Gość: eLSDee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:21 Jak wyglądaja koncerty w LochNessie? Tłoczno? Ile ludzi sie tam miesci? Jakies problemy z alkoholem? Szatnia jest? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: koncerty w LochNess IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 22.02.05, 18:28 Generalnie porazka. Brak akustyki. Jakas szatnia jest. dwa male kibelki. Czasem ochrona pozawala odlac sie na zewnatrz jak jest dluga kolejka. Piwo nie najlepsze i w plastiku, ale calkiem tanie. troszke syfiasto. Reszta zalezy od koncertu. Bylem, gdzie bylo full ludzi. Ale tez zdarzylo mi sie siedziec na podlodze w spokoju bo bylo moze 40- 50 osob. Generalnie przyciagnie mnie tam tylko jakis barzdo moj ulubiony wykonawca, ktorego dawno nie widzialem. Sprobowac warto, bo bilety chyba nie byly najdrozsze. pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Re: koncerty w LochNess IP: *.uci.agh.edu.pl 23.02.05, 10:41 lepiej przyjść dokładnie na wyznaczoną godzinę, bo mają tam dziwną zasadę punktualnego rozpoczynania koncertów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: koncerty w LochNess IP: 83.16.129.* 30.06.05, 17:24 Moim skromnym zdaniem lepiej sobie koncerty w tym miejscu odpuścic głownie ze wzgledu na nagłosnienie.Byłam ostatnio na koncercie Agressiva 69 i jedynie na zewnątrz w ogródku dało sie rozróznic jakies dzwieki bo wewnątrz był jedynie przerażający huk nie majacy nic wspolnego z muzyka.Poza tym kolejny dziwny zwyczaj NIE WYPUSZCZANIA w czasie koncertu.Chcielismy wczesniej opuscic to pożal sie Boże miejsce ale drzwi były zamkniete,nikogo kto mógłby je nam otworzyc i dopiero po koncercie zjawił sie pan ochroniarz który na pytanie czemu nie mozna było wyjsc odpowiedział ze takie było zyczenie organizatora.Ręce opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś