Dodaj do ulubionych

koniec swiata

30.10.05, 18:58
listening dla tych co planuja zwiac
1.Jaki by nie byl wasz angielski i tak polowy za pierwszym razem nie wylapiecie
2.Zawsze moze byc gorzej:-)
Obserwuj wątek
    • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 18:59
      bylbym zapomnial, jeszcze link:
      www.funnyjunk.com/pages/world.htm
      • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 19:11
        ...sweeeet...;)
        • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 19:11
          yeah man, (wtf?) :-)
          • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 19:15
            wtf?;)
            fucking kangaroos...;)
            • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 19:18
              postuluje abysmy sie szybko oderwali i dolaczyli do alaski, kaliforni, i
              hawajow. Aloha!
              • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 19:20
                Ale będą tancerki z naszyjnikami z kwiatów?
                • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 19:24
                  no ba, powitaja nas takim hula, ze hop:-)
                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 19:26
                    Aj...;)
                    Ale tam słaby alkohol mają...chyba...
                    • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 19:29
                      to jest wlasnie nisza ekologiczno - ekonomiczna dla nas, juz my im tam napedzimy
                      tego i owego:-)
                      • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 19:31
                        A jak się zdegenerują?
                        • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 19:34
                          kto tancerki? dla pewnosci mozemy wziac kilka naszych - wytrzymalsze beda,
                          zachartowane;-)
                          • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 19:37
                            Okoliczna ludność.
                            Może nie wytrzymać...
                            • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 19:42
                              to juz na szczescie nie nasz problem - to sie nazywa kolonializm i takie sa
                              prawa. Potancza, wience niech powiesza, a potem jak sie nie podoba to wy[...]
                              • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 19:45
                                Ale już nie będzie gdzie...
                                • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 19:52
                                  nic sie nie martw - my zostajemy a oni moga sobie wioske na palach zbudowac abo co
                                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 19:55
                                    Na Kryspinowie?
                                    • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 19:57
                                      na pacyfiku, na kryspionowie tez - jak ja bede na hawajach to se tu moga budowac
                                      co chca
                                      • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 20:01
                                        Ale kto będzie tańczył, jak wyjadą...?
                                        • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 20:02
                                          dobra, tancerki zostaja :-)
                                          • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 20:07
                                            No to jeszcze trzeba będzie powalczyć o zachowanie gatunku...
                                            • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 20:11
                                              damy rade:-)
                                              • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 20:12
                                                Jak nie, jak tak...;)
                                                • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 20:18
                                                  i w sloncu hawajow dojrzeje nastepne pokolenie, hulapolakow?
                                                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 20:19
                                                    Oj, wypluj to słowo!
                                                    Bo jak będą opaleni, tak jak co poniektórzy tutaj...
                                                  • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 20:22
                                                    opaleni a nie napromieniowani - to takie przystosowanie do klimatu :-)
                                                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 20:23
                                                    Ale jak tak żyć bez ogona i płetw?
                                                  • qoobaq Re: koniec swiata 30.10.05, 20:34
                                                    ufff, to juz inzynieria genetyczna na duza skale wchodzi - zupelnie nie wiem:-)
                                                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 20:47
                                                    To może, na razie, jakaś krzyżówka z pomidorem?;)
                                                  • wij.paszczak Re: koniec swiata 30.10.05, 21:03
                                                    ...a bez płucotchawek to już całkiem niemożliwe...
                                                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 21:04
                                                    Nie rozmawiamy o oczywistościach...;)
                                            • wij.paszczak Re: koniec swiata 30.10.05, 21:13
                                              mrug napisał:

> No to jeszcze trzeba będzie powalczyć o zachowanie gatunku...

Przepraszam Mrugu ale ja w kwestii formalnej:
                                              W jaki sposób chcecie przedłużać gatunek w dwójkę z Qoobaqiem?...:)
                                              • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 21:15
                                                Tancerki zostają.
                                                Czytaj uważnie!;)
                                                • wij.paszczak Re: koniec swiata 30.10.05, 21:17
                                                  To ja też chcę poprzedłużać!
                                                  Idę z Wami...Wijowa zostanie tutaj
                                                  Powiem,że delegacja albo cuś...:)
                                                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 21:20
                                                    Są dowody.
                                                    Czarno no monitorze. Dopadnie Cię...;)
                                                  • wij.paszczak Re: koniec swiata 30.10.05, 21:22
                                                    Nie sprawdza historii połączeń..
                                                    Już to obczaiłem dawno
                                                    Inaczej tego bym nie pisał:)))
                                                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 21:26
                                                    A złe języki nie doniosą?;)
                                                  • wij.paszczak Re: koniec swiata 30.10.05, 21:33
                                                    Mrugu pełna konspira
                                                    Hasło:Szara mgła osiada na trawie...
                                                    Odzew:...i śliwki na drzewie kwaśnieją o poranku

07 jak mnie słyszysz?...
                                                    Odbiór.
                                                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 21:36
                                                    A Wijątko pewnie zakazaną bibułę w pieluszkach przemyca...;)
                                                  • wij.paszczak Re: koniec swiata 30.10.05, 21:43
                                                    Kupię mu kredki żeby mi paszport podrobił
                                                  • mrug Re: koniec swiata 30.10.05, 21:47
                                                    A wizę do Rosji też umie?
                                                  • wij.paszczak Re: koniec swiata 30.10.05, 21:53
                                                    Cyrylicy nie zna,ale świetnie zna alfabet chiński
                                                  • wij.paszczak Re: koniec swiata 30.10.05, 21:58
                                                    ..już wyrósł z pieluch...do przedszkola chodzi
    • qoobaq znalazlem 30.10.05, 21:38
      ale sie schowala, za doniczkami i woda do kwiatkow, gdzie ja tam ponioslo.
      Zoladkowa!
      • mrug Re: znalazlem 30.10.05, 21:40
        Hmm...
        Słyszałem, jak to się ostatnio skończyło...
        • qoobaq Re: znalazlem 30.10.05, 21:44
          dzisiaj jestem sam, nic nie przeskrobie i bede sie ograniczal bo do pracy jutro
          - sami zreszta zaczeliscie
          • mrug Re: znalazlem 30.10.05, 21:46
            No tak...poniedziałek...
            Przeklęty dzień....
            • qoobaq Re: znalazlem 30.10.05, 21:47
              ale o jeden dzien blizej do likendu:-)
              • mrug Re: znalazlem 30.10.05, 21:49
                Coś w tym jest...;)
          • wij.paszczak Re: znalazlem 30.10.05, 21:47
            Tak ale my nie pijemy
            Tzn.ja,bo Mrug to na pewno tam kolejnego browara obraca...
            • mrug Re: znalazlem 30.10.05, 21:49
              Nie.
              Też poniedziałek jutro...
            • qoobaq Re: znalazlem 30.10.05, 21:50
              kto w takim razie jako "my" zostaje - "ty" w sensie "ja" ale nie ja?
              • wij.paszczak Re: znalazlem 30.10.05, 21:55
                My to nie my
                My to nie ja
                ja to ja

ale jaja...
                • qoobaq koniki 30.10.05, 21:59
                  www.funnyjunk.com/pages/horses.htm
                  • wij.paszczak Re: koniki 30.10.05, 22:02
                    Fajne...konie to bardzo muzykalne zwierzęta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka