Gość: Wojtek.K IP: *.netcontrol.pl 17.05.05, 20:16 Gdzie moge zrobic badania sluchu po przystepnej cenie? Jak takie cos wyglada? Z gory dziekuje za powazne odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvanila Re: Badania słuchu 17.05.05, 22:05 przy Lea są 2 ośrodki gdzie można zrobić badanie,w jednej za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: Badania słuchu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:53 powtorz nie doslyszalem /alez dzis jestem dowcipny/ Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Badania słuchu 18.05.05, 23:05 Napewno możesz zrobić badanie za darmo w firmie GEERS, wiem, że jest na osiedlu Handlowym w Nowej Hucie, ale nie pamiętam numeru, widziałam też ich punkt gdzieś w Krakowie ale też nie pamiętam gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Badania słuchu IP: *.netcontrol.pl 19.05.05, 22:18 Firma GEERS ma wszystko pieknie na stronie internetowej i na infolinii. Jak juz chcialem sie umówic (maja punkt na sw. Marka), to juz gorzej. Za darmo to i owszem ale jak sie ma skierowanie od laryngologa. Jesli nie mam i chce wynik badania dostac do reki to musze zabulic 30 PLN :-( Odpowiedz Link Zgłoś