Dodaj do ulubionych

Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - znacie?

IP: *.ghnet.pl 28.03.05, 18:51
Szukamy przyjemnej restauracji z dobrym jedzeniem i odrobiną zieleni na
weselny obiad. Czy ktoś potrafi coś polecić? Dziękujemy z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: byłem tam Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:56
      gospoda w bibicach, tuż przy drodze - polecam
      • Gość: narzeczeni Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.ghnet.pl 28.03.05, 19:15
        Dziękujemy, a czy pamiętasz może jak to się nazywało?
        • Gość: byłem tam Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:22
          prawdopodobnie tylko gospoda (choć czasem małymi literkami pod spodem był
          napis "przyjaciele", bądź "u przyjaciół"
          po prawej stronie jadąc od krakowa, tuż przy tablicy kończącej bibice
    • Gość: ela Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:37
      W Nowej Hucie przy Zalewie jest domek - restauracja. Spełni Twoje oczekiwanie.:)
    • Gość: ania Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 18:22
      znajomi świetowali w karczmie "pod blachą" nie wiem jak sie nazywa ta ulica ale
      jest w okolicy petli tramwajowej kolo błoni-bylo naprawde miło!
    • Gość: dośka Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.77.classcom.pl 22.05.05, 21:10
      ja mialam obiad poslubny w Brasserie na ul. Gazowej - bylo bardzo milo
    • Gość: gosc Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.214.45.178.coditel.net 10.06.05, 22:45
      hej zagladnij na>> www.weselneforum.pl <<dzial lokale tam masz rozne opinie
      gdzie najlepiej i za ile pozdrowienia
    • Gość: agnieszka naprawde warto IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 11.06.05, 13:25
      moja kolezanka miala wesele w hotelu Margerita w Modlnicy kolo Krakowa, naprawde
      bylo tam swietnie i tanio, bardzo ladna sala, tylko, ze troche trzeba teraz
      czekac na termin, bo jest duzo chetnych:)
      • Gość: fjufju Re: naprawde warto!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.05, 14:40
        dworek białopradnicki niedaleko basenu "clepardia" w parku bardzo polecam
    • Gość: Pedro Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:41
      ja byłem na weselu w Srebrnej Górze na Bielanach, płynęliśmy statkiem i
      przyjecie było na 140 osób, tańce w ogrodzie, grill itp, w sumie odjazd, nie
      znałem wczesniej tej knajpy
      • Gość: Grażkada Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:10
        Przeczytałam propozycje, które tu przedstawiono. W większości znam te miejsca,
        ale jeśli ktoś proponuje Wam "Pod blachą", to prawdopodobnie nie zrozumiał do
        końca czego szukacie. Spełnieniem Waszych oczekiwań będzie restauracja "U
        Sasiadów" mieszcząca się na os. Kurdwanów (ul. Kordiana - jeśli dobrze
        pamiętam). To piękny dom z cudownym, romantycznym ogrodem, oczkiem wodnym i
        wspaniałymi gospodarzami. Obiad podadzą Wam w taki sposób, że gwarantuję -
        wszystkich to zachwyci. Bardzo smaczne jedzenie, piękny wystój wnętrz, oraz
        cudownie zastawione stoły to jest to co Was zauroczy. Do tego jeszcze klimacik
        w ogrodzie - gorąco polecam.
        Robiłam tam przyjęcie komunijne mojego dziecka, wielu moich znajomych również
        (komunie, wesela, rocznice).
        Proponuję pójść (po wcześniejszym umówieniu) w krórąś sobotę i zobaczyć jak
        wszystko jest przygotowane do przyjęcia weselnego.
        Nie wiem natomiast jakie są terminy - może być ciężko, ale warto poczekać.

Wszystkiego dobrego.
        • luckystrike no i prosze... 30.06.05, 12:06
          Sąsiedzi wrócili :)))
          echhhh
          • seven Re: no i prosze... 30.06.05, 13:10
            buhaha teraz tylko czekac na riposte kogos od 'blachy', bo tez sie tu kiedys pojawiali ;D
        • Gość: zniesmaczony twoim tekstem IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 30.06.05, 14:11
          rzygać się chce od tej wszechobecnej kryptoreklamy
          :(
          • Gość: Grażkada Re: twoim tekstem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:16
            Nie rozumiem o co Wam chodzi.
            Nie mam też pojęcia czy wcześniej mówiono o Oberży Sąsiadów, czy też nie.
            Po prostu wyraziłam swoją opinię, bo jak pisałam mój syn miał tam trzy lata
            temu przyjęcia komunijne, a później dzieci moich znajomych.
            "Blachy" nie atakowałam, ale nie rozumiem jak można proponować narzeczonym
            którzy szukają miłego, romantycznego miejsca z pięknym ogrodem, coś takiego.
            Macie jakieś chore nastawienie do sprawy, o ile się mylę forum ma służyć pomocy
            innym w różnych sprawach, więc błędem jest doszukiwanie się afer.
            Nie wysilajcie się prosze z ripostą tym razem do mnie, bo i tak tu już nie
            zaglądnę. Szkoda mi czasu na wasze gierki.
            miłego dnia.
        • Gość: Baśka Re: Restauracja z ogródkiem na obiad weselny - zn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:31
          No tak. Za takie wejście macie czerwoną kartkę.

Oto ona:
          Tak mogą pisać tylko właściciele "najbardziej pretensjonalnej restauracji w
          Kraku" czy jakoś tam...Nie zapomnijcie dodać, że wasz ogródek jest czynny do
          22.00 (trochę za krótko jak na wesele) bo później sąsiedzi wzywają policję,
          małe przyjęcie trzeba posadzić na pięciu salach (około 15 na każdej z nich), a
          ceny wzięliście z kosmosu...

Ogólnie cepelia i kaszanka tylko trochę lepiej opakowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka