Dodaj do ulubionych

Udana Noc Muzeów w Krakowie

IP: *.pl / *.kompex.pl 20.05.05, 23:34
BRAWO KRAKÓW!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: krakusoff Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:48
      było super!ogromny sukces.duzo ludu, pasja i zainteresowanie. nawet ortaliony
      dresowe chodziły. szok;)szkoda jak dla mnie, że w wielu miejscach było tyle
      kolejek i że moc atrakcji nie pozwoliła mnie i moim znajomym ogranąć
      wszystkiego. a chcielismy bardzo. może czas pomyśleć o poszerzeniu akcji w
      czasie???zamiast jednej nocki cały nocny weekend????to by dopiero było coś.
      pozdrawiam przy okazji niesamowicie sympatyczna i cierpliwą obsługę w
      muzeach.byliście zajefajni i kompetentni zarazem.
    • Gość: pawka Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:49
      Tak - udana.
      Powinna być organizowana przynajmniej przez trzy noce, albo przez tydzień. Jest
      coś ciekawego, nastrojowego i tajemniczego w nocnym chodzeniu po muzeach. Tylko
      kilkunocna impreza może rozładować tłum, który utrudnia zwiedzanie. Świetny
      pomysł na promocję Krakowa. Może być hitem.
    • Gość: Dominges Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.net.autocom.pl 21.05.05, 01:59
      Świetne! Właśnie wróciłem zmęczony ale zachwycony! Fantastyczny pomysł i
      realizacjia. Dzieki takim imprezom mozna być dumnym z naszego miasta!
    • Gość: Macius było super IP: *.isk.net.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 08:07
      szkoda tylko że raz w roku.
    • Gość: uuuuhhaa Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.crowley.pl 21.05.05, 09:50
      ale bylo super !!! buziole :D:D
    • Gość: noga Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:18
      bylo swietnie, we wszystkich muzeach jakich bylam full ludzi, tylko w jednym
      nie .... na herlinga-gruzinskiego w krakowskiej szkole wyzszej im. a.f.
      modrzewskiego nie bylo nikogo procz obslugi, jak tam weszlismy ze znajomym.
      zapytalam jeszcze czy tutaj caly czas tak pusto, dowiedzialam sie ze tak, a
      byla tam swietna wystawa zdjec.
      • Gość: driada Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.crowley.pl 21.05.05, 12:27
        było rewelacyjnie :) jedyny taki klimat - u Hipolitów ludzie czytający
        książeczki oraz narzekający na służbę 'już nie taką' ("Antoni! Antoni!")
        Bomba!
        nawet kolejki nie zniechęcały :)
        czekam na kolejną edycję!
        • Gość: krakus Re: Udana Noc Muz............ IP: *.boreknet.com 21.05.05, 17:11
          przejeżdżam alejami co dzień, miałem strasznego smaka na broń ibarwe w muzeum
          nar, wyrwałem się z domu i co-ano nic uprzejma pani powiedziala ze do końca
          roku jej niema-wisi baner zapraszający i robiący za ozdobe elewacji, brawa dla
          dyrekcji- pewnie jakiś debil po układach bez poważąnia krakus. a tak poza tym
          więcej takich nocy i dni-gdzie wawel?-szkolną młodzież wozi się na uwolnić orkę
          8 zamiast poznawać kulture[nie tylko polską] oderwanie szmaciarzy którzy nami
          rządzą[kradną w majestacie prawa] od rzeczywistości jest straszne, a dość
          narzekania-powtarzać takie imprezy 12 razy w roku!!!!!!!
    • Gość: sznurek Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:51
      Było świetnie!!! byłam w muzeum etnograficznym, gdzie co prawda na poczatku
      tłum bardzo napierał na wejście, ale udało mi się i siedziałam w pierwszych
      rzędach. Taniec był wspaniały tylko szkoda że organizatorzy nie zadbali o dobry
      sprzęt. Na pewno były to niesamowite wrażenia. Kolejnym punktem mojego
      zwiedzania była synagoga na KAzimierzu, Aa także koncert zespołu Qartet klezmer
      trio. Siedziałam też koło proroka Eliasza. Juz czekam na kolejną noc muzeów,
      szkoda ze dopiero za rok:)
    • Gość: lucjan Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 00:50
      Ja byłem pracownikiem w Muzeum Narodwoym to co sie dziajło to był isny koszmar.
      Częśc ludzi i to nie tylko młodych chyba po raz pierwszy była w muzeum
      (gratuluje!!!) mówiąc "Prosze nie dotykać" można było usłyszeć
      odpoweidzi "dlaczego?" masa ludzi przychodziła piła i jadła jakby conajmniej
      muzeum było resteuracja a szczyt beszczelności przekroczyli ci co przyszli pod
      wpływem alkocholu. SKANDAL!!! zachowywali się głośno nie skutkowały żadne
      upominania. Dodatkowe zamieszanie wporwadzały super extra polifoniczne dzwięki
      z komurek ach co za dźwięk z każdego konta muzeum. Zapraszam za rok :)
      • Gość: krakusoff Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:05
        panie lucjanie zgadzam się z panem całkowicie, ale jak patrzę na pana błędy
        ortograficzne i gramatyczne, to sam się zastanawiam co pan w tym muzem robi....
        • Gość: lucjan Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:06
          Przepraszam bardzo ale szybko to pisałem i dość puźno było. natepnym razem się
          bardziej postaram :)
    • Gość: APW Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.mat.agh.edu.pl 24.05.05, 09:00
      A może udostępnić muzea w pozostałe dni roku? W tej chwili najczęściej są
      zamykane o 16-tej. To chyba światowy ewenement. Oczywiście pozbawieni pracy mają
      prawo do muzeów, turyści też. Ale kiedy ktoś pomyśli o pracujących mieszkańcach
      Krakowa?
    • Gość: Kasia Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.net195-132-214.noos.fr 27.05.05, 08:40
      Gratuluję Krakowowi! Co prawda nie miałam możliwości być w tym cudnym mieście w
      tak magiczną noc, ale z tego co opowiadacie musiało być super...Zawsze to krok
      w strone Europy...:)nawet Strasbourg w tym roku zrozumiał że takie imprezy są
      ludziom potrzebne i rzeczywiście się udało. Mam nadzieję że w przyszłym roku
      będę mogła spacerować w taką noc po najukochanszym Krakowie..Buziaki dla
      wszystkich!!!!:*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka