Gość: tomek IP: *.2.12.vie.surfer.at 10.08.05, 23:03 jak widze nazwe ludzi z LPR to chce mi sie wymiotowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lewy kibic Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.citynet.pl 10.08.05, 23:17 Kotlinowski jest taką "malowaną lalą" w tej partii. Ani ziębi ani grzeje. Słabiutki. I taką jest ta lista. Ale przy popaciu moherowych berecików, jeden mandat może uszczknie. Dla nas, mieszkańców Krakowa nic z tego nie będze. A pisanie o Twarogu jako dobrym radnym to kpina. Równie żałosna postać i z dwojga złego to wolę-mimo wszystko - Kotlinowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Twaróg zjełczał i śmierdzi, na śmietnik z nim. IP: *.krakow.pl / *.vrak.krakow.pl 11.08.05, 13:29 A ten durgi, Doerre, ma niemieckie nazwisko, czyli jest zdrajcą narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalala Stypuła? IP: *.chello.pl 11.08.05, 00:08 to ten, który dał jakiegoś pociotka na kierownika referatu na Zgody, a gość po dóch dniach wyleciał bo okazał się analfabetą? Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu 11.08.05, 09:10 LPR to dla mnie folklor ale co by nie pisać, Pan Twaróg, dziwny ale jedyny wyrazisty w tym dziwnym gronie. Wyszło na to, że nieskuteczny politycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieplak Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:33 jest gdzies pelna lista? jesli tak to podajcie link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepperoni Za inteligentni IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:08 Zawsze twierdziłem, że Twaróg i Doere są za inteligentni do LPR. No to teraz mają... A PiS nie boi się młodych zdolnych, wystarczy spojrzeć, jaką karierę w Warszawie robią u boku Kaczora ludzie, którzy stworzyli mu Muzueum Powstania Warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic PiS? Dwóch półgłówków to jeszcze nie jedna głowa! IP: *.krakow.pl / *.vrak.krakow.pl 11.08.05, 13:32 U pisioków tylko Dorn jest inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martens24 a Komorniczak jest mało urodziwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:39 mam nadzieję, że nie będzie jego plakatów na mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: a Komorniczak jest mało urodziwy IP: *.net.autocom.pl 11.08.05, 13:03 A ja mam nadzieje, ze ich wszystkich, wymienionych w tekscie szlag trafi jak najszybciej :) Pozdrawiam czytelnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
kola12 Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu 11.08.05, 15:05 A w Sączu na jedynce miał być radny wojewódzki Łukasz Pater i gdy powiedzieli że musi podpisać weksle lojalnościowe rzucił tym wszytskim mówiąc że nie da z siebie zrobić niewolnika - brawo - takich ludzi trzeba nam więcej - tylko jak oni mają awansować gdy tacy jak giertych trzymają wszystkich za pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patolog Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.chello.pl 11.08.05, 15:27 Liga Polskich Rodzin Patologicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMK Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.net.autocom.pl 11.08.05, 17:23 Twarog po prostu nie chvcial startowac- jakby chcial bez problemu mialby drugie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy ppk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:36 Ja bardzo przepraszam, ale naprawdę trudno go zrozumieć. Byłby Pierwszy Po Kotlinowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchórzliwe bydlę Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.ghnet.pl 11.08.05, 20:44 A ja się bardzo ucieszyłem, że Pan Jan Bereza pozostanie w samorządzie. Facet stuprocentowo bezbarwny. Swą szarością i nijakością rozłożył Zespół Informacji Prasowej w UMK, wcześniej zresztą będąc rzecznkiem Godyniowej, o której dzięki temu prawie nikt nie słyszał. Podonie, jak o działalności Pana Jana Berezy w Urzędzie Marszałkowskim. Jedyny jego plus, to dokonania w UMK na niwie damsko - męskiej, ale z tak niewielkim zwichrowaniem osobowości nie byłby atrakcyjnym zwierzakiem w cyrku na Wiejskiej. Panie Janie Kochany, super, że zostajesz z nami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan62 Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu 11.08.05, 22:08 Gość portalu: tomek napisał(a): > jak widze nazwe ludzi z LPR to chce mi sie wymiotowac > jak patrzę na zdrajców którzy rządzą P-O-L-S-K-Ą od 1945-r.mam ochote zapakować na langenorta i odesłać do bestii lewiatana,a Ty nie jesteś Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACAB Murzyn w LPR? Ja protestuję!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:41 Przecież LPR to partia dla białych emerytów i łysych sterydowców Odpowiedz Link Zgłoś