Gość: Wsiok IP: *.pl / *.kompex.pl 20.05.05, 23:34 BRAWO KRAKÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakusoff Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:48 było super!ogromny sukces.duzo ludu, pasja i zainteresowanie. nawet ortaliony dresowe chodziły. szok;)szkoda jak dla mnie, że w wielu miejscach było tyle kolejek i że moc atrakcji nie pozwoliła mnie i moim znajomym ogranąć wszystkiego. a chcielismy bardzo. może czas pomyśleć o poszerzeniu akcji w czasie???zamiast jednej nocki cały nocny weekend????to by dopiero było coś. pozdrawiam przy okazji niesamowicie sympatyczna i cierpliwą obsługę w muzeach.byliście zajefajni i kompetentni zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawka Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:49 Tak - udana. Powinna być organizowana przynajmniej przez trzy noce, albo przez tydzień. Jest coś ciekawego, nastrojowego i tajemniczego w nocnym chodzeniu po muzeach. Tylko kilkunocna impreza może rozładować tłum, który utrudnia zwiedzanie. Świetny pomysł na promocję Krakowa. Może być hitem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominges Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.net.autocom.pl 21.05.05, 01:59 Świetne! Właśnie wróciłem zmęczony ale zachwycony! Fantastyczny pomysł i realizacjia. Dzieki takim imprezom mozna być dumnym z naszego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macius było super IP: *.isk.net.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 08:07 szkoda tylko że raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuhhaa Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.crowley.pl 21.05.05, 09:50 ale bylo super !!! buziole :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noga Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:18 bylo swietnie, we wszystkich muzeach jakich bylam full ludzi, tylko w jednym nie .... na herlinga-gruzinskiego w krakowskiej szkole wyzszej im. a.f. modrzewskiego nie bylo nikogo procz obslugi, jak tam weszlismy ze znajomym. zapytalam jeszcze czy tutaj caly czas tak pusto, dowiedzialam sie ze tak, a byla tam swietna wystawa zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driada Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.crowley.pl 21.05.05, 12:27 było rewelacyjnie :) jedyny taki klimat - u Hipolitów ludzie czytający książeczki oraz narzekający na służbę 'już nie taką' ("Antoni! Antoni!") Bomba! nawet kolejki nie zniechęcały :) czekam na kolejną edycję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Udana Noc Muz............ IP: *.boreknet.com 21.05.05, 17:11 przejeżdżam alejami co dzień, miałem strasznego smaka na broń ibarwe w muzeum nar, wyrwałem się z domu i co-ano nic uprzejma pani powiedziala ze do końca roku jej niema-wisi baner zapraszający i robiący za ozdobe elewacji, brawa dla dyrekcji- pewnie jakiś debil po układach bez poważąnia krakus. a tak poza tym więcej takich nocy i dni-gdzie wawel?-szkolną młodzież wozi się na uwolnić orkę 8 zamiast poznawać kulture[nie tylko polską] oderwanie szmaciarzy którzy nami rządzą[kradną w majestacie prawa] od rzeczywistości jest straszne, a dość narzekania-powtarzać takie imprezy 12 razy w roku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznurek Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:51 Było świetnie!!! byłam w muzeum etnograficznym, gdzie co prawda na poczatku tłum bardzo napierał na wejście, ale udało mi się i siedziałam w pierwszych rzędach. Taniec był wspaniały tylko szkoda że organizatorzy nie zadbali o dobry sprzęt. Na pewno były to niesamowite wrażenia. Kolejnym punktem mojego zwiedzania była synagoga na KAzimierzu, Aa także koncert zespołu Qartet klezmer trio. Siedziałam też koło proroka Eliasza. Juz czekam na kolejną noc muzeów, szkoda ze dopiero za rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjan Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 00:50 Ja byłem pracownikiem w Muzeum Narodwoym to co sie dziajło to był isny koszmar. Częśc ludzi i to nie tylko młodych chyba po raz pierwszy była w muzeum (gratuluje!!!) mówiąc "Prosze nie dotykać" można było usłyszeć odpoweidzi "dlaczego?" masa ludzi przychodziła piła i jadła jakby conajmniej muzeum było resteuracja a szczyt beszczelności przekroczyli ci co przyszli pod wpływem alkocholu. SKANDAL!!! zachowywali się głośno nie skutkowały żadne upominania. Dodatkowe zamieszanie wporwadzały super extra polifoniczne dzwięki z komurek ach co za dźwięk z każdego konta muzeum. Zapraszam za rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusoff Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:05 panie lucjanie zgadzam się z panem całkowicie, ale jak patrzę na pana błędy ortograficzne i gramatyczne, to sam się zastanawiam co pan w tym muzem robi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjan Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:06 Przepraszam bardzo ale szybko to pisałem i dość puźno było. natepnym razem się bardziej postaram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APW Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.mat.agh.edu.pl 24.05.05, 09:00 A może udostępnić muzea w pozostałe dni roku? W tej chwili najczęściej są zamykane o 16-tej. To chyba światowy ewenement. Oczywiście pozbawieni pracy mają prawo do muzeów, turyści też. Ale kiedy ktoś pomyśli o pracujących mieszkańcach Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Udana Noc Muzeów w Krakowie IP: *.net195-132-214.noos.fr 27.05.05, 08:40 Gratuluję Krakowowi! Co prawda nie miałam możliwości być w tym cudnym mieście w tak magiczną noc, ale z tego co opowiadacie musiało być super...Zawsze to krok w strone Europy...:)nawet Strasbourg w tym roku zrozumiał że takie imprezy są ludziom potrzebne i rzeczywiście się udało. Mam nadzieję że w przyszłym roku będę mogła spacerować w taką noc po najukochanszym Krakowie..Buziaki dla wszystkich!!!!:* Odpowiedz Link Zgłoś