bossa7 29.05.05, 22:40 A jak w ogole jest z cenami za metr,czy 2600-2800 za metr to duzo czy malo. Ja musze kupic mieszkanie w kraku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axe Re: Ceny IP: 195.238.247.* 29.05.05, 23:09 Malo Srednia to 3100/m2 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
bossa7 Re: Ceny 30.05.05, 03:53 A Spoldzielnia Dom dla Mlodych buduje na Szwai jakies lokale (nie widzialam ich,znalazlam te wiadomosc na necie) od 2600 za m2 Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Ceny 30.05.05, 08:26 bossa7 napisała: > A Spoldzielnia Dom dla Mlodych buduje na Szwai jakies lokale (nie widzialam > ich,znalazlam te wiadomosc na necie) od 2600 za m2 od 2600 czyli cena idzie w górę jesli to nowe mieszkanie to cena "od" z reguły dotyczy parteru-jest tańszy i trzeba sprawdzićczy w tym od jest wliczony vat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:36 po pierwsze, to spoldzielnia, ile wydadza na budowe, tyle zaplacisz. a po drugie, to poczytaj ich komentarze dot. wlasnie budowanego budynku: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25682 Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Ceny 30.05.05, 10:18 czasem można płacić i do dwóch lat po oddaniu obiektu bo ktoś zapomniał o zaksięgowaniu kosztów jesli już ktośchce wydać swoją ciężko zarobioną kasę to polecam deweloperow Odpowiedz Link Zgłoś
qqlio Re: Ceny 02.06.05, 11:55 Ciekawe co piszesz. Skad czerpiesz te niebywala wiedze? Terminy rozliczen okresla UMOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
qqlio Re: Ceny 02.06.05, 11:53 Po pierwsze: nie spodziewamy sie wysokich dopłat Po drugie: co tak przeraza w tych komentarzach? Po trzecie, najwazniejsze: problem nie istnieje, bo wszystkie mieszaknia sa juz sprzedane albo zarezerwowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:00 ja zaplacilam 2525 brutto( 3 pietro) ale to bylo rok temu, a za miesiac odbieram to mieszkanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Ceny IP: *.net / 80.50.167.* 31.05.05, 12:31 Witam Ja kupiłam w DDM na Szwaji. Cena 2700 za metr, dotyczy wszystkich mieszkań z 2 etapu, pierwszy etap już sprzedany. Wg mnie cena jest bardzo dobra zważywszy na to że w tej cenie jest biały mataż i malowanie mieszkania. z tego co wiem zostało im juz tylko kilka mieszkań na 2007 rok. Spółdzielnia nie może byc taka zła bo ludzie poprostu bija się mieszkania z których kto? zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Ceny IP: *.pgd / *.pgd.pl 02.06.05, 14:00 Zastanów się przede wszystkim - gdzie i jaki metraż dla metrażu 40-50m2: na Pleszowie - jak dla mnie trochę dużo w Czyżynach - przeciętnie na Krowodrzy czy Ruczaju - tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:23 a co powiecie na 10000+Vat? Gdzie? Plac Bohaterów Getta! (w cenie do każdego metra mieszkania metr tarasu). Łopata jeszcze nie wbita. No ale ma być gotowy na II-III kwartał 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: Ceny 02.06.05, 17:08 to chyba jakiś żart z tą ceną :D to już bym wolał na Długiej za 5k www.dominium.pl/inwestycje/?inw=430&id=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:53 info od inwestora. A w ogóle Plac w tym czasie (II-III kwartał 2006) będzie już zupełnie innym miejscem - remont placu, hotel**** Qubus, przy nim przystań tramwaju wodnego. Ta cena dotyczy ponoć tylko najwyższej kondygnacji - tarasowej, niżej będzie znacznie taniej. 700k = 70 metrów apartamentu + 70 m tarasu! Odpowiedz Link Zgłoś
bossa7 Re: Ceny 05.06.05, 05:31 I jeszcze cos!!! a moze mieszkanie w kamienicy (przez 6 lat wynajmowalam takie na Wielopolu,zimne jak cholera ale i tak bylo warto). Tylko rodzice piszcza,ze nawet jak kamienica po remoncie,to cacy i pieknie jedynie z wierzchu,a w srodku stara kanalizacja,rury i wszystko bedzie sie sypac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 13:06 bossa7 - w takiej sytuacji jak ty byłem ok 2 lata temu. Bardzo nie chciałem mieszkać na osiedlu - szukałem czegoś nie daleko centrum miasta. Fundusze akurat od rodziców. Kilka mieszkan widzielismy - tacie wpadło w oko niedrogie na Azorach. Ja byłem definitywnie przeciwny. Kamienice - standard zawsze pozostawiał nieco do życzenia. W końcu znalazłęm coś takiego - Zabłocie (budynek rok 1938 4 mieszkania, 50 metrów na I pietrze (wczesniej był parterowy , dwumieszkaniowy, przed kilku laty nadbudowany - obecnie 2 kondygnacje + trzecia całkowicie ze skosem) na pięterku mam sypialnie ok 30 metrów po powierzchni podłogi) standard luksusowy - wwielka wanna, ogrzew podlogowe, dobra kuchnia (zabudowane lodówka zmywarka, meble dębowe) w salonie (na dole 30m salon) kominek. za metr w tym standardzie 3000. obecnie zalatwiam WZ (nie powinno byc problemow) by podniesc pieterko (koszty szacowane 20 - 30 tysiecy w tym taras) i bedzie prawie 80 metrow zamiast 50. Ten przykład pokazuje ze warto poszukac czaegos ciekawego! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś