Dodaj do ulubionych

Najlepsza pizza w Krakowie!!!

IP: 212.244.106.* 26.09.02, 11:25
Gdzie można dostać najlepszą pizzę w Krakowie?
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 26.09.02, 17:25
      Gość portalu: asd napisał(a):

> Gdzie można dostać najlepszą pizzę w Krakowie?

telepizzy nie polecam, pizza hut - wszedzie to samo, wiec
      mozesz sie spodziewac, co dostaniesz, nawet dobre, ale nie
      na czestre obiady... jeszcze jest cos na mikolajskiej (?),
      podbno z pieca weglowego.. mmm...
      • Gość: Lotek Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 02:37
        Na Prądnickiej. Jakiś nowy lokalik (nie wiem jak się nazywa).
        Jeść dają, że ufff. Skusiłem się z kumplem na wielką pizzę.
        I spuchłem przy 3/4 - bo to się okazało koło młyńskie!
        Ale warto było
        • Gość: AM Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 20:18
          Massimo przy Wrocławskiej!Polecam szczególnie cztery sery!!Przepyszne!!
      • Gość: nick Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.biezanow.net 08.11.02, 21:39

Te listy piszą chyba pracownicy pizzerii zastraszeni przez właścicieli .To
        nie ma byc głupawa reklama tylko prawda !!!

Nie ma dobrej pizzy w Krakowie - bo ci co ją produkują nie mają pojecia o tym

jak to robić by była smaczna a własciele wiedzą tylko jak na tym zarobić !
        • Gość: kaio Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 09.11.02, 18:58
          spójrz na temat wątku. najlepsza pizza w Krakowie wcale nie musi oznaczać pizzy
          dobrej.
    • Gość: kaio Kameleon w NH i Cyklop na Mikołajskiej n/t IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 08:14
    • swing Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 27.09.02, 12:39

Quattro, Bracka
    • Gość: mtq Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 14:17
      A musisz? Tu nie ma dobrej pizzy, po co się katować...
      • Gość: ilo Re: TYLKO CYKLOP! IP: 212.244.190.* 26.06.03, 09:29
        Tylko Cyklop na MIkolajskiej i tylko pizza z brokulami i cielecina:)))palce
        lizac!
        pzdr
        ilo
    • Gość: pedro Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 19:38
      Halo Pizza na Dobrego Pasterza.
      Również żeberka z grilla warte grzechu.
      • Gość: d.pasterz Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:30
        Gość portalu: pedro napisał(a):

> Halo Pizza na Dobrego Pasterza.
        > Również żeberka z grilla warte grzechu.
        Może nie jest najlepsza, ale jedna z lepszych. I 5 rodzajów lanego piwa (Żywiec, Warka, Lech, Pilsner
        urquell, Tucher).
        polecam
        • Gość: Ewcia Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: 195.150.93.* 10.07.03, 21:11
          na zamowinie pizza rossa:) ale jest super nie tylko pizza
      • Gość: Rbit Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: voodoo2:* / 10.48.108.* 15.11.02, 08:08
        zdecydowanie polecam pizze o nazwie Verdura w Hallo Pizza, mozna rowniez
        zamowic pyszna salatke
    • Gość: k_agniecha Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.krak.gazeta.pl 09.10.02, 13:03

Zdecydowanie wspomniany juz wczesniej Cyklop. Z pieca prawdziwegi, nie z mikrofali. bardzo warto - zwlaszcza ta
      z trzema serami (nie pamietam nazwy). Oliwa smakowa do przyprawienia i w ogole. Polecam!
      • m.in Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 09.10.02, 16:39
        mtq tyle wie o pizzy w Kraku ile wazy, czyli niewiele :)

wszędzie, gdzie jestem w Polsce ide na pizzę, nigdzie w Polsce nie jadłem
        lepszej niż w cyklopie (choć od zarania obsługa jest tam beznadziejna, ale po
        tylu latach traktuję to jako lokalny koloryt :) )
        • Gość: mtq Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 17:10
          za to m.in tyle wie o pizzy ile ma podkreślników w nicku
          :-)
      • Gość: Kati_p Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 11.11.02, 16:15
        Ehh... Ja do Cyklopa nie poszłam, odkąd dostałam zapleśniałego pasztecika do
        barszczu. Smacznego państwu życzę.
      • sewilka ZDECYDOWANIE "CYKLOP" NA MIKOLAJSKIEJ 21.11.02, 08:20
        polecam albo serowa, albo cyklopa a przepyszna jak dla mnie jest marinara z
        kurczaczkiem lubie te barbare z warzywami roznego rodzaju

oprocz pizzy warto sprobowac pieroga z farszem o nazwie "calzone"

chodze do tej knajpeczki od co najmniej 5-ciu lat panie kelnerki zawsze sa
        ubrane schludnie i jednakowo bez wyzywajacych dekoltow i za krotkich spodniczek

milo sie patrzy na chlopakow przygotowujacych dania
        zycze smacznego
    • Gość: crocart Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.local.net / 192.168.4.* 09.10.02, 17:18
      ja polecam starą dobrą Fabrykę Pizzy na Lubomirskiego
      i przez net mozna zamówić...

pozdr
      crocart
    • Gość: zaker Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 11.10.02, 18:05
      najlepsza na dowoz pizza (ale tylko w Nowej Hucie) - Aroma - duza, tania i
      naprawde dobra - telefon: 640-20-20
    • mikolaj7 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 12.10.02, 23:44
      bylem ostatnio w cyklopie. dobre, dobre, faktycznie, ie
      jadlem tej z serami, zachwalenj wyzej, sprobuje nastepnym
      razem.

obsluga nie jest taka zla, moze nie za szybka, ale bardzo
      ladna!! :-))
      • m.in Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 14.10.02, 10:24
        jadam w cyklopie tyle lat, ile chodzi po swiecie twój brat :)
        uwierz, obsuga jest dramatyczna - długo by opowiadać
        (a ze nie bardzo brzydka to insza inszość)
        :)
        • mikolaj7 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 15.10.02, 20:26
          m.in napisał:

> jadam w cyklopie tyle lat, ile chodzi po swiecie twój brat :)

nie wedzialem, ze cyklop jest taki stary ;-)

> uwierz, obsuga jest dramatyczna - długo by opowiadać
          > (a ze nie bardzo brzydka to insza inszość)

nie bede sie sprzeczal, ,mnie tylko sie rzucilo w oczy, ze
          troche wolna, ale juz nie takie rzeczy widzialem ;-)
          • m.in Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 16.10.02, 12:08
            okej
            przykład 1. przyniesli niedopieczoną pizze, eminowa zona odesłała do dopieczenia
            i... przypalili
            przykład 2. mam alergie na pewnien dodatek i zawsze zamawiam "BEZ" tegoz
            dodatku, wyraźnie akcentując i wymawiajac słowo "BEZ". panienka przynosi "Z"
            na mój protest polemizuje: a dlaczego pan nie zje takiej?

co do brata napisałem "chodzi",
            nie "żyje"
            • mtq Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 16.10.02, 16:34
              m.in napisał:

> co do brata napisałem "chodzi",
              > nie "żyje"

Te wartości nie różnią się za bardzo :-)
              • blanka2 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 16.10.02, 21:05
                DRACULA!!!!!!!!
                NA ULICY SZEWSKIEJ.
                JEST NAJNAJNAJLEPSZA!!!!!
                • m.in Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 17.10.02, 10:24
                  wyjątkowa żenada,
                  bez jaj
                  • wodnik74 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 15.11.02, 11:14
                    Ale dużo ludzi tak mówi ... Nie wiem, nie byłam. Ja najbardziej lubię
                    minicalzoni z halo pizza ...
                    :))))
    • bluetab70 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 17.10.02, 13:59
      Piccolo na królowej Jadwigi, z tym, że jeść na miejscu się nie da: można
      zamówić i poczekać (wtedy jest szybko), albo na telefon z dowozem(wtedy dłużej).
      Ale: duży wybór, naprawdę smaczne, na cienkim cieście, nie z mikrofali i
      tanioooooooooo!!!!
      ok. 12 zł 30 cm, ok. 20 zł 45 cm
      • Gość: Scooby Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.75.1.223.Dial1.Boston1.Level3.net 20.06.03, 17:22
        Co z tego ze pizza jest dobra jak obsluga jest tak niemila,chamska wlacznie z
        wlascicielka ze trzeba sobie ja podarowac, dawniej czesto korzystalem z ich
        uslug, gdy trzeeba bylo cos zamowic do biura czy do domu, ale po pokazie
        wlascicielki juz nigdy wiecej,
        A co do Cyklopa to sie zgadzam ze to najlepsza pizza w krolewskim miescie
        Krakowie a szczegolnie z cielecinka i brokulami
    • Gość: km Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.ds11.agh.edu.pl / 192.168.11.* 10.11.02, 14:36
      Jest taka pizzeria przy Starowislnej juz przy Kazimierzu -La Strada (po prawej
      stronie idac od rynku) Sprobujcie -polecam warzywna. Dawno nie widzialem takiej
      ilosci warzyw na ciescie. Troche dlugo trzeba czekac -ale warto. Smacznego
      • arniee Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 13.01.03, 12:55
        potwierdzam pizza w La Stradzie jest naprawdę dobra, szczególnie serowa.
        • Gość: jola Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! w Vesuvio IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 17:03
          Vesuvio przy ul.Floriańskiej,z pieca opalanego drewnem-pysznajo
          • Gość: triss Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! Vesuvio- do joli IP: proxy / *.markom.krakow.pl 31.01.03, 23:07
            no właśnie, kusi mnie ten lokal :-)
            zdradz coś więcej, widziałam menu, mają zachęcające [?] sałatki, przystawki,
            makarony...?
            pozdr
            t.
    • Gość: max Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.kolornet.pl 12.01.03, 14:56
      Hallo Pizza - jedna z najlepszych a zarazem najtańszych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • mcgnela Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 26.01.03, 17:02
      u mnie w domu.....we wszystkich pizzeriach plują do farszu....czy to
      Cyklop ...widziałem osobiście...Pizza HUT (na moich oczach...przez wizjer
      widziałem) czy rzeźnia nowohucka....p.s. do Kebabów się spuszczają!!!!
    • d.lichota Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 06.02.03, 15:33
      Telepizza jest niejadalna, przynajmniej w Płaszowie na telefon, a w Cyklopie
      byłem po paromiesięcznej przerwie i też się załamałem, strasznie się popsuło :-
      ((((
      Okolice Lipskiej - polecam Primę (tylko telefon )
    • Gość: ll Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 18:33
      niezla jest w odnodze karmelickiej w "domu pizzy"
      • Gość: andreas Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 17:13
        Będąc ostatnio w Krakowie ,jadłem pizzę w knajpce przy Tomasza 7,nazwy nie
        pamiętam;całkiem dobra i nie drogo.
        • Gość: dot Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 04.05.04, 23:32
          trattoria na Brzozowej
          • tripis Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 05.05.04, 09:03
            nie wiem jaka jest najlepsza, ale wiem, ktora wg mnie jest najbardziej podobna
            do pizzy z regionow Liguria/Piemont - jest taka piekaternka w Toniach pod
            Krakowem, ale nie pamietam jak sie nazywa. Pamietam za to telefon: 420 18 20
    • Gość: skyalla Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 13:46
      a to już chyba zależy tylko od naszych upodobań, ale jak dla mnie to najlepsza pizza to ta z Dominium, mają fajnie pomyślane smaki i teraz jeszcze dużo promocji.
    • bwforma29 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! 03.12.13, 13:33
      Trzy Papryczki przy ul.Senatorskiej , byłam parę razy,za każdym razem była pyszna :)
    • Gość: Tadeusz67 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.14, 17:02
      Pizzeria i Oberża pod Czarnym Koniem - na ul. Klasztornej - niebo w gebie
      • Gość: wojtek28 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 09:47
        My w pracy zamawiamy zawsze z Pizzy Rossy. Nie czekamy długo i zawsze przychodzi ciepła. Ciasto nie jest ani za grube ani za cienkie, a składników zawsze dużo. Dużą pizzą naje się spokojnie 2 chłopów :)
    • Gość: Ada Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.14, 14:24
      My mamy dwie ulubione miejscówki na pizzę - Al Capone zaraz na początku Szewskiej i Pomodorino ( mają kilka lokalizacji, między innymi przy Bonarce i Chmieleńcu).
      Obie polecam, jeśli ktoś preferuje pizzę na cienkim i chrupiącym cieście.
      • Gość: marek Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.static.chello.pl 16.05.14, 15:54
        Cóż, w Krakowie wiele jest dobrych pizzeri. Ja swoją drogą jestem ciekaw jak smakuje ta pizza z gruszką i kozim serem z Banolli. Próbował ktoś?
        • Gość: Żarłoki Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.158.216.48.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.05.14, 17:21
          My się zakochaliśmy w Dzikiej Bazylii, bo ma fajne inne nowe smaki. Pizza z migdałami i świeżymi ziołami miażdży! :) i jest mięcho wołowe i rewelka burgery!
        • Gość: ruda.145 Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.15, 12:33
          Nalepsza pizza w pizzerii Piccolo. Szybka dostawa, bardzo smacze sosy. Pizza dobrze wypieczona i ma wyjątkowy smak :)
    • Gość: kasznkes Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.232.234.199.atman.pl 11.02.15, 16:59
      Pizze jadlem w wiekszosci miejsc ktore sie powatarzaja w tym watku, ale nie mialem do tej pory okazji jesc na dajworze w cosa nostra. Ciasto pycha, dodatki super, lokal trochę siermiezny, ale w ostatecznym rozrachunku 5+
    • Gość: abg Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! Winchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.15, 23:52
      Jak dla mnie najlepsza pizza to Winchester. Zaznaczam, że pizze w większości jadam w dostawie.
    • Gość: Paulina Re: Najlepsza pizza w Krakowie!!! IP: *.play-internet.pl 25.08.15, 14:06
      Jadłam ostatnio w Ledrze, było pysznie, maja fajny klimat i dobre promocje :) polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka