op.1 Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? 23.01.06, 16:09 No już chyba sam jest świadomy że błądzi w ciemnościach jako MS. Chyba , że go ciągle jakiś doradca podpuszcza - ale są chyba jakieś granice kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Na sołtysa bym go nie wybrał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klozet Niepołomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:42 Jakiż on dobry. Tylko pogadajcie z ludzźmi którzy chcą lub chcieli tam coś wybudować. Ja chciałem budować tam dom i przenieść swoją firmę. Na całe szczęście nie było tam planu zagospodarowania. Z tego co wiem to teraz też nie ma. To miasteczko jest na prawde koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:56 chyba dam na mszę aby nie udało mu się przecież to byłaby katastrofa w krakoiwe lepiej niech siedzi w tej warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Bałwochwalcy 23.01.06, 16:59 No już nie przesadziajcie z czołobitnością Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? 23.01.06, 17:25 dla dobra naszego pieknego kraju,niech mieszkancy krakowa poniosa ofiare i wybiora ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:59 To już jakaś chorobliwa mania posiadania władzy absolutnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.pl / *.sasiedzi.pl 23.01.06, 18:37 Kat do przestępcy: "Powiesimy Cię". "Za co?" "Za ziobro" Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza Ten przestępca... 24.01.06, 12:20 ...to był Janosik? Bo jesli tak, to jego za siódme powiesili... Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? 23.01.06, 18:51 Popieram! Zawsze mniej złego dla kraju zrobi bedąc prezydentem Krakowa niz ministrem sprawiedliwości. Spójrzcie na zdjecie ! Twarz tego człowieka jest bardzo zatroskana. Partia rzuci go na nowy odcinek walki o lepsze jutro, a on to wezwanie podejmie!! Powie kiedy, już niedługo - PANIE PREZESIE ! ZADANIE WYKONANE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salak buhahahaha....a Majchrowski zły jest ????? IP: *.ds3.agh.edu.pl / *.ds3.agh.edu.pl 23.01.06, 19:27 nie rozumiem , kraków ma dobrego prezydenta to czemu z nim poprostu nie współpracować tylko pchac tam jakiegoś ciecia który w zyciu nic nie widział nie wpominając o dotykaniu ... ech Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza Majchrowski? Jasne. 24.01.06, 12:19 A tak przy okazji to skąd dane, że Zbigniew Ziobro pracował jako cieć lub pozyskał formalne wykształcenie z zakresu cieciowania? Ja myślałem, ze on z wykształcenia prawnikiem jest... Pani Salak, skąd Pani czerpie te informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
p.bera a co z bykowym?? 23.01.06, 19:41 A CZY ZIOBRO PLACILBY BYKOWE??? bo z tego co pamietam ze pis-uar kiedys cos o tym wspominal ustami co mondrzejszych swoich (p)oslow a ziobro o ile wiem jest kawalerem (czyli reke ma mocno obciazona), zreszta kaczor jarek tez wylewa do rzeki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc:xyz Re: a co z bykowym?? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.01.06, 20:25 Twoja gupota jest wyzsza niz scczyty Himalajow!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc:xyz Re: Biedne krakusy IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.01.06, 20:19 tobie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybolszewik Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.01.06, 19:59 Pan Ziobro zdecydowanie się nadaje na takie stanowisko gdyby tylko chciał kandydować to by wygrał wybory w Krakowie popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyubek Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.01.06, 20:03 zdecydowanie popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: androx Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:22 Niech zostanie prezydentem Krakowa ! Nawet Berlina ! Aby tylko opuścił stolicę. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza jak opuści Warszawę... 24.01.06, 12:23 ...to odetchniesz swobodniej? Masz coś do ukrycia? Boisz się sprawiedliwości? Jedź do Mongolii. Przestronne stepy i stada dzikich półosłów sprawią, ze poczujesz się jak u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 23.01.06, 20:37 Popieram. Wybierzcie go i zabierzcie z Ministerstwa Sprawiedliwości. Po jego pomysłach bunty w więzieniach mamy jak w banku. To jest człowiek bez wyobraźni, chorobliwa ambicja zabije nie jego ale wszystkich klawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? 24.01.06, 07:49 O wplywie dziecinstwa na polityke forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?act=ST&f=25&t=423&st=0#entry9871 forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=423&st=120 Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza A gdzie tu związek... 24.01.06, 12:36 ...z tematem wątku i dyskutowanym doniesieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Brak wyobraźni PiS. 24.01.06, 15:33 Żaden z proponowanych kandydatów nie nadaje się na prezydenta! - nie ten format kandydata! Dziwi mnie forsowanie tego Kracika, który jest zaprzysięgłym Unitą (UD, UW i ewentualne pochodne tego nurtu myŚlenia politycznego). Próbuję "tłuc do głowy" różnym mądralom na tym forum, że najlepszym kandydatem jest JACEK PURCHLA. widzę jednak, że jest to "rzucanie grochewm o ścianę". Wszyscy uparli sie na lansowanie różnych etosowo-samorządowych miernot, które nie potrafią niczego innego, jak tylko żyć z budżetu. Jeżeli nie podoba się profesor JACEK PURCHLA, to może by zastanowić się nad kandydaturą ROMANA KLUSKI!? Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Brak wyobraźni PiS. 24.01.06, 16:01 "najlepszym kandydatem jest JACEK PURCHLA" a jak z życiorysem kandydata (ZMS, ZHP, TPPR itp.) bo jestem ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław W. Re: Zbigniew Ziobro na prezydenta Krakowa? IP: *.chello.pl 27.01.06, 13:16 Czytając artykuł w gazecie Dziennik Polski o dotacji z budżetu Państwa na dokończenie budowy terminalu na lotnisku Balice. Nie życzę sobie by tacy posłowie jak Ziobro który nie poparł wniosku o przydział pieniędzy (nie głosował)oraz pos.Wasserman (ten głosował na nie) reprezentowali interesy mojego miasta. Wiem , że poseł Wasserman ma ważniejsze sprawy niż interes naszego miasta np. wanna z jakuzzi i budowa domu ale liczyłem na lojalność posła Ziobro. Nic z tego Panowie ,weźniemy to pod uwage przy następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś