Dodaj do ulubionych

longi w szpitalu:((

25.11.05, 20:27
Cały watek zesłałem na oślą - z przykrością - ale tyle chamstwa,
bezduszności, głupoty mogło tylko zasilić oślą ławkę!
A Longiemu życzę szybkiego powrotu do zdrowia i na forum.
Obserwuj wątek
    • qoobaq Re: longi w szpitalu:(( 25.11.05, 20:33
      dolanczam do zyczen
      • Gość: gniewko_syn_ryba Re: longi w szpitalu:(( IP: *.autocom.pl 25.11.05, 23:01
        Tylko się nie wymANdrzaj !... ;)))
        • qoobaq Re: longi w szpitalu:(( 25.11.05, 23:04
          bendem 8-)
    • sunrise79 Re: longi w szpitalu:(( 25.11.05, 20:36
      I dobrze
      Pozdrowienia dla Longwehicle
      • mika_1 Re: longi w szpitalu:(( 25.11.05, 20:48
        Longi wracaj!!
        • Gość: Lonia DLA KOCHASIA , KTORY POSZEDL W SINA DAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:00
          a jak longi miesiacami wypisywal bluznierstwa jakich swiat nie zna to cie
          nierazilo? dlaczego wtedy SWOJEMU KOCHASIOWI nie kasowales ?
          frustracie , kolej na osla lawke dla ciebie!
          • Gość: H56 pokolenie JP2 IP: *.comnet.krakow.pl 25.11.05, 21:16
            szkoda, że nie zdążyłem przeczytać, a moze i dobrze, bo po cholere sie
            denerwować ? Lonia i reszta tej pisuarowej paczki, są jak wszy na łonie.
            • koneser13 Re: pokolenie JP2 26.11.05, 11:33
              Gość portalu: H56 napisał(a):

Lonia i reszta tej pisuarowej paczki, są jak wszy na łonie.

Jakbys z czerwonymi w blizsze uklady nie wchodzil ,to bys ich nie mial....
          • Gość: TGIF Re: DLA KOCHASIA , KTORY POSZEDL W SINA DAL IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 25.11.05, 21:43
            Loniu, dyskusja z Longiem jest jak sex z gorylica. "Nie kiedy ty masz chec
            skonczyc, tylko kiedy ona ma na to chec".
            W sumie to jest bardzo fajny facet, ma bardzo dobre serce.
            Ponosi go czasami ulanska fantazja.
            Henio pozdrow go od nas.
    • stary71 Zawsze będę trzymał z Longiem... 26.11.05, 02:13
      ... bo jest postacią żywą, autentyczną, niezakłamaną, reagujacą spontanicznie.
      Jego sposób bycia na tym forum nie każdemu musi odpowiadać - zdaję sobie z tego
      sprawę. I wcale nie wyszydzam tych, którzy czuja się nieswojo w zetknięciu z
      tonem wypowiedzi Longa. Takie mamy czasy, że gładka mowa jak z reklamy wypiera
      styl indywidualny, a ostro sformułowane poglądy budza większy sprzeciw niż
      naprawdę chamskie potyczki kiboli na różnych ogólnodostępnych forach. Kto
      zreszta zna forumowy "dorobek" Longa, to łatwo się może przekonać, że niejeden
      raz zabierał głos przeciw faktycznemu chamstwu i zdziczeniu obyczajów, które
      gładka mowa usiłuje zagłaskać i zatrzeć. A zaangażowanie i spontaniczna natura
      każą mu używać soczystego języka. Po stokroć wolę to, niż okrągłe gadki o
      niczym, czy posty, których jedyną treścią jest "lol" lub "buahahahaha".
      Mam nadzieję, ze wróci zdrów i w formie. Wracaj Long, bez takich jak Ty, Henio,
      czy Zielonki albo Trudny - to forum jest martwe.
      s71
      • zielonki Re: Zawsze będę trzymał z Longiem... 26.11.05, 10:26
        Chwilę myslałem nad tym, jako że nie cierpię cenzorów, ale jednak kału za dużo było w tamtym wątku, i po raz pewnie pierwszy oddam honor frustratowi. Przynajmniej w tej kwestii.
      • rodzina4 Re: Zawsze będę trzymał z Longiem... 26.11.05, 13:57
        I ja, choć go zupełnie nie znam, czytałem niewiele z tych jego
        kontrowersyjnych postów. Chłop jest w potrzebie, więc nie ma dyskusji - ściskam
        mocno grabę chorego, życząc mu aby mógł tu, na tym forum, nadal walczyć o
        swoje racje...
        r4
    • Gość: tutu Re: longi w szpitalu:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:28
      frustrat napisał:

> Cały watek zesłałem na oślą - z przykrością - ale tyle chamstwa,
      > bezduszności, głupoty mogło tylko zasilić oślą ławkę!

Nie zycze mu zle bo nie jestem s...synem ale rozumiem tych, ktorzy pisza, ze to
      kawal chama i buca. Bo podzielem ich opinie!
      Niech wraca do zdrowia. Fizycznego i psychicznego (z tym bedzie trudniej...).
      • Gość: m. Re: longi w szpitalu:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:31
        do zdrowia tak, na forum nie
        • anisua Re: longi w szpitalu:(( 26.11.05, 15:56

na razie niech wraca do zdrowia
          tego mu zyczę......
          ale na forum.......cóż jego wybór,
          mimo, ze niektórym nie bardzo pasuje...
          mnie też..
          • Gość: H56 Longi serdecznie dziękuje za pozdrowienia i pamięć IP: *.comnet.krakow.pl 26.11.05, 19:58
            o dawcę trudno, pewnie go wkrótce wypiszą.
            • broton Re: Longi serdecznie dziękuje za pozdrowienia i p 27.11.05, 22:31
              .. i co z Longim ...
              • Gość: H56 Re: Longi serdecznie dziękuje za pozdrowienia i p IP: *.comnet.krakow.pl 28.11.05, 07:08
                wyglada jakby miał zaraz umrzeć, najgorsze, że prawie mu to powiedziałem.
                Cholera, ten mój niewyparzony jęzor, najpierw chlapłem a potem zacząłem go na
                próżno bajerować, że wygląda dość dobrze. Ma kłopoty z krążeniem, ale jak mówi,
                pewnie w połowie tygodnia go puszczą, ja jednak nie byłbym tego taki pewien bo
                nadal jest przeziębiony i ma silne ataki kaszlu.
                • henio56 Longi prawdopodobnie w czwartek wyjdzie ze szpital 30.11.05, 08:29
                  a. Mam nadzieję ,że nic nowego już mu nie znajdą.
                  • Gość: Antypodzianin skrzyzowalem palce IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.11.05, 08:44
                    no to -
                    • Gość: H56 Re: skrzyzowalem palce IP: *.comnet.krakow.pl 01.12.05, 21:30
                      dzisiaj przywiozłem go ze szpitala, jest lepiej. Pewnie teraz ssie mamusi
                      cycusia, bo płakał z tęsknoty prawie, he,he. Oby tylko nie za bardzo się
                      forsował, bo pompa może nie wytrzymać
                      • marzena.sa Re: skrzyzowalem palce 01.12.05, 22:12
                        odciąć Longiego od wiadomości!
                        zero wiedzy, może wtedy się uchowa ...
                        :)
                        pozdrów Go ...
                        • trudny2002 Long'i 01.12.05, 22:15
                          bardzo duzo zdrowia i spokoju...o który jak widzisz najłatwiej:)))
                          trudny
                          • longwehicle Re: Long'i 01.12.05, 22:31
                            wróciłem!!!
                            Dzięki>>>> wszystkim-życzliwym !!!;c)))
                            Nie jest żle,mogło być jeszcze gorzej!!;c))).Czekam teraz na "drugą szansę"!!!.
                            • marzena.sa Re: Long'i 02.12.05, 07:54
                              miłego!
                              :)
                            • Gość: TGIF Re: Long'i IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 02.12.05, 07:59
                              Witamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka