właściwa???. Skad ,możesz wiedzieć,że jestem wyjadaczem? Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotek Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 17:52 Witaj!!! Widże,że jesteś doświadczonym wyjadaczem-powiedz-anonimowość i rzeczywistość tylko wirtualna/na wstępie znajomości,niepewność właściwego wyboru/jest gwarancją,że.....nowi partnerzy są cool???. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 20:24 Staram sie byc soba ale nie wiem kto jest po tamtej stronie, jak dotad to mam rady i bede sie ich trzymac.tak mysle ze to sa zyczkiwi ludzie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 22:00 Naprawde sie staram i nie chwalac sie latwo mi to przychodzi bo jestem naturalna. Nie moge zawierzyc mezczyznie. Moze to blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajfla Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.02.05, 18:24 Jak już chcesz się umówić, to uważaj i umawiaj się dopiero kiedy wiesz, że chcesz umówić się akurat z tą osobą. Ja miałam taką zasadę, że nie umawiałam się po pierwszej rozmowie, tylko jak wiedziałam, że dana osoba chce się umówić ze mną, a nie z kimkolwiek... No i tak poznałam męża :) Co prawda były pewne przeszkody, bo dzieliło nas ok 600 km., ale udało się :) Teraz mieszkamy razem w Krakowie i jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem :) Ale ostrzegam, dużo wariatów siedzi po drugiej stronie, ale trochę szczęścia i już :) POWODZENIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olek60 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 18:31 Zawrzec znajomosc mozna, ale trzeba pamietac ze nikogo nie mozna przez internet poznac. Nawet po najdluzszej korespondencji ten czlowiek z ktorym sie spotkasz bedzie zawsze czlowiekiem obcym. O tym ostrzegaja takze psychologowie. Poznac sie naprawde mozna obcujac bezposrednio, po spotkaniu sie. Totez warto - ale badz ostrozna. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 19:03 bardzo dziekuje za dobre rady mnie tez nie bardzo to sie wydaje prawdziwe ale popisac zawsze mozna to nie grzech prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czatowiczka Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet IP: 62.233.214.* 20.02.05, 19:12 Tez jestem początkująca (ale na czacie nie w necie) ale chyba mi sie udało. Poznałam kogoś wyjątkowego, tak mi się zdaje...Byłam bardzo sceptyczna co do znajomości zawieranych w internecie ale powoli zmieniam zdanie i odliczam godziny do następnej 'randki'. Być może miałam farta ale i tak radze uważać. Nie podawaj swojego adresu ani nr. tel (ale to chyba jest oczywiste...) Daj znać, moze i Ty trafisz na swojego księcia z bajki... Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 19:21 Szczerze i serdecznie gratuluje masz szczescie.Napewno postaram sie byc ostrozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:20 Poznaje sie latami, nawet po slubie. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 19:24 Szczerze przyznaje racje,postaram sie byc ostrozna bo nie wiem kto do mnie pisze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 22:52 Mam pytanie dddo Olka czy moge wiedziec gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:00 Nina 53! może Olo mieszka w Bieszczadach? Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:08 Nie mysl o mnie bo to zwykla babska ciekawosc.Wybacz popelnilam gafe wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 19:10 Naprawde szczerze gratuluje jestes szczesciara ja mysle podobnie jak Ty ale tak trudno jest zaufac bo nie wiem kto jest mi zyczliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 19:12 warto sie spotykac w miare szybko-nim nasze oczekiwania nei przyslonia faktycznych cech danej osoby:) takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 19:15 Jestem bardzo nie ufna bo nie wiem czy warto bo nie wiem kto do mnie pisze moze odczekam troche, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:24 Odczekaj przynajmniej miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 19:34 Gorace dzieki masz racje dobrze mi radzisz postaram sie byc ostrozna.Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:43 Ja tez chcialam poznac kogos przez neta, ale sobie odpuscilam, bo zobaczylam, ze niektorzy faceci oszukuja np. z wiekiem (na roznych portalach roznie to z nimi bylo). Wiec bodz bardzo czujna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 20:13 ja mysle podobnie bo jestem osoba bardzo nie ufna postaram sie byc bardzo ostrozna.dziekuje za rade i goraco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 19:17 Jestem powazna osoba i mysle powaznie bo nie wiem kto do mnie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
olek60 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 20.02.05, 21:00 Dobrze jest jaknajwczesniej wymienic zdjecia. Widac wiek i czy osoba jest w Twoim typie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 00:09 dla mnie szkoda miesiaca na wymiane informacji byc moze z jakims zakreconym osobnikiem-w publicznym miejscu nikt cie nie zje -mozna sie umowic na kawe i zobaczyc kto zacz. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 20:28 przyznaje ci racje nikt mnie nie zje ale w taki szybki sposob i tak szybko ktos mi proponuje spotkanie to troche nie fer jak myslisz. Pozdrawiam i dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 21:41 wlasnei jest najbardziej fair-chce sie pokazac-znaczy nic nei ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 20:17 Serdecznie dziekuje za dobre rady,pomagaja mi wszyscy zyczliwi ludzie,Staram sie byc czujna.Goraco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 21:18 nina!!! nie bądż za szczera Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 21:34 ja staram sie byc soba jestem nie ufna osoba dziekuje za szczera rade,Lacze pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 21:39 To dobrze!! nigdy nie wiadomo na kogo mozna trafić? pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek54 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 21:43 Co ja tu nie widzę ?ligia 12 znalazła się dawno nie byłaś chyba na Forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 21:43 ... po prostu zrób to ... Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 21:50 Czas pokaze to co ma byc to bedzie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
azzw Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 21:56 Jednak wolałabym być ostrożna na Twoim miejscu nina trzymam za Ciebie kciuki! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 22:03 Ja jestem kobieta i nie bujam w oblokach ja nie szukam moze ktos zyczliwy mnie znajdzie ale i na to nie licze Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 22:05 Za bardzo to Ty im nie wierz ,postaraj się jednak stąpać twardo po ziemi!! Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 22:15 doceniam Twoje wspaniale rady mysle ze jestes mi przyjazna i szczerze Ci dziekuje.Goraco cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 22:23 Zawsze nino 53 byłam szczera, a może nawet za szczera. Serdecznie pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 22:35 Mam przeczucie ze z Ciebie jest napraede dobra i przyczlna dusza, serdecznie ci dziekuje i goraco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 22:40 Nina !! postaram się Tobie pomóc. Czy Ty jesteś nocny marek? ligia Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:04 No nie Marek ale nocna Nina cierpie na bezsennosc mam problemy ze spaniem i co na to poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek54 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:16 Widzę ,że dziewczyny nie mogą spać,ja mam podobne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:18 jurek 54!!! a Ty z czym masz problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek54 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:20 Ojej ,jesteś ligia 12 Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:25 Nie dla psa kiełbasa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:27 Nie bardzo rozumie czy to bylo do mni z ta kielbasa wyjasnij prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:30 Nina!! to nie dotyczy Ciebie. pozdrawiam ligia Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:36 no to mnie ucieszylas bo juz myslalam ze tak mi zyczliwa mi osoba sprawila mi bol. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:49 Nina !! nieraz trzeba na forum utrzeć nosa , bo cwaniaków jest wielu.pozdrawiam i nie przejmuj sie za bardzo. ligia Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 21.02.05, 23:59 Juz troche pozno prawda moze jestes zmeczona a i ja tez troche przynudzam prawda? Kiedy znow sie pokazesz i powiesz cos ciekawego ja cos nie tak sie czuje cos mnie glowa boli,odpisz jak mozesz prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 22.02.05, 00:14 Dzięki!!! postaram sie z Tobą skontaktować, ja mam jeszcze trochę pracy, oczy już nie wytrzymują. Trzymaj się Nina!!! serdecznie pozdrawiam ligia Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 22.02.05, 14:39 Ligia bardzo prosze o konktat ze mna odezwij sie czekam.Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 22.02.05, 22:02 Ligia czy nie odebralas mojej wiadomosci,odezwij sie prosze czekam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:28 witam i pozdrawiam nie boj sie bo nie wszyscy panowie to swinie. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 23.02.05, 18:36 Ligia dlaczego tak dlugo milczysz ja nadal czekam na twoja odpowiedz.Odezwij sie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 25.02.05, 09:40 ligio12 prosze cie odezwij sie tak milo do mnie pisalas czy ja cie znudzilam? prosze cie i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 25.02.05, 10:45 Witaj!!! Nino 53 niestety dzisiaj jestem bardzo zapracowana, jest mi miło ,że odezwałaś się do mnie . Nino postaram sie do Ciebie jeszcze coś więcej napisać. pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:50 bardzo mi milo bede czekac pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 25.02.05, 14:42 Witaj nino!!! od rana załatwiam duzo spraw i wszystko idzie tak ciężko!!! może do konca dnia zdołam sie uporać z tym wszystkim,ale i tak cały czas jestem optymistką!!! nawet zastanawiam się z skąd mam jeszcze tyle siły? Nino trzymaj się!!! Jak czas pozwoli to jeszcze napiszę do Ciebie. pozdrawiam !!! ligia Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 25.02.05, 14:57 dzieki o [przemila Ligio nie mysl az tak zle mow sobie ze Twoje sprawy musza byc zalatwione i tak bedzie.Uwierz w siebie o to moja prosba a wszystko dobrze sie ulozy.Przekonasz sie a teraz goraco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek54 Re:ligia12 25.02.05, 15:11 Służe pomocą!!! napisz do mnie na pocztę gazety jak masz ochotę z kimś pogadać. jurek 54 Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re:ligia12 26.02.05, 20:34 jurek54 napisał: > Służe pomocą!!! > napisz do mnie na pocztę gazety jak masz ochotę z kimś pogadać. > jurek 54 > Dzięki !!! ja jurku tak się przez cały dzień nagadam,że na wieczór gargło mnie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re:ligia12 26.02.05, 20:39 juz jestem ligio a czy ty tez jestes obecna.tyle chcialam zadac ci pytan i nie wiem czy zechcesz mi odpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re:ligia12 26.02.05, 20:41 Witam Cię Nino!!! co u Ciebie? mnie chyba grypka dopadła? może przeżyję dzisiaj! Nina, jak jesteś w necie to odezwij się do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re:ligia12 26.02.05, 20:56 Witaj przemila Ligio juz jestem na necie i bardzo cie prosze odezwij sie domnie. nie poddawaj sie grypie bo grypa to lipa.Ale prosze odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re:ligia12 26.02.05, 21:02 Jak widzisz Nino jestem. Nino wejdż na forum 40-50 latkowie mam nadzieję ,że trochę już podszkoliłaś się i na pewno spotkasz ciekawch i żyszliwych ludzi prznajmniej wirtualnie,bo w realu to już jest problem? pozdrawiam ligia Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re:ligia12 26.02.05, 21:21 Dziekuje Ci szczerze za odpowiedz a co do forum dla 50latkow to ja juz tam bylam.A co do osob zyczliwych to mam takie odczucie ze to Ty Ligio jestes mi bardzo zyczliwa chyba sie nie myle? tok bardzo chcialam Cie osobiscie poznac czy to jest mozliwe jak Ty to odbierasz odpisz prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re:ligia12 26.02.05, 21:31 Nina ! nie widzę żadnego problemy napisz do mnie na poczte gazety.Dzisiaj raczej nie będzie możliwe dla mnie do sprawdzenia,ale postaram się przeczytać wiadomość od Ciebie. ligia Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re:ligia12 26.02.05, 21:51 Tak bardzo mi milo ze wyrazasz zgode nie wiesz jak bardzo sie ciesze.Napisz na Twoja poczte i umowimy sie. Ligio mam pytanie czy mozesz mi napisac gdzie mieszkasz w Hucie czy w Krakowie? Mnie tez nie bardzo odpowiada jutro bo ide do szpitala ew wtorek ale to nie wazne. Wazne jest ze Cie wreszcie poznam.Stokrotne dzieki.goraco cie pozdrawiam.Odezij sie jeszcze dzis jak mozesz prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re:ligia12 26.02.05, 22:12 Ninio!!! na pewno będę próbować kontaktować się z Tobą , narazie nie mam możliwości sprawdzenia poczty? może będę okazja i powiem na czym to wszystko polega. Dobrze,że na razie mamy taki kontakt i Ty jesteś zadowolona.Mieszkam w Krakowie Ty zapewne też,tak to nie będzie żadnego problemu,żeby się poznać. Nino !!! ja poza pracą mam bardszo dużo obowiązków ,czasami nawet nie wiem jak sie nazywam/choroba w rodzinie/ ale ten temat nie jest na teraz. pozdrawiam !!! ligia Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re:ligia12 26.02.05, 22:24 Wiem Ligio co to jest choroba i bardzo Cie rozumie bo ja tez choruje i jestem sama ale takie jest zycie.Napewno sie spotkamy obiecuje Ci to szczerze.Masz jeszcze czas zeby ze mna pogadac czy jestes zmeczona.Bo tyle chcialam Ci napisac ale lepiej pogadac prawda? posiedze jeszcze troszke i tez pojde spac.Lacze pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re:ligia12 26.02.05, 22:37 Nino!!! strasznie Ci współczuję znam to na codzień,że czasami juz mój organizm nie wytrzymuje,ale nie poddaję się i Ty też walcz!!! chociaż samemu to ciężko ,bo moja siostra ma przynajmniej mnie i walczy z rakiem. Nino nie będę pisć co i jak ,jest to dla mnie temat bardzo wrażliwy. Nino!!! nie poddawj się pisz na pocztę to może będę Tobie w stanie pomóc pozdrawiam i miłego dnia!!! ligia Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re:ligia12 26.02.05, 22:46 Ligio bardzo Ci wspoczuje mamy podobna sytuacje ty przerzywasz chorobe swojej siostry zal mi jej szczerze a ja tez nie wiem co mnie gryzie i choroba i rak i okropna tesknota za milosc mojego meza ktory jest juz po tamtej stronie mysle ze rozumiesz? a nasza rozmowa dobiega konca tak to odebralam czy tak to mam to rozumiec odpisz prosze.dla 50latkow pisze z taka pania moze poczytasz ale odpisz prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 26.02.05, 23:30 Ligio napisz blagam czy odpiszesz jeszcze dzis do mni mam czekac czy nie mozesz? szczerze i goraco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 26.02.05, 23:44 Nini proszę wejdż na forum dla 40-50 ja byłam troche teraz zajeta Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 26.02.05, 23:53 wybacz mi ze przepraszam a na forum jestem caly czs sprawdz mnie jak nie wierzysz caly czas pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 10.03.05, 19:47 czy juz nikt mi nie doradzi czy nie ma cheynych.prosze i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: czy warto zawrzec znajomosc przez internet 26.02.05, 23:44 nie odpowiadasz Ligio nie mozesz lub nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś