Dodaj do ulubionych

poziom tego forum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:13
Nie uważacie, że poziom tej grupy właśnie osiąga dno? Gdy tak czytam sobie te
wątki poniżej dochodzę do wniosku, że jego społeczność tworzą w większości
ludzie sfrustrowani, zaślepieni, nie majacy co robić.

Proponuję wprowadzić wstępną selekcję: zapraszam na grupę alt.pl.studia.
Powstała niedawno i trolle nie zdążyły jeszcze się tam zadomowić, a
konieczność użycia czytnika news i umieszczenie grupy w niepopularnej domenie
alt.* stanowi już pewną zaporę, jak na razie skuteczną.

Pozdro,
Adam

Obserwuj wątek
    • Gość: Gamsiu Re: poziom tego forum IP: 195.136.186.* 07.08.05, 02:09
      Mysle ze to kilka osob, albo nawet jedna i ta sama osoba dobrze sie tutaj bawi.

Mysle, ze zdecydowana wiekszosc postow wychwalajacych kampus ksw lub
      oczerniajacych inne uczelnie to nic innego jak prowokacje:)

Ktos czytajac to forum moglby dojsc do wnioskow ze ksw to najlepsza uczelnia w
      Krakowie albo moze nawet w Polsce, za to AGH,UJ,AP,WSZiB to dno:)

--
      Gamsiu
      • sopelsiasty Re: poziom tego forum 07.08.05, 07:59
        Jest strasznie i moim zdaniem bez moderatora się nie obejdzie... może da się
        jakoś zwrócić do administratora z prośbą o wyznaczenie/przydzielenie tudzież coś
        w tym stylu moderatora?
        • futszencja Re: poziom tego forum 07.08.05, 09:43
          "PRZEPROWADZAMY SONDE: co kreci facetow poniewaz jako mlode studentki chcemy
          sie podobac:)heh. piszcie mężczyźni, słów nie żal€jcie a to wam wyjdzie na
          plus:)z pewnością!" A widziałes Adamie ten wątek na forum Studia? masakra...
          żenada... wrrrr To jaki był adres tej strony, którą podałeś? :)
          • Gość: Adam Re: poziom tego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:36
            To nie jest strona z forum, ale grupa dyskusyjna (newsgroup) - aby się do niej
            dostać należy zainstalować czytnik (może być Outlook Express, ale lepiej
            Thunderbird) - co to jest? Google prawdę Ci powie (instrukcji dla trolli nie
            będzie). Grupa "alt.pl.studia". Serwer? Jest na najpopularniejszym w Polsce
            "news.tpi.pl", archiwum dostępne przez Google Groups.

• rasta69 Re: poziom tego forum 07.08.05, 10:33
      no coz wystarczy nie czytac watkow o ksw i tyle.
      • Gość: Adam Re: poziom tego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:46
        Tak, ale chce Ci się otwierać tyle postów po to, aby przekonać się, że to
        prowokacja?

I druga rzecz - ileż można gadać o poziomie uczelni? Zresztą, nawet nie wiem czy
        pojęcie "poziomu uczelni" ma sens, oceniać można kierunki, w ostateczności
        wydziały, a nie np. mówić o tym, że UJ schodzi na psy, bo na prawie jest łatwiej
        niż dotychczas (zapraszam na FAIS lub II/IM - tutaj nikt na poziom nie narzeka).
        • futszencja Re: poziom tego forum 07.08.05, 14:41
          na pewno odwiedzę te grupy dyskusyjne :) a co do poziomów uczelni i ogólnie
          osrodków edukacyjnych.. moje liceum miało całkiem dobrą reputację w regionie,
          wszyscy mówili, że ma wysoki poziom... a moja polonistka, niedokształcona,
          niekompetentna, nic nie wiedząca o literaturze??? nadal pracuje w szkole o
          wysokim poziomie. Mogłabym o niej pisać na fora regionalne, ale czy to świadczy
          o reputacji szkoły, że trafił się jeden, dwóch, czy pięciu matołów profesorów??
          po co tak drążyć? myslałam, że studenci odwiedzają to forum a nie dzeciaki,
          które dostały się na jakąś uczelnię, a sieją jakieś negatywne emocje.
        • Gość: rasta Re: poziom tego forum IP: *.crowley.pl 08.08.05, 13:21
          > Tak, ale chce Ci się otwierać tyle postów po to, aby przekonać się, że to
          > prowokacja?

nie otwieram, bo wiem ze to prowokacja :PPP

po drugie, nie gadam o poziomie uczelni, poniewaz z doswiadczenia wiem, ze to
          nie ma sensu. tych watkow tez nie otwieram.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka