Dodaj do ulubionych

Jak grali piłkarze Cracovii z Zagłębiem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 01:59
Co tam piłkarze chołota z Cracovii biła 70-dziadków też z Cracovii
Obserwuj wątek
    • Gość: PASY ASY Re: Cała Polska się śmieje Cracovia swoich leje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 02:02
      I to dziadków,dobrze że Filipek to młodzieniec
    • Gość: www Jak grali piłkarze Cracovii z Zagłębiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 02:02
      Ja bym wszystkim piłkarzom dał 5.... Skoro przez cały mecz słyszą śpiewaną
      przez grupę debili pieśń "Wisła to stara k...." - najpierw konsekwentnie
      zagłuszaną gwizdami i krzykami "Cracovia" przez ogromną większość
      prawdziwych kibicó, a potem już nie, bo z sektora D zostały wysłane "bojówki"
      które skutecznie uniemożliwiły przeciwnikom chamstwa i wulgaryzmów wyrażanie
      swojej opinii - to jak tu dobrze grać?
    • Gość: zszokowany Re: Cała Polska się śmieje Cracovia swoich leje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 02:06
      To prawda najwiękrzy skandal,papieski stadion miejscem każni dla staruszków i
      prawdziwych kibiców.To nie "papieski stadion" to krwawy i bestialski
      • Gość: me. Zamknac ten stadion! IP: *.elektro.agh.edu.pl 20.04.05, 11:41
        Natychmiast nalezy odebrac imie Jana Pawla II stadionowi, stadion zamknac i
        cofnac - wcale niemale - dotacje od miasta.
        A ja po raz kolejny pytam:
        Co na to wszystko sluzby porzadkowe i wielcy fani klubu tacy jak: pan
        profesor Filipiak, pan przewodniczacy Komisji Praworzadnosci Rady Miasta
        radny Ras, pan prezydent profesor Majchrowski, pan radny Jan Okonski i w
        ogole wszyscy rajcowie miejscy, ktorzy za nadaniem imienia glosowali???
        Oczywiscie znowu nic nie widza i nie slysza... "Nie ma winnych sa tylko
        zadziwieni"...
    • Gość: pasiak alenieidiot ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 07:17
      Nazwa stadionu "Im.Jana Pawla II" MUSI BYĆ PRZEZ RADĘ MIASTA NATYCHMIAST ODEBRANA
      CRACOVII.
      Nazwe nadano podstępnie, nie pytając mieszkańców Krakowa.
      Teraz imię papieskie jest hańbione przez motłoch.
      Ta nazwa, w tej sytuacji jest szyderstwem.
      To tak, jakby nazwać psa imieniem Ojca Świetego.
      Okoński i Filipiak powinni być napiętnowani publicznie za ten kretyński pomysł który
      przeforsowali w radzie idiotów krakowskich.
      • Gość: dolfuss Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 07:58
        Ja wiem co było na stadionie i wstyd mi. przepraszam wszystkich kibiców za
        zachowanie tych debili (mniejszość - około 30 bandytów) Ale odczep sie gościu
        od Filipiaka. Sam się powinieneś napiętnować.
        • Gość: Cyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.g.pppool.de 20.04.05, 10:16
          Przeciez jest monitoring.Bandyci powinni byc sfilmowani i ich zdjecia
          przekazane policji.A co robila ochrona? Podobno uciekla...
          Tak dalej byc nie moze zeby garstka bydla terroryzowala porzadnych kibicow.
          Cos z tym trzeba zrobic bo oni dzialaja przeciw Cracovii.Tylko radykalne
          srodki!!!
          Jak tym debilom wojna w glowie to niech sie umowia z takimi jak oni poza miastem
          i tam sie moga wytluc nawzajem z pozytkiem dla spoleczenstwa.
        • Gość: me. Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.elektro.agh.edu.pl 20.04.05, 11:37
          > Ja wiem co było na stadionie i wstyd mi. przepraszam wszystkich kibiców za
          > zachowanie tych debili (mniejszość - około 30 bandytów) Ale odczep sie gościu
          > od Filipiaka. Sam się powinieneś napiętnować.

Wstyd Ci? To ladnie. Tylko pytanie ilu bylo Was, ktorzy nie indentyfikuja sie z
          bandytami? No ilu? 10? 100? 1000? I co nie daliscie im rady?
          A pan Filipiak to gosc zupelnie niewiarygodny, naobiecywal i co? Niech sie
          spyta swoich kolegow z klubu, ktorzy dobrze znaja przywodcow bandyterki z
          Cracovii.
          • Gość: Cyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.g.pppool.de 20.04.05, 12:50
            Gość portalu: me. napisał(a):

> > Ja wiem co było na stadionie i wstyd mi. przepraszam wszystkich kibiców z
            > a
            > > zachowanie tych debili (mniejszość - około 30 bandytów) Ale odczep sie go
            > ściu
            > > od Filipiaka. Sam się powinieneś napiętnować.
            >
            > Wstyd Ci? To ladnie. Tylko pytanie ilu bylo Was, ktorzy nie indentyfikuja sie
            z
            >
            > bandytami? No ilu? 10? 100? 1000? I co nie daliscie im rady?
            > A pan Filipiak to gosc zupelnie niewiarygodny, naobiecywal i co? Niech sie
            > spyta swoich kolegow z klubu, ktorzy dobrze znaja przywodcow bandyterki z
            > Cracovii.

me ty beczysz be...i nie pisz glupot!Co porzadni kibice maja sie bic z
            bandytami?Od tego jest policja ,sady zeby z nimi sie rozprawiac.
            W twoich postach widze nie troske tylko chec dokopania temu zasluzonemu klubowi.
            Ciekawe kto pod tym nickiem "me" sie ukryl?
            A z wnioskami i oskarzeniami radzilbym sie jeszcze wstrzymac.Z drugiej strony
            nie wiadomo tez przez kogo ci bandyci sa inspirowani i o co im chodzi....Bo oni
            przeciez bili kibicow Cracovii...

• Gość: wujo Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:24
              Masz oczywiście rację misiu. Kibiców Cracovii bili na wczorajszym meczu
              zatajniaczeni chuligani Wisły i Legii. To oni przebrani w koszulki i szaliki
              Craxy, postanowili obić po ryjach tych kibiców, którzy śmieli nie przyłączyć
              się do tradycyjnej pieśni "Wisła to stara ...". Rzecz jasna stało się to wbrew
              grupie sympatyków Craxy zwącej się "Jude Gang". Chłopaki z Jude Gangu też
              chcieli zagłuszyć antydoping i starali się walczyć z bandytami(tymi nasałanymi
              przez Wisłę i Legię)którzy chcieli sterroryzować publiczność. niestety tym
              razem się nie udało ale z pewnością będzie lepiej.
              • Gość: Cyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.g.pppool.de 20.04.05, 13:36
                Nigdzie nie napisalem ze to byli jak piszesz zatajniaczeni chuligani Wisły i
                Legii!
                • Gość: wujo Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:26
                  Masz rację, nic takiego nie napisałaś. W swoim poprzednim poście sugerujesz
                  jednak, że wydarzenia na meczu z Zagłębiem mogły byc prowokacją. Tymczasem jak
                  wiadomo nie ma tu mowy o żadnej prowokacji. Bandyci Cracovii niezadowoleni z
                  faktu zagłuszania ich antydopingu przez normalnych kibiców postanowili zrobić
                  porządek na własną rekę, terroryzując buntowników. Działo się to wszystko przy
                  bierności ochrony, a atakownani byli podobno nawet ludzie siedzący w tzw.
                  sektorach VIPowskich.
                  Jest to już kolejny wypadek skandalicznych wybryków bandytów na stadionie
                  Craxy, a jeśli chodzi o przeciwdziałanie to możemy tylko usłyszeć zapewnienia
                  Filipiaka i Spółki ze będzie lepiej itp.
                  • Gość: dolfuss Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 19:28
                    > Jest to już kolejny wypadek skandalicznych wybryków bandytów na stadionie
                    > Craxy, a jeśli chodzi o przeciwdziałanie to możemy tylko usłyszeć zapewnienia
                    > Filipiaka i Spółki ze będzie lepiej itp.
                    i z tym nie mogę się zgodzić. Sam widziałem jak przebiegała kontrola i wiem, że
                    kilku oprychów wyleciało ze stadionu. Kika gadów (bo nie nazwę ich ludźmi)
                    nieźle oberwało pałami od ochrony i bardzo, bardzo dobrze!
            • Gość: niecyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: 62.121.132.* 20.04.05, 14:21
              Droga/i Cyfro Czy az tak Ciebie to boli ze wizerunek klubu o nazwie Cracovia
              jest mizerny i ze to co rowniez i Ty probowales przedstawic ludziom na tym
              forum i nie daj Boze w prawdziwym zyciu jest tylko i wylacznie klamstwem ktore
              nigdy nie stanie sie prawda - na Cracovie chodza najwieksze szumowiny Krakowa i
              okolic czesto przerzuty niechciane w innych klubach dla ktorych powodem do dumy
              jest skalp kibica przeciwnej druzyny. Najbardziej rozbawil mnie watek o jakiejs
              zewetrznej sile ktora zainspirowala kibicow Cracovi moze to odcinek naz
              archiwum x?
              • Gość: jeny Re:A gdzie jest Mysior?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:37
                Czemu nic o nim nie słychać ,on jako były szalikowiec znajomy Metala /bez
                włosow/ może by się gdzieś wypowiedział.Chyba,że on już nie prezes i gania z
                bojówkami,ale chyba już za stary
              • Gość: dolfuss Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 19:40
                > Droga/i Cyfro Czy az tak Ciebie to boli ze wizerunek klubu o nazwie Cracovia
                > jest mizerny i ze to co rowniez i Ty probowales przedstawic ludziom na tym
                > forum i nie daj Boze w prawdziwym zyciu jest tylko i wylacznie klamstwem
                ktore
                > nigdy nie stanie sie prawda - na Cracovie chodza najwieksze szumowiny Krakowa
                i
                >
                > okolic czesto przerzuty niechciane w innych klubach dla ktorych powodem do
                dumy
                Ja wszystko zniosę, ale nie popadaj w paranoję. Niestety sam miałem kiedyś
                niebezpieczną styczność z bandytami mającymi szaliki Wisły i bynajmniej nie
                twierdzę, że to była większość. Nie nazywam ich nawet kibicami. Nie chcę też,
                aby ktoś napisał ze jest to coś pod adresem Wisły, więc podkreślę, że 90% moich
                znajomych to kibice Wisły i oni doskonale wiedzą, w czym jest problem.
                > jest skalp kibica przeciwnej druzyny. Najbardziej rozbawil mnie watek o
                jakiejs
                >
                > zewetrznej sile ktora zainspirowala kibicow Cracovi moze to odcinek naz
                > archiwum x?

?? Jaki skalp człowieku -co ty wymyślasz. Jakie archiwum x? wiesz co jest
                najgorsze? To że nawet normalni ludzie (czytaj ty i ja np) którzy nie popierają
                bandytyzmu zamiast normalnie rozmawiać stwarzają atmosferę nienawiści. Problem
                wandalizmy to problem wszystkich naszym stadionów. Byłeś na meczu
                reprezentacji? To jest dopiero cyrk. Bandziory zbierają się i bija między sobą.
                Nie kibice ale bandziory.
                • Gość: niecyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: 62.121.132.* 20.04.05, 20:38
                  W moim poscie w chodzi o to ze cyfra sieje propagande - jaki to kulturalny
                  doping na Cracovii, jacy wspaniali ludzie chodza na Craxe itp a to co wczoraj
                  wdadarzylo sie na Kaluzy dalo jasne swiatlo na to ze koles o nicku cyfra klamie
                  i bredzi.
                  Dla mnie paranoja jest sugestia ze to nie ludzie zwiazani z Cracovia
                  spowodowali wczorajszy syf tylko jakas blizej niesprecyzowana tajemna sila stad
                  odnosnik to archiwu x moze tam cyferka znajdzie rozwiazanie.

Co do obecnosci bandytow po stronie Wisly nieprzecze ze sa jednak w ostatnim
                  czasie slychac tylko o Craxie np.: pobicie dzieci oczekujacych na transport
                  przed meczem i to wczorajsze zamieszanie ktore jasno pokazalo ze u was bandyci
                  trzymaja wszystkich za mordy i oni maja ostatnie zdanie co do wspanialej ideii
                  szacunku i pojednania.

Zycze wytrwania a walce z tymi ludzmi moim zdaniem nie uda sie wam ich wyplenic
                  ze sstadionu w najplizszym czasie w koncu Misior to ich kumpel a i profesor
                  lubi pospiewac "Wisla to..."
                  • Gość: dolfuss Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 21:25
                    Czyli jednak możemy normalnie rozmawiać

> Zycze wytrwania a walce z tymi ludzmi moim zdaniem nie uda sie wam ich
                    wyplenic
                    >
                    > ze sstadionu w najplizszym czasie w koncu Misior to ich kumpel a i profesor
                    > lubi pospiewac "Wisla to..."

Ale z tym to zmyśliłeś totalnie. Nie wciskaj ludziom to co i tobie nie jest
                    miłe.
              • Gość: Cyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.g.pppool.de 21.04.05, 08:16
                Gość portalu: niecyfra napisał(a):

> Droga/i Cyfro Czy az tak Ciebie to boli ze wizerunek klubu o nazwie Cracovia
                > jest mizerny i ze to co rowniez i Ty probowales przedstawic ludziom na tym
                > forum i nie daj Boze w prawdziwym zyciu jest tylko i wylacznie klamstwem
                ktore
                > nigdy nie stanie sie prawda - na Cracovie chodza najwieksze szumowiny Krakowa
                i
                >
                > okolic czesto przerzuty niechciane w innych klubach dla ktorych powodem do
                dumy
                >
                > jest skalp kibica przeciwnej druzyny. Najbardziej rozbawil mnie watek o
                jakiejs
                >
                > zewetrznej sile ktora zainspirowala kibicow Cracovi moze to odcinek naz
                > archiwum x?
                Miarodajna ocena jest zachowanie wiekszosci a nie MNIEJSZOSCI.I jestem dummny
                ze zdecydowana wiekszosc przeciwstawia sie hamstwu i nie chce go na swoim
                stadionie.Dziwi mnie natomiast Twoja reakcja.Problem bydla stadionowego jest w
                calej Polsce.Walka z nim i wyeliminowanie go to nie jest proces jednodniowy.Na
                to trzeba czasu i radykalnych ,przemyslanych dzialan.W Cracovii robi sie bardzo
                duzo w tym kierunku.I zamiast popierac te dzialania Ty je krytykujesz.Jest
                takie stare powiedzenie.Bledow nie robia ci ktorzy nic nie robia...Dlatego
                trzeba popierac kazda incjatywe dazaca do wyeliminowania tych bandytow .
                A dziwi mnie biernosc policji,ktora musi /przynajmniej powinna/ znac przywudcow
                tego bydla.A dlaczego tak nie jest to juz jest inne pytanie......

• Gość: niecyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: 62.121.132.* 21.04.05, 08:46
                  alez ty konfabulujesz w swoich postach gdzie ja skrytykowalem podjete przez KKs
                  Cracovia kroki w celu wyrzucenia bydla ze stadionu, prosze pokaz mi ten
                  fragment. Ja krytkuje Ciebie i Tobie podobne osoby ktore od 1,5 roku wszedzie
                  gdzie sie tylko da trabia jak to na Kaluzy jest bezpiecznie, przyjaznie i
                  wspaniale. Z jednej strony jestem zalamany tym co sie stalo a z drugiej(bardzo
                  malej) ciesze sie bo moze w koncu przestaniecie piep**** bzdury.
          • Gość: dolfuss Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 19:18
            > Wstyd Ci? To ladnie. Tylko pytanie ilu bylo Was, ktorzy nie indentyfikuja sie
            z
            >
            > bandytami? No ilu? 10? 100? 1000? I co nie daliscie im rady?
            Co ty pierniczysz? Ilu nas było? Byłeś na tym meczu? Jakie 100? cały stadion
            gwizdał w czasie piosenek z przekleństwami. Co ty myślisz że ja się będę bił z
            takim debilem? I co by to dało. O rozwiązywania tych spraw jest policja. Pytasz
            czy daliśmy im radę a ja ci odpowiem, żę tak. Ich wściekłość wywołana była
            zaskoczeniem związanym z zachowaniem innych.

> A pan Filipiak to gosc zupelnie niewiarygodny, naobiecywal i co?
            A co on ci takiego naobiecywał? Wiesz co - ja wim troszkę więcej od ciebie o
            tym co się w klubie dzieje. Myślisz, że taki problem z wandalami da się
            rozwiązać w jeden dzien? Nic o tym nie wiesz. Te debile nie wiedzą o wszystkim
            i pędą postawieni przed faktami dokonanymi.

Niech sie
            > spyta swoich kolegow z klubu, ktorzy dobrze znaja przywodcow bandyterki z
            > Cracovii.
            No tu mnie rozbawiłeś. Zapewniam cię jednak, ze zna ich też od lat policja i
            co z tego. Filipiak robi swoje a efekty będą widoczne. Niestety tak jak z
            debila nie zromisz istoty myślącej, tak i w tydzień nie zmienisz świata.

• Gość: dolfuss Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 19:55
            A to odpowiedź na wasze prośby

Oświadczenie
            Zarządu MKS Cracovia SSA

Na posiedzeniu w dniu 20 kwietnia 2005 roku, analizując wydarzenia po meczu z
            Zagłębiem Lubin Zarząd MKS Cracovia SSA postanowił co następuje:

Podziękować zdecydowanej większości kibiców za aktywne sprzeciwienie się
            wszystkim przejawom antydopingu i chuligańskich zachowań. Ta postawa kibiców
            zobowiązuje Zarząd i pracowników klubu do dalszych zdecydowanych działań
            mających na celu zapewnienie na stadionie warunków do kulturalnego i spokojnego
            oglądania widowiska sportowego.

W tym celu postanowiono co następuje:

Do dnia 22 kwietnia Klub opracuje materiały zgromadzone podczas utrwalania
            przebiegu spotkania z Zagłębiem Lubin i przekaże je policji wraz ze wskazówkami
            co do identyfikacji osób.

Szefostwu służb ochrony zostały przekazane zastrzeżenie co do pracy służb
            ochroniarskich i pouczenia odnośnie ich przyszłej pracy.

Niezależnie od wcześniej ogłoszonych działań Zarząd Klubu po meczu z Lechem do
            końca rundy wprowadzi następujące dodatkowe ograniczenia:

1. Jeszcze bardziej zmniejszy liczbę osób wpuszczanych na stadion do 6500, z
            czego sześć tysięcy na miejscach numerowanych (krzesełkach) i pięćset osób w
            sektorze D (wyłącznie tych, co mają już wykupione karnety).

2. Przedsprzedaż biletów za okazaniem identyfikatora prowadzona będzie
            wyłącznie na miejsca numerowane i wyłącznie w siedzibie Klubu na ulicy
            Wielickiej i ulicy Kałuży.

3. Osoby posiadające karnety bez numeru miejsca muszą przyjść z identyfikatorem
            do Klubu na ulicę Wielicką lub ulicę Kałuży i otrzymać numer miejsca, inaczej
            nie będą wpuszczane na stadion (nie dotyczy to 500 osób posiadających już
            karnety na sektor D).

4. W dniu meczu sprzedaż biletów nie będzie prowadzona, kasy będą nieczynne.

5. Restrykcyjnie egzekwowane będą wcześniej ogłoszone ograniczenia co do nie
            wpuszczania na stadion dzieci bez opieki dorosłych i osób nietrzeźwych oraz
            pozostawania kibiców na swoich miejscach w trakcie widowiska.

Ze względu na funkcjonowanie w dniach meczów w bezpośrednim sąsiedztwie klubu
            barów i restauracji sprzedających alkohol Zarząd Klubu zwróci się do PZPN-u z
            prośbą o niewyrażenie zgody na wpuszczenie do końca rundy kibiców gości.

Zarząd MKS Cracovia SSA

źródło: www.cracovia.pl
        • Gość: kfc Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:20
          Tak jest dolfuss, masz rację!

A ja zapytam tych niektórych co tu piszą:
          pokażcie mi drugi taki stadion w Polsce
          gdzie kibice witają gromkimi gwizdami
          wulgarny antydoping grupki chuliganów.

I jeszcze warto dodać, ze zgdonie ze wszystkinmi źródłami
          ci, co bili, nie mieli żadnych szalików
          a mecz ich nie interesował.
          • Gość: niecyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: 62.121.132.* 20.04.05, 20:43
            > A ja zapytam tych niektórych co tu piszą:
            > pokażcie mi drugi taki stadion w Polsce
            > gdzie kibice witają gromkimi gwizdami
            > wulgarny antydoping grupki chuliganów.

pokaz mi drugi stadion nie koniecznie w Polsce ale na swiecie na ktorym 85%
            dopingu to tzw antydoping i to nie na jednym spotkaniu ale od dluzszego czasu.
            Dziwne ze kibice o ktorych piszesz nie zareagowli wczesniej teraz moze byc za
            pozno.

> I jeszcze warto dodać, ze zgdonie ze wszystkinmi źródłami
            > ci, co bili, nie mieli żadnych szalików
            > a mecz ich nie interesował.

Zdziwiony? Czy ty kolego na Cracovie chodzisz???? Rozgladales sie naokolo
            siebie w tym sezonie? widziales stado napitych agresywnych ludzi bo jesli ich
            nie widziales to znaczy ze c+ nie przeprowadza transmisji kamera szerokokonta
            aby objac jak najwiecej trybun.
            • Gość: dolfuss Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.chello.pl 20.04.05, 21:32
              Chodzę na Cracovie już ponad 20 lat. Media piszą o tym złym i jest to normalne
              a je wiem wiele o tym dobrym. Nie będę ci opowiadał tu kto chodzi na Cracovię
              lum na Cracovię i na Wisłe. Problemem jest mniejszość nie większość
              (zdecydowana)
              • Gość: Cyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: *.g.pppool.de 21.04.05, 11:52
                www.cracovia.pasy.net/index.php?option=content&task=view&id=470
                • Gość: niecyfra Re: ODEBRAĆ nazwe stadionu!!! IP: 62.121.132.* 22.04.05, 10:24
                  z wnioskami pozostawiam CIe samego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka