Dodaj do ulubionych

Kalkulator dla Ziobry

IP: *.chello.pl 25.07.05, 22:58
Zastanawiam się, czy wielkość poparcia społecznego dla podatku liniowego jest
tak duża jak liczna była reprezentacja Młodych Demokratów podczas wreczania
narzedzia, ktorym PO poslugiwac sie nie umie(zjawiły sie 2 osoby )
Obserwuj wątek
    • Gość: AB Re: Kalkulator dla Ziobry IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:22
      Pomysl odgapiony od Forum Młodych, nie umieli nic swojego wymyslic. heh
      • Gość: Marcin Karcz Re: Kalkulator dla Ziobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:51
        Przyśli i mówi że lepiej jak przez 2 lata najbiedniejsi stracą żeby później wszystkim było lepiej. Filozofia biznesu!
        • Gość: Beata Re: Kalkulator dla Ziobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:40
          Wbrew pozorom podatek liniowy jest w interesie biednych (bezrobotnych) - co
          prawda zaplaca taki sam podatek jak najbogatsi, ale chyba nie musze mowic, ze
          20% od 1000 to nie jest tyle samo, co 20% od 10000. A podatek liniowy sprzyja
          ozywieniu gospodarczemu i stworzniu nowych miejsc pracy.
    • Gość: Lannes Re: Kalkulator dla Ziobry IP: *.kracen.hor.net.pl 26.07.05, 07:41
      Obserwowałem tą akcje i muszę powiedzieć, że byłem w szoku ! Młodzieży z SMD
      było całe dwie sztuki, policji było więcej. No cóź, ale kto by popierał podatek
      linowy PO ?
      • Gość: -ekonom Re: Kalkulator dla Ziobry IP: *.stanet.pl 26.07.05, 09:47
        JA. Chociażby z błachego powodu jakim jest KONSTYTUCJA ...(Wszyscy obywatele są równi.....)
        to dlaczego ja mam płacic wiecej, niz mój sąsiad który całe dziecinstwo biegał z a piłką albo miał inne głupoty w głowie , ja w tym czasie siedziałem w książkach i uczyłem sie j. obcych żeby móc godnie zarabiać a nie utrzymywać darmozjadów.
    • Gość: Krakus Kalkulator dla Ziobry IP: *.comnet.krakow.pl 26.07.05, 11:53
      TAK, więc dzięki podatkowi liniowemu wszyscy będą płacić jesdną stawkę, znikną
      odpisy, przekręty, machlojki - dzięki temu systemowi którym świetnie
      posługiwała się SLD (liczne afery). Najlepszym przykładem jest Irlandia (wcale
      nie lepszej sytuacji w kraju nie mieli) a teraz co się dzieje??? POLACY JADĄ
      DOROBIĆ GDZIE???? DO IRLANDII !!!! WIĘC CO SIĘ BARDZIEJ OPŁACA??? MOŻNABY
      ZAPYTAĆ - ZALEŻY KOMU? DLA PODATNIKÓW NAPEWNO PODATEK LINIOWY PRZYNIESIE
      KORZYŚCI !!!! DOŚĆ PRZEKRĘTÓW NA WYSOKIM SZCZEBLU !!!
      • Gość: Krakowianka Re: Kalkulator dla Ziobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:33
        W pełni się z tobą zgadzam. Dość przywilejów dla uprzywilejowanych i tych,
        którzy te przywileje reglamentują. Ratunkiem jest podatek liniowy. Czyli już
        jest nas więcej za podatkiem niż myślą ci z Pis - u. No ale oni całą armię by
        policzyli w systemie: raz - dwa, raz- dwa ,raz - dwa... , niech żyje nasz
        Wielki Wódz!
    • Gość: lukas Re: Kalkulator dla Ziobry IP: *.law.uj.edu.pl 26.07.05, 14:04
      Widze że wszyscy członkowie PIS zostali wezwani z urlopów żeby komentować na
      stronach gazety :)
      Nie ma to jak paria wodzowska:))))
      Pozdrawiam
    • Gość: kubapowiatowy tumaniści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:36
      Ja bardzo przepraszam, ale jeżeli na podatku liniowy mają skorzystać wyłącznie
      ludzie bogaci, to znaczy że panu Ziobro (Ziobrze?) żaden kalkulator nie pomoże.
      A wszystko przez te klasyczne wykształcenie!
    • Gość: Kasia Ziobro się wystraszy IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 26.07.05, 17:25
      Jak znam życie Ziobro będzie się bał że przegra debatę i odmówi. Przecierz on
      się na niczym nie zna. Brawo młodzi !!
      • Gość: kubapowiatowy Re: Ziobro się wystraszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:04
        no, przynajmniej jedna nie humanistka
        • Gość: Krakowianka Re: Ziobro się wystraszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:35
          Szkoda tylko, że robi błędy ortograficzne, ale zgadzam się z nią.
    • Gość: kubapowiatowy Ziobro, nie pękaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:04
      Ja Cię bardzo przepraszam, ale teraz chłopie to już musisz! Dał Ci Pan Bóg
      posturę nikczemną, i jak się nie będą Ciebie bali, to się będą z Ciebie śmiali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka