Dodaj do ulubionych

AWF pomozcie:))

IP: *.prospect.pl / *.prospect.pl 15.03.06, 11:54
konkretnie chodzi mi o TiR dzienne magisterskie, mam odnosnie tego kierunku
kilka pytan i jesli znajdzie sie ktos zyczliwy to pliz niech odpowie, a wiec
ile bylo osob na miejsce w 2005r, czy egzamin z plywania jest na punkty czy na
zaliczenie i czy wszyscy, ktorzy na niego przychodza umieja swietnie plywac,
od jakiego wyniku z matury przyjmowali noi ogolnie czy fajnie sie tam
studjuje, z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • keisha85 Re: AWF pomozcie:)) 15.03.06, 23:31
      ja zdawalam ale w 2004 i wtedy bylo 5-6 osob na miejsce.z tym plywaniem nie bylo
      ciezko, prawie nikt swietnie nie plywal i w sumie nawet teraz po zaliczonym roku
      basenu dalej wiekszosc kiepsko plywa:P, u mnie trzeba bylo basen tylko zaliczyc
      mieszczac sie w czasie.a uczelnia jest taka lajtowa, choc teraz ja hksem sie
      troszke przerazam...
    • aaagus Re: AWF pomozcie:)) 16.03.06, 18:05
      w zeszłym roku jak chodzi o chętnych to chyba podobnie było, pływanie też słabo
      (zdarzały sie nawet osoby które go nie zaliczały, bo nie dopłynęły), a co do
      wyniku z matur to ciężko powiedzieć, bo licztyła sie też średnia ocen
      • Gość: KaSiA Re: AWF pomozcie:)) IP: *.prospect.pl / *.prospect.pl 17.03.06, 12:32
        ale to plywanie to na zaliczenie czy kto szybciej doplynie ma wiecej punktow??co
        prawda u mnie z plywaniem nie najgorzeej ale za to kondycji zero, fajnie ze jest
        tyle osob na miejsce bo wydawalo mi sie ze bedzie co najmniej dwa razy tyle...
        • keisha85 Re: AWF pomozcie:)) 17.03.06, 12:46
          gdy ja zdawalam nie bylo zadnych pkt za basen, trzeba bylo doplynac tylko.punkty
          byly za egzamin z teorii i swiadectwo.najlepiej poczytaj sobie strone awfu albo
          kup jakis informator!
    • Gość: karola Re: AWF pomozcie:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:38
      w zeszlym roku liczyla sie matura z biologii albo z geografii i jezyk obcy
      (rozszerzone)Plywanie na czas dziewczyny 1 20sek I pelno osob nieumiejacych
      dobrze plywac wiec sie nie martw:) wazne zeby jakos dotrzec do brzegu:) pozniej
      i tak cie beda uczyc...pzdr i powodzenia
      • Gość: martta Re: AWF pomozcie:)) IP: *.prospect.pl / *.prospect.pl 19.03.06, 16:03
        hejka a wie ktos moze ile w 2005 roku bylo dokladnie osob na miejsce??
    • Gość: mykmyk1 Re: AWF pomozcie:)) IP: 149.156.220.* 22.03.06, 14:16
      hej! a więc tak ; w 2005 bylo ok 7/8 osob na miejsce, przyjeli 150 osob,
      plywanie na zaliczenie-mozna bylo nawet isc po dnie;) wazne zeby przeplynac w
      1.20 sek ;) zdawalam geografie i francuski -punkty z obu rozszerzonych mialam
      takie : 70 i 86, srednia ze swiadectwa 4,5 i bylam chyba 116 na liscie
      przyjetych, powodzenia!
      • aaagus Re: AWF pomozcie:)) 22.03.06, 16:50
        ech, zastanawiam się czy nie zacząć też od tego roku turystyki jako 2 kierunek.
        na razie jeszcze rozważam matematyke stosowaną na AGH ;) no i mam nadzieje, że
        jak w zeszłym roku mnie przyjęli na ten awf to w tym bym sie też dostała jakby co..

a co do zeszłorocznej rekrutacji to pływanie to był banał (ale chodzić po dnie
        nie pozwalali), a jak chodzi o własciwą rekrutacje, to ja miałam średnią coś
        koło 4.1 i wyniki z matury geografia 94 i 80 i angielski 99 i chyba 92 lub coś w
        okolicy.

powodzenia w rekrutacji wam i sobie (jak sie już zdecyduje)
        • Gość: ? Re: AWF pomozcie:)) IP: *.prospect.pl / *.prospect.pl 14.04.06, 15:30
          ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka