Dodaj do ulubionych

krakowiacy

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:08
A wy nawet swojego browaru nie macie biedaczki!!! ha, ha, ha
Obserwuj wątek
    • boldhead prowokacja nieudana, mamy... 14.04.05, 15:11
      CK Browar, ul. Podwale/Krupnicza
      Relakspol, ul. Borkowska
      • Gość: poznaniak Re: prowokacja nieudana, mamy... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:14
        CK to ja widziałem i nie był to browar tylko dezerterzy ha, ha, ha. A tak na
        marginesie i już całkiem poważnie, to jest to browar ogólnopolski czy
        regionalny? Jestem "smakoszem" browarków i muszę spróbować wszystkiego.
    • marlene.mortelle znowu prowokejszyn? :> 14.04.05, 15:14
      tym razem nudzi się Poznań.
      • kremoofka Re: znowu prowokejszyn? :> 14.04.05, 15:17
        a niech się cieszy
    • gph poznaniacy. a co wy w Lublinie robicie?? nt. 14.04.05, 15:20

• Gość: poznaniak Re: poznaniacy. a co wy w Lublinie robicie?? nt. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:36
        a se mieszkam i posty zakładam. cóż takie życie. poważne pytanie z tym
        zasięgiem CK- browaru było. a skąd masz takie dobre informacje co do
        pochodzenia postów, zdradź tą tajemnicę, zdradź. no i dajcie kochane Krakusy
        ten namiar na kupienie Waszego browarka.PZDR
        • istna Re: poznaniacy. a co wy w Lublinie robicie?? nt. 14.04.05, 15:38
          Gph jest po prostu jasnowidzem, ale umiejętność czytania też jest nie do
          przecenienia:)))
          • Gość: DO SITNEJ Re: poznaniacy. a co wy w Lublinie robicie?? nt. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:57
            OHO, CZYŻBYM SŁYSZAŁ NUTKĘ ZACZEPKI? UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA NABYŁEM JUŻ TAK DAWNO
            TEMU, ŻA ZAPOMNIAŁEM JAK TO JEST KIEDY SIĘ CZYTAĆ NIE POTRAFI. A PYTAM, BO OD
            NIEDAWNA WSKAKUJĘ NA FORUM I JESZCZE NIE ROZGRYZŁEM NAWET DO KOŃCA
            FORUMOWICZOWSKIEGO JĘZYKA. ALE SIĘ POSTARAM I NIEDŁUGO BĘDĘ NIEZŁUY W TE
            KLOCKI. PZDR...
            • Gość: POZNANIAK DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:58
              Z CZYTANIEM NIE MAM PROBLEMÓW, ALE Z PISANIEM CHYBA TAK, ZAMIAST AUTORA TO
              TEMAT A JAK JUŻ TEMAT TO Z PRZESTAWIONYMI LITERKAMI. ACH TA LUBELSKA WIOSNA!!!
              • istna Re: DO ISTNEJ 14.04.05, 16:03
                Ojej, nie ma powodu, żeby tak krzyczeć! (Bo wielkie litery na forum oznaczają
                krzyk). A skoro faktycznie jesteś nowy, to przeczytaj sobie te małe szare
                literki, które wyświetlają się po tytule postu... Tym razem już bez
                złośliwości:)
                • Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:15
                  no widzisz, nawet tego, że wielkie litery to krzyk nie wiedziałem. a piszę
                  często dużymi, bo okulary mam jak denka od butelek (po browarku oczywiście) a
                  ten cholerny mały (19") monitorek zmusza mnie do wysiłku wzrokowego. a jakież
                  to szare literki widzisz po tytule postu, hę?
                  • istna Re: DO ISTNEJ 14.04.05, 16:16
                    Post=wypowiedź. Tytuł twojej wypowiedzi: do istnej, a dalej no co jest napisane?
                  • Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:16
                    zbliżyłem się do monitorka na 5 cm i widzę, jak rany widzę; małe i na dodatek
                    szare literki. chyba wcześniej ich nie było. jutro idę do okulisty!!!
                    • istna Re: DO ISTNEJ 14.04.05, 16:17
                      Pozdrawiam!
                    • Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:19
                      a widzisz jak można liczyć na przyjaciół. mówili mi, że jest to anonimowe -
                      dupcia tam anonimowe. już wszyscy wiedzą, że poznaniak do dupa w kratę!!!ha,
                      ha, ha. ale ja im jeszcze pokażę. po wizycie u okulisty zobaczą; jak się
                      zamelinuję to mnie własna żona nie znajdzie przez tydzień (może dłużej?)
                      • istna Re: DO ISTNEJ 14.04.05, 16:23
                        Jak się zalogujesz, to te szare literki nie będą się pokazywać i będziesz już
                        poznaniakiem 100% anonimowym:)
                        • Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:27
                          aninimowym, po takiej wpadzie? jeszcze Ty mnie zdołuj. a może by tak po UBECKU
                          (ja krzyczę) przejść metamorfozę i zamienić się w innego autora?
                          • istna Re: DO ISTNEJ 14.04.05, 16:31
                            Nic niezwykłego wśród forumowiczów, taka cudowna przemiana... A poza tym nie
                            było żadnej znowu wielkiej wpady, nie przesadzaj:) Z nowym nickiem (czyli
                            pseudonimem, wybacz, że ci tak wszystko piszę, ale ja na ten przykład nie
                            wyssałam z mlekiem matki wiedzy co to jest post, nick itp, więc dopuszczam, że
                            można nie wiedzieć) - będziesz nowym człowiekiem!!
                            • Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:34
                              mleko matki, a co to takiego? to takie białawe i ponoć dobre. jak Ty możesz o
                              tym wogóle pisać. idę z dzieciakami na szczepienie i muszę kończyć. nara.
                              pzdr...
    • Gość: poznaniak Re: krakowiacy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:33
      eee tam głupi pomysł, po namyśle stwierdzam, że będę poznaniakiem i basta. na
      dodatek anonimowym i mieszkającym w Lublinie, urodzonym w koszalińskim (kurdę,
      jaka ta Polska to wioska)
      • Gość: Mikael Re: krakowiacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:35
        Heh, te posty są świetne :D
        • Gość: poznaniak Re: krakowiacy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:37
          te Mikael, a ty skąd, też anonimowy, ale jajca, wszyscy anonimowi!!! UB-ecja
          jak boganoga!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka