Dodaj do ulubionych

wrzesien sie zbliza.. i poprawki

IP: *.veranet.pl 30.08.05, 15:36
2 razy do roku mysle ze to jaka cholere mi studia. 2 piekne okresy czyli
poczatek lata i poczatek jesieni mam wyjete z zyciorysu. wygladam wlasnie
przez okno piekna pogoda a ja siedze oblozona ksiazkami.
wariuje!
niech mnie ktos pocieszy ze nie tylko ja mam 'areszt'
Obserwuj wątek
    • Gość: adzik Re: wrzesien sie zbliza.. i poprawki IP: *.broker.com.pl 30.08.05, 16:14
      Hej. Ja mam ten sam problem... Caly wrzesien nie moj... najpierw praktyki przez
      tydzien a pozniej dwa egzaminy - naszczescie to dopiero pierwsze terminy:)
      Pozdrowienia:)
      • Gość: kubek Re: wrzesien sie zbliza.. i poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:31
        Ja pierwszy raz od trzech lat, mam wrzesien wolny. Nie wiem jakie to uczucie, bo
        dzis ostatni dzien sierpnia (jutro bede mogl powiedziec wiecej), ale pamietam te
        klimaty. Trzymam za wszystkich kciuki!!!
        • Gość: annie Re: wrzesien sie zbliza.. i poprawki IP: *.veranet.pl 31.08.05, 23:49
          to jednak istnieja ludzie, ktorzy maja wrzesien wolny. a myslalam ze to bajki:)
          u mnie liczba 3 nie ma znaczenia.. bo po raz 3 mam ten miesiac zawalony.
          czas ucieka.. zaczelam sciagi robic..

pozdrawiam
          • Gość: kubek Re: wrzesien sie zbliza.. i poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:12
            Jest pierwszy dzien wrzesnia i fakt - mam nadal wakacje:-) Odbijam sobie
            wczesniejsze ciezkie kampanie wrzesniowe, a za rok koncze studia wiec wrzesien
            nie powinien byc juz dla mnie klopotem. Zycze powodzenia!!!
    • Gość: ola Re: wrzesien sie zbliza.. i poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:27
      trzeba się było w czerwcu więcej uczyć.
      • Gość: annie Re: wrzesien sie zbliza.. i poprawki IP: *.veranet.pl 02.09.05, 20:39
        'talk to the hand'

terminator3 :)
        • mama007 i ja mam 3 :( 03.09.05, 13:17
          tak to jest jak ktoś sobie przekłada z czerwca na wrzesień z myślą "będą dwa miesiąca to się będę uczyć...". jak potem jest wiadomo. skutek taki, że na dzisiejszy egzamin nie poszłam, buu. siadam do filozofii, powodzenia wszystkim życzę...
          pozdrawiam
          Aga
          • Gość: kubek Re: i ja mam 3 :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:42
            Trzymam za Was mocno kciuki:-)
    • Gość: annie Re: wrzesien sie zbliza.. i poprawki IP: *.veranet.pl 08.09.05, 14:02
      moze polecicie jakas skuteczna modlitwe przedegzaminacyjna ?
      mi chyba juz tylko 'najwyzszy' moze pomoc.
      • mama007 annie 16.09.05, 21:21
        mi też, bo siedzę uziemiona z chorym dzieckiem w domu, za książki nie ma jak się złapać, a trzy egzaminy czekają... w przyszłm tyg muszę zdać wszystkie :(
        ostatnio dziewczyny mówiły coś o patronie studentów, ale to było przed egzmainem, był taki stres, że oczywiście nic już nie pamiętam...
        pozdrawiam
        Aga
        • Gość: annie Re: annie IP: *.veranet.pl 17.09.05, 10:28
          trzymaj sie! zdasz wszystko! ja juz mam wakacje krotkie bo krotkie ale za to
          jak 'smakuja'. wstaje rano i.. i musze sobie ze 4 razy powtarzac ze juz nie mam
          nic do uczenia i jakos dziwnie tak nic nie robic heh. w dodatku wszystkie
          notatki wyrzucilam i juz na to **** nie patrze.
          zdalam wszystko i to na 4 ale ile nerwow mnie to kosztowalo to ho ho :)
          co do modlitwy u mnie 'normalna' wystarczyla:)
          a tak na marginesie to podziwiam jak majac dzidzie mozna jeszcze znalezc czas
          na nauke.
          pozdrawiam serdecznie!
        • Gość: Karrika20 Re: annie IP: *.mcnet.zamosc.org / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:04
          Hej Aniu:)) Patronem studentów jest św. Józef z Kupertynu.

Modlitwa studenta

Święty Józefie z Kupertynu, Przyjacielu studentów i Orędowniku zdających
          egzaminy, przychodzę, by błagać o Twoją pomoc w moich studiach (moich
          egzaminach).
          Ty wiesz, z Twego osobistego doświadczenia, jak wielki niepokój towarzyszy
          trudowi studiów (zaangażowaniu w egzaminy) i jak łatwo popaść w
          niebezpieczeństwo zagubienia intelektualnego lub zniechęcenia.
          Ty, który byłeś wspierany cudownie przez Boga w studiach i w egzaminach, aby
          zostać dopuszczonym do święceń kapłańskich, wyproś u Pana światło dla mojego
          umysłu i siłę dla mojej woli.
          Ty, który w tak konkretny sposób doświadczyłeś matczynej pomocy Maryi, Matki
          Mądrości, proś Ją za mnie, żebym mógł przezwyciężyć szczęśliwie wszystkie
          trudności w studiach (w najbliższych egzaminach).
          Łączę moją ufność w Twoją opiekę z mocnym postanowieniem, by żyć jak człowiek
          naprawdę wierzący. Amen.

PS: Pomaga na 100%.

Pozdrawiam
          • kalinka202 Re: annie 17.09.05, 18:19
            przyda się przyda, czekam mnie poprawka z miedzynarodowych stosunków
            gospodarczych (już druga)i nic nie umiem:( a jeszcze dwie książki do
            przeczytania i nauka z notatek... wszamie kolacyjke i ide czytać książki :D
            może jakoś pójdzie.
            --------------------------------------------------------------------------->
            ....PiEkŁo To PrZyWiLeJ sPeCjAlnY, zAsTrZeŻoNy DlA tYcH, kTóRzY gO bArDzO
            żĄdAli....
        • aniawx Re: annie 17.09.05, 20:38
          ja tez siedzie i sie ucze:(((((( i co gorsze nie chce mi sie bardzo bardzo
          bardzo........................!!!!!!!
          • kalinka202 Re: annie 18.09.05, 23:41
            ehh to nasze biedne życie studenta...ja w środe pisze poprawke ostatniej szansy
            i nie mam zielonego pojęcia jak mam się do niej przygotować:(
            po co mi to msg?....chyba sie załamie:(
            --------------------------------------------------------------------------->
            żĄdAli....
            • mama007 w tym tyg bede testowac modlitwe.... 19.09.05, 07:11
              .... oj bede, bede. odeslalam dziecko do rodzicow (400km stad), wczoraj caly wieczor ryczalam, bo mi bylo smutno, a od dzis biore sie solidnie w garsc i do nauki. w czwartek dwa egz musze zalatwic i umowic sie na trzeci. a dzisiaj ide zaliczac angielski.
              modlitwe zaraz drukuje :D nie tylko mi sie przyda...
              pozdrawiam
              aga
              • kalinka202 Re: w tym tyg bede testowac modlitwe.... 19.09.05, 10:14
                ja też będę :D
                ale pouczyć też się trzeba, chociaż takkkkkkkkk mi się nie chce :(
                -------------------------------------------------------------------------->
                żĄdAli....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka