longwehicle 05.10.05, 20:21 Po wygranej PISUARÓW!!!.trzeba odkopać to co nasi ojcowie zakopali po okupacji.Zaczynamy od nowa!!!;c))).Od dzisiaj będę L-54,Ty H 56!!!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 Re: Henio!!!Znowu trzeba zamieszkać w lesie!!;c)) IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 20:40 mówi się trudno. Rozszumiały sie wierzby płaczące, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Henio!!!Znowu trzeba zamieszkać w lesie!!;c)) 05.10.05, 20:42 Ja jakobyły partyzant........;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 20:43 lezec spokojnie bo bande "Ognia" na was nasle!.. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 20:49 Pomyliłeś oddziały mój to A.K.- ale prawdziwy!!;c))). Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 20:50 longwehicle napisał: Pomyliłeś oddziały mój to A.K.- ale prawdziwy!!;c))). ___________________________________________________________- "Akcja Katolicka?! ((:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Starzy Ubowcy.. IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 20:50 Swar, Ty wstrętny katolaku ! nie obrazaj porzadnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 20:51 Henio!! Nie przejmuj się,on jest z oddziału Pisuara!!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Starzy Ubowcy.. IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 20:53 nie ,to porzadny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 20:52 Gość portalu: H56 napisał(a): Swar, Ty wstrętny katolaku ! nie obrazaj porzadnych ludzi ''''''''''''''' Nie krzycz Heniek bo Cie w wodzie swieconej wykąpię. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 20:56 Henio!! Powiedz "gościowi",że my jesteśmy po "dobrej stronie" a woda święcona nam nie szkodzi!!!;c))).Tylko pisuary skropione "nią" dziwnie syczą i dymią!!!. Zwłaszcza ci co zapieprzyli księżyc!!;c))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Starzy Ubowcy.. IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 21:00 Longi, wiesz ile w tej wodzie zarazków ? wolę aby kapał mnie w wodzie ognistej Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 21:02 Henio!! Od czasu do czasu....trzeba!!!;c))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Starzy Ubowcy.. IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 21:07 właśnie wytrąbiłem to co zostało z poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 21:05 Gość portalu: H56 napisał(a): Longi, wiesz ile w tej wodzie zarazków ? wolę aby kapał mnie w wodzie ognistej ______________________________________________________-- Bo księża ręce w niej myją. Zmywają zarazę watykańską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Starzy Ubowcy.. IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 21:09 chciałes mnie kąpać w czymś takim ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 21:11 bo zaintonowałeś "zakazaną piosenkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Starzy Ubowcy.. IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 21:16 ma być impreza, przeciez nie będę spiewał 'Wyklety powstań Ludu ziemi' Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 21:17 nie, ale mozesz zaintonowac "Moja mala dziewcznka z AK".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Starzy Ubowcy.. IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 21:20 pierwsze słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 21:22 szkoda. Widocznie przebywałeś w złym towarzychu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Starzy Ubowcy.. IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 21:26 partyzantkę śpiewało sie na koloniach. Ponieważ nie mam słuchu, śpiewałem zawsze po imprezie "hej,hej ułani' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Starzy Ubowcy.. IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.05, 21:38 byłeś piromanem,czy strażakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Starzy Ubowcy.. 05.10.05, 22:11 Rzadko na moich wargach - Niech dzis to warga ma wyzna - Jawi sie krwią przepojony, Najdroszy wyraz: Ojczyzna. Widziałem, jak się na rynkach Gromadzą kupczykowie Licytujący się wzajem, Kto Ją najgłośniej wypowie. Widziałem, jak miądzy ludzmi Ten sią urządza najtaniej, Jak poklask zdobywa i rentę, Kto krzyczy, ze zyje dla Niej. Widziałem, jak do Jej kolan - Wstręt dotąd serce me czuje - Z pokłonem się cisną i radą Najpospolitsi szuje. Widziałem rozliczne tłumy Z pustą, leniwą duszą, Jak dywiękiem orkiestry Swiątecznej Resztki sumienia głuszą. Sztandary i proporczyki, Przemowy i procesyje, Oto jest tresc Majestatu, Który w niewielu zyje. Wiąc się nie dziwcie - ktos moze Choc milczkiem słusznosc mi przyzna - e na mych wargach tak rzadko Jawi się wyraz: Ojczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 czerwono-czarna zaraza IP: *.comnet.krakow.pl 06.10.05, 06:28 Cała prawda Swarku, tyle ,ze ja to dalej widzę. Może dlatego mam wstręt do elit, a mój patriotyzm ograniczył się do lokalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: czerwono-czarna zaraza 06.10.05, 06:32 Henio!!! Elity to brzmi dumnie.To jest banda,nie elity!!!.Dochowaliśmy się sukinsynów,elita tego kraju już wymarła!!;c((( Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: czerwono-czarna zaraza 06.10.05, 06:37 Henio!!! O jakim lokalnym patriotyżmie mówisz???. Czy w skali makro i makro istnieje to pojęcie??.Treaz,znaczy to tyle co:..."patriotyzm własnej kieszeni..""!!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: czerwono-czarna zaraza IP: *.comnet.krakow.pl 06.10.05, 06:41 z przykrością muszę przyznać ,że masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Henio!!!Znowu trzeba zamieszkać w lesie!!;c)) 10.10.05, 21:36 Henio!!! W Makro jest obniżka cen sprzętu turystycznego!! Sznur już jesty zamówiony.......!!!;c)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Henio!!!Znowu trzeba zamieszkać w lesie!!;c)) IP: *.comnet.krakow.pl 10.10.05, 22:12 właśnie zastanawiam się, w którym lesie wykopać ziemiankę Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Henio!!!Znowu trzeba zamieszkać w lesie!!;c)) 11.10.05, 20:42 Henio!! Koniecznie trzeba się okopać!!!Pretendenci skończyli się obrzucać gównem!!!. Zachwilę zaczną rzucać kamolami kończąc na granatach!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Henio!!!Znowu trzeba zamieszkać w lesie!!;c)) 11.10.05, 20:52 longwehicle napisał: > skończyli się obrzucać gównem!!!. Oj naiwny, naiwny, naiwny jako.... gówien poleci jeszcze z tona!! A szkoda tylko, że ciskanie rozpoczął Miodowicz... A mógł to byc kurski... Zawszeć to by było inaczej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Henio!!!Znowu trzeba zamieszkać w lesie!!;c)) 11.10.05, 20:57 Śmierdzi już nie tylko nad Warszawą-gó..any obłok zasłonił słońce prawie nad całą Polską,a smród rozlewa się niczym "ptasia grypa"nad Europą!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Henio!!!Znowu trzeba zamieszkać w lesie!!;c)) 12.10.05, 06:27 Henio!! Sorry,za pobudkę.Musiałbym zasuwać jeszcze raz z tym dzidostwem!!!.Zapowiada się całodzienne zasuwanie,więc każdy głupi ruch kosztuje!!!.Smacznej kawki oraz kształtnego klocka!!!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś