Dodaj do ulubionych

kerfur czyzyny

15.12.05, 13:13
denerwuje mnie ta instytucja. sciaga tam cala huta (i patrzac po klientach, wszystkie
pozostale okoliczne wioski), wiec jakas kasa musza obracac. a mimo to odkad powstali nie
zapewnili klientom i pracownikom godnego dojscia do kerfura.
wezmy na przyklad taki odcinek: wejscie-przystanek przy bienczyckiej (po drodze jest
jeszcze parking). zawsze tam byly i niestety dalej sa jakies krzaki i inne chaszcze. po
zapadnieciu zmroku dochodzi tam do aktow przemocy, bo teren jest nieoswietlony. poza tym
droga jest nieutwardzona, w zwiazku z czym po jej przebyciu ma sie wrazenie, jakby buty
byly wyjete z szamba- cale w blocie i syfie.
przejscie do przystankow przy rondzie czyzynskim rowniez pozostawia wiele do zyczenia.
moze ktos sie tym w koncu zainteresuje ? .
Obserwuj wątek
    • Gość: azagoth Re: kerfur czyzyny IP: *.local.pl / 83.17.225.* 15.12.05, 13:20
      ..seven nikt nie każe Ci tam robić zakupów
      zawsze możesz udać się na pobliski tomex:):):) Ale fakt f...aktem
      pozmierzchu sporo dresików w tej okolicy.. kilku znajomych straciło tam już
      swoje komórki..
      • seven Re: kerfur czyzyny 15.12.05, 13:23
        w tym problem, ze ja tam NIE robie zakupow. tomex to nie wiem co to jest, jesli jestes
        zaznajomiony z tematem, to mnie oswiec, chetnie sie dowiem, co tam w hucie slychac.
        • Gość: azagoth Re: kerfur czyzyny IP: *.local.pl / 83.17.225.* 15.12.05, 13:41
          >>tomex to miejsce ggzie zjeżdża sie cała okoliczna wiocha i robi tam zakupy
          ceny konkurencyjne Podobno spodnie możnakupić już od 40 zł (nowe)
          dalej chyba Ci już nie muszę wyjaśniać >>>
          • mrug Re: kerfur czyzyny 15.12.05, 21:36
            Hormon wzrostu na TOMEX-ie od uczynnego Rosjanina też można kupić...;)
            • longwehicle Re: kerfur czyzyny 15.12.05, 21:38
              Kaczora do dmuchania też...!!!;c))
              • peteen Re: kerfur czyzyny 15.12.05, 21:40
                do dmuchania od przodu, czy od tyłu?
                • longwehicle Re: kerfur czyzyny 15.12.05, 21:44
                  Zawór ma w dziobie!!!;c)))
              • mrug Re: kerfur czyzyny 15.12.05, 21:40
                A kto by chciał dmuchać...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka