Gość: Adam Gryczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 07:58 Serdecznie pozdrawiam i zapraszam: www.nck.krakow.pl/foto-galeria/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Tatry i Podhale w fotografii Walerego Eljasza 17.11.05, 09:38 Adaś a co Cie tam Eljasz... sam nie fotografujesz bo ci się nie chce czy moze hart Cię absorbuje? :)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Gryczyński Re: Tatry i Podhale w fotografii Walerego Eljasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:44 A może warto coś zrobić dla Walerego Eljasza ? Zasługuje bowiem na znacznie więcej niż to, co otrzymuje od współczesnych /prócz nazwy ulicy w Kraq /. Gorąco polecam książkę Macieja Pinkwarta "Zakopiańskim szlakiem Walerego i Stanisława Eliaszów". Można ją znaleźć w sieci: www.pinkwart.pl/Eljasz/Spis.htm Ad vocem: owszem - fotografuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Tatry i Podhale w fotografii Walerego Eljasza 17.11.05, 10:47 jasne, ze warto... wogóle przepraszam Cie serdecznie, bo pomyliłem Cie z Karolem...nie wiem czy to Twój brat, kuzyn czy nieważne kto...ale ja Adama z Karolem zwyczajnie pomyliłem:))) Sukcesów więc i fotografuj i propaguj Eliasza bo warto bez watpliwości:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś