Gość: maxioooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:11 gdzie w krakowie sa domy z panienkami i ile to kosztuje. powiedzcie tez gdzie najtaniej(konkretnie) nie chodzi mi o jakosc ale o cene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen panienka z okienka 15.08.05, 14:22 myślę, że na allegro jakieś 10 złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: DOMY Z PANIENKAMI IP: *.net.autocom.pl 15.08.05, 14:28 Najlepiej pod latarnią! Tyle,że drogie wiedzą więcej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Re: DOMY Z PANIENKAMI IP: *.crowley.pl 15.08.05, 20:50 Zapytaj takich, co się na tym znają: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25 Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: DOMY Z PANIENKAMI 15.08.05, 21:12 Eufemizmy... ... mać...normalne, ze porządne burdele z damami bracie, a nie panienkami to nie w Krakowie, boto miejsce ozupełnie innych tradycjach. Szukaj albo w kurortach trendy, albo na prowincji...już w centarlnej czesci naszego pięknego kraju powinno być lepeij, a zresztą z Okęcia własciwie wszędzei blisko. Tyle, ze widzę iż Ty oszczędny jesteś , zeby nie powiedzieć liczykrupa i wyszukac chcesz po omacku.. To może nie zajmuj sie tym ? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF74 Re: DOMY Z PANIENKAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:31 EEE tam !!! TRadycje to Kraków pod tym względem ma nienajgorsze !!! Podobno już w Smoczej Jamie pod Wawelem był zamtuz. A i w obecnej Galerii Centrum na rogu Św. Anny i Wislnej takowy przybytek się znajdował. TEraz to nie mam pojęcia - generalnie to chyba Śląsk wyspecjalizował się w tych usługach. -------- zamtuz = dom publiczny = potoczna nazwa burdel = miejsce świadczenia płatnych usług seksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comatosa Re: DOMY Z PANIENKAMI IP: *.bydgoska.krakow.pl 15.08.05, 21:14 wiem, że tak po 19-20 na Garbarskiej za 20 zł-oral. Tak bylo rok temu.Ale wiesz, jesli chcesz tanio-na twoja odpowiedzialnosc. Lepiej drozej, to sie oplaci, nie bedziesz potem wydawac full kasy na lekraza Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: DOMY Z PANIENKAMI 15.08.05, 21:15 Gość portalu: maxioooo napisał(a): > nie chodzi mi o jakosc ale o cene ...czyli chciałbyś najlepiej za darmo i do tego fuszerkę?... Odpowiedz Link Zgłoś