Dodaj do ulubionych

Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa?

• op.1 Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? 23.01.06, 16:09
      No już chyba sam jest świadomy że błądzi w ciemnościach jako MS. Chyba , że go ciągle jakiś doradca podpuszcza - ale są chyba jakieś granice kompromitacji.
    • Gość: elvis Na sołtysa bym go nie wybrał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:16
    • Gość: klozet Niepołomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:42
      Jakiż on dobry. Tylko pogadajcie z ludzźmi którzy chcą lub chcieli tam coś
      wybudować. Ja chciałem budować tam dom i przenieść swoją firmę. Na całe
      szczęście nie było tam planu zagospodarowania. Z tego co wiem to teraz też nie
      ma. To miasteczko jest na prawde koszmarne.
    • Gość: Leo Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:56
      chyba dam na mszę aby nie udało mu się
      przecież to byłaby katastrofa w krakoiwe
      lepiej niech siedzi w tej warszawie
    • harbour5 Bałwochwalcy 23.01.06, 16:59
      No już nie przesadziajcie z czołobitnością
    • the.gypsy Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? 23.01.06, 17:25
      dla dobra naszego pieknego kraju,niech mieszkancy krakowa poniosa ofiare i
      wybiora ziobro.
    • Gość: ba Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:59
      To już jakaś chorobliwa mania posiadania władzy absolutnej!
    • Gość: kasia Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.pl / *.sasiedzi.pl 23.01.06, 18:37
      Kat do przestępcy: "Powiesimy Cię".
      "Za co?"
      "Za ziobro"
      • mufka_z_jeza Ten przestępca... 24.01.06, 12:20
        ...to był Janosik? Bo jesli tak, to jego za siódme powiesili...
    • krawat23 Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? 23.01.06, 18:51
      Popieram! Zawsze mniej złego dla kraju zrobi bedąc prezydentem Krakowa niz
      ministrem sprawiedliwości.
      Spójrzcie na zdjecie !
      Twarz tego człowieka jest bardzo zatroskana. Partia rzuci go na nowy odcinek
      walki o lepsze jutro, a on to wezwanie podejmie!!
      Powie kiedy, już niedługo - PANIE PREZESIE ! ZADANIE WYKONANE!!!!
    • Gość: salak buhahahaha....a Majchrowski zły jest ????? IP: *.ds3.agh.edu.pl / *.ds3.agh.edu.pl 23.01.06, 19:27
      nie rozumiem , kraków ma dobrego prezydenta to czemu z nim poprostu nie współpracować tylko pchac tam jakiegoś ciecia który w zyciu nic nie widział nie wpominając o dotykaniu ... ech
      • mufka_z_jeza Majchrowski? Jasne. 24.01.06, 12:19
        A tak przy okazji to skąd dane, że Zbigniew Ziobro pracował jako cieć lub
        pozyskał formalne wykształcenie z zakresu cieciowania? Ja myślałem, ze on z
        wykształcenia prawnikiem jest... Pani Salak, skąd Pani czerpie te informacje?
    • p.bera a co z bykowym?? 23.01.06, 19:41
      A CZY ZIOBRO PLACILBY BYKOWE???
      bo z tego co pamietam ze pis-uar kiedys cos o tym wspominal ustami co
      mondrzejszych swoich (p)oslow a ziobro o ile wiem jest kawalerem (czyli reke ma
      mocno obciazona), zreszta kaczor jarek tez wylewa do rzeki..
      • Gość: gosc:xyz Re: a co z bykowym?? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.01.06, 20:25
        Twoja gupota jest wyzsza niz scczyty Himalajow!!!!!!!!!!!!!!!!
    • harbour5 Biedne krakusy 23.01.06, 19:57
      Niech im ziemia lekką będzie :))
      • Gość: gosc:xyz Re: Biedne krakusy IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.01.06, 20:19
        tobie tez.
    • Gość: antybolszewik Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.01.06, 19:59
      Pan Ziobro zdecydowanie się nadaje na takie stanowisko gdyby tylko chciał
      kandydować to by wygrał wybory w Krakowie popieram
    • Gość: antyubek Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.01.06, 20:03
      zdecydowanie popieram
      • Gość: androx Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:22
        Niech zostanie prezydentem Krakowa ! Nawet Berlina !
        Aby tylko opuścił stolicę.
        • mufka_z_jeza jak opuści Warszawę... 24.01.06, 12:23
          ...to odetchniesz swobodniej? Masz coś do ukrycia? Boisz się sprawiedliwości?
          Jedź do Mongolii. Przestronne stepy i stada dzikich półosłów sprawią, ze
          poczujesz się jak u siebie.
    • Gość: west Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 23.01.06, 20:37
      Popieram. Wybierzcie go i zabierzcie z Ministerstwa Sprawiedliwości. Po jego
      pomysłach bunty w więzieniach mamy jak w banku. To jest człowiek bez wyobraźni,
      chorobliwa ambicja zabije nie jego ale wszystkich klawiszy.
    • duk123 Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? 24.01.06, 07:49
      O wplywie dziecinstwa na polityke forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?act=ST&f=25&t=423&st=0#entry9871
      forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=423&st=120
      • mufka_z_jeza A gdzie tu związek... 24.01.06, 12:36
        ...z tematem wątku i dyskutowanym doniesieniem?
    • jm19 Brak wyobraźni PiS. 24.01.06, 15:33
      Żaden z proponowanych kandydatów nie nadaje się na prezydenta! - nie ten format
      kandydata!
      Dziwi mnie forsowanie tego Kracika, który jest zaprzysięgłym Unitą (UD, UW i
      ewentualne pochodne tego nurtu myŚlenia politycznego).
      Próbuję "tłuc do głowy" różnym mądralom na tym forum, że najlepszym kandydatem
      jest JACEK PURCHLA. widzę jednak, że jest to "rzucanie grochewm o ścianę".
      Wszyscy uparli sie na lansowanie różnych etosowo-samorządowych miernot, które
      nie potrafią niczego innego, jak tylko żyć z budżetu.
      Jeżeli nie podoba się profesor JACEK PURCHLA, to może by zastanowić się nad
      kandydaturą ROMANA KLUSKI!?
      • krakszczur Re: Brak wyobraźni PiS. 24.01.06, 16:01
        "najlepszym kandydatem jest JACEK PURCHLA"

a jak z życiorysem kandydata (ZMS, ZHP, TPPR itp.) bo jestem ciekawy
    • Gość: Stanisław W. Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.chello.pl 27.01.06, 13:16
      Czytając artykuł w gazecie Dziennik Polski o dotacji z budżetu Państwa na
      dokończenie budowy terminalu na lotnisku Balice. Nie życzę sobie by tacy
      posłowie jak Ziobro który nie poparł wniosku o przydział pieniędzy (nie
      głosował)oraz pos.Wasserman (ten głosował na nie) reprezentowali interesy mojego
      miasta. Wiem , że poseł Wasserman ma ważniejsze sprawy niż interes naszego
      miasta np. wanna z jakuzzi i budowa domu ale liczyłem na lojalność posła Ziobro.
      Nic z tego Panowie ,weźniemy to pod uwage przy następnych wyborach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka