pata234
14.01.11, 13:59
Witam serdecznie,jestem tu poraz pierwszy poniewaz 3 miesiace temu stałam sie wlascicielką słodkiej suni Milki.Nasz problem polega na tym ze odkad sunia skonczyla 2 miesiace na jej brzuszku pojawiaja sie ropne,czerwone krostki,które z czasem wysychaja i tworza sie strupki.Dosyc duzo pojawia sie tych krostek,niektore z nich robia sie czarne i twarde.Dodam ze krosty chyba jej nie swedza bo ich nie drapie i nie liże.Weterynarz oczywiscie nie miał pojęcia co to jest,mowi ze podejrzewa uczulenie ale nie jest pewny bo suka sie nie drapie.Dał jej zastrzyk z antybiotykiem(nie wiem jaka nazwa bo nie powiedział).Miesiac bylo spokoju ale krosty znów sie pojawiły.Tym razem wet zalecił cała serie kosztownych antybiotyków.Wszystko jednak po jakims czasie powróciło.Dzis mam zamiar isc do innego weta bo wydaje mi sie że tamten nie ma pojecia jak to leczyc i tylko faszeruje psa lekami.Milka je karme Purina Chow Dog a obiadki jej sama gotuje.Może ktos miał taki sam problem ze swoim labkiem i może cos napisac.Z góry dziękuje.