Gość: Paweł IP: *.kompania.net 29.10.05, 04:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: Szpital Uniwersytecki czeka na dyrektora IP: 83.175.177.* 29.10.05, 09:36 kolejny wysiadywacz forum ktoremu przydalaby sie konsultacja psychiatryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor Szpital Uniwersytecki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.10.05, 15:31 Faktem jest, że przed ogłoszeniem pseudo konkursu mówiło się głośno nie tylko w Krakowie, kto ma być dyrektorem, zatem po co składać oferty i robić z siebie głupa. Dlatego tylko dwie, tego co ma wygrać i jednej co nie wiedziała o co chodzi. Reszta, co wiedziała o co chodzi dała sobie spokój, a ta reszta to ludzie z dużymi kwalifikacjami. Po co się ośmieszać? Ten szpital można wyprowadzić, faktem jest, że jest cholernie zadłużony i trudno reformowalny. Roboty dużo. Życzę Panu Andrzejowi wytrwania. Ja wiem o co chodzi, ale po co mam startować, by nie mieć szansy wygrania. Zastanawiam się tylko po co ogłoszono konkurs, skoro nie ma takiego wymogu? Można było powołać tego co jest i dać sobie spoko. Odpowiedz Link Zgłoś