Gość: Ojciec DYREKTOR IP: *.compower.pl 27.12.05, 22:36 Ale nie was barany . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hgon Owczy pęd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:58 A kogo to obchodzi że twój Rydzyk i jego słuchacze idą owczym pędem do jego owczarni. Uważać tylko należy żeby resztki wełny nie przerobił na moher,bo powiedzą że podróba ,a ojciec dyrektor i tak na tym zarobi. Bo prawdziwy moher to tylko z owiec nowozelandzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec DYREKTOR Re: Owczy pęd IP: *.compower.pl 28.12.05, 16:42 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Re: Owczy pęd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:20 meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Kóz tylko brakuje i wszystko będzie git,tych angorskich oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Owczy pęd 28.12.05, 19:55 Dyrechtory były i przestały.W Bogu nadzieja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Re: Owczy pęd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:15 Ten jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. Revenons a nos moutons. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janna Hgon-gwiazda wszystkich forum kraju-tutaj też? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:21 dyzurny z UB ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:24 Pracujesz w Rozgłośni Rydzyka i śledzisz wszystkie nieprawidłowości? Jeteś typowym przykładem chama oskarżjąć mnie o UB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Fałsz słuchaczy RM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:37 Na jakiej podstsawie kmiotku oskarżasz mnie o współpracę z UB? Nie miałem nigdy teczki w UB,nie mogłem mieć bo 18lat kończyłem gdy komuna upadła. Takie oskarżenia to typowy przykład zeszmacenia audytorium Rydzyka. Liż dupę Rydzykowi dalej,smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ministrant Re: Ojciec DYREKTOR kocha wszystkie owieczki ! IP: 81.219.149.* 28.12.05, 20:36 To zrozumiałe, owieczki mają coś w sobie a może i gotować się nauczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Ojciec DYREKTOR kocha wszystkie owieczki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:04 Ojciec Dyrektor jest mistrzem w gotowaniu owieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Ojciec DYREKTOR kocha wszystkie owieczki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:16 Dekalog Moherowego Bereta Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli: 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego. Odpowiedz Link Zgłoś