Dodaj do ulubionych

Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi

• Gość: Mielony Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 03.06.05, 10:48
      Panie Krzysiek! Pan olał dzieci teraz a czy artysta wie, że nadchodzi juz czas
      kiedy dzieci ...własne oleją pana. Okazuje się, że zamiana kotleta na różaniec
      niewiele daje!
      • Gość: try Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 10:50
        dobry kotlet nie jest zly a z tymi dziecmi to nigdy nic nie wiadomo ;)
        moze on sie ich po prostu boi?!
    • Gość: vice Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.06.05, 10:50
      Menedżer nie potrafił doradzić Panu Krawczykowi jak powinien się zachować
      dbając o swój wizerunek? Teraz jest lepiej...? Ja od "Byyyyyyłłłłłłaś tu" nie
      słucham, a "nawrócenie" tego człowieka to zwykła hipokryzja.
    • marghot Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 10:51
      Ten Kraków jakiś "zadżumiony" jest..
      Cracovia do Poznania nie przyjechała aby zagrać dla dzieci, a Krawczyk w
      Krakowie zaśpiewać nie chciał...

Żenujące zachowanie...
    • explodo Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 10:53
      „Menedżer Krawczyka:..... ..Artysta musi dbać o swoją renomę.” WŁAŚNIE POKAZAŁ
      KLASĘ NA JAKĄ GO BYŁO STAĆ!!! Dzieci z pewnością ucieszyły się z tego
      nieoczekiwanego prezentu jaki im sprawił K.K w ich uroczystym dniu.
      TERAZ TO ZROBIŁ RENOMĘ !
    • azael11 Re: zbojkotować 03.06.05, 10:56
      pewnie że zbojkotoać zresztą szkoda go dzieciom pokazywać
      zawsze wydawał mi się brudny spocony i niedogolony
      • Gość: gy krawczyk na kartach historii IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 11:00
        no i przejdzie do historii tak jak chcial... no moze nie calkiem ;)
        kiedys straszono dzieci czarownicami, pozniej panem milicjantem a teraz pora na
        trola-krawczyka... ten swiat jest jednak coraz okrutniejszy...
        • skok17 Artysta przez A i Krawczyk przez K 03.06.05, 12:47
          Ciekawek jakie to warunki uzgadniała żona p.Krzysztofa.
    • Gość: Andrzej Kijowski Krawczyk to nie światowa gwiazda ale tak się nosi IP: 195.229.241.* 03.06.05, 11:01
      Tylko waga pana Krawczyka jest uzasadnieniem jego wielkości. Za granią to ma
      gwarantowane występy wśród polonii albo w restauracji do kotleta. Gwiazdor!
    • Gość: Jaro Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.fnet.pl 03.06.05, 11:02
      O? To król disco-polo jeszcze "śpiewa"?
    • Gość: tete POPIERAM! GRUBY ZAROZUMIALY KAWAL CHAMA ! IP: *.chello.pl 03.06.05, 11:07
      ktory zreszta sam nie za bardzo umie spiewac ! w innym kraju obstawialby wesela
      i inne podrzedne kotleto-bary
      • Gość: libero Re: POPIERAM! GRUBY ZAROZUMIALY KAWAL CHAMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:47
        już próbował w USA - skończyło się na uładaniu dachów, bo do kotleta też go nie
        chcieli...
        • Gość: DodaElektroda A jednak zlepiony troll!!! IP: 213.25.172.* 03.06.05, 12:21
          A jednak to tylko zlepiony troll i nic wiecej!!! Pokazal swoje milosierne
          oblicze. Mogl sobie zostac tam w USA i dalej azbest klasc na wiezowcach...
      • pankasztelan Re: POPIERAM! GRUBY ZAROZUMIALY KAWAL CHAMA ! 03.06.05, 14:52
        On sie nawet nie nadaje do spiewania do kotleta, a co dopiero koncerty pubach...
    • Gość: Motłoch A przecież On jest świety i z byle motłochem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:07
      śpiewał nie będzie. Co innego w Radio Maryja albo TV TRWAM. Won z TVP 2
    • Gość: wikary A krawczyk to taki POBOŻNY "artysta "..... IP: *.agnella.com.pl 03.06.05, 11:09
      to tylko szyld ,a w srodku pusty i pazerny .Boze co za czasy.W imię Boga mówi
      się co innego a robi co innego.Panie Krawczyk .U mnie jako odbiorcy , jest Pan
      skończony.A tak w ogóle to kończ Waćpan to mruczenie ,wstydu oszczędż.Pozdrawiam
    • Gość: m.i.a Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:10
      Biorąc pod uwagę talent Pana Krzysia i jego religijność nie rozumiem co stało na
      przeszkodzie...
    • Gość: kordelas Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.mofnet.gov.pl 03.06.05, 11:15
      Najzwyklejszy cham. We łbie mu sie pomieszało. Niech wraca do USA do pabów, tam
      pośpiewa do hot doga narkomanom
    • Gość: jaarreek Bardzo nieładnie Panie Krawczyk!!! IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 11:22
      Tak się nie postępuje z dziećmi a zwłaszcza na imprezie integracyjnej.
      A jeśli Pan nie wiedział że ma występować z dziećmi to bardzo Panu współczuje,
      bo jest Pan chyba niewolnikiem- nic tylko wożą z miejsca na miejsce i każą
      śpiewać...
    • Gość: kjuik Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.06.05, 11:23
      Slow mi bark! Wstretny tluscioch tak sie w sobie zakochal ze juz nie zauwaza
      innych. Jak dzioecom wytkumaczyc nieprzyjemne potraktowwanie przez 'artyste' na
      spotkaniu na ktore pewnie czekaly z radoscia?... bezczelnosc!!!
    • Gość: rita Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 83.238.168.* 03.06.05, 11:23
      zawsze uważałam Jrawczyka za bufona. Ot, taki zwykły cham i prostak. Wielki
      artysta zaproszony na występy dla dzieci potrafi się zintegrować z dziećmi.
    • Gość: M Nadęty bufon IP: *.pszczynska.silesianet.pl 03.06.05, 11:23
      Wstyd i kompromitacja, żałuję, że mi po jego wypadku było przykro. Takie
      draństwo w Dzień Dziecka zrobić dzieciom. Image... tfu
    • jotembi spasiony tandetny obrzydliwiec 03.06.05, 11:26
      fuj
    • Gość: andi882 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 11:29
      a taki był nawiedzony z powodu śmierci papy
    • Gość: andi882 a taki nawiedzony IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 11:30
      a taki był nawiedzony z powodu śmierci papy
    • Gość: ernestt Dzieciaki głowa do góry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:31
      ...czym się przejmujecie. Stać obok tej parszywej zarośniętej świni. Ja bym się
      bał, że będę cuchnął jak ta artystyczna miernota. A na marginesie kto śpiewa
      jego piosenki?? To jedna wielka chałtura. Następnym razem zaproście Majkę
      Jeżowską, ona dla was zrobi wszystko. A o tym śmierdzielu szybko zapomnijcie.
    • Gość: e-ka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 213.25.15.* 03.06.05, 11:31
      Niestety to do niego podobne!!"Trochę" poprzewracalo mu się w głowie od kiedy
      stał się taki religijny!Nie mam nic przeciwko wierze i religijności, ale
      promowanie swej osoby pod szyldem wiary jest obrzydliwe.Znam osobę,ktora
      współpracowała z p.Krawczykiem i wiele można by na jego temat mówić,ale
      niewiele dobrego!To nieludzkie tak potraktować chore dzieci!P.Krawczyk powinien
      zejść na ziemię,są większe gwiazdy od niego i nie chodzi mi tutaj o wymiary
      fizyczne osoby!!!Wstyd!
      • Gość: kontraktor Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:52
        p Krawczyk uwaza sie p za czlowieka religijnego a postapil pam jak czlowiek bez
        serca i to w stosunki do biednych chorych dzieci, ktore w dniu ich swieta
        chcialy miec troch radosci .To wielka skandal i porazka dla pan.Radze wrocic na
        Trojcowo, do piwnic i bawic emigrantow.
    • Gość: Adi Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.chello.pl 03.06.05, 11:37
      artysta? - przecież to stary, napuchnięty ćpun, artystom to on może
      nagłosnienie rozstawiać. Dzieci i tak Wy jesteście najważniejsze. A ci co
      chodza na koncerty tego dupka to głuche barany
    • malachowianka Krawczyk - co to za gwiazda 03.06.05, 11:39
      Taki z niego gwiazdor jak z koziej dupy trąba
    • Gość: nutka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 03.06.05, 11:48
      Właśnie, pokazałby klasę i prawdziwy profesjonalizm gdyby umiał świetnie wypaść
      na scenie nawet ze stremowanymi dzieciakami. Dbanie o renomę! Też mi coś! W
      taki sposób to się traci a nie zyskuje. Już zawsze będzie mi się kojarzył z
      nadętym "profesjonalistą".
    • Gość: gh Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:48
      bzdziewiarstwo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka