Gość: Kupiec IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 15:15 nie ma innego określenia na forumz któregop kasuje sie dopowiedzi i posty mówiące prawde !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: TO NIE FORUM TO CYRK 15.10.05, 16:05 Są dwie prawdy:...tyz prawda...i g...prawda!! Ty jesteś orędownikiem tej drugiej!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Kupiec Re: TO NIE FORUM TO CYRK IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 18:45 Za to ten tekst mówi sam za siebie jakiej prawdzie ty się kłaniasz ... prawdzie ( tu miałem napisac Lepperskiej, ale bym ubliżył srodze Lepperowi porównując jego do ciebie ) wiec pozosawie to .... (kazdy niech sobie sam dopowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: TO NIE FORUM TO CYRK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:58 to jest cytat z księdza Tischnera. Dokładnie brzmi tak: "Są 3 prawdy - święta prawda, też prawda i gó.. prawda". Czy pan Kupiec talej jest zdegustowany tymi słowami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiec Re: TO NIE FORUM TO CYRK IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 22:33 Ależ oczywiście ... widzisz nasze poglądy naświat są rózne ... dla mnie nie ma idealnych ludzi ! A jak Tischner mówi coś co mi się nei podoba to po prostu tak jest ... nei ma dla mnie autorytetów ludzkich ziemskich bez skazy ... jesli ktoś idealizuje ludzi w ten sposób że dane nazwisko oznacza jedynei mądrośc dla mnie jest głupcem !!! Uważam ten tekst Tischnera za prostacki ... a i jeszcze jedno nie należe do PiS i nie reprezentuje w żadnym wypadku tu poglądów ludzi PiS. Reprezentuje poglądy jedynie swoje i tylko swoje, a utożsamianie ich z PiSem jest błędem - chociażby z przyczyn takich, że ni podzielam pewnych rpoponowanych przez nich roziwązań np. obniżki podatków do 32% uważam to za gospodarczy błąd ! Błąd który może ich kosztowac przewrót społeczny w 2007 2008 roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Skor PiS na kółkach to PO na kwadratach ... IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 18:47 Odpowiedz Link Zgłoś
margoth_black Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 15.10.05, 18:22 Jest też taka kwestia, w jaki sposób tą swoją "prawdę" przekazałeś. Bo jak wulgaryzmami - to chyba zdajesz sobie sprawę z tego, czemu twój wpis usunięto:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiec Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 15.10.05, 18:46 W tym problem ... ze jak sie nie wie to sie nie podejmuje polemiki ... wiec uprzejmie cie informuje ze nie wulgaryzmem ... a post o prywatyzacji sluzby zdrowia wykasowano rekordową liczbe 17 razy ... zerknij sam co w nim wulgarnego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 16.10.05, 06:52 Jedno pytanie:.."skąd Weżmiesz pieniądze na to???".Prawem "janosikowym??". Slogany i obietnice..gruszki na wierzbie,a potem szara rzeczywistość!!!.Pamiętaj zawiedzeni wyborcy są okrutni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 21:16 Jakim janosikowym ??? Bo cie nie rozumiem ... chyba że mówisz o prawie złodziejskim ... to tak - takim prawem Tusk wprowadzi liberalizm - liberalizm złodziejski czyli dac więcej tym co nakradli na prywatyzacji i zabrac reszcie Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 16.10.05, 21:19 Zabrać bogatym ,rozdać biednym!!1Pytam jak długo??.Potem nowa ekipa będzie grabić i tu i tu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 16.10.05, 21:21 towarzyszu kupiec, tutaj takich jest wiecej, moze wy sobie jakies wlasne forum zlozcie i idzcie wszyscy w cholere. admin bedzie mial mniej roboty a my nie bedziemy tego belkotu musieli czytac Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Cyrk. A jak. Tu mamy na przykład osła. 16.10.05, 21:22 Kupiec, Ty nie miałeś gdzieś wyjeżdżać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Kupiec [...] IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 21:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś