Dodaj do ulubionych

Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej może..

IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 15:31
...spokojnie egzystować na forum Kraków, a wątek o >Optymiżmie PO < ,
która - ha ha ha - przygotowje gabinet cieni do rządzenia ( ha ha , hi hi ha)
został przeniesiony na forum >Opinie i komentarze<. Kryteria są dla mnie
zupełnie nieczytelne.
Uprzejmie proszę o odpowiedż.
Obserwuj wątek
    • istna Re: Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej m 16.12.05, 15:32
      Przecież wiadomo, że to spisek, nie?:)
      • Gość: kiko Re: Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej m IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 15:39
        Droga istna, jest jeszcze coś takiego jak racjonalizm, ew. rozsądek
        i przyzwoitość. A przy okazji, Ty wciąż funkcjonujesz jako skarżypyta,
        co to skrzydeł (?) na forum rozwinąć nie może, bo posty są bee...(?)
        • istna Re: Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej m 16.12.05, 15:44
          O, to ciekawe, rozwiń proszę swoją wypowiedż:)
          • Gość: kiko Re: Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej m IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 15:48
            Ty swojej specjalnie nie rowinęłaś(?). Onedaj czytałam twoje skargi na >forum
            o forum<! Już nie pamiętasz, czy tez tak słodko ( hI hi ) udajesz greka, a może
            greczynkę??? Haaaa?
            • istna Re: Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej m 16.12.05, 15:51
              Aaa, wiesz, że na prawdę o tym zapomniałam? Ale wyobraź sobie, że przestała mnie
              zupełnie obchodzić kwestia logowania się lub nie, po prostu forum znacznie
              znormalniało od tamtego czasu:)
    • Gość: obserwator nic ci już nie pomoże IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 16.12.05, 15:33
      skoro nie widzisz różnicy
      • Gość: kiko Re: nic ci już nie pomoże IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 15:35
        obserwatorku, ty tak o sobie? Choć raz masz rację!
    • seven Re: Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej m 16.12.05, 15:36
      hmm byc moze jest to na przyklad sugestia,zebys cala swoja radosna tfurczosc przeniosla na
      podforum opinie i komentarze. nie wiem, ale moze cos w tym jest?
      • Gość: kiko Re: Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej m IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 15:42
        sevenie,sam się przenieś się lub nie, to i tak, jak widzisz w Twoim przypadku
        nie będzie miało żadnego - ha ha ha - znaczenia! Hi hi ha...ha...
        • Gość: obserwator ta koko to całkiem głupia jest IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 16.12.05, 15:48
          dokładnie ze wszystkimi skłócona, pewnie mamusia z tatusiem jej nie kochali i
          stąd ten jej wredny charakter
          • Gość: kiko ten obserwator jest jak zwykle.... IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 15:53
            Skąd wiesz o mojej mamusi i tatusiu? A jak było u ciebie? Podejrzewam,
            że o wiele gorzej, bo stworzyłes taki niedościgły wzorzec chamiora, którego
            nikt nie jest w stanie powielić....Choć starania trwają...
            • Gość: obserwator od znanej idiotki się uczyłem IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 16.12.05, 15:58
              oszołomki politycznej i pośmiewiska całego forum krakowskiego
              • Gość: kiko Biedny obserwatorku, IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 16:03
                musisz porzucić idiotkę i zacząć przestawać z ludżmi kulturalnymi,
                przynajmniej w stopniu podstawowym. Powodzenia. Każdy ma jakąs szansę,
                więc może i w twoim przypadku nie wszystko jeszcze stracone.....
                I pij dużo jogurtów, to podobno cywilizuje chociaż przewód pokarmowy!
                • Gość: obserwator juz dawno cie porzuciłem, idiotko IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 16.12.05, 16:05
                  to ty ciągle jak menda czepiasz się i czepiasz rozpaczliwie po i jej
                  zwolenników, trzeba będzie odmendzenie forum zrobić
                  • skks Re: juz dawno cie porzuciłem, idiotko 16.12.05, 16:12
                    Nie!! Nie zgadzam się, jedna menda zawsze być powinna. Jest swoja, znana,
                    odpowiednio głupia, upierdliwa. To tak jak za dawnych czasów bywało,
                    był "znany" UBek, wszyscy wiedzieli kto donosi, kto jest wszą i wszystko było
                    OK. A jak pognasz to wylizie jakie nowe i co? Może gorsze, głupsze.....
                    Jest się z kogo pośmiać -brzydkie to ale no przecież nie My kazaliśmy jej być
                    mendoweszką.
                    Taka sobie pisia.
                    I dalej nie odpowiedziała czy jest bardziej głupia czy brzydka.
                  • Gość: kiko biedny i odmóżdzony obs..... IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 16:13
                    obserwatorku, co ty pleciesz, między nami nigdy nic - tylko te twoje bluzgi...,
                    że też jeszcze się nie zakrztusiłeś...Budzisz moje obrzydzenie w stopniu niemal
                    doskonałym. Że też święta ziemia takie coś, jak ty nosi...
                    Spadaj i rozpaczliwie do moich watków i postów staraj się uprzejmie (hi hi,
                    ha ha ) nie przyklejać więcej. Tyle może potrafisz???
                    • skks Re: biedny i odmóżdzony obs..... 16.12.05, 16:17
                      Obserwator??? było co? jak to było z koko?
                      Ale jaja koko ma adoratora?
                      "każda potwora znajdzie swego amatora"
                      • gph Re: biedny i odmóżdzony obs..... 16.12.05, 16:25
                        skks napisał:

> Obserwator??? było co? jak to było z koko?
                        > Ale jaja koko ma adoratora?
                        > "każda potwora znajdzie swego amatora"

przecie on tylko obserwował
                        jak kiko
                        fiko
                        :D
    • gph te, kiko 16.12.05, 16:11
      a co widzisz politycznego w fakcie zmiany nazwiska z Hujarska na Hojarska?
      masz podobny problem i uważasz, ze to jest polityka?
      bo to w sumie wiele by wyjaśniało :D
      • skks Re: te, kiko 16.12.05, 16:13
        jakie koko taka "polityka" - no Hujarska.
        • Gość: kiko Re: te, chamy - gph i skks IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 16:15
          z chamami nie rozmawiam...
          • skks Re: te, chamy - gph i skks 16.12.05, 16:15
            a prosił cie kto?
          • gph biedne jesteś kiko. 16.12.05, 16:17
            jak małe dziecko, które nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie.

no ale cóż.

żyj w świecie swojej "polityki"
            • Gość: kiko Re: biedne jesteś gph IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 16:20
              czy dlatego tak szczelnie w tym kryptonimie ukryłeś (-aś) swoją płeć?
              • gph dokładnie. obwiam się, że niejedno kiko 16.12.05, 16:24
                Gość portalu: kiko napisał(a):

> czy dlatego tak szczelnie w tym kryptonimie ukryłeś (-aś) swoją płeć?

mogłoby do mnie zapałać uczuciem. (oczywiście, już po nauczeniu się wszystkich
                literek z elementarza, dających pojęcie o tym, że jak ktoś mówi "kupiłem" to
                znaczy że jest rodzaju męskiego, a "poszłam" /jak dla ciebie kiko - poszedłam/
                znaczy jest rodzaju żeńskiego.

a ja musiałbym mu złamać serce.:D
                • Gość: kiko gph IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 16:28
                  użyłes rodzaju nijakiego i stąd mały rewanzyk...
              • Gość: kiko Re: biedne jesteś skks IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 16:26
                o którym napewno juz wiadomo, że ma drugie miejsce na liście chamów, po
                obserwatorze. A co do rozumku skks i twojej postawy moralnej , to przytocz
                swoje stosowne posty , bo na forum Kraków i ze świecą ich nie uświadczyć,
                biedaku. Cała twoja moc w twym chamstwie się zawiera i głupawym czepialstwie.
                • skks Re: biedne jesteś skks 16.12.05, 16:34
                  obraziłem się!! i z głupią gadał nie będę!!
                  Ja chcę być pierwszym chamem - takim kokowym chamem!!
                • xyz_xyz_xyz lista chamów 16.12.05, 20:46
                  "skks ma drugie miejsce na liście chamów, po obserwatorze" -
                  ogłosiło jeednogłośnie jury w składzie: kiko.
    • Gość: xyz Re: Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 17:01
      kiko, jaki on polityczny (ten wątek.)
      • Gość: kiko Jeszcze raz wyjaśniam! IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 17:25
        Zapytałam uprzejmie admina dlaczego wątek o Hojarskiej - tak, a o PO - nie.
        Przymiotnik polityczny jest tu jak najbardziej uprawniony, bo dotyczy osób
        polityką się zajmujących.
        Odpowiedzi admina się nie doczekałam, zamiast tego posypał się stek postów o
        charakterze jak wyżej. Reasumując, mogę tylko po raz kolejny stwierdzić, że
        kultura naszych rodaków, a w szczególności kultura zwolenników tej żałosnej
        partii - PO pozostawia wiele do życzenia i tyle.
        Szkoda.....
        • skks Re: Jeszcze raz wyjaśniam! 16.12.05, 17:28
          koko!! proszę nie bądź głupsze niż grabie!! Co ma hujarska z polityką?
          Chyba tyle ile Beger z koniem.
          • Gość: kiko Re: Jeszcze raz wyjaśniam! IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 17:31
            Nie znasz przymoitnika - potoczny?
            I dziwne, że nikt nie zabrał głosu w sprawie zasadniczej, tylko te inwektywy...
            Jakie z was żałosne dupki....
            • skks Re: Jeszcze raz wyjaśniam! 16.12.05, 17:33
              Gość portalu: kiko napisał(a):

>dupki....
              Perwers... nie dość, że koko to jeszcze perwers, wstyd w pisi perwersa
              przetrzymają?
            • xyz_xyz_xyz Re: Jeszcze raz wyjaśniam! 16.12.05, 17:35
              > I dziwne, że nikt nie zabrał głosu w sprawie zasadniczej,

ależ ja zabrałam, kiko.
              • Gość: kiko Re: Jeszcze raz wyjaśniam! IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 17:41
                No więc co z tym gabinetem cieni, bo znależć tego nie mogę? Ha ha ha...
                • Gość: kiko Re: Jeszcze raz wyjaśniam! IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 18:02
                  No i co? He he he...Cieniasy z was....
                  • Gość: xyz Z JAKIM GABINETEM CIENI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:05
                    bo mi się całego wątku czytać nie chce
                    • Gość: kiko Re: Z JAKIM GABINETEM CIENI? IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 18:27
                      No comments...
                      Pewnie przez tę fascynującą przygodę....
                      • xyz_xyz_xyz Re: Z JAKIM GABINETEM CIENI? 16.12.05, 20:33
                        kiko, a dopiero co mówiłaś, że stęskniłaś się za mną. Cóż, kobieta zmienną jest.
                        • Gość: kiko Re: Z JAKIM GABINETEM CIENI? Xyz! IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 20:50
                          Nie myślałam, że takie przygody Cię rajcują...
                          No i bronisz PO w ciemno, nawet o gabinecie cieni nie chcesz nic wiedzieć.
                          Na pociechę - jak widzisz ,nie jesteś w tym odosobniona.
                          Wyczyściłaś już buty?
        • xyz_xyz_xyz obawiam się, kiko 16.12.05, 20:51
          > Odpowiedzi admina się nie doczekałam

obawiam się, kiko, że adminowi się z tobą gadać nie chce.
          • Gość: kiko Re: obawiam się, xyz x 3 IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 21:01
            Myślę, ze brak mu argumentów, albo to jest właśnie ta arogancja władzy,
            z którą lud żyje już tyle, tyle...
            A ty się przypadkiem nie podlizujesz forumowej władzy? To też znany
            symptom zniewolenia...
            • xyz_xyz_xyz Re: obawiam się, xyz x 3 16.12.05, 21:07
              > A ty się przypadkiem nie podlizujesz forumowej władzy?
              Oczywiście, kiko. Już dawno to zauważyłaś. A skoro tak mówisz, to tak jest.
              • Gość: kiko Re: obawiam się, xyz x 3 IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 21:10
                jakie to uczucie lizać dupę adminowi, bo mnie jest ono słabo znane?
                • xyz_xyz_xyz Re: obawiam się, xyz x 3 16.12.05, 21:15
                  nie wiem. Ale ty masz wybujałą wyobraźnię, więc może mi powiesz.
                  • Gość: kiko Re: obawiam się, xyz x 3 IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 21:25
                    Nigdy z żadnym adminem nie byłam tak blisko.
                    Bo takie są moje obyczaje (Żeromski)
                    • xyz_xyz_xyz Re: obawiam się, xyz x 3 16.12.05, 21:29
                      "nie chce mi się z tobą gadać" (Linda)
                    • skks koko aleś ty głupia krowa 16.12.05, 21:32
                      Oczywiście nie obrażając krowy za porównanie.
                      • Gość: antuan skks, gruby, stary obżartuchu.... IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 22:19
                        i do tego chamiorze na top liście drugi po obserwatorze!, taki drewniany wół,
                        co ma rozum jak stół....
                        I odpieprz się, bo obrażasz wszystkie boże stworzenia, ochlapusie jeden....
                        Pewnie i zupy miewasz za słone, gruby gburze, stary knurze....
                        • xyz_xyz_xyz kiko, co za plugawstwa 16.12.05, 22:22
                          w twych usteczkach to dla adresata komplement.
                          • Gość: kiko xyz - odreagowujesz? IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 22:29
                            Własnie zauważyłam w tym wątłym wątku o hot dogach, że fascynują cię zwierzątka
                            w dziwnych okolicznościach...
                            No no , ty, taka stateczna panienka z dobrego domu...Odreagowanie zahamowań
                            z okresu adolescencji?
                            • xyz_xyz_xyz dzieciątko 16.12.05, 22:35
                              widzę, że lubisz zabawiać się w psychoanalizę. problem w tym, że masz
                              skłonności do nadinterpretacji. Zajmij się czymś, co ci lepiej wychodzi.
                    • qoobaq Re: obawiam się, xyz x 3 16.12.05, 22:41
                      No nie znowu lektury ? Widze, ze wracasz do formy . A w bibliotece bylas ?
                      • Gość: kiko Kubeku, objawienie ty moje IP: *.net.autocom.pl 16.12.05, 22:52
                        wreszcie ktoś, kto mówi ludzkim językiem i na formy zważa. Obyś żył wiecznie
                        w szczęsciu i spokoju, tym bardziej, że Święta idą wielkimi krokami....
                        Ph.Dicka widziałam w supermarkecie, dużo urywanych, szarpanych dialogów
                        i jednak fantazy :(
    • skks Re: Dlaczego polityczny wątek o pani Hojarskiej m 16.12.05, 20:00
      "ha ha ha , ha ha , hi hi ha"

> Kryteria są dla mnie zupełnie nieczytelne.
      i jeszcze gabinet cieni!!

A tyle razy prosiłem..
      Daj spokój: wdech, wydech wdech, wydech.
      A jak już coś napiszesz to później przeczytaj, znów wdech, wydech.
      Pomyśl czy oprócz liter jest jeszcze sens, no.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka