Dodaj do ulubionych

TO NIE FORUM TO CYRK

IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 15:15
nie ma innego określenia na forumz któregop kasuje sie dopowiedzi i posty
mówiące prawde !!!
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: TO NIE FORUM TO CYRK 15.10.05, 16:05
      Są dwie prawdy:...tyz prawda...i g...prawda!! Ty jesteś orędownikiem tej
      drugiej!!;c))
      • Gość: Michal Kupiec Re: TO NIE FORUM TO CYRK IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 18:45
        Za to ten tekst mówi sam za siebie jakiej prawdzie ty się kłaniasz ... prawdzie
        ( tu miałem napisac Lepperskiej, ale bym ubliżył srodze Lepperowi porównując
        jego do ciebie ) wiec pozosawie to .... (kazdy niech sobie sam dopowie
        • Gość: xyz Re: TO NIE FORUM TO CYRK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:58
          to jest cytat z księdza Tischnera. Dokładnie brzmi tak: "Są 3 prawdy - święta
          prawda, też prawda i gó.. prawda". Czy pan Kupiec talej jest zdegustowany tymi
          słowami?
          • Gość: Kupiec Re: TO NIE FORUM TO CYRK IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 22:33
            Ależ oczywiście ... widzisz nasze poglądy naświat są rózne ... dla mnie nie ma
            idealnych ludzi ! A jak Tischner mówi coś co mi się nei podoba to po prostu tak
            jest ... nei ma dla mnie autorytetów ludzkich ziemskich bez skazy ... jesli
            ktoś idealizuje ludzi w ten sposób że dane nazwisko oznacza jedynei mądrośc dla
            mnie jest głupcem !!!

Uważam ten tekst Tischnera za prostacki ... a i jeszcze jedno nie należe do PiS
            i nie reprezentuje w żadnym wypadku tu poglądów ludzi PiS. Reprezentuje poglądy
            jedynie swoje i tylko swoje, a utożsamianie ich z PiSem jest błędem - chociażby
            z przyczyn takich, że ni podzielam pewnych rpoponowanych przez nich roziwązań
            np. obniżki podatków do 32% uważam to za gospodarczy błąd !

Błąd który może ich kosztowac przewrót społeczny w 2007 2008 roku !

• longwehicle Re: PiS to cyrk..na kółkach!!!;c)))N/T 15.10.05, 16:07

• Gość: hehehe Skor PiS na kółkach to PO na kwadratach ... IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 18:47
    • margoth_black Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 15.10.05, 18:22
      Jest też taka kwestia, w jaki sposób tą swoją "prawdę" przekazałeś. Bo jak
      wulgaryzmami - to chyba zdajesz sobie sprawę z tego, czemu twój wpis usunięto:]
      • Gość: Kupiec Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 18:46
        W tym problem ... ze jak sie nie wie to sie nie podejmuje polemiki ... wiec
        uprzejmie cie informuje ze nie wulgaryzmem ... a post o prywatyzacji sluzby
        zdrowia wykasowano rekordową liczbe 17 razy ... zerknij sam co w nim
        wulgarnego !!!
        • longwehicle Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 16.10.05, 06:52
          Jedno pytanie:.."skąd Weżmiesz pieniądze na to???".Prawem "janosikowym??".
          Slogany i obietnice..gruszki na wierzbie,a potem szara rzeczywistość!!!.Pamiętaj
          zawiedzeni wyborcy są okrutni!!!
          • Gość: ja Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 21:16
            Jakim janosikowym ??? Bo cie nie rozumiem ... chyba że mówisz o prawie
            złodziejskim ... to tak - takim prawem Tusk wprowadzi liberalizm - liberalizm
            złodziejski czyli dac więcej tym co nakradli na prywatyzacji i zabrac reszcie
            • longwehicle Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 16.10.05, 21:19
              Zabrać bogatym ,rozdać biednym!!1Pytam jak długo??.Potem nowa ekipa
              będzie grabić i tu i tu!!!
            • qoobaq Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 16.10.05, 21:21
              towarzyszu kupiec, tutaj takich jest wiecej, moze wy sobie jakies wlasne forum
              zlozcie i idzcie wszyscy w cholere. admin bedzie mial mniej roboty a my nie
              bedziemy tego belkotu musieli czytac
            • mrug Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 16.10.05, 21:22
              Kupiec, Ty nie miałeś gdzieś wyjeżdżać?
              • Gość: Michal Kupiec [...] IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 21:38
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka