Gość: poznaniak IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:08 A wy nawet swojego browaru nie macie biedaczki!!! ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boldhead prowokacja nieudana, mamy... 14.04.05, 15:11 CK Browar, ul. Podwale/Krupnicza Relakspol, ul. Borkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: prowokacja nieudana, mamy... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:14 CK to ja widziałem i nie był to browar tylko dezerterzy ha, ha, ha. A tak na marginesie i już całkiem poważnie, to jest to browar ogólnopolski czy regionalny? Jestem "smakoszem" browarków i muszę spróbować wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marlene.mortelle znowu prowokejszyn? :> 14.04.05, 15:14 tym razem nudzi się Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: poznaniacy. a co wy w Lublinie robicie?? nt. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:36 a se mieszkam i posty zakładam. cóż takie życie. poważne pytanie z tym zasięgiem CK- browaru było. a skąd masz takie dobre informacje co do pochodzenia postów, zdradź tą tajemnicę, zdradź. no i dajcie kochane Krakusy ten namiar na kupienie Waszego browarka.PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: poznaniacy. a co wy w Lublinie robicie?? nt. 14.04.05, 15:38 Gph jest po prostu jasnowidzem, ale umiejętność czytania też jest nie do przecenienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO SITNEJ Re: poznaniacy. a co wy w Lublinie robicie?? nt. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:57 OHO, CZYŻBYM SŁYSZAŁ NUTKĘ ZACZEPKI? UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA NABYŁEM JUŻ TAK DAWNO TEMU, ŻA ZAPOMNIAŁEM JAK TO JEST KIEDY SIĘ CZYTAĆ NIE POTRAFI. A PYTAM, BO OD NIEDAWNA WSKAKUJĘ NA FORUM I JESZCZE NIE ROZGRYZŁEM NAWET DO KOŃCA FORUMOWICZOWSKIEGO JĘZYKA. ALE SIĘ POSTARAM I NIEDŁUGO BĘDĘ NIEZŁUY W TE KLOCKI. PZDR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZNANIAK DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 15:58 Z CZYTANIEM NIE MAM PROBLEMÓW, ALE Z PISANIEM CHYBA TAK, ZAMIAST AUTORA TO TEMAT A JAK JUŻ TEMAT TO Z PRZESTAWIONYMI LITERKAMI. ACH TA LUBELSKA WIOSNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DO ISTNEJ 14.04.05, 16:03 Ojej, nie ma powodu, żeby tak krzyczeć! (Bo wielkie litery na forum oznaczają krzyk). A skoro faktycznie jesteś nowy, to przeczytaj sobie te małe szare literki, które wyświetlają się po tytule postu... Tym razem już bez złośliwości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:15 no widzisz, nawet tego, że wielkie litery to krzyk nie wiedziałem. a piszę często dużymi, bo okulary mam jak denka od butelek (po browarku oczywiście) a ten cholerny mały (19") monitorek zmusza mnie do wysiłku wzrokowego. a jakież to szare literki widzisz po tytule postu, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DO ISTNEJ 14.04.05, 16:16 Post=wypowiedź. Tytuł twojej wypowiedzi: do istnej, a dalej no co jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:16 zbliżyłem się do monitorka na 5 cm i widzę, jak rany widzę; małe i na dodatek szare literki. chyba wcześniej ich nie było. jutro idę do okulisty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:19 a widzisz jak można liczyć na przyjaciół. mówili mi, że jest to anonimowe - dupcia tam anonimowe. już wszyscy wiedzą, że poznaniak do dupa w kratę!!!ha, ha, ha. ale ja im jeszcze pokażę. po wizycie u okulisty zobaczą; jak się zamelinuję to mnie własna żona nie znajdzie przez tydzień (może dłużej?) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DO ISTNEJ 14.04.05, 16:23 Jak się zalogujesz, to te szare literki nie będą się pokazywać i będziesz już poznaniakiem 100% anonimowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:27 aninimowym, po takiej wpadzie? jeszcze Ty mnie zdołuj. a może by tak po UBECKU (ja krzyczę) przejść metamorfozę i zamienić się w innego autora? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DO ISTNEJ 14.04.05, 16:31 Nic niezwykłego wśród forumowiczów, taka cudowna przemiana... A poza tym nie było żadnej znowu wielkiej wpady, nie przesadzaj:) Z nowym nickiem (czyli pseudonimem, wybacz, że ci tak wszystko piszę, ale ja na ten przykład nie wyssałam z mlekiem matki wiedzy co to jest post, nick itp, więc dopuszczam, że można nie wiedzieć) - będziesz nowym człowiekiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: DO ISTNEJ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:34 mleko matki, a co to takiego? to takie białawe i ponoć dobre. jak Ty możesz o tym wogóle pisać. idę z dzieciakami na szczepienie i muszę kończyć. nara. pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: krakowiacy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:33 eee tam głupi pomysł, po namyśle stwierdzam, że będę poznaniakiem i basta. na dodatek anonimowym i mieszkającym w Lublinie, urodzonym w koszalińskim (kurdę, jaka ta Polska to wioska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: krakowiacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:35 Heh, te posty są świetne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: krakowiacy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:37 te Mikael, a ty skąd, też anonimowy, ale jajca, wszyscy anonimowi!!! UB-ecja jak boganoga!! Odpowiedz Link Zgłoś