canim 26.11.02, 12:54 Chcialabym wybrac sie tam w sobote, co sadzicie o tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pindol Re: Stalowe Magnolie IP: 62.233.211.* 29.11.02, 12:43 Powiem tak - klub zrobil na mnie wrazenie, choc...nie pojde tam wiecej!:). Zamawiam piwo - jest wtorek - barman mowi do mnie, ze dzis kosztuje 8 zl (przez caly tydzien kosztuje 10 zl). Zamawiam, pije - OK. Za pol godziny prosze nastepne w barze - kosztuje 10 zl . Pierwsze zdziwienie. Gdy powiedzialem mu ze przed chwila kupowalem u niego za 10 zl (zrobil ze mnie idiote). Wiec wiecej nie dostana mojej zlotowki. Buractwo. I chocby bylo tam tysiac swiatelek i klimat najbardziej zajebisty - moja noga tam nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Stalowe Magnolie 04.12.02, 14:58 Święte słowa. Byliśmy tam kiedyś ze znajomymi: panowie pili piwo, panie drinki: zestaw cały czas ten sam, ale ceny z każdym zamówieniem wyższe!!! Szyją gości, licząc na to, że jak pije, to się nie zorientuje. Zorientowaliśmy się po drugim rozdaniu, koleżanka zrobiła aferę, poprosiła kierownika lub właściciela knajpy: pannica podająca się za współwłaścicielkę wyraziło święte oburzenie, że to niemożliwe w jej knajpie, zasugerowała, że koleżanka jest pijana i źle liczy (nb trafiła na księgową!), zero wyjaśnienia, zero "przepraszam" , raczej wielkie "pocałuj mnie w dupę" wypisane na czole panny. Skutek ten sam: więcej tam nie pójdziemy. Wygląda na to, że knajpa jest ok dla swoich, a w przypadku "obcych" obliczona na szycie klienta: codziennie trafi się nowy frajer, więc czym się przejmować? Szczerze odradzam, wydaj swoją kasę w przyjemniejszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Stalowe Magnolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.02, 15:44 Faktycznie wystrój niczego sobie, zwłaszcza tył z łóżkami.Ale bananiarstwo i pozerstwo się tam szerzy, byłem tam kiedyś na imprezie. Ceny wysokie ale jak się weszło między wrony i tak dalej. Klientela kolesie w marynarkach i wypindżone babulony. Nic ciekawego, snobizm i warszawski sznyt. Jest tyle fajniejszych miejsc gdzie nie ździerają w barze i nie ma snobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Stalowe Magnolie IP: 149.156.12.* 05.12.02, 19:21 Dno: szpanerstwo nowobogactwo dresiarstwo chamstwo drogo wystrój kiczowaty i do tego drinki składające się głównie z wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaąka Re: Stalowe Magnolie IP: *.net.autocom.pl 08.12.02, 13:13 Macie rację, rachunki tam dziwnie rosną:(. Zamawia się to samo a płaci...no właśnie za co? Miejsce nie warte odwiedzenia, po cholere się denerwować i szarpać z obsługa. pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łucja Re: Stalowe Magnolie IP: *.louis.krakow.pl 13.12.02, 10:42 Kochani idę tam w sobotę na koncert i jestem przerażona:nie cierpię tego miejsca!!!Trzeba się wymizdżyć i udawać resztę, a obsługa?-szczerze odradzam, a plecam Woogie-Boogie na Szpitalnej, wejście od Tomasza i też są kanapy do siedzenia i bardzo pyszna kawa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś