Gość: Mielony Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 03.06.05, 10:48 Panie Krzysiek! Pan olał dzieci teraz a czy artysta wie, że nadchodzi juz czas kiedy dzieci ...własne oleją pana. Okazuje się, że zamiana kotleta na różaniec niewiele daje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: try Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 10:50 dobry kotlet nie jest zly a z tymi dziecmi to nigdy nic nie wiadomo ;) moze on sie ich po prostu boi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.06.05, 10:50 Menedżer nie potrafił doradzić Panu Krawczykowi jak powinien się zachować dbając o swój wizerunek? Teraz jest lepiej...? Ja od "Byyyyyyłłłłłłaś tu" nie słucham, a "nawrócenie" tego człowieka to zwykła hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 10:51 Ten Kraków jakiś "zadżumiony" jest.. Cracovia do Poznania nie przyjechała aby zagrać dla dzieci, a Krawczyk w Krakowie zaśpiewać nie chciał... Żenujące zachowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
explodo Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 10:53 „Menedżer Krawczyka:..... ..Artysta musi dbać o swoją renomę.” WŁAŚNIE POKAZAŁ KLASĘ NA JAKĄ GO BYŁO STAĆ!!! Dzieci z pewnością ucieszyły się z tego nieoczekiwanego prezentu jaki im sprawił K.K w ich uroczystym dniu. TERAZ TO ZROBIŁ RENOMĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: zbojkotować 03.06.05, 10:56 pewnie że zbojkotoać zresztą szkoda go dzieciom pokazywać zawsze wydawał mi się brudny spocony i niedogolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy krawczyk na kartach historii IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 11:00 no i przejdzie do historii tak jak chcial... no moze nie calkiem ;) kiedys straszono dzieci czarownicami, pozniej panem milicjantem a teraz pora na trola-krawczyka... ten swiat jest jednak coraz okrutniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
skok17 Artysta przez A i Krawczyk przez K 03.06.05, 12:47 Ciekawek jakie to warunki uzgadniała żona p.Krzysztofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kijowski Krawczyk to nie światowa gwiazda ale tak się nosi IP: 195.229.241.* 03.06.05, 11:01 Tylko waga pana Krawczyka jest uzasadnieniem jego wielkości. Za granią to ma gwarantowane występy wśród polonii albo w restauracji do kotleta. Gwiazdor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.fnet.pl 03.06.05, 11:02 O? To król disco-polo jeszcze "śpiewa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete POPIERAM! GRUBY ZAROZUMIALY KAWAL CHAMA ! IP: *.chello.pl 03.06.05, 11:07 ktory zreszta sam nie za bardzo umie spiewac ! w innym kraju obstawialby wesela i inne podrzedne kotleto-bary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libero Re: POPIERAM! GRUBY ZAROZUMIALY KAWAL CHAMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:47 już próbował w USA - skończyło się na uładaniu dachów, bo do kotleta też go nie chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DodaElektroda A jednak zlepiony troll!!! IP: 213.25.172.* 03.06.05, 12:21 A jednak to tylko zlepiony troll i nic wiecej!!! Pokazal swoje milosierne oblicze. Mogl sobie zostac tam w USA i dalej azbest klasc na wiezowcach... Odpowiedz Link Zgłoś
pankasztelan Re: POPIERAM! GRUBY ZAROZUMIALY KAWAL CHAMA ! 03.06.05, 14:52 On sie nawet nie nadaje do spiewania do kotleta, a co dopiero koncerty pubach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motłoch A przecież On jest świety i z byle motłochem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:07 śpiewał nie będzie. Co innego w Radio Maryja albo TV TRWAM. Won z TVP 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary A krawczyk to taki POBOŻNY "artysta "..... IP: *.agnella.com.pl 03.06.05, 11:09 to tylko szyld ,a w srodku pusty i pazerny .Boze co za czasy.W imię Boga mówi się co innego a robi co innego.Panie Krawczyk .U mnie jako odbiorcy , jest Pan skończony.A tak w ogóle to kończ Waćpan to mruczenie ,wstydu oszczędż.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.i.a Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:10 Biorąc pod uwagę talent Pana Krzysia i jego religijność nie rozumiem co stało na przeszkodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordelas Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.mofnet.gov.pl 03.06.05, 11:15 Najzwyklejszy cham. We łbie mu sie pomieszało. Niech wraca do USA do pabów, tam pośpiewa do hot doga narkomanom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaarreek Bardzo nieładnie Panie Krawczyk!!! IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 11:22 Tak się nie postępuje z dziećmi a zwłaszcza na imprezie integracyjnej. A jeśli Pan nie wiedział że ma występować z dziećmi to bardzo Panu współczuje, bo jest Pan chyba niewolnikiem- nic tylko wożą z miejsca na miejsce i każą śpiewać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjuik Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.06.05, 11:23 Slow mi bark! Wstretny tluscioch tak sie w sobie zakochal ze juz nie zauwaza innych. Jak dzioecom wytkumaczyc nieprzyjemne potraktowwanie przez 'artyste' na spotkaniu na ktore pewnie czekaly z radoscia?... bezczelnosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 83.238.168.* 03.06.05, 11:23 zawsze uważałam Jrawczyka za bufona. Ot, taki zwykły cham i prostak. Wielki artysta zaproszony na występy dla dzieci potrafi się zintegrować z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Nadęty bufon IP: *.pszczynska.silesianet.pl 03.06.05, 11:23 Wstyd i kompromitacja, żałuję, że mi po jego wypadku było przykro. Takie draństwo w Dzień Dziecka zrobić dzieciom. Image... tfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi882 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 11:29 a taki był nawiedzony z powodu śmierci papy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi882 a taki nawiedzony IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 11:30 a taki był nawiedzony z powodu śmierci papy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernestt Dzieciaki głowa do góry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:31 ...czym się przejmujecie. Stać obok tej parszywej zarośniętej świni. Ja bym się bał, że będę cuchnął jak ta artystyczna miernota. A na marginesie kto śpiewa jego piosenki?? To jedna wielka chałtura. Następnym razem zaproście Majkę Jeżowską, ona dla was zrobi wszystko. A o tym śmierdzielu szybko zapomnijcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-ka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 213.25.15.* 03.06.05, 11:31 Niestety to do niego podobne!!"Trochę" poprzewracalo mu się w głowie od kiedy stał się taki religijny!Nie mam nic przeciwko wierze i religijności, ale promowanie swej osoby pod szyldem wiary jest obrzydliwe.Znam osobę,ktora współpracowała z p.Krawczykiem i wiele można by na jego temat mówić,ale niewiele dobrego!To nieludzkie tak potraktować chore dzieci!P.Krawczyk powinien zejść na ziemię,są większe gwiazdy od niego i nie chodzi mi tutaj o wymiary fizyczne osoby!!!Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontraktor Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:52 p Krawczyk uwaza sie p za czlowieka religijnego a postapil pam jak czlowiek bez serca i to w stosunki do biednych chorych dzieci, ktore w dniu ich swieta chcialy miec troch radosci .To wielka skandal i porazka dla pan.Radze wrocic na Trojcowo, do piwnic i bawic emigrantow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.chello.pl 03.06.05, 11:37 artysta? - przecież to stary, napuchnięty ćpun, artystom to on może nagłosnienie rozstawiać. Dzieci i tak Wy jesteście najważniejsze. A ci co chodza na koncerty tego dupka to głuche barany Odpowiedz Link Zgłoś
malachowianka Krawczyk - co to za gwiazda 03.06.05, 11:39 Taki z niego gwiazdor jak z koziej dupy trąba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 03.06.05, 11:48 Właśnie, pokazałby klasę i prawdziwy profesjonalizm gdyby umiał świetnie wypaść na scenie nawet ze stremowanymi dzieciakami. Dbanie o renomę! Też mi coś! W taki sposób to się traci a nie zyskuje. Już zawsze będzie mi się kojarzył z nadętym "profesjonalistą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:48 bzdziewiarstwo Odpowiedz Link Zgłoś