Dodaj do ulubionych

coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakowie...

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.07.05, 12:39
to przesada!ze niby łapówki i pijani wykladowcy dajacy oceny za koniaki i zxa
seks ze studentkami-może czasem tak jest ale nie ciagle!sama wiem bo tam
studiuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: famme Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow IP: *.crowley.pl 28.07.05, 12:49
      studiuje na Uj 3 lata i niegdy sie z czyms takim nie spotkalam.........
      • Gość: majka Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow IP: 82.139.26.* 28.07.05, 14:29
        bo takie rzeczy sa zazwyczaj scisle tajne...
        • Gość: Nerrrra Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow IP: *.an5.chi30.da.uu.net 28.07.05, 16:59
          Bo UJ jest ogromny.Nie mowie,ze to co napisalas jest prawda(z koniakami
          itp.),ale nawet gdyby bylo,to uczelnia jest tak duza,ze jesli nie dzieje sie to
          dokladnie kolo Ciebie,to nie musi do Ciebie dojsc.Tez studiuje 3lata,i nawet
          nie wiem gdzie sa wszystkie wydzialy,bo nie jest mi to potrzebne-wiec jesli
          ktos mi opowie,ze na archeologii czy ochronie srodowiska dzieje sie to czy
          tamto,to bede musiala oprzec sie jedynie na wiarygodnosci opowiadajacego;)
          Anonimowosc zazwyczaj kusi,na mniejszych uczelniach mniejsze sa mozliwosci
          ukrycia cokolwiek sie tam wyczynia.
          • Gość: kj Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:52
            na kazdej uczelni znajdzie sie jakas czarna owca,
            ale to nie oznacza ze nie ma tu dobrych ludzi i dobrych nauczycieli!!!
            to jest tak jak z przechodzeniem przez ulice zawsze mozesz trafic na wariata,
            ale czy dlatego chodzic na okolo, tracic czas i nic nie zyskiwac ??
            UJ wiecej ci da niz zabierze!!!
            • Gość: ania Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:05
              ja powiem tak:studiuje na ujocie juz 4 lata i coraz bardziej sie wkurzam bo
              mialam studiowac w najlepszej Polskiej uczelni a ze mna studiuja takie oslice i
              matoły(za przeproszeniem )ze nawet w zawodówce sa chyba madrzejsi ludzie!i
              niewiem naprawde jakim cudem sie utrzymuja tacy ludzie tutaj-ujot schodzi na
              psy bo ja nie chce studiowac z takimi ludzmi poniewaz mój iloraz inteligencji
              jest duzo wyzszy!i tylko takie zarzuty mam do ujotu!
              • jsq Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow 29.07.05, 09:10
                harvard czeka...
              • Gość: fifi Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow IP: w3cache.* / *.2-0.pl 29.07.05, 12:43
                Niestety, poziom spada. Jednak gdzie indziej jest jeszcze większe dziadostwo.
              • Gość: pl Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:32
                Ale poziom ortografii masz na etapie 2 klasy podstawowki. Ilorazie inteligencji
                pozal sie Boze. Smiechu warte.
                • Gość: pl Moja poprzednia odpowiedz byla oczywiscie do Ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:34
                  ?!
              • Gość: ops Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:02
                jaki poziom?? Jaki najlepsza uczelnia w Polsce?? W głowach Wam się przewraca!!!
              • Gość: aa Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 17:02
                jak studiujesz na jakiejs chemii to sie nie dziwie
              • Gość: do Ani wysokie loty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 02:37
                nie powinnaś studiować na Sorbonie?
          • Gość: rafii komu te koniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 02:20
            chce nazwe wydzialu i nazwisko wykladowcy, ktory bierze koniaki i cos tam
            jeszcze, moźe to mój wydział, a ja nic o tym nie wiem, chetnie wykorzystam, mam
            3 zawalone egzaminy. Opamiejacie sie ludzie w pisaniu durnot, cała Polska was
            czyta.
            • Gość: observer Re: komu te koniaki IP: *.broker.com.pl 07.09.05, 09:05
              I Polska i swiat!
    • Gość: eM a coraz lepsze po swiecie.... IP: *.mpi-cbg.de 29.07.05, 18:10
    • Gość: student.ksw cała prawda IP: 212.160.85.* 30.07.05, 00:11
      Rolę uczelni nr 1 w Krakowie już dawno przejęło KSW, kwestia tylko tego, kiedy
      to niektórzy zauważą!

Zaklinanie rzeczywistości nic nie pomoże... Najlepsi wykładowcy UJ (oraz m.in.
      AE, AP i PK) już dawno przeszli do KSW...
      • Gość: m@pa Re: cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 08:34
        Idz sie leczyc, wyraznie slonce ci przygrzalo. Ksw lepsze, bo tam przyjeli cie
        z otwartymi ramionami, a na Uj pewnie sie nie dostales, albo nawet nie
        probowales.
        • Gość: famme Re: cała prawda IP: *.crowley.pl 30.07.05, 09:18
          Skończmy odpowiadać na wypowiedzi Przemka, w jednym z postów ktoś napisał ze to
          prowokator z UJ. całkowicie się z tym zgadzam. Nie zniżajmy sie do jego poziomu
          i nie dajmy mu satysfakcji, bo tą niewątpliwie ma czytajac nasze zbulwersowane
          posty.
          • Gość: famme Re: cała prawda IP: *.crowley.pl 30.07.05, 09:58
            pisze,ze autorem poprzedniego posta jest przemek.ksw, bo styl wypowiedzi na to
            wskazuje...
            • Gość: przemek.ksw Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:43
              Jeśli rozpoznajesz ludzi po stylu wypowiedzi to gratuluje wyczucia.
              • Gość: fekla do Przemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 02:31
                chłopie. czyś Ty sie nie dostał na uj, źe ciagle bawisz się w krytykanctwo,
                bywaj na swojej uczelni i daj poźyć " jagiellonce"
      • tycia.tycia Re: cała prawda 30.07.05, 12:06
        Tak przemek, rolę przejęłO Krakowskie Szkoło Wyższe...
        Stylistyka!
        • Gość: przemek.ksw Re: cała prawda IP: 212.160.172.* 02.08.05, 13:57
          przejęło KSW; przejęłła Krakowska Szkoła Wyższa...

BTW zgadzam się, można to uznać za potknięcie stylistyczne. Swoją drogą zauważ,
          że ja robię błędów stosunkowo niewiele, w porównaniu do innych forumowiczów.
          Daje w ten sposób dobre świadectwo mojej Szkole, Krakowskiej Szkole Wyższej.
    • tycia.tycia Re: coraz gorsze opinie o ujocie chodza po krakow 30.07.05, 12:05
      Bo jak się ktoś nie dostanie na UJ to jest mu żal i próbuje zdyskredytować
      uczelnię w oczach innych. "UJ jest najgorszy, a najlepsza jest moja szkoła,
      prywatna, ma najwyższy poziom i najfajniejsze laski w plastikowych ubraniach!"
      Sprawdzcie kto jest autorem takich plotek. Ci co się nie dostali, ci co im
      ciężko idzie, co maja jakiś żal do uczelni/wykładowców, co są w ogóle
      niezadowoleni ze wszystkiego...
    • Gość: podyplomówka A ja tam wierzę... IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:47
      W każdej plotce jest ziarno prawdy! Mam na UJ podyplomówke za sobą i wiem coś
      na ten tenat...niestety!
      • Gość: hehe Re: A ja tam wierzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 16:38
        bardzo Ci współczujemy, że masz tylko podyplomówkę na UJocie...
        • tycia.tycia Re: A ja tam wierzę... 02.08.05, 11:56
          Haha, świetnie powiedziane :))))
          • Gość: ksw Re: A ja tam wierzę... IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:04
            KSW- Kup Sobie Wykształcenie:)
            • futszencja ha ha ha 06.08.05, 15:01
              bardzo śmieszny ten wątek :) dodać do ulubionych :)) hehe to brzmi złowróżbnie:
              dziwne opinie o UJ... ua ua ua jak jakich czarnoksiężnik śpieszący ze złą
              nowiną. Dostaniecie chorób, suchot i w ogóle zatwardzenia mózgu jak bedziecie
              tam studiować haha.. A jeżeli ktoś uważa, że studiuje z matołami, że wcale
              trudno nie jest niech pociągnie kilka kierunków. To wcale nie świadczy o waszej
              inteligencji, że innych nazywacie osłami, a sami nic nie robicie, żeby swój
              cudowny mózg rozwijać. nikt nie zapewni nigdy równego poziomu, żadne liceum i
              żadna uczelnia, jeżeli ktoś z was aż tak wystaje ponad ten poziom ośli, powinien
              może pomysleć o kilku fakultetach :) zabawne to wszystko :) dziwne, że się nie
              wystraszyłam:) już nie mogę się doczekać, by przekonac się o tym wszystkim. :)
              • Gość: anglistyka Re: ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:38
                ja tez studiuje juz 3 lata na UJ i nigdy nie spotkalam sie z
                jakims "wykorzystywaniem" studentow, przekupstwami czy innymi koniakam.
                natomiast wiem, ze jesli masz kogos z rodziny kto sie kumpluje z dyrektorem
                jakiegos mniej chodliwego instytutu to masz studia zalatwione . niestety! na
                szczescie wykladowcy o tym nie wiedza i wywalaja takich ludzi! moj kolega mial
                takie znajomosci i takie nieszczescie wyleciec!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka