Dodaj do ulubionych

Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu

IP: *.2.12.vie.surfer.at 10.08.05, 23:03
jak widze nazwe ludzi z LPR to chce mi sie wymiotowac
Obserwuj wątek
    • Gość: lewy kibic Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.citynet.pl 10.08.05, 23:17
      Kotlinowski jest taką "malowaną lalą" w tej partii. Ani ziębi ani grzeje.
      Słabiutki. I taką jest ta lista. Ale przy popaciu moherowych berecików, jeden
      mandat może uszczknie. Dla nas, mieszkańców Krakowa nic z tego nie będze.
      A pisanie o Twarogu jako dobrym radnym to kpina. Równie żałosna postać i z
      dwojga złego to wolę-mimo wszystko - Kotlinowskiego.
      • Gość: kibic Twaróg zjełczał i śmierdzi, na śmietnik z nim. IP: *.krakow.pl / *.vrak.krakow.pl 11.08.05, 13:29
        A ten durgi, Doerre, ma niemieckie nazwisko, czyli jest zdrajcą narodu.
    • Gość: lalalala Stypuła? IP: *.chello.pl 11.08.05, 00:08
      to ten, który dał jakiegoś pociotka na kierownika referatu na Zgody, a gość po dóch dniach wyleciał bo okazał się analfabetą?
    • krakszczur Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu 11.08.05, 09:10
      LPR to dla mnie folklor
      ale co by nie pisać, Pan Twaróg, dziwny ale jedyny wyrazisty w tym dziwnym gronie.

Wyszło na to, że nieskuteczny politycznie
    • Gość: cieplak Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:33
      jest gdzies pelna lista?
      jesli tak to podajcie link
      • Gość: Pepperoni Za inteligentni IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:08
        Zawsze twierdziłem, że Twaróg i Doere są za inteligentni do LPR. No to teraz
        mają... A PiS nie boi się młodych zdolnych, wystarczy spojrzeć, jaką karierę w
        Warszawie robią u boku Kaczora ludzie, którzy stworzyli mu Muzueum Powstania
        Warszawskiego.
        • Gość: kibic PiS? Dwóch półgłówków to jeszcze nie jedna głowa! IP: *.krakow.pl / *.vrak.krakow.pl 11.08.05, 13:32
          U pisioków tylko Dorn jest inteligentny.
    • Gość: martens24 a Komorniczak jest mało urodziwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:39
      mam nadzieję, że nie będzie jego plakatów na mieście...
      • ello1234 Re: a Komorniczak jest mało urodziwy 11.08.05, 12:19
        ;)))) Popieram
        • Gość: d. Re: a Komorniczak jest mało urodziwy IP: *.net.autocom.pl 11.08.05, 13:03
          A ja mam nadzieje, ze ich wszystkich, wymienionych w tekscie szlag trafi jak
          najszybciej :)

Pozdrawiam czytelnikow.
    • kola12 Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu 11.08.05, 15:05
      A w Sączu na jedynce miał być radny wojewódzki Łukasz Pater i gdy powiedzieli
      że musi podpisać weksle lojalnościowe rzucił tym wszytskim mówiąc że nie da z
      siebie zrobić niewolnika - brawo - takich ludzi trzeba nam więcej - tylko jak
      oni mają awansować gdy tacy jak giertych trzymają wszystkich za pysk.
    • Gość: patolog Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.chello.pl 11.08.05, 15:27
      Liga Polskich Rodzin Patologicznych
    • Gość: WMK Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.net.autocom.pl 11.08.05, 17:23
      Twarog po prostu nie chvcial startowac- jakby chcial bez problemu mialby drugie
      miejsce
      • Gość: kubapowiatowy ppk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:36
        Ja bardzo przepraszam, ale naprawdę trudno go zrozumieć. Byłby Pierwszy Po
        Kotlinowskim.
    • Gość: tchórzliwe bydlę Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu IP: *.ghnet.pl 11.08.05, 20:44
      A ja się bardzo ucieszyłem, że Pan Jan Bereza pozostanie w samorządzie. Facet
      stuprocentowo bezbarwny. Swą szarością i nijakością rozłożył Zespół Informacji
      Prasowej w UMK, wcześniej zresztą będąc rzecznkiem Godyniowej, o której dzięki
      temu prawie nikt nie słyszał. Podonie, jak o działalności Pana Jana Berezy w
      Urzędzie Marszałkowskim. Jedyny jego plus, to dokonania w UMK na niwie damsko -
      męskiej, ale z tak niewielkim zwichrowaniem osobowości nie byłby atrakcyjnym
      zwierzakiem w cyrku na Wiejskiej. Panie Janie Kochany, super, że zostajesz z
      nami!!!
    • jan62 Re: Maciej Twaróg poza listą LPR do Sejmu 11.08.05, 22:08
      Gość portalu: tomek napisał(a):

> jak widze nazwe ludzi z LPR to chce mi sie wymiotowac
      > jak patrzę na zdrajców którzy rządzą P-O-L-S-K-Ą od 1945-r.mam ochote
      zapakować na langenorta i odesłać do bestii lewiatana,a Ty nie jesteś Polakiem.
    • Gość: ACAB Murzyn w LPR? Ja protestuję!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:41
      Przecież LPR to partia dla białych emerytów i łysych sterydowców

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka