chani-nr1 30.10.05, 18:32 mam pytanie - czy ktoś mógłby mi polecic dobrą, tanią i smaczną jadłodajnię w Kraku? dokładnie w okolicach Nowego Kleparza i/lub ul. Starowiślnej? dzięki z góry za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapturak Re: jadłodajnia 30.10.05, 21:11 przeca Kleparz to jedna tania jadłodajnia!!! tu kajzerkę kupisz, tam oscypka, tu rzepę tam ogóra, tam kiełbachy pęto, i danie gotowe tanie Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: jadłodajnia 30.10.05, 21:23 taaak, tylko wiesz.. niekórzy pracują.. i nie mają mozliwości wyskoczenia po cos do jedzenia... a potem to już nie chce mysleć o gotowaniu - oczywiście jak o kobieta pewnie, że wolałabym sobie gotowac niz się stołować, ale.. w trosce o zdrowie mojego faceta chcciałabym wiedzeić. Dzięk iza info! Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: jadłodajnia 30.10.05, 21:44 ależ to jakieś kwi pro kwo - wszystek jadła masz niczym w makdonaldzie - idziesz i zajdasz buły i mięsiwo i ser prosto z drzewnianych stołów. w jednej ręce drobniaki a w drugiej pożywienie. takim to oto sposobem odbywasz kulinarne tur de kleparz. na końcu finisz do beczki z kiszonymi ogórami - i apetyt zdławiony w zarodku. za 4,60 pln. Odpowiedz Link Zgłoś