Dodaj do ulubionych

jarzebinowka na zielonkach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:13
czy ktos moze wie cos o tej inwestycji? i o inwestorze, bo jak dzownilam do
Pani to miła Pani z biura przegadala ze mna chyba z pol godizny ale konkretow
zadnych nie podala, no i najwazniejsze nie maja prawomocnego pozwolenia na
budowe, ponoc do 4 tyg maja miec.3tys zaliczki ale w razie czego oddaja.. czy
ktos mial z nimi jakies przejscia:) mile badz mniej mile:)Bardzo prosze o
informacje bo mi zalezy bardzo.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Seba Re: jarzebinowka na zielonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:05
      Cześć,

Poszukaj na tym forum dokładnie bo temat tej iwestycji już się pojawił. Ale
      chyba nie jako osobny wątek.
      W razie czego pytaj to ci odpowiem. Ja zrezygnowałem mimo że miałem tam już
      rezerwacje.
      Aha - prawomocne pozwolenie "na pewno" miało być do 1 marca...
      Jakie masz wymagania odnośnie mieszkania - może podpowiem ci jakąś alternatywę
      gdybyś się na Jarzębinówke nie zdecydował.

Jeszcze jedno - byłeś na miejscu gdzie ma to stać? Jeżeli nie to się przejdź...
      Seba
      • arica_a Re: jarzebinowka na zielonkach 24.03.06, 20:47
        Hm, no wlasnie, tez proponuje sie przejechac. Mi sie wszystko bardzo podobalo
        dopoki nie pojechalam i nie zobaczylam okolicy... Jak dla mnie to najwiekszym
        problem tam jest kiepska komunikacja, bez auta ciezko, a taxi z okolic rynku
        kosztowac bedzie pewnie ze 40zl. Brak sklepu spozywczego blisko, linie wysokiego
        napiecia w sasiedztwie - no i jednak troche dalej od ul.opolskiej niz mowila
        pani w biurze..
        • donimi Re: jarzebinowka na zielonkach 02.04.06, 19:01
          I co tam słychac nowego w sprawie Jarzębinówki? Ktoś się może orientuje? Widzę,
          że liczba zarezerwowanych mieszkań powiększa się. Ja byłam tam dzisiaj i
          uważam, że dojazd nie jest najgorszy, tylko te linie wysokiego napiecia!!! A i
          jeszcze to bezpośrednie sąsiedztwo tej hali produkcyjnej.... A z tym
          pozwoleniem na budowę już coś wiadomo (na ich stronie widnieje - "Mamy
          pozwolenie na budowe")? Szukam i szukam jakiegoś sensownego mieszkania w
          Krakowie.... bardzo cieżko. Może ktoś mógły cos doradzić....
      • Gość: pk Re: jarzebinowka na zielonkach IP: 217.96.97.* 25.03.06, 11:40
        Mala szanasa zeby mogli miec w ciagu czterech tygodni pozwolenie skoro dopiero
        co Wojewoda Malopolski uchylil im decyzje o pozwoleniu w calosci. Tak ze
        procedura musi isc od poczatku a to raczej 4 tygodni nie zajmuje tylko znacznie
        dluzej.
        • Gość: judy Re: jarzebinowka na zielonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:56
          no wlasnie z tym pozwoleniem to sie troche boje ze nic z tego nie bedzie...Ja
          bylam na Wiarusa i zwiedzilam jakis czas temu tamta okoliec(Wiarusa) bo mialam
          tam kupowac mieszkanie Magnolie... no ale nie wyszlo:( i teraz szukac czegos
          innego... ale mam problem z tym, wiec jak sie pojawila ta propozycja to sie
          nawet ucieszylam, ale widze ze tutaj ludzie tak roznie podchodza do tej
          inwestycji. Moge poczekac na 2kwartalu 2007, ale jak sie okaze znowu ze to
          bedzie trwalo dluzej i dluzej..to nie che tak:(
          • Gość: judy Re: jarzebinowka na zielonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:06
            seba a czy mozesz mi cos polecic... tylko nie univers:) ja trace nadzieje ze
            znajde mieszkanie w krk.. jeszcze ta rozana pozostaje ... ( ale tam to juz w
            ogole koniec swiata) nie chce sie tam dac wywiezc:( tym bardziej ze pracuje w
            centrum krk.. wieczorem tam jechalam spr to nawet ok, ale co sie dzieje rano i
            ok 18 jak wracam to bog jeden wie...znasz jakies oferty jeszcze o ktorych ja
            nie mam pojecia? pozdrawiam
            • Gość: Seba Re: jarzebinowka na zielonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:32
              Ja kupiłem mieszkanie w Dom-Budzie. I wszystko od samego początku jest naprawde
              ok. Żadnych problemów - pozwolenia na budowe itp. - na prawde jestem zadowolony.
              Lokalizacja mi bardzo odpowiada - też pracuje w centrum i dojazd z tamtąd jest
              super. W Dom-Budzie mówili że zaczną budować jak tylko zrobi się ciepło - i co?
              Od tygodnia zapieprzają jak mrówki - byłem dzisiaj na budowie i praca we
              wszystkich trzech budynkach wre.
              Jak coś to pytaj - z chęcią ci pomogę.

Seba
              • zielonki Re: jarzebinowka na Zielonkach 26.03.06, 11:19
                Zielonki pisze sie z wielkiej litery!
                • peteen a co to jest "NA" Zielonkach? 26.03.06, 11:59
                  mój ty smutku, jacy dziwni ludzie chcą się do nas sprowadzać...
                  • zielonki Re: a co to jest "NA" Zielonkach? 26.03.06, 17:16
                    To od śpiewania: "Jak długoo na Wawelu ...
              • Gość: nieufniak Re: jarzebinowka na zielonkach IP: *.autocom.pl 19.04.06, 21:51
                ale co w dom-budzie bohomolca czy rydla?
                • scyzoryczek Re: jarzebinowka na zielonkach 19.04.06, 22:50
                  Bohomolca. A odnośnie Jarzębinówki to podobno cenę podnoszą...
                  A pozwolenia dalej nie ma...

Seba
          • Gość: gosc Re: jarzebinowka na zielonkach IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.04.06, 19:44
            Ja tez sie interesowalam ta inwestycja, ale poniewaz nie mieli pozwolenia na
            budowe, a zalezalo mi na tym, zeby mieszkania byly do odbioru do polowy 2007
            wiec sobie odpuscilam. Tez pracuje w centrum i dlatego zdecydowalam sie na
            wilenska, troche sie obawialam i obawiac sie bede dopoki kluczy nie dostane, bo
            to nowy inwestor i nic w sumie o nim nie wiadomo. dojazd do centrum jest ok,
            troche sie obawiam tez szumu z 29listopada, ale wybralam mieszkanie na druga
            strone i mam nadzieje bedzie okej. a biorac pod uwage wszelkie problemy jakie
            moga sie pojawic pozniej to: nie postawia za oknem nowego bloku bo 'na okolo'
            juz stoja budynki, wiec nie bedzie sie zagladalo sasiadowi w talerz, drogi przy
            budynku tez nie poszerza - bo nie ma na to miejsca, kabli zadnych nie ma, sklep
            spozywczy po drugiej stronie ulicy, szkoda tylko ze jesli chodzi o parkowanie to
            jedyna opcja jest wykupienie miejsca postojowego bo parkingu zewnetrznego nie
            ma, a przy wilenskiej, za ogrodzeniem balabym sie zostawic auto..
            dodatkowy minus w tym momencie jest taki, ze podniesli ceny :/ mieszkanie ktore
            rezerwowalam poltorej miesiaca temu dzis kosztuje jakies 20tys wiecej... no i
            malych mieszkan juz chyba nie ma za wiele.
            ale jesli szukasz czegos w miare blisko centrum, to byc moze bedziemy sasiadkami :)
    • Gość: Sceptyczka Re: jarzebinowka na zielonkach IP: 80.73.188.* 31.03.06, 16:07
      tu jest temat o Jarzębinówce i Zielonkach:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=36020418&a=36020418
    • Gość: Tomek Re: jarzebinowka na zielonkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 19:47
      Mozna poprosic o jakis link do inwestycji ?
      • Gość: Eleonora Re: jarzebinowka na zielonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:51
        www.jarzebinowka.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka