Dodaj do ulubionych

koncerty w LochNess

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:21
Jak wyglądaja koncerty w LochNessie? Tłoczno? Ile ludzi sie tam miesci? Jakies
problemy z alkoholem? Szatnia jest? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: koncerty w LochNess IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 22.02.05, 18:28
      Generalnie porazka. Brak akustyki.
      Jakas szatnia jest. dwa male kibelki. Czasem ochrona pozawala odlac sie na
      zewnatrz jak jest dluga kolejka. Piwo nie najlepsze i w plastiku, ale calkiem
      tanie. troszke syfiasto. Reszta zalezy od koncertu. Bylem, gdzie bylo full
      ludzi. Ale tez zdarzylo mi sie siedziec na podlodze w spokoju bo bylo moze 40-
      50 osob.
      Generalnie przyciagnie mnie tam tylko jakis barzdo moj ulubiony wykonawca,
      ktorego dawno nie widzialem.
      Sprobowac warto, bo bilety chyba nie byly najdrozsze.
      pozdrowka!
    • Gość: chlorofil Re: koncerty w LochNess IP: *.uci.agh.edu.pl 23.02.05, 10:41
      lepiej przyjść dokładnie na wyznaczoną godzinę, bo mają tam dziwną zasadę
      punktualnego rozpoczynania koncertów
      • Gość: czarna Re: koncerty w LochNess IP: 83.16.129.* 30.06.05, 17:24
        Moim skromnym zdaniem lepiej sobie koncerty w tym miejscu odpuścic głownie ze
        wzgledu na nagłosnienie.Byłam ostatnio na koncercie Agressiva 69 i jedynie na
        zewnątrz w ogródku dało sie rozróznic jakies dzwieki bo wewnątrz był jedynie
        przerażający huk nie majacy nic wspolnego z muzyka.Poza tym kolejny dziwny
        zwyczaj NIE WYPUSZCZANIA w czasie koncertu.Chcielismy wczesniej opuscic to
        pożal sie Boże miejsce ale drzwi były zamkniete,nikogo kto mógłby je nam
        otworzyc i dopiero po koncercie zjawił sie pan ochroniarz który na pytanie
        czemu nie mozna było wyjsc odpowiedział ze takie było zyczenie
        organizatora.Ręce opadaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka