Dodaj do ulubionych

"Kronika" krakowska w TVP3

26.06.02, 11:24
Czy ktoś z Was oglądał niedawno "Kronikę"? Ja kilka razy przez przypadek i o
mało nie usnąłem z nudów. Tylko jakieś monotonne relacje z konferencji
naukowych, przecinanie wstęg w nowo otwieranych obiektach albo poswięcanie wodą
święconą przez biskupa. A do tego obowiązkowo relacje z jakichs przenudnych
wystaw. Jak 20 lat temu. Ale nie moge powiedzieć, żebym się dowiedział co tak
naprawdę dzieje się ciekawego w Krakowie
Obserwuj wątek
    • gregory1906 Re: 26.06.02, 12:27
      I dlatego chyba już nikt jej nie ogląda, bo na prowincji (do której chyba
      głównie jest cała TVP3 adresowana) wolą Polshit i "Idź na całość". Problem
      siermiężności dotyczy chyba w ogóle TV państwowej. Ma to jednak także plusy,
      np. równie znikoma liczba dzieci ogląda takie soc-hity jak teleranek, tym samym
      szkody wyrządzone przez ponoć ostatnie propagowanie w nim pedalstwa nie będą aż
      tak wielkie....
      • Gość: @ni@ Re: androny IP: *.bci.net.pl 27.06.02, 19:44
        TV Krakow jest denna, i przeraza mnie to ze stacje ogolnopolskie robia wazne
        tematy z Krakowa, a ja ich nie widze w Kronice, za to sa inne androny. Dobrze ze
        sa Informacje TV Polsat czy Fakty TVNu. Dzis widzialam afere w Polsacie o babce z
        Krakowa, ktorej zostawiono podczas operacji rozne urzadzenia i zaszyto. W Kronice
        tego nie bylo... PS Idz na calosc juz nie istnieje- macie stare informacje,
        teraz jest Idol - zajebiocha
        • Gość: Jack Re: androny IP: *.play-internet.pl 17.09.20, 18:42
          Zgadza się.
          Kronika KRAKOWA, a wiadomości zupełnie nie związane z regionem. Była np. podwyżka śmieci, ale to jest mało ważne dla PIS. Beznadzieja, tematy zastępcze.
    • Gość: bonzaj Re: Ja oglądam IP: *.krakow.pl 26.06.02, 20:52
      Ja oglądam Kronike bo tam są zawsze wszystkie informacjie lokalne...To dobrze
      ze sa tam wszystkie wystawy ,sympozjie i inne wydarzenia ,bo niby gdzie mam sie
      o nich dowiedzieć...Jak chce wiadomości z kraju i ze swiata to opgladam Fakty
      na TVN...
      • Gość: peteen Re: Ja oglądam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 22:08
        mnie żenują słabiutkie prowadzące, ani głosu, ani urody, ani uroku, są jak
        panieniki z radia loalknego ( a na tym akurat sie znam ), no i ciągle im sie
        wydaje, że tv to potęga...
        • Gość: PROKOCIM Re: Ja oglądam IP: *.client.attbi.com 26.06.02, 22:20
          a czy maja na poczatku taki motyw gitarowy jak to bylo z 10 lat temu?
          nie wiem jak to napisac ale podobalo mi sie.
          • Gość: peteen Re: Ja oglądam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 22:29
            nie, tej soczystej gitary już nie ma, teraz jest ledwie stary motyw wpleciony w
            nowe badziewie...
            • Gość: PROKOCIM Re: Ja oglądam IP: *.client.attbi.com 26.06.02, 22:31
              no to kiepsko
          • dora5 Re: Ja oglądam 26.06.02, 22:30
            Ja ogladam, czasem jest, to fakt - nudna, ale ją lubie. Brakuje mi w niej
            dokładnej informacji o tym co ma się wydarzyc. Niby jest "warto wiedzieć",ale..
            Dora
            • kuba203 Re: Ja oglądam 27.06.02, 09:50
              Oglądam rzadko, ale czasami faktycznie można usnąć, myślę, że jest po prostu za
              mało rzeczy, które mogą dotyczyć zwykłego, przeciętnego krakowianina.
              Średnio mnie interesuje wykaz konferencji, sympozjów i wystaw odbywających się
              danego dnia w Krakowie.
              • drgin Re: Ja oglądam 27.06.02, 10:04
                Szanowni, a co chcecie by było. Przecież w Krakowie nic się ciekawego nie
                dzieje :-)))
                • Gość: KRAKUS Re: Ja oglądam IP: *.bci.net.pl 27.06.02, 19:39
                  Kronika? Ci starzy reportezy sa tragiczni.Ostatnio pojawily sie dwie albo trzy
                  nowe osoby chyba z TV Puls przeszly(chyba z tej stacji ich kojarze) ich repotaze
                  sa o wiele lepsze od innych, podnosza poziom tego dennego programu. Fakt jest tam
                  duzo pierdol, ale taka jest rola lokalnego programu TVP. Dziwi mnie fakt, ze
                  TV 4, TVN, TVN24 czy Polsat zrobily material o radiu Blue i checi nieslusznego
                  odebrania im koncesji a TVP3 Krakow nie. Pytam czemu nie bronia kolegow? Czy
                  stacja publiczna nie moze pomoc komercyjnej, a moze nie moga sie przeciwstawic
                  SLDowskiej czesci Krajowej rady ds. radia i telewizji?????
      • Gość: andr Re: Ja oglądam IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:47
        Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> Ja oglądam Kronike bo tam są zawsze wszystkie informacjie lokalne...To dobrze
        > ze sa tam wszystkie wystawy ,sympozjie i inne wydarzenia ,bo niby gdzie mam sie
        >
        > o nich dowiedzieć...

Z Gazety Wyborczej !!!!
        • Gość: PROKOCIM a w chicago tez z kroniki IP: *.client.attbi.com 27.06.02, 20:50
          mamy kawalek.
          Jest taka stacja TV Polonia (dno,beznadzieja) w ktorej pracuje gosciu z Kroniki
          Krakowskiej. Kiedys prowadzil ta krakowska, dawno temu chyba w latach 80-tych.
          • Gość: telewidz Re: a w chicago tez z kroniki IP: *.bci.net.pl 29.06.02, 13:09
            swiete slowa prawicie moi rodzy
      • Gość: Andy Re: Ja oglądam IP: *.play-internet.pl 17.09.20, 18:53
        Bzdury. Była podwyżka ogromna śmieci i ani słowa na ten temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka